Κοινά εικονίδια έχουν, στο white το έχω κι εγώ
Printable View
Κοινά εικονίδια έχουν, στο white το έχω κι εγώ
Δε νομίζω.. άλλες σελίδες τρέχουν μια χαρά. Σκατά.
Το κουμπί report είναι πολύ δυσδιάκριτο. Φαίνεται σα βελάκι προς τα πάνω (τύπου return to top of page) To MSN εικονιδιάκι είναι απαράδεκτο.
Πριν ασχοληθείτε με τα css και τις πούτσες, δε φτιαχνετε κανα search λεωγω;;
Επίσης αν γίνεται με κάποιο τρόπο στο vb να αλλάξει η παλιά μαλακία στο search που δε σαφηνε να ψάξεις λέξεις με τρια γράμματα.
όταν πατάς το κουμπί +Reply to thread που βρίσκεται στον πάτο της σελίδας, σου βγάζει το quick reply, αντίθετα αυτό που είναι στην κορυφή δουλεύει κανονικά
edit: τώρα και τα δύο βγάζουν quick reply :P
+ εχω την εντύπωση οτι το "go to last post" κουμπάκι κάνει κάποια μαλακία, σε πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστο ποστ του θρεντ ή κάτι τέτοιο.
+ το image resize σκριπτακι να ξαναβάλετε.
+ όλα συνήθεια είναι αλλα νομίζω τα σιγκνατσουρ φαίνονται λίγο έντονα και με μπερδεύουν, λολ.
Όταν πατάς το What's new, δεν υπάρχει πουθενά το κουμπί quick links. Μπορεί να γίνει κάτι με αυτό, καθότι είναι τα κουμπιά που χρησιμοποιώ ως επί τω πλείστον;
Ευχαριστώ!
edit: Άκυρο γιατί το quick links τώρα πια είναι γτπ, μαλακίες λινξ έχει.
γίνεται όταν παράς το new posts (είναι το ίδιο το το what's new? ε; ) να τα χωρίζει όπως στο παλιό με το The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts;
τελικα το κιτρινο κουμπι δεν μου παιζει στο white. εχω σβησει και τα τετοια και τιποτα. ξερωγω.
κι εμενα σερνεται
επισης φερτε πισω το μπαντ τεηστ theme μου, θελω τα ροζακια μου!
να πω οτι μου λειπει τραγικά το κουμπάκι "Go" στο quick navigation πράμα (εκει που ειναι το "top" δλδ θα μπορουσε να ήταν το "Go" όπως παλιά). κατα τα αλλα ειναι πολυ όμορφο. αυτα. θενκς :)
giati se merika undread topics einai kitrinismeno to eikonidio enw se alla oxi?
Κάντε κάτι με τα quick links, τα υπάρχοντα είναι άχρηστα. Ενα mark forums read και ψηλά.
Λοιπόν ακούστε, προβλήματα με το σερτς κλπ πιθανότατα οφείλονται στο ότι το skin είναι για 4.0.1 κι εμείς έχουμε 4.0.2. Περιμένουμε να ανέβει το darkness για 4.0.2 και πάμε εκεί (δεν το έβγαλε μέσα στο ΣΚ όπως έλεγε). Λίγη υπομονή.
Πείτε μου πάντως τι ακριβώς δε σας δουλεύει στο σερτς να ρίξω μια ματιά. Αν κατάλαβα καλά πάντως δεν τικάρετε το φόρουμς αλλά το ποστς (ή ακόμα καλύτερα τίποτα).
Το μπράιτ θιμ πάντως ειναι πολύ ωραίο. Αν δε βαριέται κάποιος, επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το τόπικ, θα πει τι κερδίζουμε τώρα που κάναμε την αναβάθμιση;
Μάλλον τίποτα θεαματικό ακόμα, απλά το vb 3.x έχει πάψει να εξελίσσεται, στο 4.x θα μπαίνουν σιγά σιγά νέα features. Τώρα περισσότερο εστιάζουν στη σταθεροποίηση/λειτουργικότητα της νέας έκδοσης.
Πχ σκέφτομαι όταν τελειώσουμε με τα themes να κάνω κάτι τέτοιο: http://www.vbulletin.com/forum/ όπου φαίνονται στα πλάγια τα τελευταία blogs (γιατί είναι λίγο καταχωνιασμένα τώρα). Δεν παίρνει χώρο από τα φόρουμς, ουσιαστικά το μεσαίο (κενό) μέρος τρώει. Μπιζ χέσ'το το darkvision, ελπίζω απόψε να ανεβάσει ο τύπος το darkness.
des kai to bp-brown , pou eine to idio peripou me to Darkness , alla pio mazemeno . nomizo o idios ta ftiaxnei .
http://www.vbulletin.org/forum/showt...light=darkness
Ναι, καλή φάση, είναι σαν το darkness αλλά πιο απλό. Επίσης το bp-black φαίνεται καλό και μάλιστα έχει βγει για 4.0.2. Μάλλον θα το ανεβάσω κάποια στιγμή μετά το μεσημέρι, που θα είμαι σπίτι
test
http://www.dailymotion.com/video/x9g...-premiere_news
edit:ωραια.αν μπει και κανενα ign.com θα ειναι οτι πρεπει.
edit2 test παλι
http://www.youtube.com/watch?v=1Kvl31g77Z8
γαμω δουλευει και το hd πλεον.οποτε βγαλτε το utube tag.
Aν είναι δυνατόν, στα bright να γίνει bold η στήλη με τα last posts.
σημερα εχω να παρευρεθω σε μια παρουσιαση καλλυντικων και μετα μια εκθεση ζωγραφικης, μεχρι να ερθω πισω ναναι το ER οπως το αγαπησαμε :pink:
http://passandoaregua.files.wordpres...09/gaydar1.jpg
(thelw to til tis italidas e :P)
θα ποσταρω και φωτογραφιες με το πως θα ντυθω. μην την λες ιταλιδα. ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ την λεμε.
Ρε τώρα σοβαρά, μπορούμε να κάνουμε κάτι να μη σέρνεται σαν ανάπηρη γριά πουτάνα το ΕΡ μου?
μπαδεγούει, όταν κάνω λογκ άουτ και ξανα λογκ ιν, δε μου΄χει αποθηκευμένο το θιμ που χρησιμοποιώ.
otan les sernetai ennoeis argei na fortwsei h paei arga/spasta afou fortwsei?
dokimase kai kana allo browser mpas kai ftene tpt settings/addons.
btw, emena me opera argei otan epilegw keimeno me to pontiki gia kapoio logo.
sto palio vbulletin kai se alles selides mia xara einai.
Ston chrome pantws ola komple.
Den einai provlhma alla apla periergo :p
θελω να μου φτιαξεται το μπαντ τεηστ μου, θα το φωναζω μεχρι να φτιαξεται ενα. το αφηνω στην καλλιτεχνικη σας κριση ποσο μπαντ τεηστ θα ειναι
Επίσης όταν ξεμπερδέψετε με αυτά αν γίνεται κάντε τα κουμπάκια για "mark as read" στην κεντρική λίγο μεγαλύτερα.
e , valto dokimastika , kai logika mexri avrio 8a diksei an arese .
Ναι, το latest threads μένει, λέω ότι μπορούμε να βάλουμε επίσης και latest posts. Αναρωτιέμαι αν είναι υπερβολή ή αν τα θέλετε και τα δύο.
Ορίστε πάντως ένα εμφανές νέο feature.
done, δείτε και πείτε, αύριο κληρώνει.
edit: το tag cloud είναι ό,τι πρέπει για μπλουζάκι ε
edit2: λοιπόν τα blocks στα δεξιά ανοιγοκλείνουν με το κουμπάκι πάνω δεξιά, οπότε μένει και το latest posts και όποιος δεν το θέλει το κάνει minimize. Εκτός αν χρειαστούμε το χώρο για τίποτα άλλο, αλλά προς το παρόν ας μείνουν όλα.
Καλά είναι και τα δύο.
Παρεμπιπτόντως αυτή η στήλη μπορεί να μπει και στα αριστερά, υπάρχει κάποια προτίμησις;