e re malaka, to arxeio pou katevasa etsi teleiwnei, me ta syntrimia sto telos. nai,ti?
Printable View
e re malaka, to arxeio pou katevasa etsi teleiwnei, me ta syntrimia sto telos. nai,ti?
μολις το ειδα.
για μενα, αν κ λιγο προχειρο τελος...(με)γαμησε.
valte theme knight rider naoume
edw valate gia mj
μα καλα εινα;ι δυνατον να σας αρεσε?
τι χαρακτηρες και αρχιδια ρε παπαρες
ολοι το παιζαμε ειδικοι να εξηγησουμε τα ταιμ τραβελ την ελοιζ το καπνο , το τζεικομπ το γιατι ο χερλι ολο και χοντρενε το πως ο γιατρος στο φρειτερ πεθανε πριν τον δουν οι αλλοι, και στο τελος ειδαμε τους γκοστμπαστερς
ε δε πανε στο διαολο?
οποιανου του αρεσε ειναι μαλακας. με εξαιρεση το φιξερ που ειναι 2 φορες μαλακας. γιατι ειναι φιλος και ετσι μπορω να τον βρισω πιο πολυ
καλυτερη σκηνη η κειτ που σαν αλλη σαρα κονορ στο τερμονειτορ 2 πυροβολα το μαλακα
οποιος παρει το μποξσετ ειναι πραγματικα γκει
δε μπορω να σταματησω να γελαω. μα τη μπαναγια
Ρε Burnin, εξηγώ πόσες ώρες το L O S T σε κανάλι μου στο grnet κι έρχεσαι εδώ και γράφεις πίπες; Τι θες δηλαδή; Να σε αρχίσω κι εσένα;
Εγώ ρε φίλε έβλεπα και Beverly Hills ναούμε, στο L O S T θα κολλούσα, νομίζεις; Κι αν εσύ κατέβαλες υπερπροσπάθειες για να το καταλάβεις (δεν ήσουν δηλαδή τόσο ξύπνιος όσο εγώ με λίγα λόγια) δε σημαίνει πως ΕΓΩ έχασα ή χάνω τον καιρό μου! Απλά μία μέρα το χρόνο (όπως μετά από κάθε finale) έρχονται μερικοί αδαείς και ρωτάνε διάφορα! Εντάξει, δε χάθηκε κι ο κόσμος, μπορείτε πάντα να δείτε το The Prisoner (του 1967 όμως).
pragmatika eksairetiko telos,den apantaei tpt ,se afinei me mia glukia aporia: kai twra meta to lost ti ?
συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα περιμενατε 6 σαιζον για να μεινετε με την "γλυκια απορια" ???
πραγματικα
οσοι κλαψαν
ειναι τουλαχιστον
πουστρακια
αν πετυχαινα τον λιντελοφ και τον αλλο στο δρομο ανετα τους επαιρνα τα κεφαλια
πολυ ανετα ομως
τα λεφτα μας πισω ρε πουστη μου.
τουλαχιστον θα αδειασει ο σκληρος
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ
και εμεις πρεπι να χαρουμε?
θα ξεχασω και την ορθογραφια απο τα νευρα
να ζητησουμε και συγγνωμη επειδη μας αρεσε ρε παιδια.δεν θα ξαναγινει.
Οχι, περιμεναμε να τελειωσει το Λοστ, να εχουμε ολοκληρωθει ως ανθρωποι, να εχουμε δει το καλυτερο και πιο ανατρεπτικο τελος ολων των εποχων, ο μαυρος καπνος να ειναι τελικα ο πατερας του Τζακ και να του κοψει το χερι αλλα ο Τζακ να τον συγχωρησει, να σκασει ο Εμπερορ απο το πουθενα και να αρχισει να πεταει κεραυνους, να σκαει ο Μαρτυ ΜακΦλαι και να τους πει οτι μπορουν να πανε στο 1965 και να τα διορθωσουν ΟΛΑ και στο τελος να μας δειξει τον Καισερ Σοζε να περπαταει κουτσαινοντας προς τη θαλασσα χαμογελωντας.
αχαχαχα
η αλήθεια είναι ότι περίμενα ποστ μπέρνιν "ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ"
Βγήκα σωστός πάντως που δεν έφαγα τα νιάτα μου στη lostpedia ψάχνοντας απαντήσεις και απλά χαιρόμουν το κάθε επεισόδιο.
σε όποιους άρεσε ο τελευταίος κύκλος, θα τους άρεσε και το τέλος.
όσοι γούσταραν πραγματικά πολύ μέχρι και δεύτερο κύκλο και μετά έβλεπαν για να να δουν που θα καταλήξει (όπως εγώ) απλά το βρήκαν "χαριτωμένο" αλλά παγερά αδιάφορο.
όσοι περίμεναν με ανυπομονησία ένα δυνατό "απρόβλεπτο" τέλος να θυμηθούν το four letter word και να επιστρέψουν στην πραγματικότητα.
Δώστε στο λαό Lost Expanded Universe να σας γαμήσουν οι Sith Lords.
Spoiler
Πραγματικά τρελό mindfuck η σειρά. Κρίμα που μερικοί το είχαμε πάρει πολύ σοβαρά και αναλωθήκαμε σε δάχτυλα ποδιών, αγάλματα, ριτσαρτντς κλπ. Οκ ήταν ψιλό αναμενόμενο το τέλος , στεναχωρήθηκα, κουράστηκα, πάει τέλος. και στην τελική πως αλλιώς να το κλείνανε, πχ αν επικρατούσε η 2η διάσταση πως σκατά θα το εξηγούσαν, που βέβαια τόσο καιρό άφηναν να εννοηθεί ότι είναι κάτι σαν μαγνητικό πεδίο μπλα μπλα.
Τα alternate endings είχανε πλάκα ειδικά αυτό που " κορόιδευε " το τέλος των σοπράνοζ ( ιμο αυτοσαρκάστηκαν οι damon klp, καθώς και το τέλος σοπράνοζ ήταν κουλό ?!?)
Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και βλακείες, πάντως αυτό εξηγεί αρκετά, πχ το ότι το νησί είναι "four letter word" που είχαν πει οι παραγωγοί, τους νεκρούς που έβλεπε ο hurley, τους ψιθύρους, τη μάχη καλού-κακού. Σκέφτομαι ότι και ο φόνος του έκο πχ μπορεί να εξηγείται από το ότι είχε βρει τη γαλήνη άρα ήταν έτοιμος για τον παράδεισο ή κάτι τέτοιο, αλλά θέλω κάποια στιγμή να το πιάσω από την αρχή.
Συμφωνω με Αμπρουτζι και Σπιριτκρασερ, ο πατερας Τζακ τα ειπε λιγο πολυ στα ισα (σχετικα) στο τελος
εσεις που σας αρεσε
ε ψιτ
αφου κοιμηθηκα να σας πω οτι αν εισαι βλακας και δε σκεφτεις , ε ναι παιζει να σου αρεσει. αφουθ και εμενα ωρες ωρες οταν βγαινει ο μπερνης απο μεσα μου λεω οτι γλυκουλι μωρε ηταν. και μετα θυμαμαι τη τζουλιετ να λεει οτι ιτς ολ ραιτ, θυμαμι το νησι να φαινεται βυθισμενο, θυμαμαι το τζεικ να λεει οτι οτι γινεται ειναι προγκρες μεχρι να γινει αυτο ποθυ θελει ο τζεικ να γινει, και καταλαβαινω οτι 2 πουστρακια μας πρηζαν τα αρχιδια με μαλακιες που δεν εχουν νοημα
ειναι σα να βαζεις σε μια τουρτα αυγα σαλαμαδρας δαχτυλα εξωγηινου, δηλητηριο οχιας, να υπονοεις οτι ειναι η καλυτερη τουρτα εβερ, να καυλωνεις ολο το κοσμο με μαρκετινγκιστικα κολπα και στο τελος να τους λες.
ε στα ονειρα σας αυτα
το χε πει και ο τριανταφυλλος.
μα βλεπω κατι ονειρααααα
τεινω να πιστεψω οτι το αρχικο πλανο για την σειρα ηταν αυτο που λες και πιθανον να πηγαινε για 1-2 σεζον σεναριακα.
αλλα απο τη στιγμη που χτιστηκε ολη αυτη η μυθολογια και γενικα αρεσε και τραβαγε για παραπανω και γεννουσε ακομα περισσοτερες πτυχες ,δεν θα μπορουσαν να πουν ξαφνικα "ξερετε τι,ειναι νεκροι και τελικα νησι=purgatory"
οποτε εφτιαξαν το sideways στην τελευταια σεζον ωστε και το νησι και η μυθολογια του να παραμεινουν ζωντανα και αληθινα αλλα και να φτασουν στο κλεισιμο που ειχαν σκεφτει εξ αρχης,
αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος που δεν απογοητευτικα.
ναι ρε α,μπρουτζι ειναι σα να κατασκευαζεις ενα γαματο αμαξι και τελικα να λες ε ενταξει δε γουσταρω να το δωσω στην παραγωγη. τηα το κανω απο χαρτι να το κανουν οι γκομενες μπιζουτιερα
Apla gamhse.Epeisodiara me ta ola ths.
Euxaristoume Lindelof gia ola!!!
εγώ χάρηκα που ο που ο πιο συμπαθητικός χαρακτήρας Φρανκ Λυπίδης την κοπάνησε σώος! ον τόπικ, ετοιμαστείτε για συνέχειες, spin offs, bonus scenes, director's cuts και τα σχετικά
ισχυεί ότι το box set που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη θα έχει 30λεπτά ακυκλοφόρητου υλικού?!?!
Απλά αν είναι έτσι υπάρχουν άπειρα κενά, ξεκινώντας από το πώς κατάφεραν να επιβιώσουν με απλές γρατσουνιές κλπ κλπ. Και ο ρίτσαρντ λίγα επεισόδια πίσω λέει ότι είναι όλοι νεκροί και το νησί δεν υπάρχει. Και στο τέλος δείχνει το αεροπλάνο της 815 σκουριασμένο, που μου φαίνεται ότι υπονοεί ότι "ε, ψιτ, εδώ τελείωσε".
edit: Στο κάτω κάτω όλη η ιστορία στο νησί είχε να κάνει με τις επιλογές τους (άρα με το αν θα κερδίσουν τον "παράδεισο" ή κάτι τέτοιο) - ή ίσως μόνο με τις επιλογές του τζακ.
http://www.electricrequiem.com/forum...l=1#post981615παραλίγο :PQuote:
Στο τέλος δε θα απαντηθεί τίποτα για ντάρμες, ταξίδια στο χωροχρόνο κτλ κτλ, απλώς θα πεθάνουν όλοι και ο καπνός θα την κάνει από το νησί.
πω πω ρε παιδια.. λες και βλεπατε prison break μεχρι τωρα κ ξαφνικα ειδατε το τελευταιο επεισόδιο του Lost κ χαθήκατε.. έλεος δλδ..
τι αλλο να πούνε για την Dharma? 3 σεζόν είδαμε Dharma και 20 orientation video.. πόσο άλλο? τι άλλο να πούνε για τα ταξίδια στο χωροχρόνο κτλ κτλ. Καταρχήν δεν υπάρχει εξήγηση στο θέμα αυτό, προσπάθησαν να στο πούνε όσο ποιο απλά γίνεται μερικές σεζόν πίσω, ότι θεωρητικά στέκει και στο νησί αυτό, αλλά ΜΟΝΟ στο νησί αυτό μπορεί να γίνει, πουθενά αλλού, με τον μοχλό (?) και τον Ντέζμοντ να αντέχει την ηλεκτρομαγμητική ενέργεια (!).
έφτιαξαν μια σειρά με κύριο θέμα την αγάπη, μας την παρουσίασαν με τέτοιο τρόπο ώστε να χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια και διατήρησαν το μυστήριο μέχρι το τέλος. αν κ όλα λίγο πολύ έχουν απαντηθεί με κάποιες ατάκες φευγαλέες, τις στιγμής, παρ όλα αυτά σε τίποτα δεν έγινε εκτεταμένη αναφορά, κάποια παραέμειναν μυστήριο και αυτό είναι το ατού της σειράς.
εεεε ξεκολλήστε.. δεν είναι αληθινή ιστορία, αν κ πολύ θα το θέλαμε :)
αν και χτες ξενέρωσα, σήμερα είναι υποστηριχτής τους..
Όχι δεν μας εξήγησαν και πολλά επ' αυτού και δεν γίνεται μόνο με τον μοχλό δεδομένου πως οι άλλοι πήγαν πίσω από την Ajira στη μέση της πτήσης.
Εδώ είναι και το πρόβλημα κατα τη γνώμη μου. Όπως το άφησαν, τα μισά που λέμε ή λέγαμε απλά δε στέκουν γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος. Θα μπορούσαν να δώσουν κάποιο παραπάνω ινφο, παραπάνω μυθολογία ίσα ίσα αρκετή ώστε να μπορούμε να βγάλουμε δικά μας συμπεράσματα. Τώρα είμαστε έτσι κι έτσι και για μια σειρά τόσο μεγάλη και με τόσες προσδοκίες είναι αναπόφευκτο να σου δημιουργεί μία αίσθηση απογοήτευσης.
Ειδικά όταν ενώ έχουν όλο το budget στα πόδια τους κτλ διαλέγουν να κάνουν τη season 18 ep όταν θα μπορούσαν να την κάνουν "κανονική" των 23 και να είχαν χρόνο άλλων 5 ep για να δώσουν το κάτι παραπάνω.
Έτσι όπως είναι τώρα η 6 είναι μια season που στέκεται υπέροχα μόνη της και έχει και το mindfuck της στο τέλος (το οποίο όμως αφορά μόνο αυτήν και όχι όλη τη σειρά απαραίτητα σαν mindfuck) αλλά εμένα προσωπικά δε μου κάνει για series finale. Είναι σαν να τελείωσε μία season και τώρα να περιμένω τον Γενάρη να αρχίσει η καινούρια :P
μα αυτο υποκειται στις θεραπευτικες ειδιοτητες του νησιου και στο οτι τους χρειαζοταν ο jacob.αυτος αλλωστε τους εφερε εκει.Quote:
ξεκινώντας από το πώς κατάφεραν να επιβιώσουν με απλές γρατσουνιές κλπ
τεσπα,ας περιμενουμε και τo τι θα αποκαλυψουν στο bluray για να βγαλουμε ενα τελικο συμπερασμα για ολα αυτα.μεχρι τοτε μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.
ε να.. τέτοια δε μπορώ. δλδ μετά απο 6 σεζόν τωρα σε πειραξε που το νησι εχει θεραπευτικές ικανότητες
Μπα, εμένα δε με πείραξε τίποτα, και λάθος να κάνω εξίσου τη φχαριστήθηκα και τη σειρά και το τέλος, κουβέντα κάνουμε.