κοίτα που θα συμπαθήσω και τρίτο ΠΑΟΚΙ.
Printable View
κοίτα που θα συμπαθήσω και τρίτο ΠΑΟΚΙ.
ποιο ειναι το 3ο παοκι?
Νομιζω το να την ζητηξεις να βγειτε απλα μια βολτα ειναι πιο ευκολο απο το να αυτοκτονηξεις...
Προσπαθησε λιγο, οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
minmin θες να της κάνω delivery κανα λουλούδι ρε; Θα σκάσω με το ποδήλατο στην πόρτα της...
ένα θρεντ όπου όλοι μιλάνε σαν τον μπέρνι.
fml.
ζει ακόμα ο θείος ή την έκανε;
τρελανε μας ΠΑΟΚαρα
http://www.sport24.gr/html/ent/216/ent.301216.asp
Απαντάω σοβαρά αγαπητέ μιν μιν μιν (δεν ξέρω γιατί σε λένε έτσι αλλά δεν θέλω να μπερδεύετε και ο κόσμος)
Πλησιάζεις , παλεύεις σόλο έξοδο , και εκεί ξηγιέσαι , "άκου να δεις -τάδε- (όνομα όχι υποκοριστικά και καγκουρίστικες ατάκες) με αρέσεις (μιας και είσαι ΠΑΟΚ αλλιώς πες "μου") και πονάω (αντρίκια ) θες να το πάμε παραπέρα το εργάκι ή να πάω να μονάσω?
Αν γελάσει το έχεις και καλά κουφέτα, αν όχι τότε μου χρωστάς χάρη γιατί απλά την έχεις ακούσει με το περιτύλιγμα , και από μέσα είναι άλλο, και σε σώνω ανοίγοντάς σου τα μάτια.
Σε γενικές γραμμές δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλους, και η λαμαρίνα δεν το ξέρει, άσε που ΑΝ όντως είναι "Δι ουαν" γιατί σε πήρε 5 χρόνια να το καταλάβεις , εγώ την μανταμ μου την αναγνώρισα στα 10 πρώτα λεπτά
καλα τα λες συναδερφικη κοιλια αλλα η αποφασις εληφθει
θα αφοσιωθω στο πορνο και στον ιντερνετικο χουλιγκανισμο
μινμιν stand strong
http://www.viruscomix.com/page458.html
ουζο to infinity
Kαλα σας γαμει ο Winston Rowntree.Μινμιν ξεκολλα,οτι και να νομιζεις οτι εχεις να χασεις ειναι λιγο σε οτι εχεις να κερδισεις.:maikl:
βοηθεια
ο φιλος σας ο πανκης τραβαει ερωτα με γυναικα εδω και κατι μηνες,αλλα ειναι η πρωτη φορα που μπλοκαρει.
οι λογοι?της αρεσει εμφανισιακα αλλα τον μισει σαν ατομο,και εχει παει και με 2 φιλες της στο παρελθον.
επισης αυτη ειναι ψιλοκατεστραμμενη,βασικα ειναι ζωντανο μπαχαλο,πινει και τραβαει τρελες μοντες.οπως και εγω δηλαδη.
πειτε τι σκατα να κανω,αυριο θα την δω.
που ήταν που έλεγες περι έρωτα και η πίξιζ άλλαξε κοσμοθεωρία;
νταξει ρε χτικιο,
τρωμε και καμια ηττα που και που.συμβαινουν αυτα.
αλλα αυτην την φορα τα πραγματα ειναι σοβαρα,εχω σκοπο να κοψω τα πεσιματα θανατου(λεμε τωρα) σε περιπτωση ΣΧΕΣΗΣ.
η μαλακια ειναι πω η ολη φαση θα ειναι μια τρελη αλκοολικη κουρσα,σαν να ακους το fuck the world των driller killer και να στουκαρεις πανω σε ΑΤΣΑΛΙ με νοοτροπια ρουθλεςς.
σκληροπυρηνικα πραγματα.
αι στο διαολο ρε πανκη. εδω εχεις δωσει δειγματα γραφης και εχεις πηδηξει την μιση οικουμενη και μας ζητας συμβουλες. Ε αφου ειναι κατεστραμενη ξεκινηστε τα ξυδια και θα κολλησετε. πειτε και τις εμπειριες σας απο τον παοκ κλπ μπαχαλα και θα βρετε κοινα. Επισης πιστευω οτι σε 2 μηνακια θα το χεις ξεπερασει.
ατομ,
τα πραγματα ειναι σοβαρα.δεν ειναι χαβαλε ολε.δεν μιλαμε για μπαχαλη,αλλα για κατεστραμμενη ψυχολογικα.για ατομο που σουρωνει συνεχως αλλα εχει μια ευαισθητη καλλιτεχνικη ψυχη.δεν ειναι η τυπικη γυναικα του πανκη ακα μπαχαλη,ξεκωλιαρα,σκατοψυχη.
μην με βριζεις,βρισκομαι στο ψυχολογικο μου ναδιρ.
και μην ειστε καφροι,μιλαμε για ερωτα τωρα σε αυτο το τοπικ.και εγω σαν τον μινμιν,αν ερωτευτω εκτοξευομαι προς αγνωστη κατευθυνση.
Νευρικό.
χτικιο,το ζητημα ΘΡΑΣΕΡ εχει λυθει προ πολλου.
αυριο θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο νηφαλιος γινεται,και οσο λιγοτερο καγκουρας.το δευτερο απαιτει μεγαλες ψυχικες δυναμεις μιας και διαφοροι ασταθμητοι παραγοντες επηρεαζουν την κατασταση,αλλα ελπιζω να νιωσω.και να της χαρισω ενα cd με τα ερωτικα ασματα των Totalitar.οχι των Totalalitar.
atom,
τον τελευταιο καιρο οταν ειμαι με γυναικα αποφευγω να μιλησω για την αρρωστια μου με τον δικεφαλο μιας και παιρνει διαστασεις που δεν μπορω να τις κουμανταρω,προτιμω να μην μιλαω καν για αυτο το ζητημα.μπορειτε να ρωτησετε τον ρεηζορ περι τουτου,οπως και την πρωην μου και την κολλητη της.
reject πες της αυτα που λες εδω .νομιζω πως θα ειναι μια καλη αρχη.
τα ξερει ηδη.αυτο ειναι το προβλημα.εχεις καμια λυση ή θα συνεχισω να πινω τσιπουρα και θα ψαχνομαι?
αν εχεις φτασει πατο καλα εισαι. Παει μονο προς τα πανω.
Α, συμβουλες δεν εχει. Κανε οτι νομιζεις.
μπορω να βρω και φτυαρι,να σκαψω για να πεσω πιο χαμηλα.
που σαι ρε αρχιδα μπερνι οταν σε χρειαζομαστε.
εδώ μόνο ένα πράμα , βουρ , της πιάνεις τα βυζιά και της λες
ΠΩΡΩΣΟΥ
Άλεξ κανείς δεν ξέρει καλύτερα τις αλκοολικές κατερστραμένες μπαχαλογκόμενες από εσένα. Την λύση την ξέρεις ήδη και απλά τρώγεσαι με τα ρούχα σου.
βασικα τα ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ?
Παίζει να φας μαπίδια γι'αυτό μικρέ.
κοιτα μην φας εσυ κανα σκαμπιλι και σε μαζευει το ΚΑΤ
Έμαθα ότι είσαι 1.60.
κι εσυ εισαι 25 κιλα,τι να κανουμε τωρα
ρεηζορ,
τα χεις ξεφτυλισει ολα.
σαν-σαν-σαιν.....