σάββατο και όχι γιορτές κ εδώ :)
Printable View
σάββατο και όχι γιορτές κ εδώ :)
Emeis psinomaste na pai3oume, an einai let me know ;)
kalo thatane na uparksei k pagos me uliko mpantwn... eite tou er i genika oti kalo paizei
βάλτε Now Exploding In Saigon όπως κ δήποτε όμως λέμε!
παίζει κ το Fox πάντως στο γκάζι. Οι τιμες στα ποτά ειναι γκαζάδικες όπως ειναι επόμενο όμως.
date-wise μετα τις 15/12 εχει το σκ με Throats/Sun Of Nothing κ Gybe οπότε δεν ειναι καλή ιδέα. απο την αλλη θα λείπω πιο πριν κ θα ήταν μαλακία :P οφου
καλυτερα οχι το φοξ.
σαν ημερομηνια νομιζω 18/12 σαββατο ειναι κουλ
Θα'μαι κι Αθήνα εκείνες τις μέρες, οπότε όντως είναι κουλ! :-)
Οι Divine είναι πολύ πιθανό να μπορούν να παίξουν.
ειναι και το Mad Γκάζι που γαμάει σαν χώρος.
Στο υπογείως προσπάθησα 3 φορές να στείλω μέιλ σε αυτό που έχουν στο σάιτ, και τις 3 ήρθε πίσω. Κανένας με πιο άμεση επικοινωνία;
ean ginei meta tis 18 dek mexri tis 2 jan borw na eimai kiegw me tous meanwhilez ama tous parete.
http://1.bp.blogspot.com/_5jkD8lbNUS.../MrBumpBig.gif
το ξεχάσαμε ή την παρατήσαμε την ιδέα; οργανωθείτε, πρέπει να γίνει poll και τα μπλουζάκια.
18 Ιανουαρίου μας βολεύει όλους;
edit: 15
εμενα ναι
Γράψτε λάθος, κοίταγα Δεκέμβρη ο βλάκας. 15 Γενάρη λοιπόν, Σάββατο.
20 που χω γενεθλια :P
που;
Λογικά Καλλιδρομίου (credits to statik που βρήκε τηλέφωνο)
:thumbsup: σχεδόν κολλητά με SoN. Τέλεια.
Λοιπόν αγάπες ακούστε τι παίζει. Το πρώτο γκρουπ στο οποίο είπα ήταν οι steamroller assault, αλλά ψάχνουν ντράμερ και δεν μπορούν. Οι meanwhile in mexico το συζητάνε ακόμα αν μπορούν, θα ξέρουμε σύντομα. Οι μόνοι OFFICIALLY CONFIRMED είναι οιτο οποίο σημαίνει ότι θέλουμε πιθανότατα άλλες 3 μπάντες. Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να έχει ποικιλία, και αν είχαμε πχ 2 καφρίλες, τους στιμρόλερ για χέβι και τους σέρφερς θα ήμασταν μια χαρά. Τώρα έχουν μείνει κυρίως καφρίλες και είναι μαλακία για όσους είμαστε κανονικοί αθρώποι. Οπότε με αυτά τα δεδομένα ρίχτε ξανά προτάσεις.Spoiler
Επίσης πείτε μου αν προτιμάτε 8 ή 15 γενάρη.
8 Γενάρη εδώ.
δώστε πινκς και μούτζες αναλόγως.
15
15 και τα αρχιδια μεσα.
15 παιδιά 15. ας κλείσουν οι meanwhile και ας μη ξαναγαμήσω.
παίδες sorry αλλά ανωτέρα βία βλέπετε..............θα θέλαμε πολύ να σας ξεριζώσουμε τους σβέρκους και να σας βάλουμε το μυαλό σε γιάλα για κομπόστα αλλά δεν η σύνθεση είναι ληψή..............
παρόλαυτα θα είμαι στο Live να κορο'ι'δεύω τις false μπάντες και να τσιμπίσω ανάλογες μούντζες aka σας αγαπώ και μου λείψατε..................
Ελα ρε, δε λεει.
στην αναγκη βγες και παιξε μονος σου. αρκει.
δε θέλω να ζω σ' έναν κόσμο όπου τα ερ φεστ γίνονται χωρίς γουιτσκίλερ.=(
witchkillah me karfia sta xeria kai xwris mplouza και δεν χρειαζεται ντραμερ.
witchie methusmenos na paizei thn arxh tou riding the stom sthn kithara kanontas soundcheck stous (th mpanta tou pasokou xehasa pws th lene). meta sto encore anevainei panw me tsampouka methusmenos kai tzamaroun oloi mazi ta prisoners of our time port royal kai fast as a shark
oνείρωξη
λοιπόν ,αν δεν έχετε κλείσει είμαστε μέσα. θα μας βοηθησεί ένα φιλαράκι στα τύμπανα
tha paixeis running wild?
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kalo kai to thrash alla theloume kai ligo peiratiko na thumithoume epoxes 2004
an paizete to prt royal mporw na kanw live sto miukrofwno thn eisagwgh
Έκλεισε και επισήμως, καλλιδρομίου 15/1