μπούτι ρε ΒΛΑΚΑ :!:
Printable View
μπούτι ρε ΒΛΑΚΑ :!:
κατεψυγμενο humour...
http://www.galanos-chickens.gr/products/p15.JPG
:pink::pink::pink:
pairnw tarifa na paw stin douleia mou pianei sizitisi me ampelofilosofies sto dromo kai ligo prin ftasoume rwtaei
- kai ti einai ekei pou douleveis re palikari?
- kentro tilematikis, tou kanw
- exei sxesi tipota me emfyteusi malliwn? giati tis proalles ekei pou evafa mou epese to nefti sto kefali kai mou fainetai oti arxisan na araiwnoun ... (akolou8ei analysi tis katastasis tou trixwtou tis kefalis pro kai meta neftiou)
krati8ika mexri na katevw apo to taxi ... stin douleia epese poly gelio meta ...
ε, αυτό -σχεδόν- το έχω κάνει και γω, ΟΑΚΑ - Πλατεία Γαρδένια (Κέντρο Ζωγράφου). Πλάκα είχε.
Πάντως πριν λίγες μέρες που χρειάστηκε να πάρω ταρίφα (4,60), έβγαλε να μου δώσει 40 λεπτά ρέστα και του 'πα "κράτα τα" και μου απάντησε "μα όχι, όχι, και συ δεν τα βρίσκεις πεταμένα στο δρόμο" και μου τα έδωσε. Πάντα με εκπλήσσουν αυτοί οι τύποι.
2 φορες (την μια με ρωτησε κιολας αν με πειραζει το καπνισμα) το σκασαν κανονικα... ο ενας τρελο μπουρι.. ο αλλος το γυριζε κιολας.
μιας και μιλησατε για ρεκορ (οι Θεσσαλονικεις θα με νιωσουν) βιλκα-γηπεδο παοκ με μια σταση στο στεκι στο βιολογικο.
ιχ,κ γω την έχω πιεί με τάριφ.
σιχαμένη φάρα πάντως. αυτό με τα ρέστα που είναι πάντα δικά τους από τα πιο εκνευριστικά.
ιστορίες δεν έχω, μόνο μια φορά που με είχανε βρεί κόκκαλο και έλαβα ρέστα το πιο κακοφτιαγμένο πλαστό πενηντάευρω έβερ. να πεθάνει ο πούστης.
μένα ταρίφ μ'έχει βάλει να του στρίψω, μέρα μεσημέρι. Με είδε που είχα καπνό και λέει "καλό άτομο φαίνεσαι, δε μου στρίβεις ένα" κλπ. Καθώς το έσκαγε μου έκανε και ανάλυση, πότε πρέπει να πίνεις στο ταξί και πότε είναι ψιλορίσκο. Άμα έχεις πάρει κούρσα καμιά γιαγιά, αυτές δεν καταλαβαίνουν μωρέ, ξέρεις τώρα, και τέτοια.
Με την κολλητή μου, στην τρίτη λυκείου, πριν 8-9 χρόνια περίπου δηλαδή, πηγαίναμε φροντιστήριο στο κέντρο της Αθήνας. Μια κυριακή γράφαμε διαγώνισμα. Αυτή τελείωσε πρώτη και πήρε ταξί να πάει ζωγράφου. Σε κάποια φάση άρχισε να με παίρνει τηλέφωνα, εγώ ακόμα έγραφα εν τω μεταξύ, και σκεφτόμουν 'τι θέλει το μπάζο, αφού ξέρει ότι γράφω'. Το απόγευμα την πήρα απ'το σπίτι και μου είπε ότι συνέβη το εξής. Μπαίνει στο ταξί και του λέει ζωγράφου στο τάδε μέρος. Ο ταρίφ μπήκε σε κάτι στενά και πήγαινε προς άγνωστη κατεύθυνση, αυτή στην αρχή πίστεψε ότι έκοβε δρόμο, αλλά η ώρα πέρναγε και το μέρος συνέχιζε να είναι άγνωστο. Τον ρωτάει, λοιπόν, σε κάποια φάση: "συγγνώμη, πού πάμε;" Και αυτός της απαντάει: "Σπίτι μου."
Η τύπισσα φρικάρει, πάει να πάρει τηλέφωνο κάπου οπουδήποτε, και ο ταρίφας της λέει "άσε το τηλέφωνο κάτω, δε θα πάρεις πουθενά". Μικρή αυτή και άβγαλτη τότε, φρικαρισμένη, το βάζει κάτω απ'τα πόδια της και παίρνει "κρυφά" όποιον βρει, μαζί κι εμένα, μπας και το σηκώσει κάποιος και μπορέσει να πει κάτι, δεν ξέρω πώς είχε σκεφτεί ότι θα την έσωζε αυτό. Ο τύπος εν τω μεταξύ όλη αυτή την ώρα πάει από στενά και δε σταματάει πουθενά, και ακόμα και σε δρόμους που είχαν φανάρια δε σταματούσε. Για 'καλή της τύχη' κάπου κόλλησαν κάποια στιγμή και βρήκε την ευκαιρία και πετάχτηκε έξω
Με την ίδια γκόμενα παίρνουμε πέρσυ ταξί, γύρω στις 5 το πρωί από κέντρο. Του λέμε: θα πάμε πρώτα γαλάτσι και μετά κηφισιά. Το δέχεται. Όταν φτάναμε στο γαλάτσι, γυρνάει και μας λέει: επειδή πάω πετρούπολη, να σας αφήσω κάπου εδώ να σας πάρει κάποιος συνάδελφος, να μην κάνω κύκλους; Εγώ θύμωσα πολύ, άρχισα να του φωνάζω, η άλλη με σκούνταγε να σκάσω αλλά με έπνιγε το δίκιο, τελικά την πήγε στην κηφισιά, αλλά δεν μπήκε στο δρόμο που ήταν το σπίτι της, την άφησε σε κεντρικό, πεντέμιση το πρωί, και έπρεπε να περπατήσει κάνα δεκάλεπτο για να φτάσει σπίτι της. Μετά την έβρισα κι αυτή που του άφησε λεφτά. Ούτε ευρώ στους πούστηδες
και άλλες πολλές ιστορίες
ο πιο θρασύς πάντως ήταν ένας που με είχε πετύχει μεθυσμένη. Ήταν 5 και κάτι η ταρίφα, του έδωσα 20ευρο και παρ' όλο που ήμουν κομμάτια είμαι 100% σίγουρη για αυτό διότι ήταν τα μόνα λεφτά που είχα εκείνη την ημέρα. Ο τύπος πρόλαβε και έβγαλε ένα 5ευρο, μου το έδειξε, και μου είπε ότι αυτά που του έδωσα δε φτάνουν, γιατί είναι 5 και κάτι
ξύλο
Εγώ πάντως είχα πετύχει γαμώ τους τύπους, μου πήρε τα λιγότερα που μου έχει πάρει ποτέ κανείς για διαδρομή κέντρο - φάληρο και στο τέλος μου είπε: "άμα θες τα δίνεις, άμα δε θες δεν δίνεις τίποτα".
Ρε, υπάρχουν οι οδηγοί ταξί, που είναι νορμάλ άνθρωποι, και καμιά φορά και υπεργαμάτοι άνθρωποι, και υπάρχουν και οι ταρίφες, που είναι αποβράσματα και πρέπει να πεθάνουν. Σε αυτό το θρεντ λέμε για τους δεύτερους.
Παρόλαυτά, Ηράκλειο, Κέντρο - ΤΕΙ, 5 τα ξημερώματα, 4 ευρώ. Δεν μου 'χει ξανατύχει.
Συνεχίστε το θάψιμο...
μλκ ταρίφες, έλεος.
αλλά τον τελευταίο χρόνο τους χρησιμοποιώ κάθε φορά που βγαίνω.:-?
τεσπά το ένα είναι γνωστό, δεν σταματάνε τα ταξί ή πάνε να σταματήσουν με βλέπουν και φεύγουν. το μουνί της μάνας τους.
το άλλο είναι πως ξέρω δύο τύπους που δουλεύουν ταξί.
ο ένας είναι αρχιμαλάκας και ο άλλος συριζαίος!
αρα ξέρεις έναν τύπο που δουλεύει ταξί!
τρομαχτικες ιστοριες
εμενα μου τη σπαει οποτε κατεβαινω ελλαδα, αμα ειναι καμια γιορτη κι εχουν επιδομα (ακομα κι απο το αεροδρομιο δηλαδη), που παω να δωσω οσα γραφει το ταξιμετρο και μου βαζουν τις φωνες που δε δινω το επιδομα. ε που να το ξερω, ή πεστε το ή γραφτε το κάπου
Έχουν καρτελάκι.
να το λενε και μια ευγενικα, δεν παθαινουν τιποτα. ή αμα δεν το δει καποιος μην βγαζουν το βασιλακι καιλα που κρυβουν
απειρες ιστοριες με ταξι μεγαλες ή μικρες, με γελιο ή νευρα! στη Θεσσαλονικη σιγουρα πιστευω οτι ειναι καπως καλυτεροι, ε πως να το κανουμε αλλο να οδηγεις δουλευεις ολη μερα στην Αθηνα κι αλλο εδω! με χουν κλεψει κατι 3-5ευρα στα ρεστα οταν ημουν αλοιφη και προσκυνουσα το καθισμα, 20λεπτα 30λεπτα κλασικα, αλλα και τιμιοι που δινουν το 10λεπτο, σε καποιους την εχω πει ακομα για το 30-40λεπτο, σε φαση για μενα ειναι μιση μπυρα ναυαρινου, μαλλον τους τρομαζει η λεξη ναυαρινου και μου τα δινουν,εκει που και καλα δεν εχουν ψιλα χοχοχ!
συναντας ομως πλειοψηφικα κατι ζωα, αρχιδια, μισογυνιδες, φασισταρια, "φιλοσοφους", οπου μετα απο κανα 2-3φορες σε εντονων συζητησεων, καταλαβα το ανουσιο του να ανοιξεις κουβεντα με αυτους οσο κι αν καποιες φορες σε πνιγει αυτο που λενε!
την εχουν πεσει σε κανα 2-3φιλες μου, ή εχουν προετοιμασει πεσιμο σε αγνωστη συνταξιδιωτισσα μεχρι να κατεβω εγω..
αλλα θα πω το τελευταιο αστειο σκηνικο πριν κανα μηνα, κοκκαλο εγω, εχω παρει απο κλασικο μπαρμπα πριν το τουρκ. προξενειο 2 τυροπιτακια και μια πιτσα, μπαινω σε ταξι, χοντρος ταριφας μεσα,
-τι εχεις εκει?
-πιτσα και τυροπιτακια λεω
-πω ωραια μυριζουν!
-ναι εχει καλα πραματα αυτος!
-δωσε ενα τυροπιτακι
-ε του δινω
το κατεβαζει με τη μια,
-Καλο για δωσε και τ'αλλο
-παρε!
φτανουμε, 2,70 το ταξιμετρο
-ποσο θες του λεω
-2,80 με λεει
-τι λες ρε μαλακα του λεω μας εφαγες τα τυροπιτακια θες και 2,80? παρε 1,5 κι εισαι νταξει και βγαινω!
δε με ειπε τιποτα
εβγαλα κερδος ενα 20λεπτο
ναι αλλα εμεινες νηστικος μαλακα!
oxi re, tou meine h pitsa......
αν δεν ηταν pizza σακης τοτε κλαιν πιτσα.
ξέρεις μπάλα!:dfinger:
mia xara einai kai ta proksenio-area tyropitadika .
pitsa sakis ok στηριζουμε! ηταν λογικο η υπερβολη πιτσα και 2 τυροπιτακια οποτε στπουτσαμ αμα ειχα μονο 2 τυροπιτακια ή πιτσα δεν επαιζε φαση να του δινα φυσικα!
μιλαω για τον τυπο που εχει διπλα στο πατσατζιδικο και στο EL Paso
ναι εκεινος φτιαχνει κατι τυροπιτακια που ΧΩΝΟΥΝ την αγιου δημητριου.
αλλα πιτσα σακης αγαπαμε. :pink:
pizza sakis itan i antamivi mou otan gyriza sto palio spiti me ta podia (epidi den eixa lefta gia tarifa , gia na'maste kai ontopic) :touched:
tora , synh8ws , psonizoume kotopita apo tin Aiglh .
Πείτε για τυροπιτάδικα στην αγ. δημητρίου και ώρες λειτουργείας των. Ελπίζω να μη λέτε για το 24ωρο κοντά στα γυρίσματα.
Ας μας πει την ιστορία και κάποιος που δεν είναι ζάντα ή τσουλάκι, λοιπόν.
Εν τω μεταξύ, που τα θυμάστε όλα αυτά ρε παιδί μου! Εγώ είμαι σίγουρος ότι έχω περισσότερα δυνατά σκηνικά από όλα τα παραπάνω μαζί, αλλά δε θυμάμαι τί πο τα.
:[
μεγαλες κουφαλες οι κιτρινιαρηδες,αν και αραια και που κονομαμε κανα ψιλο απο κατι τσακαλια...
να πω επισης οτι στηριζουμε πιστολα σε ταριφες,το ειχα κανει με φιλο πριν καμια διετια στο τζανειο σε μια καριολα που μας τα ειχε κανει τσουρεκια και δεν ηθελε να μας αφησει στο νοσκομειο απ'εξω γιατι λεει τα νοσοκομεια της εφερναν καταθλιψη:razz:
eseis re ginaikai malakai pou exete mia alfa peira aptin kitrini fyli den skefteste na parete eksarxis ton ari8mo kai me tin proti aformi h xwris aformi na parete kapou na ton roufianepsete fonaxta na moulwksei to kitriniariko?
nomizw genika oti xrwstaw 2 pistolares se kitrinous aneksartitwn loipwn stoixeiwn/xaraktiristikwn alla oi thrashopankides den exoun postarei na me empneusoun kai to dilimma menei se i8iko epipedo.
Τι να λεμε, το μισος για τους ταριφες ενωνει ολο το ΗΑΡ. Σιχαμενοι σε ολον τον κοσμο, οχι μονο στην Αθηνα. Δεχομαι οτι τους αναγκαζει η δουλεια, αλλα πρεπει να ειναι για το μπουτσο ατομα για να επιλεγουν τη δουλεια (οχι ολοι προφανως ε)
Για τους μπάτσους μιλάς, οι ταρίφες κακοί, στραβοί ή ανάποδοι είναι υπερχρήσιμοι στην κοινωνία. Χαίρομαι που δεν είμαι κοπέλα σε κάτι τέτοιες φάσεις, και οταν "αφήνω" μια κοπέλα μόνη της σε ταξί, πάντα πάω από μπροστά, στήνομαι σα ντο τζολιά, τον κοιτάζω στα μάτια, και σημειώνω μπροστά του τον αριθμό κυκλοφορίας στο κινητό. Μιαδυό φορές οι κοπέλες μάζευαν razor βρίσιμο τύπου "τι θέλει τώρα αυτός και σημειώνει τον αριθμό ο πορτοκαλί χοντρός κιεφτές, τίποτα τέρατα είμαστε γαμώ το σπίτι μου;". Αλλά καλύτερα πρηξαρχιδιζμός, παρά οποιαδήποτε μαλακία, από κλέψιμο στα ρέστα μέχρι τρελές αλκοολικές κούρσες "σπίτι του".