ισχυει απλα οταν το επαιξα εκανε και σπασιματα και ετσι ποδοσφαιρακι δεν γινεται να παιξω :P θα το δοκιμασω σε μικροτερη αναλυση μηπως παει στρωτα παντως
Printable View
ισχυει απλα οταν το επαιξα εκανε και σπασιματα και ετσι ποδοσφαιρακι δεν γινεται να παιξω :P θα το δοκιμασω σε μικροτερη αναλυση μηπως παει στρωτα παντως
Καμιά ιδέα για πότε βγαίνει το τόρεντ?
καπου αρχες οκτωβρη αν θυμαμαι καλα
Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED
released 2010-10-01
episis
FIFA.11-RELOADED kai
NBA_2K11-FLT
σωστα τα ειπα δλδ..
το μανατζερ μενει και μετα καλο χειμωνα παιδια :D
Οντας απογοητευμενος απο οσα βλεπω και οσα διαβαζω (πραγματικα στην Κοναμι πρεπει να ειναι λιγο καθυστερημενοι, δεν εξηγειται αλλεως) σκεφτομαι σοβαρα να το γυρισω στο Pro 2008 το οποιο εχει σχεδον το ιδιο gameplay με το 2006 ισχυει (και μαζι ειχαν το καλυτερο gameplay εβερ στα Προ, οποτε δε γαμιεται, ας το αλλαξουμε ρε!) αλλα στην εκδοση για PS2.
υπαρχουν patches γι αυτο, ετσι δεν ειναι? με ολη τη σουπερλιγκα, και γερμανικες ομαδες κλπ κλπ.
Αν το εχει κανεις, ας μου πει. Μιλαω για εκδοση PS2
μετά από διάβασμα μερικών reviews εγκατέστησα χθες fifa 11 στο pc.
πολύ καλό θυμίζει αρκετά βελτιωμένα παλιότερα pro οπότε λέω να τσιμπήσω και αυτό μπας και κάνω καμμιά τρίπλα.
το μόνο "κακό" είναι ότι νομίζω ότι στο προ βγαίνουν πιο ωραίες φάσεις αλλά και πάλι μπορεί όχι.
οφείλω να ομολογήσω πως είναι καλύτερο από το προ.
Όπως ανακοίνωσε η Electronic Arts, το NBA Elite 11 για PlayStation 3 και Xbox 360, ακυρώθηκε. Το franchise θα επιστρέψει τον επόμενο χρόνο, με την ανάπτυξή του να περνάει από τα χέρια της EA Canada σε αυτά της EA Tiburon, που πρόσφατα μας έδωσε το EA Sports MMA. Ο λόγος της ακύρωσης δεν έγινε γνωστός.
lol
btw σημερα κυκλοφορησε σαν free dlc το ultimate team για fifa 11.
γενικά όσοι έχετε πισιά τσιμπήστε ένα (ασύρματο) χειριστήριο xbox πολύ καλή φάση στα 40+ ευρώ. πολύ καλό τελικά το φίφα, αν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι δε lagάρει στο online θα το πάρω original. το κερασάκι στην τούρτα το χαριτωμένο soundtrack.
δεν υπαρχει πιο πουστρε μπαντα απ τους Chromeo αλλα οκ.
να σημειωσω οτι ηδη με Ταβερν παιζουμε το Φιφα 11 ανελλιπως και προς το παρον αν και δε σκοραρουμε ευκολα (ξεκολλαμε αλλα σιγα σιγα) τα πραγματα ειναι πολυ πολυ καλυτερα τουλαχιστον απ το Προ 10.
Ιδιως αυτη η κλαπαρχιδια να μη κανουν πασα/σουτ με τη μια στο Προ γιατι ετσι αποφασισε το game engine, ειναι οτι χειροτερο εχω δει, σχεδον κατεστρεψε το παιχνιδι.
στο Φιφα φυσικα, το κανουν οποτε το διαταξεις, ακομα και αν παει η μπαλα στα πουλια, ξερεις οτι ο παικτης εκανε οτι ζητησες/πατησες.
Λες για την καθυστέρηση ανάμεσα σε πάτημα κουμπιού και εκτέλεση εντολής ή στη δύναμη και την κατεύθυνση που βάζεις πλέον στην πάσα; Γενικά το πρώτο λέγεται ρεαλισμός, το δεύτερο καλύτερος χειρισμός της ομάδας...
όχι έχει δίκιο, τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να κάνεις πάσα με τη μία πρέπει ο δικός σου να κάνει κοντρόλ. τέσπα παίξε φίφα, μοιάζει με ποδόσφαιρο.
mits αν παιζετε σε ps3 σας προκαλω σε διαδικτυακες μαχες σισσε vs μιραλας.
τι μου λετε κυριε γνωστη.
λεω (σε πολυ απλα ελληνικα, τα οποια αν εχεις ανεβει ενα Ανωτερο Ιντελλεκσουελ επιπεδο ισως να ειναι καπως δυσνοητα) για την περιπτωση που εγω ΖΗΤΑΩ απ τον παικτη μου να σουταρει με τη μια, μεσα στην περιοχη π.χ. οπως εγω θα σουταρα με τη μια αν μου πασαρε ενας κανονικος ανθρωπος.
το που θα παει η μπαλα δεν εχει σημασια και δεν εξεταζεται. μπορει να πεταξει τη μπαλα πανω απ το γηπεδο, η πλαγιο απ τα 2 μετρα απ τη γραμμη του τερματος. ΔΕΝ ΜΕ ενδιαφερει. Ζηταω να κανει κατι ο μαλακας της Κοναμι, και αντ αυτου τον βλεπω να μαχεται με αορατους δαιμονες σαν πανω απ το πτωμα του ΚονανΔεΜπαρμπαριαν, μεχρι που μισο δευτερολεπτο μετα εχει κοπει.
στο Φιφα π.χ. μια χαρα σουταρουν με τη μια. Οχι δεν εχω βαλει ακομα κανενα γκολ ετσι (δεν εχω παιξει πανω απο τεσσερις ωρες ΦΙΦΑ στη ζωη μου) αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο.
αυτα.
στο 94, καθοσουν μπροστα στο τερμα οταν εκανε βολε, το εκανε πανω σου και voila!
Δεν ειμαι ετοιμος ακομα. ( c )
οχι ρε συ τι νομιζεις πως εγω εχω παρει πτυχια?
ετσι για την φαschη ελεγα,κανα τουρνουα η τπτ...
εγω μεσα ειμαι.vneurotic δωσε psn.
κατσε γιατι ειμαι λιγο ανθρωπος των σπηλαιων,τι ειναι το psn?
psn id.το nickname σου στο playstation network.
αν βεβαια δεν παιζεις σε ps3 αδικα το συζηταμε =p
οχι ρε συ,playstatio-ναρα ειμαστε,στο στελνω με πμ,για τωρα ψηθηκες εσυ??
δεν εχω προβλημα,οποτε να΄ναι.θα εισαι online μετα;
ψηνεσαι για ενα στα γρηγορα??
pm
Για το Fifa 11 που είπε ο Μιτς πως έχει πρόβλημα στο PS3, τελικά από ότι φαίνεται από ένα γρήγορο ψάξιμο στο επίσημο φορουμ, το έχουν και άλλοι σαν πρόβλημα αλλά κανείς δεν ξέρει γιατί. Και δεν υπάρχει και επίσημη απαντηση πάνω στο θέμα.
Και αυτό.
για πoιο προβλημα μιλαμε και σε ποιο post;το οτι θελει patchαρισμα το game ειναι γεγονος,αλλα οχι για gameplay issues και συμφωνα με επισημο ποστ θα ειναι ετοιμο μεχρι τελος του μηνα.
Ξαφνικά λέει ενώ παίζει διπλό και μπαίενι να κάνουν αλλαγές στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι παγώνει και μαζί με αυτό και το PS3. Μόνο με reset φτιάχνει. Υπάρχει ένα παρόμοιο θρεντ στα επίσημα για το πως παγώνει και σε άλλους με παρόμοιους τρόπους και ακόμα δεν έχουν πάρει απαντηση. Corrupted κοπιες; Ποιος ξέρει.
Αν έχεις δει για τίποτα τέτοιο σε patchnotes, πες.
link: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/3389478.page
ναι αυτο το με τα κολληματα το γνωριζω και ειναι εκνευριστικο.εχει συμβει αρκετες φορες σε random φασεις online την ωρα του ματς και offline μονο στα menus και σπανιοτερα.στα online freeze μπορεις να αποφυγεις το reset(που δεν ειναι και οτι καλυτερο μπορεις να κανεις στο μηχανημα) με quit game απο xmb.
το οτι υπαρχει κοσμος που δεν το εχει αντιμετωπισει ειναι το ανησυχητικο παντως...και γιαυτο και εχει αργησει και τοσο το patch πιστευω.
edit:μολις ειδα στα forums οτι κυκλοφορησε patch χτες το οποιο δεν το προσεξα πιθανον λογο του οτι εχω βαλει τα updates να κατεβαινουν αυτοματα με τον background downloader του plus και το notification θα το ειδε ο bro που στανταρ δεν εδωσε σημασια.αποσο διαβαζω αρκετοι συνεχιζουν να εχουν το θεμα με τα κολληματα,αλλοι λενε οκ...dunno.
χτες παντως στα ματσακια που παιξαμε με τον νneurotic δεν ειχαμε κανενα προβλημα αν και παλι μπορει να ετυχε μιας και ανεκαθεν δεν ηταν κατι στανταρ να πεις οτι συμβαινει παντα or smth.
http://forum.ea.com/uk/posts/list/1140/56764.page
p.s. το προβλημα υπαρχει και στο xbox360.
σε μενα παντως η μονη φαση που ψιλοκολλαει ειναι οταν χρησιμοποιει και καποιος αλλος το δικτυο,με πσ ασ πουμε ή οταν εχω ανοιχτο ταυτοχρονα το μtorrent
(δεν ξερω αν ειναι σχετικο αυτο)
υ.γ. επισης ποσο γαμιουνται οι τυπαδες που οταν παιζεις ματσακι και ειναι ψιλοντερμπι και βαζεις γκολ ξερω γω στο 99΄ ή νικας με καμια τεσσαρα,βγαινουν λιγο πριν ληξει το ματς (μολις ετυχε σε ματσακι παοκ τοτεναμ λολ μονο)
οι (rage)quitters υπαρχουν παντου και παντα.δεν προκειται να αλλαξει ποτε αυτο =p
εγω καθομαι παντως να τελειωσω ματσακι ακομα και αν με βιαζουν με κανενα 4-0 κτλ
και γω ρε συ αλλα δεν γινεται αυτο,να καθομαι να την τρωω και γω,παικτες με σκημενα κεφαλια,αμφιβολη θεση του προπονητη,ταραχη στην ομαδα κτλ
σε ranked match και οταν λεω οτι ωραια θα παρω τπτ ψωροποντους να ανεβω κανα λεβελ ο αλλος να μου κοταει
δεν παιζει ρολο αυτο ρε.αν καποιος φυγει παιρνεις νικη στα χαρτια 3-0 και τους αντιστοιχους ποντους.
βγηκε και ενα ψιλοεπισημο πατσακι απντεητ για ελληνικες ομαδες για φιφα 11
να εδω http://greeksuperpatch.com/content/view/290/1/lang,el/
οποιος ψηνεται για επαναληψη του σημερινου ντερμπυ με πσ3 φιφα ας στειλει πμ
μεχρι πριν 4-5 μερες, το πατς ηταν μονο σε εκδοση για pc.
για ps3 ειπαν θα βγαλουν αλλα αργοτερα.
πφφ.
εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση πως ειναι και για πσ3?νομιζω το φορτωνεις σε στικακι usb και μετα το περνας στο πλευ
τεσπα,ετοιμαζομαι να φτιαξω ψιλοπατσακι με συνθηματα για ελληνικες ομαδες αν θελει κανενας ας πει
γραψε λαθος ,μονο για πσ ειναι