Με ξύπνήσατε και μένα, ανοίγω Steam μετά από μήνες. Το TF2 το έχω αλλα έχω παίξει μόνο 3-4 φορές :oops:
koropian το δικό μου. Ψηθείτε και για L4D2, ήταν και προσφορά αυτές τις μέρες έμαθα.
Printable View
Με ξύπνήσατε και μένα, ανοίγω Steam μετά από μήνες. Το TF2 το έχω αλλα έχω παίξει μόνο 3-4 φορές :oops:
koropian το δικό μου. Ψηθείτε και για L4D2, ήταν και προσφορά αυτές τις μέρες έμαθα.
Στο TF που λετε τις πρωτες δυο μερες που το κατεβασα ολα καλα,αλλα τωρα καθε φορα που μπαινω σε game διαλεγω class και μετα βγαζει αυτο το μηνυμα "connection error,disconnecting in 30" " οποτε και με πεταει.Με κατεβασμενο firewall αυτα.
Ενι αϊντιαζ??
και μενα μου το εκανε μια συγκεκριμένα μέρα για συγκεκριμένη ώρα, ο σπιριτ λεει οτι γινεται επειδη το εκαναν free και γινεται της πουτανας, ή κατι τετοιο
Το σκεφτηκα και αυτο απλα σε μενα συμβαινει καθε φορα,γτφ.
Υπαρχει κανενα προνομιο για οσους ενεργοποιησουν τωρα την φουλ/πληρωμενη εκδοση σχετικα με αυτο?Διαφορετικοι σερβερς ή κατι?Γιατι το σκεφτομουν ουτως ή αλλως.
O σπιριτ λέει να μην παίζετε με την 1η επιλογή play now όπου σας βρίσκει αυτό σερβερ. Συχνά καταλήγετε σε αμερικάνικους σερβερς με κάτι 300άρια πινγκς και οι αποσυνδέσεις είναι φυσικό, και όχι σπάνιο, φαινόμενο.
Server Browser --> Refresh/Update και διαλέχτε κάποιον με μικρό ping.
Ναι,αυτο ακριβως κανω (για πινκγ 70-120 που βρισκω συνηθως) και παλι ομως ντροπ ντεντ.Θα συνεχισω τις προσπαθειες και ελπιζω να σιαξει.
Να κανονίσουμε να φτιάξουμε ένα σέρβερ να παίξουμε κανα ματς με λιγότερους, με 30 άτομα δεν παλεύεται (ίσως επειδή είμαι νουμπάς).
Όχι ίσως. :P Με κάτω από 20 δεν έχει και τόσο γέλιο ιμο. Όχι πως είναι χάλια κτλ αλλά είναι άλλη φάση εκείνη, το άλλο είναι πιο τζέρτζελο. Επίσης έχει μη-dedicated? Δε θυμάμαι να έχω πετύχει ποτέ αλλά δεν το έχω ψάξει κιόλας.
Όπως και να έχει στην αρχή που δεν ξέρεις τα maps, που έχουν health/ammo packs, shortcuts κτλ. μπορεί να σου δώσει την αίσθηση πως δεν παλεύεται. Για αρχή μπορεί να είναι καλό να βρεις server που τρέχει μόνο 1,2 maps ώστε αφού το μάθεις να έχεις το νου σου μόνο στο πως να μάθεις κάποιο class ή πιο είναι το αγαπημένο σου.
Druggernaut, δεν ξέρω. Δοκίμασε να ανοίξεις τα ports του Steam, μήπως και.
Hint: To TF2 έχει από τα καλύτερα communities (αν όχι Το) οπότε η καλύτερη επιλογή είναι κάποιος Server κάποιου Community Group/ Steam Group. Αφ'ενός γιατί έχουν custom mod tools και άρα ο server έχει παραπάνω επιλογές, αφ'ετέρου έχουν σοβαρό moderation, θαμώνες και επίπεδο.
Μερικά καλά είναι τα http://www.ukcs.net/ , http://www.gtfogaming.co.uk/ , http://www.lethal-zone.eu/servers.php κ.α.
Οπότε πχ. ανοίγετε τον Server Browser --> Favorites tab επάνω --> Add Server from IP
και βάζετε τις IP που βλέπετε στα site και έχετε μια λίστα με καλούς servers. To ίδιο μπορείτε να κάνετε αν βρείτε και κάποιον άλλον που παίξατε και σας άρεσε. Κάτι περίεργα ονόματα στους Servers είναι custom rules/ mods. Μην δίνετε σημασία για αρχή.
Πχ. VS Saxton Hale ένας παίχτης γίνεται Boss και όλοι οι άλλοι προσπαθούν να τον σκοτώσουν. Prophunt είναι κρυφτό, η μια ομάδα έχει όπλα κτλ και η άλλη αντί για player models είναι props (θάμνοι, πορτες, τραπέζια, κουβας) και κρύβονται ώστε να μην ξεχωρίζουν στη πίστα. Απλά κάθε φορά που δεν πετυχαίνουν οι άλλοι κάποιον κρυμμένο παίχτη με το όπλο τρώνε αυτοί το damage.
Νταξει εστρωσε για τωρα με απλο browsing.Θα τσεκαρω απο αυριο τα λινκς για φαβ σερβερς και τα κοστουμ μοντς που λες με ψησαν πολυ.
Χοουπ του σι για ονλαϊν κι αλλα τετοια!
Summer Sale.
wraithgr (πρωτοτυπώ όπως πάντα)
Δεν θα πω για κανα game, αλλά για ένα θέμα που έχω εδώ και αρκετό καιρό.
H steam είχε βγάλει για μια συνεργασία με την AMD όπου θα μπορούσες μέσω αυτών, να κάνεις update drivers της κάρτας γραφικών. Το δοκίμασα, έγινε, αλλά πλέον έχει πάψει να δουλεύει εδώ κι αρκετό καιρό, χωρίς αιτία
http://i.imgur.com/GSjFk.png
Τώρα, αυτό το Catalyst Control Center με ειδοποιεί εδώ και αρκετό καιρό για νέες εκδόσεις, τις οποίες όμως αποφεύγω να κάνω για πιθανό κοκομπλόκο (μου 'χε πει ο Spirit οτι αν το κάνω μέσω steam, καλό θα ήταν έπειτα να το κάνω μόνο από κει).
Για πείτε...
E με την λογική πως το Steam κάνει δικά του folders, αλλού και γενικά άλλη εγκατάσταση (και κάτι τέτοιo νομίζω έλεγε στο FAQ).
Φαντάζομαι με clean install από site amd δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
εγω πηρα κατι απο τις προσφορες και μου βγαζει συνεχεια error στο install.servers too busy.
De 8a proteina driver update mesw steam, An 8ymamai kala de sou bgazei epilogeis gia to ti akribws 8es na kaneis install.
Υπερβολικός.
Γελαω καθε φορα που βλεπω κατω δεξια στο νοτιφικεισον
*User* is now playing
AMD Driver Update
λέω να πάρω quake 1 + 2 για να το παίζω fps γνώστης, θα είναι playable λέτε;
Quake 1 oxi, isws to quakeworld gia th fash alla kai pali den kserw. Mh ksexaseis na valeis +mlook sth console (h autoexec.cfg) gia na exeis kai mouselook e!
Quake 2 exei thn plaka tou, eixame liwsei multiplayer, alla otan vghke to quake 3 to ksexasame.
Pare quake 3. H vasika mpes www.quakelive.com , einai to quake 3 me rankings, ladders klp.
Imo to quake 3 paramenei to kalutero fps gia multiplayer.
To CCC είναι καλό ρε. Trial lotro έχει μόνο αν κατεβάσεις από site amd, όχι μέσω steam.
πω πω τι είναι αυτό το nation red γαμώ την παναγία; για τα 3 ευρώ που έχει σήμερα είναι τρελό game. τσεκάρετε demo. εμπνευσμένο εξαιρετικά από το hit του 1990 smash tv.
πάμε.
Epitelous telos ta sales.. ai syxthr steam pia. :P
τσιμπησα just cause 2 με 4,99.δε με χαλασε.
Civi 5 17e gia to sk. egw to tsibisa
έχουν προσφορά morrowind και oblivion, και κάτι κολπα + αν προπαραγγείλεις και το skyrim
na dw pote 8a kanoun kamia kalh prosfora to goty edition tou fallout 3.
Το L4D 2 εχει cross-platform multiplayer PC/Mac,ξερει κανεις;
Στο blog του διαβαζω πως ναι αλλα στο steam δεν το χει στη λιστα με τα cross-platform.
με εψηνε και μενα αλλα προτιμησα το new vegas στα 9,99.
eh, einai 8ema arxwn, den pernw games tis bethesda an den einai goty ekdosh, 8elw na ta exw ola mazemena kai updated :P
Θα αργήσει η GOTY γιατί θα βγει κι άλλο DLC πάντως.
de bgiazomai. exw backlog 100 milia :fear:
ti einai to goty?
game of the year. einai mia synh8eia ths bethesda (kai allwn etairiwn basika) na bgazei mia ekdosh kana xrono meta thn kykloforia enos game me ola ta dlc, updates, klp
μόνο σε μένα δεν πατιέται το "DOWNLOAD DEMO" στο space marine?
επίσης
bastion, limbo παιχνιδάρες