ντα3ει "πάλι καλά που πήρε και τα αντιψυχωτικά του πριν"
...
Printable View
ντα3ει "πάλι καλά που πήρε και τα αντιψυχωτικά του πριν"
...
καλά ναι ο τύπος είναι ήδη βαρεμένος, για αυτό βγήκε έτσι. Μη παίρνετε ιδέες πάντως [/disclaimer], αυτό που κάπνισε ο τυπάς είναι 100χ και φυσικά στα ίντερνετς αυτό που βρίσκεις λίγκαλ είναι απειροελάχιστο συγκριτικά (άσε που θα σας βρούμε με μερικά εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα λιγότερα)
αυτο με τα νεκρα εγκεφαλικα κυτταρα πρεπει να σταματισει ε?
ειναι κριμας να λεμε παπαριες περιοδικων
κάπου χασατε τη μπάλα νομιζω.
άλλη η salvia που ειναι για εφεψηματα και ταλλα που λες και αλλη η salvia DIVINORUM που γουστερνεις ενίοτε.
επι του θεματος,η διβινορουμ νομιζω οτι βρισκετε ηδη στη λιστα ελεγχομενων ουσιων οποτε shadowking μην αγχωνεσαι,το κρατος νοιαζεται για σενα.
επισης αυτο με της μπανανες μην το κανετε.
ρωτηστε κ τον κανσερ.
φειλ.
inb4
Η κανονική σάλβια είναι το φασκόμηλον ελληνιστί. Sage.
Aυτή που δαγκώνει είναι η salvia divinorum, ή diviner's sage.
το πουλάνε και χύμα ρε :P wtf
http://www.magikamanitaria.com/produ...vinorum5x.aspx
eleos me foitites pou paragelnoun ''legal highs''. den eiste katholou koul.
den itan auto to point mou.
Ποιοί "φοιτητές" ακριβώς και για ποιές παραγγελίες μιλάς... και πού είναι το "έλεος" ακριβώς;
Αν είναι να κάνεις point κάντο σωστά και για μας τους χαζούς.http://i.imgur.com/6zTyr.jpg γκαχού
Californication
http://articles.latimes.com/2010/mar...ve25-2010mar25
-
O 2oς τυπος στο βιντεο με τη Salvia ειναι σιγουρα καθυστερημενος και σχιζοφρενης. Τα effects της ενισχημενης salvia δεν εχουν καμμια σχεση με τα βιντεοζ. Απο 40Χ και πανω ουτως ή αλλως γειωνεσαι και δεν κουνιεσαι για κανενα λογο.
-
το μονο ντρογκι που δεχετε το κομμα ειναι ο ιντερνες μαλλον
ικονοκλαστ ανευ πλακας το ποστ σου ειναι κλοπυ πεηστ απο το phorum...μονο που εκει το εκανε ενας φασισταςSpoiler
Μη μπερδευόμαστε σύντροφοι! Προφανώς και είμαστε με την αποποινικοποίηση (του χόρτου πολύ γρήγορα, για τα σκληρά μάλλον όχι αλλά ας πούμε ότι είναι ανοιχτή κουβέντα). Αυτό που λέω στο ποστ μου είναι ότι οι χαριτωμένοι τζιβάτοι legalize ανύπαρκτοι τύποι που προσπαθούν να υπερτονίσουν την σημασία της αποποινικοποίησης και να ανάγουν το ζήτημα σα σουπερ-προτεραιότητα της συγκυρίας και τρέχουν και το πιέζουν και το κουράζουν (και η πουτάνα λούζεται) είναι μικροαστούληδες, καλά παιδιά συνήθως με έναν χαζό πολύ χαζό φετιχισμό με το παράνομο και τις απαγορεύσεις. Πίνω το χόρτο μου, ωραίο είναι, πιθανώς αν ήταν νόμιμο να το έβρισκα καλύτερο, πιο εύκολα και πιο φτηνά, έχω πολλά περισσότερα προβλήματα σα προτεραιότητα όμως να λύσω πρώτα απ' αυτό. Κι εσείς φαντάζομαι, ποιός θα σου πει το αντίθετο αλήθεια;
e tote as kanoume toumpeki kai as min asxoleitai kaneis me to zitima.
ki as perimenoume na lithoun ta sovarotera provlimata -gelio spyrou kalogirou-
stin ispania einai nomimo kai kanei meso oro 5 eu to g, safestata poiotites pou edw 8a tis ebriskes se timi gama ta.Quote:
σε περιπτωση αποποινικοποιησης, πιο ευκολα ισως, πιο φτηνα με τιποτα ! οποτε ας μεινει οπως ειναι .. !
α, γι'αυτό στάζει;
γι'αυτό.
αντι αποποινικοποίηση ειμαστε
λευτερια στους βαπορες
[λοιπον μην πειτε παλι δεν βγαινει νοημα, τι κατεβατο ειναι αυτο, γιατι να το διαβασω, ο,τι βγει, απλα προσπαθηστε λιγο περισοτερο οσοι κ αν θελετε!]
τι σόι ηλιθια ειρωνια ειναι αυτη δεν καταλαβαινω, μιας κ το θιγεις παντως, σε εναν υποθετικο διαλογο μαζι του θα ηταν απο τα πρωτα πραγματα προς συζητηση..(για αυτο ειπα κ για τους οικοδομους στο αλλο θρεντ, δεν αρνειται τον διαλογο με κανεναν-ουτε με τσιγγανους ουτε με γυφτους, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ελευθερου λογου, κατι κωστακηδες κ παγκαλακηδες, προσπαθησε να μιλησεις εστω κ μια φορα στην ζωη σου με εναν δημαρχο-υπουργο-νομαρχη, εσυ μπορεις να υποστηριζεις τον χοντρο εβραιο που αρνειται ΚΑΝ να συζητησει μαζι του, που με συμμαχο το σαπιο πολιτικο συστημα κ την ελλειψη θαρους κ παιδειας των απλων πολιτων (ολοι ενοχοι ειμαστε) μετονομαζει την λεωφορο ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ σε λεωφορο .... καραμανλη (ΜΠΟΙΝΓΚ!) που ονομαζει κεντρικες πλατειες της πρωτευουσας Κωδριγκτονως (ψαξτε να βρειτε αν δεν ξερετε ποιος ηταν ο Kodrigton) κανει τα παιδια στα σολεια να μισουν τα αρχαια ελληνικα - τον σπουδαιοτερο κωδικο που εχει εφεθρει ποτε ο ανθρωπινος νους)δεν εχει κοτσια να συζητησει οχι μονο επειδη σκεφτεται μονο τι θα φαει κ πως θα κοροιδεψει k πως θα πει 'δεν γαμιεσαι πρωι πρωι' σε καναν δημοσιογραφο, αλλα και επειδη θα χασει κατα κρατος κ επειδη εχει ατομακια ΓΙΔΙΑ σαν κ σενα (απ οσο μπορω να καταλαβω Ε) που τον δικαιολογουν κ τον στηριζουν κ γιαυτο μας αξιζει-
Λοιπον ειναι αντιθετος στην αποποινικοποιηση κ λαθος του (ξαναλεω πως οπουδηποτε εκφραζομαι ετσι μπορειτε απλα να βαζετε μπροστα ενα τεραστιο "ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ:") μιλαει για κατι που δεν κατεχει ! δεν ξερει καν τι ειναι κ εχει κ αποψη.. (αλλα τουλαχιστον καταφερεται εναντια του χριστιανισμου, λιγοι πολιτικοι εχουν τα κοτσια να το κανουν, αλλο θεμα αυτο παλι)
Υποπιπτει στο ιδιο λαθος των 'αντιπαλων' του.. τον εφαγε κ αυτον η προπαγανδα σ αυτο το ζητημα, απο την αλλη, αποψη του κ καλα ξηγιεται. εσυ τι εχεις να μας πεις γιαυτο ?
βλεπω λοκι τι γινεται, αλλα δυσκολο να περασει ο νομος απο τον Ομπαμα
btw, μαλακια μου που καταφερομαι σε προσωπικο επιπεδο εναντιον σου - δεν ειμαι εναντίων κανενος στην τελικη, ουτε την εχω δει κανας αφυπνησμενος που προσπαθω να ξυπνησω καναν αλλον- αλλα ξαναλεω, εμενα μου φαινεται πως αν στην φαση που ειμαστε (εβραιους να πανυγηριζουν για τον θανατο τουρκων κ να γενικοτερα να κανουν αυτα τα αισχη, bush κ διδυμους πυργους, αμερικανους που η μονη τους διεξοδος ειναι ο στρατος, κλπ κλπ κλπ) κ στον αντποδα τις ιδεες του Πλευρη (ελληνισμος, ελευθερη γνωση, αρχαια ελληνικα ιδανικα) ε, πολυ ευκολα διαλεγω το 2ο
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, γιατι έχεις αυτά τα δύο μόνο ως επιλογές
I don't think that marijuana should be legal.
It should be mandatory.
Bill Hicks
οτι η ποινικοποιηση ειναι μαφιοζικη κ αμερικανικη εφευρεση. μαγκια του
ο ίδιος ψιλικατζής έχει τραβήξει και το παρακάτω σκηνικό. βαλτιμόρη έχουμε γίνει σε λέω. η αμεσότητα του πλάνου γαμάει.
το ψιλικατζίδικο του Τζίμη είναι στον Δενδροπόταμο Μενεμένης στην δυτική θεσσαλονίκη,όπου ένας στους δύο κατοίκους είναι ζάκι,το 85% αναλφάβητοι.
ένα καταπληκτικό ντοκουμέντο by noulis:
http://www.youtube.com/watch?v=_pmfCrYWfzs
http://www.youtube.com/watch?v=E77VRHjRbKY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wARUZV86LVs&feature=related