+1
και +100000 για την κόρη του που σερβίρει.
(παγωτό μέντα).
Printable View
ποστ πιξ ορ ιτ ντιντεντ χαπεν
πσ:εμεις πρεπει να μιλησομε κυριε!
αν βρέθει το dvd με φωτό α[π χανια καλοκαίρι 2006 όλα γίνονται.
παρε με ένα τηλ όταν μπορείς γιατί εγώ γαμησέ τα.
ναι, όλα τα δώρα κάτι απαράδεκτες ρέπλικες ήτανε... θυμάμαι όμως, χαρακτηριστικά, πως κάποτε έτυχα ένα μπρελόκ dragonball με τον Goku μικρο, αυτό και αν ήταν έκπληξη.
οντόπικ:
http://blogs.nyu.edu/projects/materi...mo_640x480.jpg
κάτι τέτοιο τέλος πάντων απο το ρούσικο μίνι μάρκετ της γειτονιάς.
Τελικά δεν ήταν αρχαιολογία το Λάκι Καπ, τι Dragonball, τότε δεν είχαμε βίντεο ακόμα καλά-καλά.
στην πατουσα και τη μπανανα το μερος του παγωτου που δεν ηταν καλυμμενο με σοκολατα είχε πλεμπα και παγο.πολυ παραξενη φαση.επισης το ροκετ ειχε πετσες .
να, αυτο το ποστ π.χ. τα λεει καλα.
με το που είδα βιενέτα τον πέταξα όξω.
Έχει βγει βιενέττα ξυλάκι το οποίο και δοκίμασα χτες και δεν.
να γίνει κλικα βιενέττα :dfinger:
λοιπόν για να απολαύσετε φέτο το καλοκαίρι το παγωτό σας (σπίτι) θα πάρετε σοφτ κινγκς της αρεσκείας σας. μέσα σε μπολάκι κ περίπου ένα λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων (ή ζέσταμα σε κανονικό). προσοχή όχι πολύ γιατί όταν κρυώσει θα γίνει πέτρα κ δεν θα τρώγεται. παγωτό από πάνω απ'το ζεστό μπισκότο κ δώστε του. έχετε στα γρήγορα "βάφλα" οργασμό
ον τόπικ τώρα οτιδήποτε έχει ως βάση τη σοκολάτα. αν είναι κ "πικρή" ακόμα καλύτερα
γενικά προτιμούμε χύμα. παγωτομάνια έχει μία σοκολάτα 4 χαρμάνια λέει κ είναι έπος.
αλλιώς νιρβάνα τσοκ τσοκ τσιπ.
Βασικά σκατά ήταν, αλλά όταν είσαι παιδάκι όλες αυτές οι αρχιδίες ωραίες σου φαίνονται.. όπως τα ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ξέρω γω. Πλέον μου'ρχεται εμετός μετά από 2-3.
[ρειζορ]Δε σου κανουν τα γαριδακια πλεον ε? [/ρειζορ]
Fixxxer, μέτα την πρόσφατη αμέριστη στήριξη σε rice krispies και καϊμάκι αποφάσισα ότι σε αγαπώ.
edit: (rice krispies και καϊμάκι; χμ.)
FUCK THAT SHIT.
http://www.jjfoodservice.com/images/...rge/ICE034.jpg
πως κανετε ετσι ρε, εδω μπατσο εχουμε, μια ρατσιστρια δε θα αντεξουμε?
O ηλίθιος κι ο πανηλίθιος.
καλε, παρε τιποτα στα σοβαρα, μην εισαι τοσο χαβαλες.
:moutza:
Αγαπω καϊμακι.
Λατρευω τα παγωτα απο αγνα αμολυντα παγωτατζιδικα/ζαχαροπλαστεια Καβαλας. Μυριζουν γαλατιλα ρε πουστη, φουλ γευσεις. Ο Βορρας ξερει να κανει παγωτο.
Απο ετοιματζες προτιμω haagen-dazs σοκολατενιες γευσεις κατα προτιμηση με κομματακια σκατοσοκολατινια μεσα και απο παιδικες γευσεις λατρευω το κλασικο σαντουιτς,ναι, αυτο με τα δυο μπισκοτα και την κρεμα μεσα.
Επιτέλους ένας άνθρωπος να ξέρει από παγωτό. Έχετε αναφέρει όλη την οργανική χημεία που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία αυτή τη στιγμή. Οι πιο εξεζητημένες και μπουρδελιάρικες γεύσεις ειδικά.
Είχα πάρει το οικογενειακό και ήταν μια απογοήτευση. Αλλά την ίδια φορά είχα πάρει και μια βότκα που είχε γραμμούλες στο μπουκάλι κι έγραφε "τώρα μιλάμε για μπάλα", "τώρα μιλάμε για φιλοσοφία", "τώρα χοροπηδάμε γύρω απ' το τραπέζι" όπως κατέβαινε το φαρμάκι και ήταν πανέμορφη, αλλά πάνω που την τελειώσαμε σκοτώσανε το γρηγορόπουλο και τώρα δε θυμάμαι πώς τη λέγανε, μπάτσοι μουνιά.
ον τόπικ, ιταλός στα χανιά.
Ξυλάκια και φρουτάκια και αρχίδια....ΑΥΤΟ είναι παγωτό!!!!
http://gurugilbert.com/wp-content/be...aked-26672.jpg
Γενικά όλα τα Ben and Jerry's γαμάνε και σπέρνουν θερμίδες ασύστολα
edit: shhhhhσσστοδιάολο, πείνασα
αν θυμαμαι καλα ειναι απο τα παγωτα που με κανουν να ξινιζω τα μουτρα μου και να γινομαι ακομα πιο ασχημος!!!
είσαι περίεργος που τρως φακές με μουστάρδα.
αυτό που λέω είναι κλασική συνταγή φίλε μου
κλοκγουορκ τι λες...παγωτο με ραβανι..τι πιο κλασσικο..ελεος δλδ...ΓΑΜΑΕΙ
σρυ ρε παιδια!
δεν ετυχε ποτε!!!
Το παγωτακι παει καλα με brownies καυτα.
το κέικ παπαριάζει λίγο άσχημα με το παγωτό (όχι ότι δεν είναι καλό)
το ρεβανί είναι ήδη παπαριασμένο με το σορόπι οπότε δεν έχει πρόβλημα;p
δλδ δεν έχετε φάει ούτε εκμέκ παγωτό, καταίφι με παγωτό? ή με σαντιγύ έστω?
εντιτ: χαβοκάρα ξέρει
Annoc me gamises.