Quote:
Originally Posted by
Midnight
1) Το Keeper 2 είναι ισάξιο του 1 και οι Helloween δεν τελειώνουν ούτε καν σε κείνο...
2) Έχω την αίσθηση πως η χειρότερη μπαλάντα των Crimson Glory ισοπεδώνει δισκογραφία Saxon και πως μια κραυγή του Eric Adams συντρίβει βιαίως την κεφάλα του Rock N Rolf (τον οποίο λατρεύω, για να μην παρεξηγηθώ)...
Αλλά θα μου πεις, το γούστο είναι σαν την καρδιά...ο καθένας έχει το δικό του.
Και τι σχέση έχουν οι Venom με το Τευτονικό Power που προανέφερα...μόνο εσύ γνωρίζεις:razz:
Αν και, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως οι Priest να τσακίζουν πολλά αμερικανικά κόκκαλα...
το keeper 2 είναι μία μαλακιάρα με τσιφλόφουσκες, το Time Of The Oath μου ακούγεται πολύ πιο Metal ,στιβαρό ,αρχιδάτο κτλ αλλά ,ναι ,με το που παράτησε τα φωμητικά ο Hansen το ψιλόδιαλύσανε.
Η χειρότερη μπαλάντα των Crimson Glory είναι απλά η χειρότερη μπαλάντα των Crimson Glory και οι καλύτερες στιγμές των Crimson Glory είναι μαλακιούλες μπροστά στον αγγλικό χάλυβα (είπα να το "σπάσω" λίγο με το ατσάλι) κάποιου Wheels Of Steel ,Heavy Metal Thunder ,Warrior και 20000 feet πχ.
Για Running Wild άσ'το ,γράψαν Heavy Metal που συνθετικά ο ντεμάιος δεν το είδε ποτέ του ούτε καν σε διαφήμιση. Τις αρμονίες του Little Big Horn και της δομές/εναλλαγές του Calico Jack δεν τα έχει συνθέσει ο άνθρωπος ποτέ του.
Η αναφορά στους Venom έγινε υπό το πρίσμα ευρωπα'ι'κού metal.
Α ,και που'σαι ,τα Hypertrace και Heavy Metal Breakdown κατεδαφίζουν όλο το γιάνκικο metal από τα intro...........
Και ,για τέλος, οι Blind Guardian δεν έχουν βγάλει ακόμη σοβαρό δίσκο............