Quote:
Originally Posted by
FIXXXER
Αυτο με τη μουσικη ειναι λαθος, δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να ενοχλησεις το διπλανο μαλακα
αληθινό περιστατικό: οδηγεί η μάνα μιας φίλης το αμάξι, κι έχει μόλις ανακαλύψει τους άηρον μέηντεν. Και της αρέσουν πολύ. Τόσο που τους έχει βάλει τέρμα δυνατά στο αμάξι και κοπανιέται. Πίσω της είναι ασθενοφόρο που βαράει τη σειρήνα, όλοι έχουν κάνει στην άκρη εκτός απ' αυτή που δεν την ακούει γιατί παίζει αιρ γκιτάρ μαζί με το σμιθ. Πόσο ξύλο. Όποιος γράψει πρώτος κάτι σεξιστικό, πρώτον να του κλέψουν το αμάξι, και δεύτερον νομίζω ότι αυτοί που ακούνε τόσο δυνατά μουσική στο αυτοκίνητό τους είναι κατά κανόνα άντρες κάγκουρες (εγώ τουλάχιστον μόνο τέτοιους βλέπω)
Τέλος πάντων, αδιαφορώ γενικότερα για οποιοδήποτε ελαφρυντικό ή επιχείρημα υπέρ του αυτοκινήτου, εγώ τα μισώ και εύχομαι να μην υπήρχαν, και όσο ζω και μπορώ να περπατάω, θα προσπαθώ να μη γίνω θύμα τους. Δικαίωμά μου!
υγ: όσο για το ότι η μαλακισμένη συμπεριφορά στο δρόμο δεν είναι εξ'αιτίας του αυτοκινήτου αλλά αποτέλεσμα της ίδιας μας της μαλακίας, πιστεύω ότι σε ένα βαθμό την προκαλεί και το αυτοκίνητο, αλλά βαριέμαι να το συζητήσω και είναι και εκτός θέματος