δεν εχει βγει ουτε καν ντεμο.
27 οκτωβρη η κυκλοφορια και απο τις αλλαγες η καλυτερη imo ειναι οτι επιτελους μπορεις να προσθαφαιρεσεις πρωταθληματα και κατηγοριες ανα πασα στιγμη στο ηδη υπαρχον save σου.
Printable View
δεν εχει βγει ουτε καν ντεμο.
27 οκτωβρη η κυκλοφορια και απο τις αλλαγες η καλυτερη imo ειναι οτι επιτελους μπορεις να προσθαφαιρεσεις πρωταθληματα και κατηγοριες ανα πασα στιγμη στο ηδη υπαρχον save σου.
βγηκε demo.
εχοντας το steam εγκατεστημενο στο pc καντε c/p στον browser steam://install/71280# γιατι προς το παρον εχει καποιο προβλημα με region locks αν πας κανονικα απο το site ή απο steam.
σωπα.
εχει προβλημα απο στημ?
πεφτω απ τα συννεφα.
Λοιπόν στο λίγο που έπαιξα:
Έχει (πολύ) περισσότερες επιλογές στο team talk(όπου μπορείς να δεις άμεσα και την αντίδραση του παίκτη).
Μπορείς να βλέπεις στατιστικά και ανάλυση του κάθε προηγούμενου παιχνιδιού χωρίς να τρέχεις στα past fixtures(:thumbsup:)
Ενώ στο intreface μπορείς να επιλέξεις ότι χρώμα θες για τα στατιστικά ενός παίχτη,για ένα trialist κτλ.
Επίσης μπορείς να διοργανώσεις trial day(:thumbsup:) ενώ μπορείς να κάνεις decrease facillities,youth recruitment κτλ για να εξοικονομήσεις χρήματα.
Τα default skin παραμένουν άθλια αλλά who cares ;)
Αυτά πάνω-κάτω
το πηρα σημερα και δε μπορω να το τρεξω.παρασκευη λεει που το ξεκλειδωνει το steam...
steam :thumbsup:
μηδεν.
επισης γενικα το μανατζερ δεν εχει σχεδον ποτε νοημα να αγοραζεται/παιζεται πριν το 1ο πατς.
πλεον οχι,γιατι ναι μεν κανει μαλακιουλες οπως αυτη το steam,αλλα τουλαχιστον απο τη πρωτη μερα κιολας περνανε patches και γενικα οι διορθωσεις γινονται πολυ πιο συχνα και αμεσα απο τις μη-steam εκδοσεις.αν δεις περυσι πχ στα forums οσοι δεν ειχαν κανει install μεσω steam διαμαρτυροντουσαν γιατι επρεπε να περιμενουν τα βασικα πατς και δεν ειχαν τις διορθωσεις νωριτερα οπως το steam.
live και επισημα
θεωρώ απαράδεκτο ότι μας φέρονται σα σκουπίδια και δεν το βρίσκω στα τορρεντάδικα.
χάνω τα λογικά μου. ΧΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ
Spoiler
Δεν μπορούν να βγάλουν crack ακόμα. Εν τω μεταξύ μέχρι πέρυσι ήταν το πιο έυκολο παιχνίδι για κρακάρισμα, σε μισή μέρα έβγαινε και δεν ήθελε καθόλου διαδικασία, απλά install. Δεν ξέρω τι τους έπιασε φέτος.
Μολις ανεβασα τη Μπραντφορντ στην Πρεμιερ Ληγκ.
επισημως θεωρω οτι ΝΙΚΗΣΑ και το Φμ11
μπορω να ψαχτω ανενοχλητος.
καθε χρονο και καλυτερα.πραγματικα το ποσο λεπτομεριακα μπορεις να ασχοληθεις πλεον με την λειτουργια της ομαδας και τον καθε παιχτη ξεχωριστα ξεπερνα καθε προηγουμενο.
παιζουν λεει και καπνογονα στο νεο μανατζερ sweet!
ναι οντως.αν και μου εχει τυχει μονο μια φορα μεχρι στιγμης σε εκτος ματς με μπενφικα.
Όντως..πολύ καλό το έχουν φτιάξει. Είχα να ακουμπήσω FM καμιά 5ετία και έχω πάθει ένα σχετικό σοκ αλλά γουστάρω!!!
;) akoma tipota ? ;)
Περιμένουμε με αγωνία τη σωστή έκδοση
χοχο, μου το έκαναν δώρο
:maikl:
akoma na vgei to krak ?
Ακόμα :(
Κακές γλώσσες λένε ότι έσκασε φράγκα η sega στη skidrow να μην βγάλουν κρακ για 2 βδομάδες.
Πω τι θα γινει φετος.Ανεβηκε μια εκδοση στον skidrow αλλα χωρις κρακ.Λογικα δεν θα αργησει.Οσο γι'αυτο που ειπες κοσιμαρ δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.Παντως εχει ξεσπασει τρομερος πολεμος μεταξυ των χαρουμενων-καθυστερημενων φανατικων του fm που το αγοραζουν κανονικα και των αλλων.Μια ματια στα comment του torrent στο piratebay[150 σελιδες !!] θα σας πεισει.
Ναι ρε πουστη ανεβηκε στους prive servers και σε λιγο και σε τορρεντ παντου.Ναι ρε skidrow ναι !!!
FAP FAP FAP FAP FAP
ερωτηση.ειναι ΜΕ το πατς αυτο? γιατι παντα περιμενω και το πρωτο πατς καθως στην αρχη συνηθως το game ειναι GTP
Οχι ειναι στο 12.0.2 αλλα ο θεος skidrow εβγαλε και το πατς.its on baby its on
εδιτ:arghhhh αλλα το 12.0.3 patch του skidrow παρουσιαζει προβlηματα οταν πατας στην καρτελα των staff members και ετοιμαζουν fix .Γκαντεμια ,ουτε μια dortmund δεν μπορω να αρχισω με την ησυχια μου.
και επισης σε τι φαση ειναι η superleague? δλδ τις εχει κανονικα τις ομαδες μετα τα μπαχαλα που γινανε ? κλπ κλπ
Ναι.Δράμα και Λιβαδειά.
Βγήκε και patch 12.0.4 λέει(προσεχώς και σε τορρεντ)
:thumbsup::thumbsup:
βασικα βγαζουν πατσακια καθε τρεις και λιγο.παιζει να περασε και αλλο ενα το πρωι.
οταν καταλαγιασουν τα πατσακια να με πειτε να μεταφορτωσω.
Περιμένουν πρώτα τις τελικές τελικές αποφάσεις της ΕΠΟ.
οτι μας ορισει η ΕΠΑΕ.
http://getfiles.co.uk/?key=87139767
4gb facepacks για το 12.
Βγήκε και το 4ο πατς(και σε τόρρεντ)
Καλό μας κάψιμο
Σκατά και το 4 κρασάρει όταν πας να συγκρίνεις 2 παίχτες :(
Είμαι ο μόνος που βαρέθηκε να κατεβάζει καντήλια για τις 20 τελικές και 0 γκολ/ματς;