drumsick ναι αλλα υπάρχουν κι άλλοι trust me
Raven τι γελάς ρε θείο? (πινκ πινκ)
edit: τώρα που το ξανασκέφτομαι άσε, μην απαντήσεις :)
Printable View
drumsick ναι αλλα υπάρχουν κι άλλοι trust me
Raven τι γελάς ρε θείο? (πινκ πινκ)
edit: τώρα που το ξανασκέφτομαι άσε, μην απαντήσεις :)
Άντε να τους προλάβεις όλους :!:
:rofl::rofl:
:puke:
ε όχι κ υπερεκτιμημένο
για πες ρε ντραμσικ,γιατι ειμαι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝΕ?
να μιλησεις με στοιχεια,αλλιως να φυγεις,να πας αλλου.
φειθφεηλς δεν σου ανοιξα και τιποτα νεους οριζοντες-πραγματα που πανω κατω ηξερες ανεφερα.μεγαλη γυναικα πια,πιστευω τα ηξερες και τα εχεις συναντησει.
Δε χρειάζεται να πω. Έχεις καμιά 500αρια ποστς που μιλάνε μόνα τους.
οου ρηλλι.
ποια μιλησε.
εχεις καμια 500 απαντησεις στα αναλογα ποστ σου που πραγματικα μιλανε για εσενα με τα καλυτερα.
παντως ειναι πολυ αστειο να με κατηγορει ενα ατομο σαν εσενα σαν "αρσενικη πουτανα"(οπως εχεις πει παλαιοτερα).πιστευα πως εισαι πιο ανοιχτομυαλη.θα επρεπε δηλαδη.
Χ 100% φιλικα και χωρις ιχνος φλειμ και τα λοιπα, απατασαι παρα πολυ αν πιστευεις οτι αυτα που εγραψες ισχυουν. Αυτα ειναι μεχρι τα 22-23 το πολυ, μετα καταλαβαινεις οτι τα στερεοτυπα που σου μαθαν μεχρι τοτε δεν ισχυουν. Το οτι ο αντρας θελει να κανει περισσοτερους απογονους κτλ και ειναι στη φυση του, αυτο δε σημαινει οτι εχει το σεξ στο μυαλο του καθε εναμιση λεπτο, αυτο ειναι απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχουν ειπωθει στον πλανητη. Επισης, αν ειναι δυνατον αν θελεις να πιστεψουμε οτι οι γυναικες το βλεπουν παντα εστω και λιγο ρομαντικα με συναισθημα το ολο θεμα με "ελαχιστες εξαιρεσεις".
Η αληθεια ειναι πως οτι εμπειριες ειχε καθε ατομο στη ζωη του ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα, σε συνδυασμο με την γενετικη προδιαθεση και με τις κοινωνικες επιρροες, καθοριζουν και τη σεξουαλικη συμπεριφορα του. Το οτι η κοινωνια στην Ελλαδα του 2009 προωθει το ολο προτυπο "αντρας εισια πρεπει να γαμας" λιγο περισσοτερο ειναι καταρχην πολυ περιορισμενο τοπικα, κατα δευτερον πολυ περιορισμενο χρονικα και κατα τριτον ενας απλα μικρος παραγοντας οπως πολλοι αλλοι οπως εγραψα και πιο πριν που επηρεαζουν τη συμπεριφορα του ατομου στο σεξ.
@Ρειβεν, δεν ξερω στην αρχη και για ενα χρονικο διαστημα πως ειναι, αλλα αν εσυ την παλεψεις μετα απο 2 χρονια με μια κοπελα με την οποια η επικοινωνια ειναι γαμησε τα ακομα κι αν το σεξ ειναι 10/10, τοτε εισαι ο πρωτος μαλλον και συγχαρητηρια ξερω γω, και φυσικα πρωτα απο ολα επαληθευεις και τον τιτλο του θρεντ. :razz:
@ Φειθ, ε μη λεμε και μαλακιες, ο περισσοτερος κοσμος που ξερω εγω ετσι τα βλεπει, ασχετα αν δεν τα γραφει στο ΗΑΡ ετσι γιατι "ειναι πολυ κουλ και γαμαει αβερτα". Αλλωστε δε νομιζω οτι μιλανε και πολλοι σε αυτο το τοπικ σοβαρα, αν το διαβασεις απο την αρχη ολοι μαλακιες γραφουν για τη φαση.
@ reject: Κλασσικός τρόπος άμυνας όταν κάποιος στερείται επιχειρημάτων για να στηρίξει τη θέση του: επίθεση στην αντίθετη μεριά.
@ fixxxer: Μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις την τελευταία παράγραφο στην οποία συνοψίζω την άποψη μου πάνω στο θέμα.
γαμώ τα κουτάκια που βάζετε τα πράγματα.
όλα είναι διαφορετικά, όλα είναι ξεχωριστά. ποιός άντρας που σπέρνει απογόνους και ποια ευαίσθητη γυναίκα και παπαριές?
τα βιώματα τα καθορίζουν όλα αυτά, όχι το φύλλο.
@φίξξαρ: πάλι καλά που γράφεις εσύ σοβαρά.
Τελικά μάλλον δεν παρέλειψε μόνο ο φιξξξερ την τελευταία παράγραφο..
φιξξξα,
η αληθεια ειναι πως ενα καλο κρεβατι μια γυναικα ΜΠΟΡΕΙ να το δει ρομαντικα,εστω και σε μικρο ποσοστο.
ενας αντρας δυσκολα να το δει ετσι,θα αποτελει για αυτον ενα πολυ καλο πηδημα.
ειναι ενα κλικ πιο συναισθηματικες πανω σε αυτο το ζητημα,ειναι αληθεια.
μια γυναικα δυσκολα θα παει με καποιον ο οποιος ειναι τρισμεγιστος μαλακας,αλλα ωραιος.εκτος αν την ελκυουν οι κοπανοι.
ενας αντρας θα παει πολυ ανετα με μια ηλιθια η οποια θα ειναι οχι ωραια,απλα θα βλεπεται...αν μιλησουμε για περιπτωσεις θεογκομενας τοτε ας ειναι και μπετοστοκος,
αντρας=ερεθιζεται με αυτο που βλεπει.
γυναικα=ερεθιζεται με αυτο που τις βγαζει ο απεναντι της συνολικα.
ωπ, κιάλλα κουτάκια.
ινβ4 αμνίζιακ ;
Αντέδρασα ρε ετικέτα; Πάλι καλά είπα.
δεν ξέρω τι λένε τα στερεότυπα σου.
αυτό που έχω δει όμως στον εαυτό μου και έχω αναγνωρίσει και σε αρκετά άτομα στον περίγυρο μου είναι πως αυτά τα πράγματα εκτός την από κατασκευής διαφορά που παίζει στο κάθε ιντιβίντζουαλ(άτσα!), μεταβάλλονται ανάλογα και με τις ανάγκες που φέρνει η κάθε εποχή.
δηλαδή έχει υπάρξει περίοδος που είχα τρομερά την ανάγκη να με αγαπήσει κάποια γυναίκα και έχει υπάρξει και περίοδος που το μόνο που ζήταγα ήταν σεξ.
τι με κάνει αυτό και σε ποιό στερεότυπο με βάζει?
αλλάζουν αυτά είναι η γνώμη μου.
Παιδιά ξεκίνησα να γράφω ένα κατεβατό σαν του Φίξξξερ αλλά δε τα κατάφερα γιατί κάθε 1,5 λεπτό σκεφτόμουν το σεξ. Για να καταλάβετε, εκεί που έγραφα "καλά τα λέτε, η ανθρώπινη φύση δε μπαίνει σε καλούπια, υπάρχουν και τα συναισθήματα, ο έρωτας, η αγάπη, η επικοινωνία" έσκαγε η φλασιά και σκεφτόμουν "θα σας γαμήσω όλες παλιοπουτάνες".
Δε γράφω άλλο, 3 μαλακίες τράβηξα μέχρι να πατήσω το submit.
ναι αλλα ναθινφεης παντα υπαρχει μια νορμα πανω στην οποια κινεισαι στην ερωτικη σου ζωη.
καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος,αλλα ετσι αντιμετωπιζει και τις σχεσεις του.πολυ σπανια θα βρεθει εξαιρεση στον κανονα της ερωτικης του ζωης,και τοτε θα μιλαμε για ερωτα.
η φαση που περιγραφεις ως "αναγκη να με αγαπησει μια γυναικα" ειναι απλα αναγκη επιβεβαιωσης της εν γενει παρουσιας σου(εμφανιση,χαρακτηρας,συμπεριφορα) απο εναν αλλο ανθρωπο.
αν ελεγες "αναγκη να αγαπησω μια γυναικα" τοτε θα μιλουσαμε διαφορετικα.
@ nothingface
ε όχι σε όλους, αυτό νομίζω λένε
Δεν πάνε όλοι βάρκα-γιαλός.
edit: με πρόλαβε ο reject πάλι
μαϊ μπάντ.
εννοούσα να υπάρχει αμοιβαίο αίσθημα.
όχι μόνο επιβεβαίωση από τον σύντροφο αλλά και προσφορά δική μου μεγάλη.
γιαλό γιαλόοοοοο
πηηηηηγαίναμεεεεεεεε
νανανανάαααααα
ναναναναααααα
edit: ό,τινανίτιδα έπαθα sorryzz
μεγαλη ή αναλογη?εχει διαφορα.
δηλαδη θελεις ο αλλος να νιωθει αυτα ακριβως που νιωθεις και εσυ,ή λιγο παραπανω ωστε να σε εχει λιγο πιο ψηλα και εσυ να νιωθεις οτι εχεις κατακτησει εναν ανθρωπο και αυτο να σου δινει μια αισθηση υπεροχης σε μια σχεση?
τεσπα...
τι σας οφείλω για τη συνεδρία γιατρέ?
:-D
πέρα απ'την πλάκα, και πάλι δεν τα βλέπω όλα άσπρο-μαύρο.
θα υπάρχουν κ οι στιγμές που θα νιώθεις πιο ψηλά, θα υπάρχουν και οι στιγμές που θα θες να φροντίσεις και υπερπροστατεύσεις.
μετά θα υπάρχουν και οι στιγμές που ούτε θα θες να την δείς, και μάλλον για αυτές μας μιλάει ο λόκαστ!
κάνα χαρτομάντηλο στον amnesiac
κανενα ποτηρι στον αμνεζιακ,μπορει να τα χρειαστει καποια ψυχη του φορουμ για μασκα ομορφιας...
ή απλά για μάσκα.
Συγνώμη κιόλας, αλλά αυτό το τόπικ με τον τρόπο που έχει αναπτυχθεί ως τώρα, παίζει να είναι απο τα πιο ηλίθια, χαζογκομενίστικα θρεντς που έχω δει. Ψευτοφιλοσοφίες της παπάρας, ψευτοηθική, και sex & the τσιφτι.
:smile::puke:
ρε σταμ,μπορει ο αλλος να ειναι μαλακας,αλλα αυτη να μην το εχει καταλαβει.
αν το καταλαβει,τοτε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ μαζι του.
αντιθετα ενας αντρας αν καταλαβει/ξερει οτι μια ωραια γκομενα ειναι τερμα μαλακισμενη εννοειται οτι θα παει εστω μια φορα μαζι της.
Βαΐτσης Αποστολάτος! :dfinger: