proteinw mpanarisma toy H. kai dhmefsh ths periousias tou
Printable View
proteinw mpanarisma toy H. kai dhmefsh ths periousias tou
φίλε δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά αμαυρώνεις το κύρος και την σοβαρότητα της αντι-Η. κίνησης σε αυτό το φόρουμ
βόηθα με να σε βοηθώ ν'ανεβούμε το βουνό
εγώ δε θέλω να φας μπαν
Για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί να πέφτει βρίσιμο στο τσατ σε όποιον τολμάει να ξέρει ή να κάνει παρέα, ή απλά να ενδέχεται να κάνει παρέα με τον Μιτσμανν;
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
Γελάω με το post υπ' αριθμόν 2.
Θα τη μπανάρετε επειδή βρίζει στο τσατ, όπου εσείς μπαίνετε και της μιλάτε; Ή έχει κάνει κάπου ποστ-οχετούς που δεν έχω δει;
εγω λεω οι δυο που συμφωνησαν να μεινουν στο μπανιστηρι σεξιον και στην σπυριαρα γιατι τους πειραζει το ελεσντι....γεμισαμε γιουςτωνπατεραδωντους
Παράδειγμα:
Actions 24/09/2011 21:56 <jack the ripper> ti xrwma einai auto gamw to dia
Actions 24/09/2011 21:57 <menumission> trava gamhsou ki esu malaka
Actions 24/09/2011 21:58 <jack the ripper> se evrisa?
Actions 24/09/2011 21:58 <menumission> egw se evrisa vlaka
οταν σας τα ελεγε ο μινμιν τον λεγατε μαλακα κλπ...γιατι ε....ο μινμιν ειναι ο μαλαξ
οταν σας ελεγα οτι τετοια θα κανει λεγατε μα και μου....
τον μπουλο....γιουλαι στον γκωλο σας ρε
σταυρουλα γαμα τους την μαμα...δινε λεμε δινε
Ma auto den einai logos gia mpans alla gia pinks.
και γιατι να διαχωριζουμε το τσατ απο το υπολοιπο φορουμ? τμημα το ER ειναι πλεον και αυτο. οπως καποιος μπαινει να δει καμια παπαρια να περασει την ωρα του στο αθλετικς ή στο μιουζικ ετσι μπορει να θελει να μπει στο τσατ .
και εχουμε την αλλη να το εχει κανει σπιτι της ποσταροντας 1571298571925981759812 ασχετα λινκς και βριζοντας χωρις λογο οποιον να ναι.. :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Κάντε την ιγκνορ στο τσατ κι όλα καλά. Στο φόρουμ δεν ενοχλεί πια.
Η Γιουλαη κατ αρχην θα πρεπει να φαει μπαν για να ηρεμησει η ιδια. Και ακομα και αν δε γινεται να ηρεμησει το κεφαλι της, για τους γνωστοι λογοι, το σωστο σαν φορουμ ειναι να κανουμε οτι θα μπορουσαμε προς αυτη την κατευθυνση.
δε θα γινει βεβαια, αλλα προτεινω μπαν.
κι εγώ προτείνω να πάτε ομαδικά στα κομμάτια, μάθε ελληνικά γνωστικέ (εδώ γελάμε)
μην τολμήσει κανένας γνωστικός καριόλης να την μπανάρει.
εγω νομιζω πρεπει να φαει μπαν μονο και μονο για να επιστρεψει κοντα μας με ενα νεο νικ για νεες περιπετειες :touched:
κατα ταλλα τοσους βλακες εχει το φορουμ, σιγα, η μενουμισιον πειραζει?
ftiaxtike h wurst, e wurst kariolara?
Ψηφισα μπαν, πρεπει να σταματησει αυτη η κατασταση. αισχος πια. μπαν και κουτουλια.
Καλά κάνει και σας βρίζει, μπαν στα μούτρα σας.
όχι μπαν.
Προσωπικά το συνεχές μπινελίκωμα προς Σταυρούλα πριν κάνα χρόνο το βάζω στο νο1 των μαλακιών που έχω κάνει στο ηαρ (και δεν είναι και λίγες). Άσχετο, αλλά ήθελα να το πω γιατί με βασανίζει.
Άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για μπαν, δεν έχει καμία σχέση η συμπεριφορά της τώρα με την αρχική περσόνα της.
Από την άλλη, αν κάποιοι ενοχλείστε τόσο πολύ (και πιθανότατα με το δίκιο σας αν σας βρίζει), θα πρότεινα να κάνετε κάνα νέο πολλ ώστε να αποφασίσει το κοινό, έχω την εντύπωση ότι πολύς κόσμος έχει αλλάξει άποψη πλέον, αλλά μια δοκιμή δεν κάνει κακό.
Στην τελική δημοκρατία έχουμε :!:
BAN THE PARIAH (για τους παλιους)
BAN THE RA PARAIAH (για τους νεους)
Μπορώ να αλλάξω τη ψήφο μου;;;
αν δε θέλετε να την κάνετε μπαν, μπορείτε τουλάχιστον να της μπλοκάρετε το τσατ;
Ωραια ιδεα. Και μετα αν μπορειτε καντε την κι ενα μπαν
αυτός ο τύπος μία φορά την έκανε ignore το οποίο είχε γίνει για συγκεκριμένο λόγο πάνω στο χαβαλέ μαζί με τον μιτσμανν, και άλλη μία την έβγαλε από το ignore. όντως δημιουργούνται ψυχώσεις, να το κοιτάξεις κι εσύ.
τεσπα, δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που κάθομαι και σου απαντάω σοβαρά, κάντε ό,τι θέλετε, γράψτε άλλες 15 σελίδες για τον Η. που βρίζει, μπανάρετε τον firestorm όταν μπει πάλι, γενικά ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα του φόρουμ.
Με τόση ένταση που υπάρχει στο φόρουμ αυτές τις μέρες, μήπως αντί για τον Τσάκα να φτιάξουμε εμότικον κάραβελ;
τι μπαν ρε κομπλεξαρες,αφηστε την κοπελα στην ησυχια της.κι εσυ ρε μιτσμανν ενα μηνυμα ηταν να μου στειλεις,στ'αρχιδια σου με εγραψες.μπαν στον εαυτο σου.
θα σε μπανναρω και σενα και αυτηνα που υποστηριζεις και ξερεις καλα το γιατι.
Εγω ξερω οτι μου ειπες οτι θα μου στειλεις μηνυμα που θα μου εξηγεις και περιμενω τοσες μερες.Δεν εκανα και τιποτα τραγικο πια,απλα εκανα δυναμικη εισοδο στο φορουμ. :cool: