https://bigdaddysmokes.com/images/pr...roduct_565.jpg
otan agorazw h malboro silver kai meta trakes oso den paei allo
Printable View
https://bigdaddysmokes.com/images/pr...roduct_565.jpg
otan agorazw h malboro silver kai meta trakes oso den paei allo
Marlboro κόκκινο, Marlboro καφέ, Karelia μπλε, Τσέστερφηλντ μπλε, εκεί.
Από καπνούς Old Holborn κίτρινο.
+500. e kai tora 8a iparxoun logika.
genika o,ti eipe o stamatis alla autes tis meres kanw auton http://www.hubbly-bubbly.com/cosmosh...1153846446.jpg kai roularei.
Old Horlborn yellow...o kaliteros Kapnos
Asso International και άμα δεν βρήσκω Asso 25άρη κόκκινο
γενικά ποιά έχουν παραμείνει ΦΘΗΝΑ τσιγάρα πλέον?
τα καρελιαχρυσηκασετινα πόσο ανέβηκαν?
να πουμε οτι το στριβινγκ=λιγοτερο καπνιζμα ειναι ενας μυθος
ξεμεινα απο εργοστασιακα και εκανα καμια 40ρια ολντχολμπορν απο το το απογεματακι...γερη τρακα...γερος στριφτερ
χολμπορν/λακης στο εναλλαξ σε αυτή τη φάση. Αναζητείται καλός κρητικός χωραφίσιος, αλλά έχω δοκιμάσει δυο-τρείς -20ε το κιλό- και είναι φρικαλέοι.
μια φίλη μου χίπισσα παραγγέλνει βιολογικό καπνό απο δεν ξερωπου και έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλός,αλλά βαριέμαι να στρίβω
(και βγαίνει πιο φθηνός απ'ο,τιδήποτε)
με 3.80 ο καρκίνος καλά κάνει η χίπισα.
πες την ιστορια μαρκα κοστος κλπ φλουξε
για τα κιτρισμένα δάχτυλα απ'το τσιγάρο τί μπορούμε να κάνουμε εκτός απο το να το κόψουμε?
λεμονι
εκτος κι αν εισαι μινμινς οποτε δοκιμαζεις χλωρινη
βεβαια αν εισαι μερακλης δεν θα κανεις τιποτα....η μυρωδια της νικοτινοπισσας απο τα δαχτυλα ειναι εφαμιλλη με ενα ευωδιαστο μουνι
εχω κανει μελετη
eide kaneis ena FAIL drum kitrino pou vgike me 3.20? 30 g . eftisa kai to ena pneumoni mexri na teleiwsei kai na ksanaskasw 3.80 gia hoRlborn.
kiegw endiaferomai gia epeksergasmena kapna. enhmeroste me.
να κανω κανα επιμορφωτικο ποστ?
χτικιε για καπνα ερχεσε στην κοιτιδα του καπνου...διπλα σου ειμαστε
μινμιν ξεκινα.
πρωτη κινησις
ερχεστε στην κοιτιδα του καπνου....
πλαγιοσκοπειτε εναν καπνατζη μπαρμπα...απαλοτροιωνετε με 20 ευρα (μη σε πω και 5) 6-7 σανταλια
εξασφαλιζετε σιγαρετα για μισο χρονο
αποχαιρετατε βεβαια τα πνευμονια σας,αλλα τουλαχιστον χορταινεις
αμα ειναι να ψοφισομε τουλαχιστον ας το καμνομε με στυλ
dld tou barba to kapno ti exei pou mou gamaei ta pnemonia pio polu apton marlbouro?
Είναι ωμό και αληθινό και ακατέργαστο το στυλ.
Είχε ο παππούς μου. Είχε. =(
Είχα δοκιμάσει. Καρκίνος στη τζούρα.
βασικα πρεπει να ρωτας τι εχει ο μαλμπουρος
ο μπαρμπαδιτικος ειναι καθαρος θανατος ανευ αμμωνιες και σκατα...ασε που τον κανεις οπως γουσταρεις,σαν το τσιπουρο πχ
βεβαια στο dna μας εχει περασει το αμερικανικο και ειναι λιγο δυσκολο να καπινισομε ελληνοτουρκικο αρωματικο ντουμανι
βιολογικα καπνα δεν υπαρχουν ε? να εμαστε λιγο σοβαροι που και που
Βγαίνει αυτόματα.
λεμόνι και καλό τρίψιμο , αλλά με συγκίνησες τώρα, άκου αυτό το τραγουδάκι εδώ
...Was bleibt ist Nikotin und gelbe Finger
κομματάρα εννοείται
Μετράει αυτό που λέει ο minmin. Έλεγα ότι κανείς δεν έχει πραγματικά καπνίσει αν δεν κάνει μια φορά στη ζωή του Σαντέ άφιλτρο, μέχρι που δοκίμασα το ακατέργαστο.
Είχε δώσει μια κούτα ο παππούς δώρο στον πατέρα μου, αλλά ήταν και έτοιμα. Τσιγαρόχαρτα rizzla με ενσωματωμένο φιλτράκι και τα γέμιζες με μηχανή, σαν βιομηχανικό τσιγάρο ήταν (μόνο οπτικά εννοείται). Απο γεύση, πίσσα κλπ δεν ήταν πολύ βαρύ, ίσα ίσα που δεν του φαινόταν κι είχε πολύ πιο ευχάριστο άρωμα και γεύση από τα βιομηχανικά, αλλά αυτό που σε τρέλαινε κυριολεκτικά ήταν η ποσότητα της νικοτίνης. Αν έκανες 2-3 απανωτά παίζει να σε έπιανε ταχυπαλμία.
Κάμπος Σερρών και τα καπνά στα κάγκελα.
και μια ειδικια μνεια στα ροζ χαρτακια
ο δε καμπος σερρων εχει αξια κατω απο τον ραδιενεργο βορβορο...πανω στα βουργαρικα βγαζουν καπνοφυλλα τεραστια(αρα για τον μπουτσο)
το Σαντε αφιλτρο σε μια δικαια κοινωνια θα πουλιοταν 5 ευρα ο πακετος....δεν υπαρχει αφιτρο τοσο απαλο
Eίμαι κλασσικός μέχρι εκεί που δεν πάει, δηλαδή χόλμπορν κίτρινο - ρίζλα γαλάζια και πλέον φιλτράκια χόλμπορν (κερδίζεις 12 φιλτράκια στο 1,5€ :p)
Aν και τώρα απολαμβάνω ένα camel.
μμμ.