provokatsia k thanatos
Printable View
o fantomntak einai poulitari?
apopse enteka i wra oloi sto bar spirtokouto keiriadwn 15 sta petralwna gia na apodeiksoume sto fantom ntak oti mporoume k xwris auton
μου απαγορεύουν να παίξω ημιζ
to aderfato?
Βικοτνί θα παίξεις τελικά αυτή την παρασκευή; Και τελικά από τι ώρα μέχρι τι ώρα; Έλεγα να περάσω αλλά θα μπορώ μόνο αρκετά aργά και δεν ξέρω αν θα βρω κανέναν. :P
ΛΟΛ. Παιδιά δεν ξέρω σίγουρα, προέκυψε κάτι και πιθανότατα να φύγω από Αθήνα την Παρασκευή :(
Θα ενημερώσω την μέσα στην επόμενη εβδομάδα σχετικά, το νου σου μήπως και παίξεις αντί για μένα.
Χμ, έλεγα να πάω Pan Sonic την παρασκευή και για αυτό ρωτούσα μέχρι τι ώρα θα παίζεις, αλλά δες τις δουλειές σου και το συζητάμε.
kaneis allos wannabe dj? oxi POULHTARIADUCKS
:P
αυτοπροτεινομαι για special night με g.g. allin και προβολη αφιερωματος στον σωκρατη κοκκαλη
o phantom protimise na paei volta th BEBA
χιουντάι άξεντ '99.
Εγώ πότε θα παίξω;
εδιτ: μη μου πείτε στους πανσονικ, σας γάμησα.
Ικόνοκλαστ ψήσου να πάμε Πανσόνικ και μετά καπάκι σπιρτόκουτο να χώσουμε συνέχεια του προγράμματος. :dfinger:
Εντάξει αλλά πανασονικ υπολογίζω να μαι με τον σύζυγο οπότε ΜΗ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
Ξεχάστε το. Παρασκευή παίζω κανονικότατα, θέλω ένα τρίωρο σετ στάνταρ. Μετά ίσως σας αφήσω ν'ασελγήσετε στην μουσική αν είστε ευγενικοί μαζί μου.
Αυτή την παρασκευή λογικά τιμάμε μετά απο πανσονικ, απλώς για άραγμα και μπυρόνια, να ακούσουμε και τις γκεουλιές του Μάριου. :P Χριστούγεννα ρε πορν οι μισοί θα λείπουν, δεν ξέρω αν έχει πολύ νόημα. :-?
Spoiler
Θρυλλείται ότι θα παίξει και αφίσα, θελεις να την κάνουμε κάτι;
edit: σε κάνω add στο μσν για να πούμε πιπεράτες λεπτομέρειες και ίσως για κάποιο ιντερνετικό όργιο.
http://img.photobucket.com/albums/v3...m/f1a6c2cd.jpg
bravo se filh vicotnic gia thn afisa.
apofasisate kuries?
Εγώ θα έρθει, ο μπιζάριος μας το παίζει ντίβα.
σου εφτιαξα αφισονι ομως.
Δείξτο και στον Νίκο να δεις πώς θα χαρεί. :P
δε ξερω που να το ανεβασω και να μην μου το σβησουν . χεχ
mono o komhs?
γαμησε!
nice,alla tha thn kanoume ena edit methn gramatoseira mou gia na thn valw sto arxeio:P
στειλτην στο mail μου.
Εγώ πέρασα γαμάτα. Θα επαναληφθεί. :D
\m/_
nothinman auth thn paraskeuh karo poukamisa?
Οποιος Τζενεραλ ειναι Αθηνα και δεν ερθει να δει ΣΤΟΠΕΡ να παιζει μουσικη, παγκο για τουλαχιστον 42 ματς. Και δε θα του αφιερωνουμε και τα -λιγα- γκολ μας.
εκ της Διοικησεως.
Spoiler
που λες, ναι για παρασκευή αλλά επειδή κάναμε ένα party like it's 1999 τις προάλλες μου έφυγε η μεγάλη κάψα για καρώ πουκαμισάκια οπότε έλεγα να παίξουν σουξεδάκια από όλες τις δεκαετίες. Μπίτολς να χορέψουν τα γκομενάκια και Γουέιτς να πουλήσεις κανένα αλκοόλ στα αγοράκια. μόνο σουξεδάκια όμως, δέχθηκα πιέσεις.
ε τι να κανω θαρθω
αφου μας απειλουν οτι θα φαμε παγκο
Φερε και κανα σιντι ΝΤΗΣΤΡΑΞΙΟΝ.
distruction να ακούσω στο σπιρτόκουτο κ είμαι έτοιμος να συναντήσω το δημιουργό μου :touched:
btw gia tis 16 uparxei kapoio ipopsifio thyma?
Καταρχάς είναι 15 η Παρασκευή. Κατά δεύτερον περιμένουμε επιβεβαίωση από τη μεγαλόνησο για να σου έρθουμε! :-D