Τι να ακουσεις ρε, το ειπα ξεκαθαρα πιο πανω, η αποψη οσων ακουνε 200 δισκους το χρονο απο μια-δυο φορες με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Printable View
Τι να ακουσεις ρε, το ειπα ξεκαθαρα πιο πανω, η αποψη οσων ακουνε 200 δισκους το χρονο απο μια-δυο φορες με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Κάτσε, ώπα, με ποιο κριτήριο εντάσσομαι εκεί? Είσαι λάθος σε αυτό ;)
Αλλά και να μην ήσουνα δεν βλέπω το πως έχει σχέση το πόση μουσική ακούει κάποιος με το κατά πόσο μπορεί να εκφέρει άποψη για αυτήν η πόσο έυστοχα μπορεί να την θέσει.
Άμα δηλαδή άκουγα 50 δίσκους τον χρόνο θα τον έβρισκα γαμάτο? wtf?
εσείς που θέλετε λινκ, στο angriechairs.blogspot.com κάτι έχει.
Αποψη κατα τη γνωμη μου δε μπορει να εκφερει ο οποιοσδηποτε για οποιοδηποτε αλμπουμ εχει ακουσει μολις μια φορα, περαν του απολυτα δικαιολγοημενου και σεβαστου "δε μου αρεσε". Τωρα οι αναλυσεις και τα παραφερναλια μονο για τις εντυπωσεις γραφονται μετα απο ενα ακουσμα, κι οχι απο σοβαρη κριτικη.
O FIXXXER είναι ο Ξήγας. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Μολις τελείωσα 2η προσεκτική ακρόαση.Επιγραμματικά εντυπώσεις: Πολύ διαφορετικό απο το "in requiem", χωρίς τα πολλά και πολύ ευκολομνημόνευτα σημεία του.Πιο απαιτητικός δίσκος αλλά κατα έναν περίεργο τρόπο διαφορετικά γαμηστερός. Επίσης, ok θα ακουστεί μαλακία, αλλά τούτος εδώ δεν έχει ένα πολύ περίεργο stonerάδικο groove που λένε και στο χωριό μ;
Ίσως λίγο αργά, αλλά αν κάποιος δεν έχει βρει ακόμη το album σε καλό rip (πέρα από κάμποσα χάλια που κυκλοφορούν), ορίστε:
Μάλιστα αυτό έχει και 2 bonus remixes κομματιών.Code:http://rapidshare.com/files/286156521/P.L-F.D.U.D.U.U-2-D.E_09.rar
Συνολικά, μετά από 3-4 ακροάσεις, το δισκάκι έχει πολύ ψωμί. Καμία σχέση με το "Draconian Times pt2" που έχω διαβάσει σε κριτικές άσχετων. Εδώ δεν έχουμε εκείνη τη straight φιλοσοφία σε καμία περίπτωση, εδώ θέλει να αφιερώσεις χρόνο.