hey headphones...
:pink:
Printable View
hey headphones...
:pink:
clockwork κερνας καφε? σαλονικη μενω.
οποτε θες
παρε και την cookie μαζι!!!
οχι. μου τρωει τους γκομενους.
o H. είναι τόσο ομοφοβικός και γυναικοφοβικός και ταπανταφοβικός που τον φαντάζομαι ακόμα με το μπουλντόγκ-κολάρο του Άθεηστ, στα τέσσερα, να τον παίρνει από μολοσσούς και να τη βρίσκει μόνο έτσι, τιποτένιο τυπάκι, αναγούλιασα.
μετα την γνωριμια μου με την lady σταματησα να ειμαι μονογαμικος!
clockwork στο facebook εισαι ενας alex delarge?
Εχει σεξυ φωτος παντως. Με μπικινι:P
:wink:
κανε add
σας μαζευω ολους να κανουμε παρτυ!!!!
stiriksa kouin of the haieis gia sinesthimatikous logous.
Δεν έβαλες μπλάνκετ και φάνισμεντ ε. Τσ τσ.
Το ταγκ δεν είναι καν αστείο. Αυτά τα από πάνω ήθελα να προσθέσω αλλά με πρόλαβε.
Καταπληκτικό πολλ. Θα ήθελα να καταγγείλω πως απουσιάζουν δυνατές παρουσίες από τις επιλογές, πως δεν μας δόθηκε χρόνος να οργανώσουμε την προεκλογική μας εκστρατεία και κυρίως την πολιτική μας απέναντι στους αντιπάλους. Τέλος θέλω να καταγγείλω όσους αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και απομακρύνουν το ενδιαφέρον του ψηφοφόρου από τα πραγματικά προβλήματα. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τον Γκουντσαν από καρδιάς για μια απροσδόκητη ψήφο και να δώσω την αγάπη μου στην λεθάρτζικα (αλλοιώνοντας τα αποτελέσματα). Πίσω στην κρύπτη μου.
με καμια νομιζω αλλα στηριζω αταλχουπι πως σκατα γραφεται , παροτι εχει απαισιο αβαταρ.
Καντε το ανωνυμο, να δειτε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποτελεσματα!
να μπουν επιλογες "με την 1" και "με την 6"
Ελειπες εσυ δεν ξερεις σε τι αναφερομαι, ευχαριστω για τη μουτζα ομως
η μορφίν είναι σούπερ αλλά την μεγάλη την πλάκα την είχα πάθει με πρόσφατες πικ κουολέμα. στηρίζουμε κατερινιώ.
FaithFails μωρέ. Με τι ασχολείστε τώρα?
μην λες μαλακίες ΘΡΑΣΕΡ,μια χαρά γλύκα είναι η κοπέλα.
για σουπερμάρκετ στηρίζω.
γαμει το σιγκ ομως!
Δεν ειρωνευομουν, σε βαριεμαι οικτρα, απλα βριζεις δεν κανεις τιποτα εστω λιγακι ενδιαφερον
Πόσο ακόμα?
Η pixies γιατι δεν υπαρχει σαν επιλογη?
Ξεχάστηκε κι αυτή. Να ξαναγίνει το πολλ με τις επιλογές που λείπουν.
και σνορκ ξεχασατε
μα ποσες ειστε πια?
να γινει πολλ κι αυτο να δουμε τελικα τι-κρατουμενο ειναι το φορουμ!
Exw phdh3ei tis mises apo to poll. Tis alles mises apla tis gamhsa.
na bei kai impure e.
ton exw liwsei gia parti ths :pink:
ti diaolo komple3 einai auto na kaneis facebook na anebazeis pics kai meta na mhn kaneis add atoma. exw fakelw8ei apo to INTERNET alla eseis DE 8A ME DEITE nianianianiania.
Ρωχαμη psn id ζήτησες! Μην ψεύδεσαι!
Από πάνω σε έχουμε δει