Το καστ μια χαρά είναι ρε. Ιδιαίτερα ο θεός ο πατέρας της χαμένης στρατιώτας, που μιλάει γαμάτα :pink:
Spoiler
Γενικα ωραια η σειρα αλλα προβλεπω πως θα μας πει μαλακίες σε σχέση με το χρόνο όπως το Terminator.
Printable View
ευελπιστω να παρακολουθει το τοπικ ο μπερνιν
Spoiler
Spoiler
απλα σου λεω τι πιστευω οτι μας εδωσαν σαν hint.
θα δειξει στη πορεια ουτως ή αλλως.
ε ναι, θα δείξει. εικοσάρα θα είναι η σεζόν ή δωδεκάρα;
25 αλλα νομιζω κανει ενα break λιγο πριν ξεκινησει το lost
ειδα χτες το βραδυ κ τα 4 επεισόδια της σειρά.. πωπω.. σπάει κόκαλα!!!
Like a rolling stone
κατεβαινει...
pw re pousti mou, k edw o kourasmenos_tempelaros vgazei subs, ama einai opws sto house aurio oi upotitloi..
Οι eng subs που υπάρχουν από το πρωί στο subtitles.net δηλαδή σας χαλάνε; Αν το βιάζεστε τόσο δηλαδή.
pixies παλι καλα να λες που υπαρχουν ατομα που για τη καβλα τους και μονο μπαινουν στον κοπο.μην γινομαστε και πλεονεκτε.
nai mwre plaka kanw.einai kai to nick proklitiko (tempelare an to diavaseis pote na ksereis sagapame klp)
Αυτή η σειρά νομίζω έχει πολύ μαλακισμένη ανάπτυξη, αδιάφορους χαρακτήρες, αψυχολόγητη εξέλιξη, κακό σενάριο, αλλά παρόλλα αυτά η βασική ιδέα του συνεχίζει να γαμάει.
Υποψιάζομαι πως θα εγκαταλείψω νωρίς όμως.
Kala oxi kietsi, mia xara einai.
To mono ws twra pou me xalaei sovara einai ta senariaka kena pou xei, pou anafera se prohgoumena posts.
Elpizw na to xoun skeftei kalutera kai na vgazei nohma sth poreia.
αν και την λεει την ιστορια καλα και το σημερινο οπως και το προηγουμενο,δεν σας δινει την εντυπωση οτι ηταν καπως προχειροφτιαγμενα σε σχεση με τα προηγουμενα;τεσπα.να δεις που το καγκουρο δεν ειναι και τοσο τυχαιο τελικα =p
btw αν κανει καποιος την καλη και δει το V την τριτη,ας μας πει τι λεει(αν και δεν μου γεμιζει το ματι)
αν δε κάνουν καμιά χαζομάρα κ "γυρίσουν" την σειρά σε τίποτα μελό θα είναι πολύ καλή! Με ξενέρωσε λίγο που ξεκινάει με υποτιθέμενο χωρισμό κτλ. Ας ελπίσουμε η ιστορία αγάπης να μην παίξει τόσο ρόλο. Πάντως έχει καλή δράση, αλλά ότι είναι είναι το πρώτο επεισόδιο! respect!
Ρε είναι καλή σειρά ρε. Δεν είναι Lost βέβαια αλλά είναι αρχή ακόμα. Ωραίοι ηθοποιοί και ωραίο σενάριο.. Προς το παρόν.
Το 6 μας τα χαλάει λίγο. Δλδ
Spoiler
:!:...hi
:!::!::!::!:
Kαλα μας γαμησε το σημερινο
πολυ αργα το πάνε
πάνω που έλεγα να το παρατήσω, έβγαλαν επεισόδιο που αρχίζει με περλ τζαμ.
ε.
2η εντυπωσιακή αρχή μετά το λεωφορείο.
Μέτριο γενικά όμως, όπως το 'πε ο Abruzzi, πάει υπερβολικά αργά, αρχίζω να υποψιάζομαι ότι δεν έχουν κάνα ιδιαίτερο σενάριο από πίσω. Πρέπει να βελτιωθεί στα επόμενα, να μας δείξουν κάτι βασικά πέρα από ενδείξεις καθημερινής ζωής ότι δεν αλλάζει το μέλλον - ενδείξεις καθημερινής ζωής ότι αλλάζει το μέλλον
έχει αρχίσει να με κάνει να λέω μαλακίες σε κάθε ατάκα .... θα περιμένω 1-2 επεισόδια
Spoiler
Έχω αρχίσει να ξενερώνω. Έχει γίνει γραφικό.
Σταματήστε να λέτε ότι δεν έχει σενάριο από πίσω. Είναι adaptation στο βιβλίο του Sawyer.
[offtopic]ο οποίος έβγαλε νέο βιβλίο που λέγεται Wake, το τσίμπησα.[/offtopic]
ο ορισμος του φιλερ το 9 ε
ep 9=fail.
Πάει. Flash Forward/stargate universe/v κόψιμο. Άντε πλησιάζει ο Φλεβάρης σιγά σιγά...
edit: Κι άντε στο forward μ'αρέσει ο μαύρος, τ'αφεντικό, στο universe o rush & o young, στο v δε μ'αρέσει τίποτες... κόψιμο λέμε!
Όχι καλέ συ, εγώ θα τις κόψω! ;) To Flash Forward ίσως πάρει δεύτερη season, όντως, αλλά ένας συγγραφέας ήδη από τα πρώτα επεισόδια παραιτήθηκε γιατί δεν του άρεσε η συγγραφή των επεισοδίων. Το Universe αν πάρει δεύτερη season, τι να πω... θαύμα! Για V δε ξέρω.
δεν κοβεται ρε.απλα θα τελειωσει φετος.
και καλυτερα βασικα,για μια σεζον ιστορια ειναι.
θα το γράψω στα Γαλλικά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε
αν επισοντ κσενερουά.
αν επισοντ ζουπέρ φιλλέρ
φλας φοργουόρν νε πα ζολί
αν επισοντ φουλ οφ μπουλσίτ
ΜΕΡΝΤ