τωρα μιλας σωστα
Printable View
δεν νομιζω αλαλ τι να σου πω λατρεια κοιλια (στο φεστ δεν ηρθες :( )
η σωστη φραση οπως μου πε και ο jnb στο εμ ες εν ειναι: "αν δεν ειχες σισσε θα ησουν στην 8η θεση " :P
Όταν μια ομάδα παρουσιάζει διοικητική αστάθεια,το απολύτως λογικό είναι να παρουσιάζει και αγωνιστική αστάθεια.Αυτό που έγινε χθες προσπάθησα με κάθε τρόπο να το ξεχάσω,βλέποντας δύο ταινίες στα καπάκια ας πούμε.
Για μένα δεν υπάρχει δικαιολογία ότι μπήκε ο τάδε και ο τάδε,άρα για αυτό χάσαμε.Από τη στιγμή που φοράει την γαμημένη τη φανέλα πρέπει να δείχνει κάθε μα κάθε φορά γιατί πρέπει να την φοράει.Και έρχομαι εδώ και ξαναλέω ότι κάτι παιχτάκια τύπου Μαρίνος,Σπυρόπουλος δεν θα έπρεπε να περνάνε καν το κατώφλι της Παιανίας.Ο Κάπταιν Κάρα το μόνο που σου προκαλεί είναι θλίψη.Το λάθος του Φερέιρα είναι ότι κατέβασε την ομάδα με 8 παίχτες από την αρχή.Πραγματικά δεν ξέρω τι οράματα βλέπει ο κάθε κόουτς με τον Μαρίνο πριν από τα παιχνίδια.Εξάλλου ο μόνος τρόπος για να αχρηστέψεις τον Σισέ είναι να βάλεις από πίσω του τον Κάρα.Ο Σπυρόπουλος παίζει γιατί ο Ιωαννίδης είναι ακόμη χειρότερος.
Και Τάιλερ μεταξύ μας,κάτι Καράμπελες,Μάκοι και σία μπορεί να είναι παρτάλια του ελέους αλλά Μαρίνοι δεν είναι,ούτε θα υπάρξουν ποτέ.Τουλάχιστον αυτοί δεν έχουν γηπεδοφοβία.Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι σόι πλασέ έκανε στη φάση του 44.
αμα μια ομαδα δεν την αγαπας , καντηνε πουτανα να τα κονομας.
Από πού κι ως πού είναι εύκολο ματς και μάλιστα προσφέρεται για αλλαγές. Και όπως και να το κάνουμε, ο μαρίνος ίσως δε γίνει ποτέ κανονικός ποδοσφαιριστής, ο σπυρόπουλος επίσης, ενώ ο καραγκουνοτυπάρας δεν είναι ούτε για να κάνεις καθυστερήσεις στο 90’. Πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο (όχι μόνο ποδοσφαιριστής) και στα 33+, έχει τραγική άγνοια για πολλά μες το παιχνίδι.
Οι αλλαγές μετά το γκολ έπρεπε να έχουν γίνει από το ημίχρονο. Τέλος παντων, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ούτε αυτός είναι άμοιρος ευθυνών για το χθεσινό. Και ναι, η αεκ δεν έκανε φάσεις. Εμείς κάναμε;
ΥΓ. Ο Σπυρόπουλος από κοντά είναι μεγάλη απόλαυση. Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά σε 2-3 κριτικές επαγγελματιών του χώρου.
ΥΓ2. Nasum, ο Καραβλαχος δεν έπαιζε πίσω από Σισέ. Υποτίθεται ότι Νίνης και Καραγκούνης έπαιζαν μπροστά από Σιμάο, αλλά τι ψάχνεις.
Εντάξει για τον Καράμπελα να το δεχτώ , αλλά ο φετινός ο Μάκος σοβαρά δεν χώραγε σε καμιά από τις ομάδες σας? Μήπως τελικά γράφω σε λάθος σέξιον και εδώ είναι η πριμέρα ντιβιζιόν?
κι ενα παλουκι στον κωλο τους
Λοιπόν, για το δικό μας έχω να πω βλέποντας το θέαμα με αγγλική περιγραφή, ζήτω το Αλ Τζαζίρα, ότι έτσι είναι η μπάλα, μέτριο πρώτο ημίχρονο και κακό flow γιατί κάθε τρεις και λίγο είχαμε διαμαρτυρίες και δύο φάσεις. Το δίκαιο του πρώτου ημιχρόνου ήταν το Χ με ελαφρύ προβάδισμα σε μας, ζήτω ο Μοντεστό.
Στο δεύτερο εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα. Προ εορτής πάντα λέγαμε ότι ο Ρόμενταλ είναι ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ και ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. Ο Ερνέστο δεν μασάει από αυτά, το ξέρουμε, δεν του λέμε πια τίποτα, αφού κάνει δουλειά ο άνθρωπας, τα καταπίνουμε. Φυσικά, κατόπιν εορτής φάνηκε ότι ο Ζαϊρί περνάει φοβερή φόρμα (συγκεκριμένα από τότε που ακουγόταν έντονα ότι θα πάρει πόδι! Για δες!) και έπρεπε να έχει περάσει πολύ νωρίτερα. Γενικά όμως ανέβηκε και ο Ιμπαγάσα στην απόδοση και κάναμε μπόλικες ευκαιρίες, δεν μας ήθελε η πόρνη και μια φορά που κοιμηθήκαμε (παιδαριωδώς) φάγαμε γκολ από την κλάση του Βιερίνια. Μεγάλος παίχτης. Μπορεί να είναι εξαφανισμένος σε όλο το ματς και ξαφνικά να στο κάτσει. Και δεν το λες τύχη, το κάνει συχνά ο μπάσταρδος. Ρισπέκτ.
Ωραίο ματσάκι το δεύτερο, συγχαρητήρια στα παοκτσάκια, παίχτηκαν και οι εθιμοτυπικές φάπες στην φυσούνα, όλα όπως έπρεπε. Θα είναι κολασμένο το ματς στην Τούμπα, το ματς της χρονιάς κι ετς, να νικήσει ο καλύτερος και ο πιο χαλκέντερος και τέτοια γραφικά.
Για το άλλο ματς, πριν από όλα, προφανώς η σωστή ατάκα είναι "χωρίς Σισέ θα ήσουν 5ος" και να πω την αλήθεια αυτό είναι πιο ξεφτίλα από το θέμα της διαιτησίας που είναι υπαρκτό αλλά να πάει να γαμηθεί. Πάντως ο Χιμένεθ έχει κάνει δουλειά στην ΑΕΚ. Μπορεί να του πήρε λίγο αλλά σιγά-σιγά Βλέπεις μια ομάδα να παίζει σωστή μπάλα και με πλάνο. Τουλάχιστον και σε αυτόν τον τομέα η ΑΕΚ ήταν καλύτερη χτες αλλά έχει συνολικά χειρότερους παίχτες. Είχε όμως έναν Λυμπερόπουλο με εξάρσεις Αλεξανδρή και δεν είναι άδικο το σκορ. Δίκαιο το αποτέλεσμα, διότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει μια ευκαιρία της προκοπής. Οι μοναδικοί χτες επιπέδου Παναθηναϊκού ήταν ο Σισέ όπως πάντα (σουτάρα και αποκρουσάρα) αλλά αχρηστευμένος και ο Λέτο, που τον λυπάμαι όσο δεν πάει, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά μόνος του.
Οπότε, ναι μεν ο Παναθηναϊκός είναι και ήταν καλύτερη ομάδα *γενικά* (χτες, στο πρωτάθλημα), αλλά χάνει στο θέμα "ομάδα" και κυκλοφορία και "τι κάνουμε", ειδικά όταν δεν παίζουν οι ενδεκαδάτοι, που κάαατι έχουν αρχίσει και δένουν. Πάντως, όταν το ένα και μοναδικό σου όπλο είναι ο Σισέ, δεν παίζεις με την τροφοδοσία του, πας ξεβράκωτος στα αγγούρια. Αλήθεια, αυτός ο βλάκας ο Τράκης της Πράσινης, καθυστερημένος ντιπ για ντιπ είναι; Τις προάλλες είχε στο εξώφυλλο ότι ο Σισέ έχει όσα ο Μιραλάς και ο Πάντελιτς μαζί. Το ωραίο ήταν να μας έλεγε πόσα γκολ έχει σε σχέση με τους συμπαίκτες του, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Μου είχε λείψει το κύπελλο. Είναι μουντιαλέ το γαμημένο, νοκ άουτ, ένας τελικός, ό,τι νά'ναι, γαμάει και ο φτωχός, τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο ξενέρωτο, φέτος γούσταρα.
Άλλο επάγγελμα οι Άγγλοι εκφωνητές. Τι γαμημένα ωραία που ήταν.
den kanoume kai ton epanaliptiko sti rizoupoli?!
χαχα όσο περνάει η ώρα νιώθω τα πόστ μου, σαν παγκάρι. όποιος περνάει αφήνει και ότι μουτζα έχει ευχαρίστηση :)
το αστειο ειναι οτι οταν πεφτουν τα εθιμοτυπικα πατακιουτα στα κοτοπουλακια σας (απο κεινα τα μικρα στο Eraserhead) στην Τουμπα,εσυ και ο καθε υγιης (ο γιεα) οσφπιακος ωρυεστε για μαμελουκους,μεθυσμενα ΟΡΞ και απολιτιστους σαρακηνους
αλλα ας τα αφησομε αυτα...εσυ που εισαι και καλος κριτης φασεων,για πες μας για τον τριτσωνη,ποσους παιχτες μας επρεπε να βγαλει με κοκκινη χτες?
τον λαιντσμαν που τολμησε και βρεθηκε στην τροχια του βληματος που πεταξε το βλημα σας θα τον σβησετε απο τις λιστες?
α και επισης...
http://i54.tinypic.com/34glslv.jpg
...καποιος να αγορασει δυνατοτερα μεγαφωνα στις ιουλιετες της 7,τοσα φραγκα εχετε,ο Βιερινιας δεν σας ακουει
χαχαχα να και ο σκυλομουρης ο χαζοχαζουλης Χαρος.
"ορματε παλικαρια μου Κορυδαλλιωτικα να πατησουμε κατω τους Βουλγαρους των Σερρων".
3 τραυματιες απολογισμος.:D:D:D
Α, δεν έμαθα, τις έφαγε ο Φωτάκης μόνο; Εγώ είχα ακούσει ότι απλώς πιαστήκανε στα χέρια με τον Πάντελιτς και τελικά είπανε όλοι να το ξεχάσουμε, οπότε το πήρα στο λάιτ. Αλλά άμα έφαγε μάπες ο Φωτάκης από τον Πάντελιτς, να καταδικάσω ρε μινμιν. Επίσης, άλλο μπινεκλίκια και σπρωξίδια στον χαμό της φυσούνας και άλλο η μουνοπανιά στο προάυλιο της φυλακής που είχε κάνει ο Γκαρσία στον Ντιόγκο, που ήταν και το μοναδικό πράγμα που έχω γράψει για μαμελούκους παοκτσήδες που αποθεώνετε.
Κατά τα άλλα, δεν κατάλαβα, έχεις παράπονο ότι σας κακομεταχειρίστηκαν στο Καραϊσκάκη;
Πρέπει να πέσει τιμωρία. Μία αγωνιστική κεκλεισμένων, πόσο πάει τέλος πάντων με το νόμο. Επίσης μακάρι να συνελάμβαναν όλα αυτά τα μαλακισμένα που πετάνε πράγματα, ακόμα καλύτερα αν έτρωγαν μάπες από τους γύρω τους, όπως έγινε στην θύρα 15. Από εσάς ο Γκαρσία έπρεπε να έχει φάει κίτρινη τουλάχιστον σε 3 φάσεις, πιστεύω με την πρώτη θα ερχόταν στα ίσα του και δεν θα έκανε τα ίδια, ενώ για διαμαρτυρίες σήκωνε και άλλες να φάτε, μας είχατε πρήξει τα παπάρια, κάθε τρεις και λίγο όλοι στον διαιτητή. Αλλά νταξ, εγώ δεν είδα γενικά προβληματική την διαιτησία. Και του Βιερίνια που είναι οριακό, αν ήθελε να σφυρίξει έδρα και σπόρια στον μεγάλο το έδινε, τι παράπονο έχεις εσύ δηλαδή και μου το αναφέρεις;Quote:
αλλα ας τα αφησομε αυτα...εσυ που εισαι και καλος κριτης φασεων,για πες μας για τον τριτσωνη,ποσους παιχτες μας επρεπε να βγαλει με κοκκινη χτες?
τον λαιντσμαν που τολμησε και βρεθηκε στην τροχια του βληματος που πεταξε το βλημα σας θα τον σβησετε απο τις λιστες?
Επίσης είπα μπράβο σας, γαμώ και ο Βιερίνια, μούτζες εισέπραξα, για πες και εσύ... Άνοιξε το κωλαράκι σας χτες ε; 4 δοκάρια γλιτώσατε ρε ανοιχτοσούφρηδες :D και πάτε και αεροδρόμιο, σαν τους δικούς μας που πήγανε ΣΕΦ. Μικραίνουν ομάδες αυτά ρε... Ισοπαλία πήρες ρεεεε!
k leo de tha pei gia gkarsia?
οι Κορυδαλλιωτες χαζούλη. :)
ε εννοείται ντε, αφού οι άλλοι είναι οι ΑΝΤΡΕΣ
pink
α επρεπε να φαμε κι αλλες...
και οριακο του Πιρανχινια...
αρα καλα τα λεει ο γαυροθλητης...
οκ...τιποτα αλλο?
αμα ειναι να σκαψουμε και κανα μουνι να το ξυρισουμε για σας ρε
φορντ...
Spoiler
και γενικά ρε παιδάκι μου μπορείς να το κρατάς αληθινό και να ρίχνεις όσες μούτζες θες στο φόρουμ και όσες μάπες θες στους δρόμους και όσες ρίμες θες στα μικρόφωνα αλλά κατάλαβε ότι αυτές οι ιστορίες σε ένα ξεκάρφωτο φόρουμ με ιαχές και τσάμπα μαγκιές και τελικά τους τσάμπα μάγκες να τις τρώνε από τα παληκάρια δεν κάνουν ούτε για ρόδα τσάντα και κοπάνα 11, πείτε τα μεταξύ σας. μα τω θεούλη έχω ακούσει άπειρες ιστορίες με χιλιάδες παοκτζήδες να τημπέφτουν και να τις τρώνε από δεκάδες γαύρους και ένα άλλο σκηνικό με εκατοσαρανταδώδεκα μακεδοναίους να τρέχουν επειδή είδαν σε ένα στενό τον καυλιάρη το μπάμπη από τη μέμου! ελάχιστοι αθρώποι νοιάστηκαν για κάτι τέτοια και κανείς ποτέ δεν τα πίστεψε λολ. το καταλάβαμε, έχουμε σκατά ομάδα και μαλάκες οπαδούς εντάξει. τέτοια γραφικότητα ούτε το ηλιοβασίλεμα στην καλντέρα.
ελα μωρε,
τον πιθηκα τον Χαρο σου θιξαμε.χαβαλε εκανα με το ποσο βλακας ειναι.Γιατι ειναι τοσο ηλιθιος που πηγε πριν κατι μηνες και πεταξε κατι πιτσιρικια στην φωτια λες και ειναι ο Βουλγαροκτονος,και οταν γυρισαν αυτα πρησμενα τα καντηλιασε κιολας.
Μιλωντας ομως καθαρα σαν κερκιδα (και οχι σε καφριλα),απο τοτε που πηρε την ομαδα σας ο Μαρινακης και αναβαθμιστηκε ο Τζον Χάρος,σαν εδρα εχετε πεσει παρα πολυ.
Και ναι,χθες δεν ειπατε τον υμνο σας στην αρχη του παιχνιδιου.Και 2-3 φορες φωναξατε "ολυμπιακος".Και αφηνω καταμερους και το υπερτατο καραγκιοζιλικι με τα μεγαφωνα.Στα δικα μου αυτια τα μεγαφωνα ακουγονται σαν παρακαλια προς την 7 για να φωναξει και να ενισχυσει την ομαδα.Με το ζορι δηλαδη.
Γιατι και αυτα σχετικα με την μπαλα ειναι,δεν ειναι καφριλικια οπαδικα.
Αν πάντως στην Τουμπα ειχαμε τραυματισμο εποπτη στο 3ο λεπτο,κλωτσομπουνια στην φυσουνα,θα μιλουσατε παλι για την κολαση της Τουμπας,το οτι βγηκατε ζωντανοι απο την ζουγκλα και χιλιες 2 μαλακιες.
Εγω το εχω αποδεχτει ντε φακτο οτι θα γινονται αυτα στα μεταξυ μας παιχνιδια,και δεν μιξοκλαιω.Καλα ξηγηθηκατε που κλωτσισατε τον Μουσλιμοβιτς στο γονατο,καλα κανατε και την πεσατε καμια 50αρια ατομα στην φυσουνα στους παικτες μας(στο ημιχρονο ε...οταν ακομα και το 1-0 σας φαινοταν ευθραυστο),αλλα σας παρακαλω,μην κανετε τις κλαψιαρες πουτανες αν γινουν τρις χειροτερα στην Τουμπα σε 2 βδομαδες...λιγο τσιπα ρε παιδι μου...δεν ειναι μονο τα ΠΑΟΚια καγκουρες...και εσεις ειστε....
κανένα χάρο δε μου έθιξες, δεν είμαστε κολλητοί κιόλας. το ξυλίκι που ίσως και να έφαγε ο χάρος και οι χάροι όμως στις σέρρες είναι ένα μικρό καφριλίκι και ουδεμία σχέση με την μπάλα έχει.
εγώ χτες μπήκα στο γήπεδο δυο λεπτά μετά τη σέντρα οπότε δεν ξέρω αν είπαν τον ύμνο αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν κρατάω και λογαριασμό ε. εσύ από που το έμαθες και γιατί το έμαθες και γιατί ήταν ζήτημα για τους ποικιλίδηδες που κατεβάσατε στο φάληρο το σετλιστ της κερκίδας είναι ένα μεγάλο μυστήριο, μου κάνει φοβερή εντύπωση. ούτε ξέρω ποιος αναβαθμίστηκε και ποιος αποστρατεύθηκε, εγώ στο νέο καραϊσκάκη κάθομαι συνήθως με τους παππούληδες στις θύρες εικοσιτόσο και ακούω ιστορίες, χθες συμπτωματικά στο ημίχρονο άκουσα εκπληκτική ανάλυση του ποδοσφαιριστή χάβου στο γαύρο.
ο χάβος ο χάρος και ο γαύρος.
Τι έγινε ρε παιδιά τελικά στην φυσούνα; Είμαι εμφανώς παραπληροφορημένος. Εγώ είπα ότι άκουσα "πιάστηκαν στα χέρια Πάντελιτς και Φωτάκης". Μετά ο μινμιν υπονοεί ότι τις άρπαξε ο Φωτάκης και μόνο τα παόκια λέμε μαμελούκους, τι αδικία κλπ. Τώρα έρχεται και ο πάνκης και λέει ότι 50 νοματαίοι την πέσανε στην φυσούνα και ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ, όταν τα κάνουμε και εμείς να μην κλαίτε.
μινμιν, πιάσε την μποτίλια ρε:
http://img513.imageshack.us/img513/9167/lalalavy.jpg
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και το άφησε, οι κανονισμοί λένε ότι στα οριακά έχει πλεονέκτημα ο παίχτης, πάει και τελείωσε. Αλλά γάμησέ μας κιόλας που είναι τρέλα και θα αρχίσεις τα ξύδια. Εγώ πρωκταθλητής δεν είμαι και ούτε εφευρίσκω σχόλια μετά το ματς, όπως τα νιώθω τα λέω, ναι; Μια χαρά η διαιτησία, μπορούσε να δώσει κάρτες (τρέλα και αυτό, και ο Άγγλος του Αλ Τζαζίρα τα έπαιρνε από τον ΜΑρινάκη και αυτός που είχε την ίδια ακριβώς απορία).
Γενικά, θέλετε να κουνιέστε θριαμβευτικά και δεν επιτρέπετε κανέναν σχολιασμό από τον χαμένο (ε, ας το πούμε ήττα, ταιριάζει καλύτερα από το Χ);
Πείτε ρε τι φόρμα έχετε στην κωλοφαρδία τελευταία (και με τον Βόλο) και έρχεται και η ρεβάνς να δούμε. Το ότι θα το κάνετε μπουρδέλο είναι δεδομένο, η γραμμή υπεράσπισης γραμμένη από τώρα (ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ), οπότε για σας είναι όλα ζάχαρη. Ξαναρωτάω λοιπόν, ποιο το πρόβλημά σας σε αυτά που γράφω;
Φορντ,καμια κωλοφαρδια δεν εχω σαν ΠΑΟΚ.
αν εξαιρεσω το χθεσινο,που ειχα τυχη,ειμαι και αποτελεσματικος ταυτοχρονα.
και αυτο γιατι,ο ΠΑΟΚ που βλεπεις τα τελευταια 3 χρονια,παιζει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο στυλ.Αργη αναπτυξη παιχνιδιου,πολυ βαση στην κατοχη μπαλας,στις στημενες φασεις και κυριως στα τσαφ που κανει ο αντιπαλος.
κάθε ομαδα στην Ευρωπη που δεν εχει υψηλο μπατζετ και δεν μπορει να βασιστει στην ποιοτητα παιζει ετσι.Αλλα δουλευει παρα πολυ στις προπονησεις την αποτελεσματικοτητα,ετσι ωστε 2-3 φασεις σε ολο το παιχνιδι αν κανει,να πετυχει γκολ.
εσυ που την εχεις δει μπαρτσελονα και αντε γιουργια,δεν σου φταιει κανεις αν δεν εισαι αποτελεσματικος.οταν βλεπω χθες τον Αβρααμ να παιζει στοπερ,10αρι και σεντερ φορ παει να πει πως η ομαδα σου δεν εχει πλανο.εχει παιχταραδες,αλλα μπαινουν μεσα και ειναι αλεο.
εδω ρε το προβατο ο βαλβερδε καταλαβε μετα απο 70 λεπτα οτι ο Εμενταλ ειναι για τα σκατα και σου φταιει ο ΠΑΟΚ?
ή μηπως σου φταιει για τον ανυπαρκτο Χολεμπας?
μεχρι να καταλαβετε οτι απο την πλευρα του Λινο ειχαμε τεραστιο προβλημα ειχε περασει πανω απο το μισο παιχνιδι.
α και κατι αλλο...εχεις σιγουρα την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα,αλλα ευρωπη με τον βαλβερδε δεν πας πουθενα...
ο μινμιν υποννοαει οτι λιγο δυσκολο να τις φαει ο Φωτακης απο την παντελιτσα...γιαυτο και σε ερωτηξα αν τους εχεις δει
για το αν τις εφαγε απο την παντελιτσα εντελει ο Φωτακης η ο Μουσλι απο διαφορους φουσκουλιδες στα παπαρια μου κιολας...ελλαδα ζουμε και αυτα γινονται (και καλα κανουν,μπαλα ειναι)
εγω πιαστηκα απο αυτο που εκανα κουοτ...
απλα μην κανεις κανα σχολιο αμα γινουν τα ιδια επανω ε? απλα πραματα,σ'αρεσουν κι εσενα αφου
(αν και την τιμωρια την εχουμε στο τσεπακι μας...εδω στειλατε δικο σας δικηγορο σημερα,οτιναναι)
για το σκρην τι να λεμε...η ολοκληρωση της σφαγης σας απο τον τριτσωνη
καπου πρεπει να χω κατι ξεχασμενα Oasil...δεν...δεν αντεχεται
κολαση
http://img.photobucket.com/albums/v6...941422_n-1.jpg
Ο ποικιλιδης είπε πάντως πως στην φυσούνα ενας σεκιουριτας κλωτσησε στο γόνατο τον μουσλίμοβιτς και απο εκεί και μετά έγινε χαμός.
Τι άντε γιούργια ρε πάνκη, άσε τις αναλύσεις καλύτερα. Αν η ομάδα ήταν όλη γιούργια (αλά βάζελο στο πρώτο δεκάλεπτο του β'ημιχρόνου) θα είχαμε φάει συνολικά 9 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα και με τερματοφύλακα την αποθέωση της μετριότητας, Πάρντο;
Προφανώς ανεβαίνει και ο Τοροσίδης και ο Μπράβο, όπως ανεβαίνουν όλα τα μοντέρνα μπακ. Ο Αβραάμ ανεβαίνει μόνο στα στημένα και όταν πιέζαμε για ανατροπή του Χ. Ο Χολέμπας συνήθως βοηθάει επιθετικά και τον έχει βάλει άπειρες φορές στην θέση του Ριέρα φέτος. Αν έκανε ένα λάθος είναι ο Ρόμενταλ και ο Ζαϊρί, αλλά αυτό το ξέραμε εξ από ανέκαθεν, είναι γνωστός κολληματίας.
Με είδες εμένα να κλαίγομαι που δεν ήμουν αποτελεσματικός; Άτυχους εμάς και κωλόφαρδους εσάς. Εσάς η τακτική σας βασίζεται στον ύπνο του αντιπάλου; Γιατί αυτό έγινε στο γκολ, όλη η άμυνα ξύπνησε ένα κλικ μετά και ο Αντώνης έμεινε έκπληκτος και ακίνητος μετά από ένα ολόκληρο ματς που βάραγε μύγες εκτός από ένα κόρνερ. Σπουδαία τακτική, ένα κλικ πιο κάτω από τις Σισεδιές των βάζελων. Βιερινιές. Πού με είδες ρε τρόμπα να λέω ότι μου έφταιξε ο ΠΑΟΚ; Βασικά πού με είδες να μου φταίει κάτι ή ακόμα και να παραπονιέμαι για το αποτέλεσμα; Δίκαιο ήταν.
Εσείς αν δεν αφρίζουν οι γαύροι, δεν το ευχαριστιέστε το αποτέλεσμα; Σοβαρά ρωτάω ε;
"Βιερινιες" λοιπον.το ακουσαμε και αυτο απο το εγκριτο,εγκυρο,αοσμο.(ελπιζω παντως να καταλαβες καλα χθες οτι αυτος ο παικτης δεν θα ερθει ποτε στην ομαδα σου).
Ασε το πρωταθλημα ολοκληρο και πιασε τα ντερμπυ που εδωσες φετος.Τα αποτελεσματα σου ηταν της πλακας,και η ομαδα σου σε μεγαλα παιχνιδια εδειξε να μην εχει πλανο.
Ο βαζελος ο διαλυμενος με εναν παικτη σου γυρισε το παιχνιδι.και εσυ,που εχεις μια εντεκαδα αστερια και ποσους αναπληρωματικους που ειναι παιχταραδες δεν μπορεις να του ριξεις του ψοφιου του βαζελα ενα ταληρο.
Το χανουμι τα ιδια και χειροτερα.
Χθες τον ΠΑΟΚ που τον αποκαλεις "κωλοφαρδο",ε μονο χθες ηταν.με 4-5-1 σε επαιξα ρε βλαμμενε,λογικο ηταν να αμυνθω και να περιμενω να κοιμηθεις (οπως και εκανες).
Αυτο σου λεω ομως ρε χαλβα.οτι σε συνθηκες ντερμπυ ο προπονητης σου ειναι ΛΙΓΟΣ.ηθελες να μου ριξεις 3 και να τελειωνεις?ξεκινουσες με φετφαζιδη και απο την πλευρα του Λινο γινοταν παρτυ.3 στο πρωτο ημιχρονο.ξυπνα γαμω το κεφαλι σου,δεν ησουν ατυχος χθες.Μαλακας πιαστηκες.
Εγώ ήδη είπα ότι μας πρέπει τιμωρία. Το εννοώ. Και εσάς θα σας πρέπει τιμωρία αν κάνετε τα ίδια. Για τις φάπες, είπα γιατί το πήρα ελαφρά, τις χαρακτήρισα "εθιμοτυπικές" και προφανώς ακίνδυνες γενικά. Αν όντως ένα μουνί κλώτσησε τον Μουσλίμοβιτς εύχομαι από καρδιάς απόλυση.
Πιάσε το χάπι ρε. Δεν με λένε Πουλόπουλο, μπορείς να με λες Βικ, Φορντ, Βασίλη, ό,τι προτιμάς. Σου είπα ότι η γνώμη μου (ΜΟΥ, δις, για εμπέδωση) ότι έγινε καλή διαιτησία, δεν έχω παράπονο. Μου λες ότι θα πιάσεις τα ξύδια με τα ανύπαρκτα οφσάιντ, σου βάζω την εικόνα να δεις ότι δεν είναι και για τρέλα. Αν έβαζα εγώ τέτοιο γκολ στην Τούμπα (ή βάλω, ω χαρές!) θα άφριζε όλο το γήπεδο και οι φυλλάδες σας, που μια χαρά κοντράρουν τις δικές μας σε γραφικότητα. Άσε τώρα τα σάπια.Quote:
για το σκρην τι να λεμε...η ολοκληρωση της σφαγης σας απο τον τριτσωνη
Θες τόσο πολύ να πιστέψεις ότι νιώθω αδικημένος και κλαίγομαι; Για πες.
και στο 1ο ημιχ. ρε παλουκαριμ είχες μια τελική(το γκόλ) και εμεις τρείς.
+ το φαουλ και κόκκινη (?) στην φάση με κοντοπουτανο που δεν έδωσε ουτε φάουλ στο τετ-α-τετ.
+ ποσες άλλες κάρτες
+ αποβολή φερναντου χάβου
και ξαφνικα πας στα αποδυτήρια με 1-0!
Θελω να πώ ..οπως μάθει κανείς.
Αυτα που έγιναν καραισκάκη αν γινοντουσαν Τούμπα θα κλαιγατε για τους πιθήκους της κερκίδας. Αυτοί είστε.
Κοίτα, γιατί είναι και λίγο ηλίθιο αυτό. Χτες είχα 4 δοκάρια. Τα μισά να μπαίνανε είχες φάει ταρίφα τριάρα και σήμερα θα λέγαμε άλλα. Αυτό το θεωρώ ατυχία μου και τύχη σου. Το αν ο προπονητής έχει κάνει μαλακίες, τις έχω γράψει πριν από εσένα, και τις συζητάω εδώ και μήνες. Και τέτοιες Αλεφαντιές της κωλάρας ("αν έβαζε Φετφτζίδη καλώς τα 3-0") είναι οι πιο εύκολες, αλλά δεν μας λένε και τίποτα, στο καφενείο γαμάνε, αλλά τέλειωσε το ματς, δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε τώρα, πώς θα γίνει; μετά χριστόν προφήτης, που αν έμπαινε και ένα δοκάρι δεν θα είχαμε παράπονο.
Βιερινιά δικό σου δεν είναι σύστημα, είναι τι έχει συμβεί σε κρίσιμα σημεία. Σε έχει ξελασπώσει. Δεν αναλύω το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Η Σισεδιά, ναι, είναι σύστημα (ψάχτε τον πάση θυσία). Το τι έγινε με τον βάζελο και την ΑΕΚ, τα ξέρω, τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί. Όταν με δεις να τραγουδάω Ερνέστο Βαλβέρδεεεε αντί να βρίζω αυτούς που το κάνουν, να μου το πεις αυτό.
Α! Αδικηθήκατε κιόλας δηλαδή ρε τακούμα. Πες μου έτσι, τόσην ώρα το είχα πάρει αλλιώς.
Όπως μάθει κανείς, ακριβώς όπως το λες. Τι να λέμε τώρα, επική ανατροπή, με θεούς και δαίμονες εναντίον σας.
Με τα "αν" ομως δεν γαμησε κανεις.
και εγω αν εβαζα γκολ στην φαση του Σαλπιγγιδη ή στο κορνερ του Γκαρσια στο α ημιχρονο θα ηταν σημερα 1-3.
και δεν ειναι Αλεφαντιες της κωλαρας,αφου το ταγαρι ο Ρομενταλ σερνει το κορμι του σαν ψοφαλογο (ή σαν την φωνη του Λεμμυ για να γινω πιο ακριβης),ο Ριερα ειναι για το αναθεμα,γιατι δεν βαζει ο μπαγλαμας ο βαλβερδε τον Ζαιρι (που ειναι παιχταρα) και τον Φετφαζιδη που εχει δειξει τουλαχιστον οτι μπορει?
Για αυτο σου λεω,χθες το παιχνιδι το εχασε ο Βαλβερδε.και απο ποιον το εχασε κιολας...απο τον Χαβο...ημαρτον.
ΟΚ, το να κάνουμε κουβέντα ποιος το νίκησε και ποιος το έχασε, άντε να πάει στο διάλο. Δεν είσαι ο μόνος που τα λέει. Και στο γαυροφόρουμ έχουμε τους βαλβερδόφιλους και τους βαλβερδομάχους και σήμερα ήταν η τιμητική τους.
Εγώ απλώς δείχνω το προφανές, που καθιστά άχρηστη όλη αυτή την συζήτηση: Χάθηκαν δυσανάλογα πολλές κλασσικές ευκαιρίες, δεν λέμε για 4 χαμένα τετ-α-τετ αλά Μιραλάς που λες φταίει και ο παίχτης, ψυχολογία, συγκέντρωση, ό,τι. Δοκάρια ήταν και γεμάτα τα γαμημένα, κανένα δεν ήταν για άουτ. Αυτό το λέω ατυχία. Αν έμπαινε το 1 από τα 4, ξέρεις είναι πολύ πιο ελαφρύ και λογικό και πιθανό "Αν" από το "Αν έπαιζε ο Φετφα αντί Ρόμενταλ", δεν θα είχαν οι βαλβερδομάχοι τίποτα να λένε, ενώ οι βαλβερδόφιλοι θα λέγανε ότι για άλλη μια φορά φάνηκε η κλάση του Ερνέστο.