Δε ρωτάω για να τσακωθώ απλώς δε καταλαβαίνω το τόσο δράμα. Υπάρχει κάτι που είναι δύσληπτο σε αυτό το ποστ;
Printable View
Δε ρωτάω για να τσακωθώ απλώς δε καταλαβαίνω το τόσο δράμα. Υπάρχει κάτι που είναι δύσληπτο σε αυτό το ποστ;
Ρε φίλε πολλή ντροπή. πρίν λίγο ντρεπόσουν στο οφφ τοπικ θρεντ.
δεν γίνεται καμιά προσπάθεια να βγάλουμε ξύγκι απ΄τη μύγα,ούτε να είμαστε χωρίς λόγο εριστικοί.
αν έιχε δημιουργηθεί θρεντ ονόματι Heavy Metal και μέσα πόσταραν Rage against the Machine,δεν θα αντιδρούσες κάπως,μεταλλοπατέρα?
Αντίδραση με αντίδραση διαφέρει. Αλλιώς αντιδράει ένας 5χρονος και αλλιώς ένας 25χρονος. Είναι απελπιστικά απλό σαν κόνσεπτ.
δηλαδή πώς,στοργικά και μεταλλοπατρικά? θα του έλεγες οτι όλα θα πάνε καλά?
Φυσικά όχι, θα φρόντιζα να τον αποκαλώ μαλάκα και καραγκιόζη και άσχετο, μετά θα άνοιγα ένα ακάουντ στο ρόκιν τζι αρ όπου συνωστίζονται Ηλίθιοι Κατώτεροι Άνθρωποι με το νικνέημ του και να τρολάρω και γενικά δε θα το άφηνα να περάσει έτσι, μπαν τον πούστη λέμε.
ωράια,τώρα πήγαινε πίσω και ξαναδιάβασε ποιος ώριμος μεσήλικας είπε σε νεαρό σπυριάρη να Ψοφήσει.και να αναστηθεί και να ξαναψοφήσει.
Για τον Κρουξ έχω γράψει ότι κάκιστα τσιμπάει και αντιδράει και δεν θα υπερασπιστώ τις επιθέσεις του, όμως δικαιολογώ κάποιον να ξεσπάει ακόμα και άκομψα όταν του πρήζουν τα αρχίδια σε μόνιμη βάση. Γενικά όταν πετάς σκατά στον άλλο και ο άλλος κάποια στιγμή στα πετάξει πίσω είναι μάλλον υποκρισία να πεις "δες που μου πετάει σκατά ο "ώριμος".
και γιατί δεν το είπες αυτό στο ακριβώς από πάνω ποστ σου?
Βασικά, συνήθως κανείς απο τους εμπλεκόμενους δε τα παίρνει πολύ σοβαρά όλα αυτά σε αντίθεση με τις τερέζες που έρχονται και αχ πόσο ντρέπονται και κλαίνε και αλυχτάν. Και γενικά ford άφησε τα δράματα και τους krux και κάνε κάνα ποστ στο μπλογκ σου το οποίο γαμάει παρεμπιπτόντως.
Κανένα δράμα, το παιδί εμφανέστατα το ενοχλείτε και του χαλάτε την ζαχαρένια και μαζί χαλάτε και την δική μου ζαχαρένια γιατί και θέλω να διαβάζω τα ποστς του και τον συμπαθώ γενικότερα και δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάτι το οποίο όπως λες δεν το παίρνεις στα σοβαρά, ψιλοχέστηκες κιόλας να οδηγεί σε τέτοια.
Ευχαριστώ για καλά λόγια για το μπλογκ. Έχω τρεχάματα με τους τεμπέληδες και ανεπρόκοπους φοιτητές όμως και το έχω βάλει στον πάγο για λίγο.
και τι σας ενοχλει μωρε ο krux..για τη μουσικη που του αρεσει και ξερει κανει reviews..τωρα για techno eurodance και οπως θελετε πειτε το σιγα..ο καθενας εχει πεταξει μαλακιες εδω μεσα μεσα στην καβλα του..χαλαρωστε δλδ..
den ksero an kollaei akribws alla to psaxna xronia kai to vrika, yay
μια φορά έκανε ένας dj το λάθος να το παίξει αυτό σε μια σχολική εκδήλωση και έπαθε κρίση επιληψίας η μαιρούλα η κουρή και φάνηκαν τα μπούτια της που ήταν γαλακτερά και τρεμούλιαζαν κάτω απ'το στρόμπο. τότε επίσης είχα και την πρώτη μου ξαφνική εκσπερμάτιση.
καταφερατε να πλακωθειτε σε τοπικ για τους Σναπ. τα θερμα μου συχαρικια σας αγαπω.
ερχομουν να πω οτι ειπε ο Κοιλιασαμπρελαλαλαλ, και τον αγαπαω.
KLF.
Στείλτε κάποιος μια λίστα με 10 ΚΑΛΕΣ τέκνο κεκλοφορίες.
όχι γιουροντάνς(μου θυμίζει ρόκο σιφρέντι η λέξη).
Χτες τα ετοίμασα και το βραδάκι θα ανέβει μέγκα κομπιλέσιον.
ώχου.
Για ψιλο-καμμενα techno (η "techno" αν προτιματε) tracks, οποιος θελει μπορει να ψαξει και τη φαση Amiga Demos, π.χ. το Jesus On E's (2 δισκετες 880Κ, 30 λεπτα μουσικης), Mayday Resistance, Coma για πιο acid house πραγματα και αλλα 1002 (ενιοτε και σε μορφη tracks για εκεινη τη μαλακια soundtracker τη λεγανε; Που να θυμαμαι τωρα).
Υπαρχουν youtube
Ρε φιλε, ΔΕΝ εχει πλακα πλεον
το σάββατο στο ΖΕΝΙΤ παίζουν αυτοί: http://www.myspace.com/breakmydisco
νεο ντίσκο(ελπίζω) και ιντυ τέκνο
:maikl:
πάρε 13 :P
1) A Made Up Sound - Archive
2) T++ - Audio1995
3) Drexciya - Neptune's Lair
4) Surgeon - Balance
5) Underground Resistance - Electronic Warfare
6) Actress - Hazyville
7) Mike Dehnert - K-8
8) Omar S - fxhe collected
9) The Other People Place - Lifestyles Of The Laptop Cafe
10) Trentemoller - The Last Resort
11) Alex Smoke - Shminimal EP
12) Kyle Hall - Kaychunk
13) Gak - Gak EP
και δωράκι:
Να μην ακούτε αυτά τα πράματα που έχουν υπολογιστή μέσα, να ακούτε Γουίλ Όλντχαμ.
γι' αυτούς που ξέρουν
τα περισσότερα θα ήταν ωραία topics άμα τα ξεκινούσαμε σοβαρά αλλά να ξέρεις ότι στο συγκεκριμένο topic η, έστω και ανάλαφρη, σοβαρότητα του ψιλόστράβωσε με τις photos σου.
Μην παρεξηγήσεις την στάση μου, δεν σου τη "λέω", απλά παρατηρώ ένα topic το οποίο δεν με πολύ ενδιαφέρει.
Και εννοείται ότι γαμάει το metal μας, αλίμονο, παιδιά είμαστε..................................
Ρε σεις εδω ειχε παιχτει καλο φλειμ! Εγκρινω. Παντως επρεπε να αποσαφηνιστει οτι "this thread is now about eurodance", εγω το ειχα γραψει παντως, δε θα κατηγορηθω! Ρε μη βαζετε ταμπελες, δεν κανει καλο, τεκνο, ρειβ, ντανς, γιουροντανς, εν ντανς γουιθ δε ντεβιλ, σιγα, χαλαρωστε να πουμε φλειμαρεστε για ταμπελες, μου θυμιζετε metalbb 2001. Παλια ειχαν μονο οι μεταλλαδες μεγαλη πωρωση με τις ταμπελες, τωρα και οι αλλοι? wtf?
μωρε fixxxer και witchkiller όμως, καμία σχέση η techno με τη eurodance και τη eurovision. Εντάξει, βλέπεις τίτλο thread TECHNO και φαντάζεσαι πως θα γίνει ωραία συζήτηση γι' αυτό που είναι όντως η techno και πετυχαίνεις eurodance μέσα που όντως έχει πλάκα, αλλά οκ, είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί η Μουσική γενικότερα να είναι Ένα(σικ) αλλά για να περιγράψεις ότι κάτι μέσα της έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να καταλάβεις στο περίπου τι συμβαίνει(π.χ ότι είναι 4/4 και 125 bpm στο πολύ περίπου και ότι έχει μπότα που κόβει, μιξάρεται και παίζεται σε τρελά ηχοσυστήματα, έχει σοβαρή και σκοτεινή παραγωγή που σου βαράει υποσυνείδητα και σε κάνει να γουστάρεις και να χορεύεις κτλ) χρησιμοποιείς μία ταμπέλα που έχει επικρατήσει και στη σκηνή και στους fans, techno εν προκειμένω. Ε και στη συγκεκριμένη περίπτωση επισημάνθηκε πολύ σωστά από τον Ikonoklast ότι αυτά που ποστάρετε σε ένα θρεντ ονόματι Techno είναι eurodance γιατί δεν ενσωματώνουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά ξέρωγω και είναι διαφορετικό πράγμα από αυτό που έκαναν για να εκφραστούν οι μαύροι στο Detroit, οι όποιοι φτιάχνουν ακόμα σοβαρή τέκνο. Κλάιν όμως, συνεχίστε όπως θέλετε.
εδιτ:
Το Jay-Dee της πρώτης σελίδας είναι κομματάρα.
να είσαι σίγουρος ότι αυτό thread θα ήταν πολύ καλύτερο αν αυτό το post το έκανες μερικές σελίδες πίσω εξηγώντας και σε'μας τους (προφανός) άσχετους με το αντικείμενο τι είναι το ένα και τι το άλλο
.....όχι ότι παίζει κανένα πρόβλημα δηλ..........................
ναι, νο προμπ.
Ακολουθεί κομματάρα.
Και εδώ ένα ολόφρεσκο πνιγηρό grower. Χαμένοι σε κάποιο καταληψιακό υπόγειο κλαμπ στο Βερολίνο, σε ένα εφιαλτικό τριπ, μόνοι ανάμεσα σε εκατοντάδες ΖΟΜΠΙ-ΡΟΜΠΟΤ που χτυπιούνται αυτιστικά ανάμεσα σε μπυροανάσες, κάπνα, κάτουρα και σε μια στρεσσογόνα ΜΠΟΤΑ που ασελγεί στους παιδικούς σας ήρωες (καραsic όμως). Τσιτάρετε ηχεία και γουφερ, σβήστε κάνα φως και κρατήστε αυτή την εικόνα για 7:43, αυτό είναι techno, το τολμηρότερο εγχείρημα στην ιστορία του μεταλ, imho.
Για να μη φεύγω έτσι, πάρτε και το δεύτερο κομμάτι στο ep:
Είμαι σχεδόν στα 2 λεπτά και βλέπω ήδη κύκλους.
καταπληκτικόν θρεντ,πάρτε το απ'την αρχή όσοι δεν το'χετε κάμει ως τώρα.
εγώ περνάω περίοδο εφηβικής καύλας με underground resistance και για να είμαι ειλικρινής από τις 13 δουλειές(μα είναι αριθμός αυτός?) που έδωσε ο χολκ παραπάνω, ζήτημα να έχω ακούσει κανά 3άρι...
Για τον Γεγμανό Paul Kalkbrenner τα'χουμε πεί?
http://m.blog.hu/me/megneztem/image/berlincalling.jpg
Την εν λόγω ταινία δεν την έχω δει,αλλά το ost είναι γαμάτο.Minimal(?) Techno ομορφιά.
δείγμα δωρεάν:
έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου αυτή η κλασσικούρα.
clone.nlQuote:
retrospective by Detroit Techno veteran Martin Bonds aka Reel By Real in two parts. Most long time Clone customers will know this release and own the Peacefrog pressing with 2 of the tracks. This is one of those obscure records that was impossible to find on the original Interface release (we've only had an original copy for sale once). So its pretty safe to say that the original Surkit 12″ is currently one of the most sought after Detroit Techno records. Artless is doing many a favour by re-releasing these tracks. Tip!
χολκ,ικόνοκλαστ έχετε πάρει γραμμή τι παίζει με τον τυπά?
αυτό που έβαλε ο ικονοκλατς σωστό τεκνο πάντως.
http://www.youtube.com/watch?v=g-IMfDYxixI
Πολωνία
http://www.youtube.com/watch?v=FhwoaAX1Xjc
Γερμανία
http://www.youtube.com/watch?v=hUF9nLtbzoE
Τέκνο δεν είναι το κομμάτι αλλά που να ξεκινάς θρεντ hardcore για αντίποινα για το εδώ θρεντ.
http://www.youtube.com/watch?v=5w63kym-45E
χαου εμπαουτ δις
Offtopic ελεκτροκάγκουρες είναι οι subs. Ανεξάρτητα από αυτό συνέστησα φυσικά το ποστ σου.
http://www.youtube.com/watch?v=COWO75o1sbY