χαχαχαχ, ο τύπος που κοροϊδεύει τον ικόνοκλαστ!
Printable View
χαχαχαχ, ο τύπος που κοροϊδεύει τον ικόνοκλαστ!
Ξεκινάνε από αύριο τα σχέδια για την κατάργηση του "Άβατου των Εξαρχείων". Οι αστυνομικοί θα περιπολούν στους δρόμους των Εξαρχείων ενώ θα υπάρχει και μόνιμη δύναμη στην πλατεία.
12 stars, ναι, γιατί τον "κορόιδεψα" επειδή δε γράφει πάντα σοβαρά, το οποίο κάνω εγώ πχ τα τελευταία 6 χρόνια. Κομμένες οι πλάκες παιδιά, ξεκίνησα με τον ικόνοκλαστ, έρχεται κι η σειρά σας. Πίτσφορκ τέλος τα ποστ.
Τώρα λοιπόν που κάναμε και την πλάκα μας, θέλετε να πούμε τι συμβαίνει ΝΟΜΙΚΑ και τι λέει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δεν το 'χω και πολύ σαφές μέσα στο κεφάλι μου;
Δες το λινκ στο τβχς που δόθηκε νωρίτερα, λίγο ασαφές είναι για τις πυλωτές, λογικά σε είσοδο πολυκατοικίας μάλλον το ρίχνουν στην ίδια ερμηνεία. Αλλά τι λέμε τώρα, αν μπήκαν και τους πλάκωσαν όπως λες είναι παράνομοι όπως και να έχει, λες και θα ήταν οκ αν τους πετύχαιναν στο δρόμο.
Επίσης σοβαρά μλκ, πες μου αν σε πρόσβαλε ή σε ενόχλησε πραγματικά κάτι στο ποστ μου ή έπρεπε απλά να μου την πεις από αλληλεγγύη στο σύντροφο ικόνοκλαστ. Ο τρόπος μου να πω "παράνομο είναι αλλά τρέχα γύρευε" ήταν, έλεος δηλαδή.
re dragonl;ord auto pou sumvainei tis teleutaies meres einai outws h allws paranomo. xekathari kataxrhsh. omws kanei kra oti exoun oloi entoles na ta kanoun auta apo panw, opote anarwtiemai an mporei na ginei kati. ektos apo ta na exoume neo noemvri. de vlepw pws tha apofexthei auto. eilikrina
sto kafeti ti paizei? giati diavaza kai ousiastikalegan oti evgazan ama apo ekei mea kiets. tha katevw tetrath na dw
Δεν με προσέβαλλες καθόλου, πούτσα και ξύλο στον ικόνοκλαστ και το μόνο που ήθελα ήταν μία απάντηση σοβαρή για το τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις! Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, η ερώτηση μου στο τέλος ήταν ειρωνική προς πάσης φύσεως deggials, λόγω της τροπής που πήρε το θρεντ και όσα διάβασα σε προηγούμενες σελίδες.
Να, δες-δες: :pink:
τελος
τεταρτη κατεβαινει ο μπερνης,μουναρες το νου σας :nj:
Ο μπάτσος του αμαξιού το πολύ πολύ να του έκανε ένα μικρό βαθούλωμα (κοίτα που τον υπερασπίζομαι). Αυτό από το να του ρίξει βενζίνη και να το κάψει έχει τόση διαφορά όσο μια λογική απόδειξη από τη δική σου.
Κουκουλοφόροι μπάτσοι με καδρόνια πηγαίνουν στις πορείες ακριβώς για ταιριάζουν με τον κόσμο και για αν έχουν ένα όπλο σε περίπτωση άμυνας/επίθεσης. Μπορούν επίσης όταν ξέρω γω κάποιοι έχουν ήδη χιλιοραγίσει μια βιτρίνα να πάνε και αυτοί και να συνεισφέρουν έτσι για το blend-in. Το να χρεώνεις όμως το σπάσιμο ενός μαγαζιού ντε και καλά στην αστυνομία (και να νομίζεις ότι έχεις αποδείξεις για αυτό) και κάθε φορά που ακούς για μία "χαζή" καταστροφή να σκέφτεσαι την προβοκάτσια σε εμποδίζει να προβληματιστείς γιατί κάποιοι μπορεί να έκαναν αυτή την πράξη, τι πήγε στραβά στη ρουφκιάνα την κοινωνία κτλ κτλ.
de katevainw gia na kanw trampoukismous ektos kai an to niwsw me thn katastash lols
paw na piw to potaki mou sto agaphmeno mou magazaki
gamw tous mpatsoi
pote den kouvalaga tautothta panw mou gamw thn astunomia gamw
τι παίχτηκε με το indymedia;;
αν λες για την ανακοίνωση είναι ειρωνική
το τρωκτικό είναι ηλίθιο.
Ή όσοι διαβάζουν τρωκτικό, σόρι.
RFO, δεν είπα ποτέ ότι είναι ντε και καλά προβοκάτορες, το ξέρω καλά ότι υπάρχουν και αναρχομπαχαλάκηδες. Λέω απλώς ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί κι αυτό το ενδεχόμενο. Αν το πρόβλημα είναι η λέξη, οκ, δεν υπάρχουν αποδείξεις, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις.
http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=...400&h=300&q=80
Ξεκίνησαν σήμερα οι πεζές περιπολίες στα Εξάρχεια
Σε αστυνομικό κλοιό από σήμερα τα Εξάρχεια. Ύστερα από τις εκτεταμένες επιχειρήσεις στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησαν από σήμερα οι πεζές περιπολίες 4-6 ατόμων, ώστε να ελεγχθεί η πλατεία.
Στόχος της ηγεσίας των Αρχών είναι να αστυνομευθεί η πλατεία των Εξαρχείων, όπως όλες οι άλλες πλατείες της Αττικής.
apo zougla
den exei nohma na sxoliasw.olo paparies grafoun re pousth. siga mh ginetai auto se kathe plateia
Και φυσικά σε όλες τις πλατείες της Αττικής είναι ματατζήδες με κράνη/γκάνια και λοιπό εξοπλισμό πολέμου.
η φωτο ειναι απο την τοσιτσα που εχει μονιμη διμοιρια (καποιο υπουργειο ειναι εκει)
και μαλλον ειναι τραβηγμενη απο τοτε που εγινε η επιθεση εκει
δεν νομιζω να κανουν με αυτη την αμφιεση τις περιπολιες
Ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
Κινήσεις εντυπωσιασμού/εκφοβισμού, σε δύο μήνες τα εξάρχεια θα είναι τα ίδια όπως πάντα.
Αν του είναι εύκολο να το κάνει γιατί να μην το καταστείλλει μόνιμα;
Φυσικά και δεν του είναι τόσο εύκολο. Επίσης όπως εξηγεί ο dragonlord, κάθε κράτος, πάντα θα χρειάζεται έναν πυρήνα ανθρώπων μπάχαλων, ώστε ρίχνοντάς τους το φταίξιμο, να χτυπάει εκείνους από τους οποίους στα αλήθεια κινδυνεύει. Και δεν είναι οι ladykillers αυτού του κόσμου αυτοί.
Εμάς; Ποία η θέσις μας; Η συνετή αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ; Δε ρωτάω ειρωνικά, απελπίζομαι.
η νεολαία παιδί μου, που βράζει το αίμα σας, που θέτε το δίκιο και το καλό.
auto, kata pasa pi8anotita.
poios protimaei omws ta eksarxeia opws ta ma8ame tous teleutaious mines, se empolemi katastasi, me tous matades na kanoun ntou ana 3 kai ligo, me h xwris aformi, tous antimpatsous na nai etoimoi ana pasa stigmi gia na petaksoun ki autoi kati an den exoun prokalesei autoi prwtoi, kai to apotelesma na nai mia gketopoihmeni perioxi stin opoia ta prezakia ki oloi autoi oi tipoi pou mallon 8a 8elame na mi vlepame otan vgainoume gia kafe/poto/anapsiktiko (ego proswpika toulaxiston) na exoun pollaplasiastei kai oi sofrwnes na lene "pali sta eksarxeia? pali dakrygona kai fasaries gia to tipota? den pao". h protimate mia perioxi stin opoia de 8a kounietai fyllo, opws px psyrri? kai fisika kanenas nomos de grafei oti epeidi se mia perioxi sixnazoun antieksousiastes, akroaristeroi kai ola ta parelkomena (mpaxaloi, xouligkanoi) prepei auti na apotelei avato gia tin astinomia.
Εγώ προτιμώ να τσακώνεστε τις μέρες που δεν κατεβαίνω τα εξάρχεια, μπορώ να σας λέω ποιές είναι από πριν.
πάντως η αλήθεια είναι ότι μετά τα πογκρόμ οι τοξικομανείς στην πλατεία πολλαπλασιάστηκαν. παράλογοοο;
Γιατί "εκ των έσω";
γιατί είναι πρώην συνεργάτες υπεργνωστού δημοσιογράφου, για αυτό μάλλον.
δεν ξέρω στοιχεία γιατι εκ των έσω αλλα α. έτσι κυκλοφορεί στην "πιάτσα" (εκει μπροστα στα μακντόναλτς στο σύνταγμα) και β. έχει πέσει μέσα σε διάφορες πληροφορίες μέρες και βδομάδες πριν βγούν στη δημοσιότητα. πλας ανανεώνεται 24/7 οπότε δύσκολα κάποιος θα το κάνει για το χαβαλέ του.
ε τις ώρες που πάω κι έρχομαι δεν πέφτω πάνω τους
οπότε κάνω λάθος δυστυχώς
πάντως η φωτο ειναι από την τοστίτσα
einai,an kai sthn tositsa epeidh tygxainei kai menw,ekei DEN exei mpatsous.
επειδης πριν δεν προλαβαινα , ντραγκονλορντ θες να μου πεις γιατι ακριβως δεν υπαρχω και γιατι το αργκιουμεντ μου ειναι ινβαλιντ?
ωραια κουβεντα ανοιξαμε πορνε, εγω μενω ζ. πηγης, ελα να πιουμε καφε
αλλα τοστιτσα και [καθετη που περνα απο το πολυτεχνειο] δεν εχει μονιμη διμοιρια?
εφυγαν κι αυτοι?
πολύυυυυυυυ χαμηλά...η φώτο είναι τοσίτσα/σπ. τρικούπη νομίζω.