Πείτε κι από δω αν θέτε. 8 λεφτ.
Printable View
Πείτε κι από δω αν θέτε. 8 λεφτ.
Α, ναι, πείτε κι εδώ, 4 έχω ακόμα... Το πήρα ότι 'άνοιξαν οι πύλες' και τώρα πια έχουν όλοι! :P
τελικα τι εγινε μαυτο το google wave?
Εγώ (κι ο δικός μου :Ρ) είμαστε τα μόνα καμμένα που ξέρω να το χρησιμοποιούν, να σου πω την αλήθεια. Σε εταιρίες κλπ, και σε άλλες καταστάσεις όπου ίσως να χρειάζονται παραπάνω πράγματα από... δεν ξέρω... τις μλκίες που θυμάμαι από εδώ και 10 χρόνια που μου κάνει ακόμα forward η μάνα μου ξερωγώ, δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά δεν πήρε μπρος μου φαίνεται. Αλλά, βέβαια, να σου πω την αλήθεια, και το gmail ασπούμε, που τώρα ξερωγώ είναι υπερ-συνηθισμένο (και τη μάνα μου, να σου πω, που την ανέφερα πριν, gmail την έχω χώσει κι έχει, και με φωνάζει μέσα να της εξηγήσω πού είναι το Trash, επειδή είμαι ηλίθια και της είπα δεξιά αντί για αριστερά - true story από χθες :P), στην αρχή μου φαινόταν πολύ περίεργο αυτό το πράγμα που έπρεπε να σε κάνει κάποιος invite για να έχεις mail εκεί, λέει - μιλάμε τώρα για πολλάαα χρόνια πριν, μπορεί και δεκαετία. Αλλά μετά που πήρε μπρος... ε, προχώρησε. Οπότε δεν ξέρουμε τι γίνεται. Υπάρχει. Εμείς τα μαλακισμένα το χρησιμοποιούμε, πάντως, με τα διάφορα features του και όλα, και είναι πολύ χρήσιμο για να κανονίζεις τις εξόδους σου κλπ, να βάζεις τα διάφορα links μ' αυτά που αναφέρεις στον άλλο όταν δεν είναι μέσα κλπ...
τρομαξα
BOO!
Πιστεύω ότι όντως ίσως να ήταν ahead of its time, αλλά είχε και λάθος τρόπους να το χειρίζονται απ' τη μεριά τους, εξ' αρχής αλλά και μετά. Την άποψή μου τη λέω εδώ, βασικά.
Δεν κρύβω, όμως, ότι στεναχωρήθηκα πολύ μ' αυτά που έχουν στο νου τους από 'κει μεριά, όσο κι αν το περίμενα. Και, εντάξει, respect πάντα για το open source thing, αλλά αυτό δεν το σώζει με τπτ, εφόσον δεν είναι μόνο το λογισμικό που το κάνει αυτό που είναι, αλλά, και κυρίως βασικά, το ότι έχει τους servers της Google από πίσω. Και, ναι, αυτό είναι σα να λένε ότι έκαναν μλκία, δε μπόρεσαν να το σώσουν, και... σα να ανακοινώνουν ότι ο ασθενής πάσχει από ασθένεια που δεν έχει γιατρειά, αλλά... δεν πέθανε ακόμα, you never know. Στο μυαλό μου, του κόλλησαν μια μεγάλη ταμπέλα "FAIL", και απλά περιμένουμε μέχρι να τους κοστίσει αρκετά το πόσο waste of resources είναι, και να το στείλουν στον κάδο των αχρήστων. Oh well. Story of my life. Κάτι που μ' αρέσει, που "ο κόσμος" δεν έχει θέση γι' αυτό.
Nomizw oti to vasiko provlhma htan oti enw htan kalo san idea, eixe polu kakh ulopoihsh.
Argo, xalia ui, anuparkta settings.
Hthele polu douleia akoma gia na ginei useable.
Ό,τι είπε ο Ingolemo. Ωραία ιδέα, αλλά πολύ βαρύ. Το UI του μου άρεσε, αν εξαιρέσεις τα bugs που είχε, αλλά δεν ήταν φιλικό για αρχάριους χρήστες. Πάντως, με κάποια επιπλέον features όπως gmail integration και καλύτερη προώθηση ίσως να είχε καλύτερη τύχη.
Ingolemo, σου βγάζω το καπέλο (τώρα δε φοράς καπέλο).