φορουσες κανα σκουλαρικι η τιποτα τετοιο?
Printable View
φορουσες κανα σκουλαρικι η τιποτα τετοιο?
[razor]μηπως ειχε piercing στο πεος του αυτος που ΣΤΟΝ ΕΧΩΝΕ στο στομα οταν εβγαζες την ακτινογραφια?[/razor]
τμημα πανοραμικης δεν ειν αυτο? σκουλαρικια σταυτια προβαλλονται ετσι συνηθως, μην αγχωνεσαι!
Tι μαλάκω.. Και μου πε πως δε χρειάζεται να τα βγάλω. Θενκς!
Εξαγωγή δυο φρονιμιτων αύριο =((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( φμλ
το ειχα κανει μικρος..κοιτα το προσωπο σου θα γινει σαν του σβαρτζενεγκερ για μια εβδομαδα αλλα κατα τα αλλα δεν ειναι τπτ..εξαρταται παντα και απο το ποση ωρα θα παρει για να βγουνε..
Το πρήξιμο εξαρτάται κι απ τον τρόπο της εξαγωγής ρε.
Αν ο φρονιμίτης δεν είναι σε εντελώς μαλακισμένη θέση (πχ εντελώς ξάπλα) και δε χρειαστεί χειρουργική εξαγωγή, το πρήξιμο σε μια δυο μέρες θα έχει υποχωρήσει.
Πχ εγώ πέρσυ έβγαλα αυτό
http://i270.photobucket.com/albums/j..._panoramic.jpg
και όλα κύλισαν πιο χαλαρά απ' ότι περίμενα, ή μου έλεγαν.
Γενικά θέλει κουράγιο και μαλακές τροφές για τις πρώτες μέρες.
Εμένα ο κάτω είναι τελείως έγκλειστος ρε (βλ. προηγούμενη σελίδα). Επέμβαση κανονικά, νυστέρια, τομές και τέτοια.. :fear:
το καλο ειναι οτι δεν καταλαβαινεις τπτ...εγω ειχα τυχει σε οδοντιατρο που ειχε διπλα του και εναν ασκουμενο και καθοταν και του εξηγουσε οτι γινοταν εκεινη την ωρα και ακουγα λαιβ περιγραφη ..
Εγώ τον έχω ενημερώσει πως θα ακούω μουσική στο μπ3 καθόλη τη διάρκεια.
χαχαχα
Χ, τι έχει το πρόγραμμα για μεθαύριο;
ΠΟΝΟ. Πολύ πόνο. Και γκρίνια στο ηαρ.
καμιά συντήρηση στο forum, καμιά καινούρια έκδοση του phpbb, δεν έχουμε τίποτα στην καβάτζα για μεθαύριο;!
Καντε μαλακίες. Θα σας πιάσω στα τηλέφωνα.
θα παίρνεις και θα μουγκρίζεις φαντάζομαι.
Θα ΓΡΥΛΙΖΩ.
αιματοκριτης στο 60...αιμα μαρμελαδα
Ψηλέ γύρισες? Πως είσαι?
δικεφαλος
Σιδεροκέφαλος και περαστικά τοτενες.
Welcome back.
pe8ainw.
ton teleutaio kairo otan peftw gia ipno to aristero mou podi apo ipsos tou astragalou kai katw gamietai na kanei krak me tin paramikri kinisi. dld mporei na to ksanakanei kai na to ksanakanei gia wres.
einai anakoufistiko alla periergo ligo.
ti mporei na simvainei ekei pera?
Άλατα. Γερνάς.
Spoiler
Αν πάντως κάνει σαν αλάδωτος μεντεσές πόρτας, welcome to tenontitis.
ένα σου λέω μόνο.
το ίδιο κάνει και το δικό μου πόδι στον αστράγαλο!
Πρωτα ποναγε το αυτι και ενιωθα ενα ελαφρυ εσωτερικο πρηξιμο στην αριστερη μερια.
Μετα ηταν το ιδιο με μια ελαχιστη εκκριση υγρου. (δεν ετρεχε απ εξω, απλα αν πηγαινα να το καθαρισω φαινοταν)
Μετα ηταν το ιδιο απλα εκκρινει αιμα. χαχ.
Οκ, καλως ορισες ωτιτιδα.
απλα μια ερωτηση αν ξερετε.
επειδη αυριο ειναι Κυριακη και τα λοιπα, αν περιμενω να παω Δευτερα πρωι σε γιατρο, ειναι οκ, η δε πρεπει να το αφησω πολυ, οποτε πρεπει να την ψαξω τη φασαρα?
αυτα.
μηδεν.
Ε.Γ. (εντιτογραφο) : ειναι (αν ξερει καποιος!!) κολλητικη, με την εννοια της κανονικης ιωσης?
ρε εισαι σιγουρος οτι οτι ειναι ωτιτιδα?
ναι ειναι επειγον και να πας αυριο.
οχι δεν κολλαει (αν ειναι αυτο)
ε, σιγουρος. εχει ολα τα συμπτωματα της ωτιτιδας. δεν ειμαι σιγουρος, απλα.
θα το κοιταξω αυριο πρωι, οκ.
αν δε ξαναποσταρω, χαρηκα κλπ κλπ.
Περαστικά.
καλες γιορτες κλπ κλπ. χαχ.
Εμένα πάλι μου κάνει σαν ένα απλό σπυρί μέσα στο αυτί. Χωρίς να είμαι τίποτα ειδικός απλά το έχω πάθει με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα.
Τσέκαρέ το οπωσδήποτε γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι και δεν είναι να παίζεις με τα αυτιά. Επίσης ακόμη και ωτίτιδα να είναι παίζει μέχρι Δευτέρα να ψοφήσεις στον πόνο, καλύτερα να πας σε γιατρό. Πάντως δεν κολλάει.
Εμένα πάντως το αριστερό αυτί μου σχεδόν κανα μήνα τώρα κάνει φρρρτ φρρρτ στις ψηλές εντάσεις και συχνότητες. Μάλλον θέλει απλά ξεβούλωμα, αλλά ομολογώ ότι ανησύχησα λίγο.
epatha akrivws to idio me mitsman simera. de tha paw se giatro
Ευτυχώς που είμαι ΗΜΜΥ, αλλιώς μα την παναγία δε θα καταλάβαινα τίποτε από όσα είπες.