θα ήθελα πιο μεγάλο :pink:
Printable View
θα ήθελα πιο μεγάλο :pink:
Είναι λίγο πιο πρωτότυπο όμως. Επίσης αν είναι να φαίνεται σαν tramp stamp να το κάνουμε σωστά, να το διακοσμήσουμε με τράιμπαλ.
Αυτό ιιιιίσως να είναι ένα θέμα από άποψη ανάλυσης... τέσπα όταν έρθει η ώρα να το φτιάξουμε κανονικά θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Ωραίο είναι πάντως μικρό, ή έστω λίγο μεγαλύτερο από αυτό.
Μας πρήξατε με το πετράκης χάηπ όμως. Φτάνει που'ναι ρωσσοέτσι το λόγκο, όχι άλλα ρώσικα. Ντραμσικ ντισαπρουβς οφ πέδομπερ επίσης. Η url ας μπεί εκεί.
Το σχέδιο αυτό είναι για τους γκέουλες του φόρουμ, ακα κοντοκουρεμένες αδερφές... Σε εμάς του μαλλιάδες χεβυμεταλάδες δε θα φαίνεται χριστός εκεί πάνω. Καλύτερα δηλ να μπει ακόμα και το μουνί του ικονοκλαστ αν είναι να μη φαίνεται.
Το λόγκο το έχετε έτσι γιατι το έκανε η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΕΤΡΑΚΗ και ρωσίες εδω μέσα. Πριν τον δεις, δε σου'κανε κανενα ιδιαίτερο κουκου η ρωσοαισθητική, άσε τώρα!
τόση ώρα βέβαια το avatar δε σε βοηθάει. για πότε με το καλό υπολογίζουμε το er fest άρα και το er shirt? προλαβαίνω να πέσω από XL σε L?
@δρακον
Δεν είμαστε όλοι όμως, γι'αυτό μην το παρακάνετε. Μπαίνει το λόγκο και είμαστε όλοι χαρούμενοι.
οι μπρατσαράδες του φόρουμ απαιτούμε να τυπωθούν και αμάνικα
Εκεί που θα πωλούνται τα τισέρτς θα διατίθεται και ψαλίδι με οδηγίες χρήσης.
Μην τα κανετε ολα ρωστοκομμουνιστικα ρε μαλακες, εγω εγκρινω αλλα δε θα μπορω να παω στη δουλεια μου χωρις να με σταματανε οι μπατσοι εδω περα συνεχεια.
Επισης, πολυ μικρο το προσχεδιο για πινκ και μουτζα, αν ειναι να μην τις βαλουμε καθολου, τι μαλακιες ειναι αυτες.
Τελος, να γινει πολλ οταν ειναι να παρθει αποφαση.
επισης αν γινεται οσοι θελουν να το παρουμε σε πιο στενη γραμμη και οχι στην κλασσικη σωληνοειδη να ειμαστε πιο ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ
Παρε τη μουτζα σου αρτιστι ιταλιανι :moutza:
ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!
Να μη βάλουμε ούτε σφυροδρέπανο δηλαδή;!;
Γιε, κουλάρετε, το θέμα σε αυτή τη φάση είναι να πέφτουν ιδέες, το ότι πετάω κι εγώ κάτι δε σημαίνει ότι είναι οριστικό. Ιδανικά θα ήθελα να βγουν 3-4 ωραίες προτάσεις και να γίνει πολλ. Θα το δούμε σε μερικές μέρες, όταν θα έχουμε πει όλοι το κοντό μας και το μακρύ μας.
μεχρι τωρα το πιο ωραιο ηταν του ταιλερ..ουτε ρωσικα ουτε τπτ..ισως τα πινκς λιγο μεγαλυτερα σε μεγεθος..τωρα μπροστα/πισω το ιδιο μου κανει..
milaw gia kati Коллектив онлайн poy sizitithikan ektos tou logo
Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΟΝ (:lick:) :!:
το μπλουζάκι θα γίνει κανονικά
το ξέρετε υποθέτω αλλά πιθανότατα μπρος-πίσω θα πάει ακριβότερα.
θα μπορούσε να έχει μόνο μπροστά το λόγκο και τα πινκς/μούτζες (λίγο μεγαλύτερα) από κάτω ή κάπου τριγύρω.
Θα ληφθούν υπόψη όλα, αλλά αν είναι η διαφορά πχ 2 ευρώ δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό.
μην το παρακάνουμε με τα ρώσικα, δεν έχει νόημα.
:pink: / :moutza: οπωσδήποτε.
επίσης είμαι και κατά του πέδο.
και υπέρ του ξήγα.
οπότε ξήγας, λόγκο και :pink: / :moutza: .
Spoiler
άντε μωρέ που θα του κάνουμε και διαφήμιση του μαλάκα
αυτό, ελπίζω όσοι ποστάρετε για τον ξήγα να κάνετε πλάκα, αλλιώς σας αξίζει μπλουζάκι με 45 μούτζες και το όνομα του Dythor
το
πάντως δεν είν' κακό...Quote:
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΤΟ $whatever ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
2 στους 2 ERίτες θα γίνουν κανονικά.
Εγώ πάντως αύριο θα δω τι μπορώ να κάνω σε προσχέδιο που να περιέχει ...την υπογραφή μου ;)
Όχι τόσο για το μπλουζάκι καθεαυτό, για τον havale μας, ναι;
oxi xhges, tsonous kai loipous malakes,
sigoura oxi tag cloud, giati tote vazoume H. psofa kai 3emperdeuoume, se ligo kairo mono auto 8a grafei
banner einai oti prepei, kai pink/moutza opwsdhpote
Πάντως σκεφτείτε σοβαρά το ότι θα κρύβεται από τα μαλλιά οτιδήποτε είναι ψηλά στην πλάτη.
Δεν είπα να προνοήσουμε και για αυτούς που έχουν μαλλί σε όλη την πλάτη, απλά για τη μάζα.
Μην κάνετε σα γκόμενες μωρέ. Και τι έγινε αν δε φαίνονται όλη την ώρα? Είναι πιο ΣΤΥΛΑΤΗ και ΨΑΓΜΕΝΗ θεσούλα εκεί ψηλά.
λες και θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρετε μπλουζάκι με στάμπα στην πλάτη.
το σχέδιο του Τyler είναι ό,τι καλύτερο έχει προταθεί μέχρι τώρα.