na svistoun ta post twn 2 parpano kyriwn parakalw
Printable View
na svistoun ta post twn 2 parpano kyriwn parakalw
ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟ :!:
Για του λόγου το αληθές (και για να έχω τον τελευταίο λόγο κυρίως), στο metalbb δεν ήταν τόοοοσο υποκειμενικά τα πράγματα, είχες έναν admin που έλεγε "απαγορεύονται οι βρισιές, μη λέτε μαλάκα ο ένας τον άλλο" πχ και ακριβώς από κάτω έβγαινε ο ρόκαβλον που κατέβαζε χριστοπαναγίες στους χρήστες αλλά δεν είχε κυρώσεις γιατί ήταν super moderator κι έγραφε στο invader, ή πχ εγώ είχα φάει ban επειδή είπα τον αντμίν πάπιο (ενώ είχε άβαταρ μία πάπια). Είναι λίγο γελοίο να ακούμε στο ερ για άααλλη μια φορά για φασιστιλίκια κλπ, τη στιγμή που έχουμε αποδεδειγμένα εδώ και 6 χρόνια καλές προθέσεις και ακόμα και όσοι έφαγαν μπαν πάντα είχαν δεύτερη ευκαιρία. Το να διαφωνήσεις με μία κίνηση είναι ένα πράγμα και σαφώς δε γίνεται να ικανοποιούνται όλοι, το να λες για φασισμό και δύο μέτρα και σταθμά είναι ένα άλλο. Κι ο κάρχαρτ κι εγώ ό,τι μας λέει το κεφάλι μας ότι είναι σωστό για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ κάνουμε, δεν ψάχνουμε πώς θα βγάλουμε το κόμπλεξ μας στο αληθινό ατσάλι στο πρόσωπο του ruthless, οπότε μην το πρήζετε άλλο τον άνθρωπο, να χαρείτε, έφυγε ήδη από το albums επειδή δεν ήθελε να σβήνει τα links που επιμένατε να ποστάρετε, ας μη φύγει κι από το music επειδή θα βαρεθεί να τον λένε φασίστα τη στιγμή που προσπαθεί απλώς να κάνει ένα υποτυπώδες moderating.
Σίγουρα δε σας ενδιαφέρει νομίζω. Σαν κατίνες Γ εθνικής κάνετε.
Πάντως δεν είχε να κάνει κάτι με κακή στάση στο φόρουμ, με επικείμενο μπαν ή οτιδήποτε άλλο επηρρέαζε την ομαλή λειτουργία της κοινότητας, τον "καλό" και τον "κακό" χρήστη ή τις συνεισφορές τους. Το ταμαγκόθι ξέρει και τέλος.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δε θυμάμαι τι είχε παιχτεί, το θυμόμουν σαν μπαν, προφανώς όχι, τέσπα, σιγά το θέμα.
η αλήθεια είναι οτι εμένα κυρίως με ενδιαφέρει γιατί ένα τύπος που έχει σκάσει εξαρχής με υφάκι "μαλακισμένα ακούτε μόνο μαλακίες, γαμώ τα αυτιά σας, η μουσικη μου γαμαει το 99% απόσα ακούτε, ποστ πανκ γκοθ αδερφάρες" όχι μόνο επιμένει να είναι εδώ ακόμα τόσα χρόνια μετά ανάμεσα στους φλώρους, αλλά κάνει και υποδείξεις για μια δημοκρατική συμπεριφορά και ανοχή που ο ίδιος φροντίζει να εκμεταλλεύεται. κοινώς, 1. αν το ηάρ είναι το μόνο φόρουμ που σε ανέχεται ακόμα σάλτα και γαμήσου επιτέλους, και 2. αν την έκανες μια φορά σβήνοντας το ακάουντ σου τι μας ξανακουβαλήθηκες;
ε εκτός αν το προηγούμενο νικνεήμ παραλίγο να φάει ξύλο ας πούμε ξερωγώ και ήταν το μόνο αντρίκιο πράμα που σου έμενε να κάνεις. γιατί άλλο προσωπικό λόγο δεν βρίσκω. ε εκτός αν οι dark assasin steel avenger έγιναν ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και δε θέλεις να συσχετίζεσαι μαζί τους πλέον.
1) Δεν είναι το μόνο, σρυ.
2) Δεν την έκανα ποτέ. Το Ruthless ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα με το σβήσιμο του άλλου, και δεν το έκρυψα ποτέ ποιος είμαι από την πρώτη μέρα. Άρα αν ήταν για ξύλο, δεν το έφαγα ακόμα. Ατύχησες.
Όσο γιατί είμαι ακόμα εδώ; Ε γιατί υπάρχουν και μια ντουζίνα άτομα που λέμε και 2 σοβαρές κουβέντες και έχω μάθει και 2 πράγματα από αυτούς(και ελπίζω και vice versa). Πάντα υπήρχαν βασικά τέτοια άτομα, απλά όλοι για τον Α ή τον Β λόγο αποχωρούσαν. Και σίγουρα το ER δεν είναι ψηλά στην εκτίμηση των περισσοτέρων σε κάποιους κύκλους.
ΥΓ: Ξέχασες να βάψεις ροζ τη λέξη.
η λέξη πούστης είναι αντρίκια, βλάκα.
Το vice versa ισχύει! :D:dfinger::touched:8-):D:dfinger::touched:
Ρε Ruthless σοφιστή να πούμε. Έχουμε ένα θέμα και το φέρνεις 10 βόλτες για να βγαλεις τους πάντες λάθος πάλι. Δηλαδή και άδικο να χουν όλοι, πάλι, εσύ δεν προβληματίζεσαι που όλοι σε λένε μαλάκα, πάλι;
αφού πολεμάνε το ατσάλι ρε μαλάκα.
ελα ρε ξεκολλατε και παμε να μιλήσουμε για καμια μουσική να ούμε.
πεταχτηκε και ο νεος ο αντιμουσικος να μας την πει....βρε ουστ.
you dont have to be old to be wise. κι εμείς οι νέοι ψυχή δεν έχουμε ρε φίλε;
ενταξει, αλλα αυτο το σαλτα και γαμησου πρεπει να παραδεχτεις οτι δεν ηταν και πολυ ομορφο...και δεν νομιζω οτι κανεις οφειλει εξηγησεις γιατι ειναι εδω μεσα.ειτε ακουει το ενα ειτε το αλλο.
θα προσέχω πώς εκφράζομαι απέναντι στους πρεσβυτέρους μου, κύριε.
πιάσε και μια τυρόπιτα.
με βρήκατε μικρό και με τρέχετε ρε;
Να κανω μια ερωτηση που θελω περιπου 6 χρονια να την κανω? Γιατι εσεις που ειστε τοσο εγωιστες, ειστε τοσο? Εχω βαρεθει να διαβαζω 6 χρονια ενα σωρο αηδιες για σβησμενα ποστς, για θιγμενες αποψεις, γιατι "αυτος το ξεκινησε πρωτος" και για ενα σωρο αλλες βλακειες που το μονο που φανερωνουν ειναι χαμηλη αυτοπεποιθση, ανελεητο κομπλεξιζμο και εγωισμο μεχρι τελικης πτωσεως. Ενα σβησμενο ποστ ειναι ενα σβησμενο ποστ γαμωτο, δεν ειναι πολεμος κατα της δημοκρατιας, εχετε γραψει τοσες σελιδες λες και το ER ειναι το τελευταιο προπυργιο της ελευθεριας. Αυτα πανε και στις δυο πλευρες και σε ολους οσους τοσα χρονια δε δεχονται οτι αυτο που ακουει και προσκυναει ο διπλα μπορει να γαμαει ανελεητα, ειτε ειναι καυτο ατσαλι ειτε placebo, ειτε σαικεντελικ τρανς ειτε ηεπειρωτικα ξερω γω.
Περισσότερος κομπλεξισμός εγώ πιστεύω βρίσκεται στο "δε γουστάρω όπως τα λες άρα το παίζω γιος του Παττακού και ανήψι του Ιωαννίδη".
ΥΓ: Ομιτζί, είπα την άποψή μου :!:
Δηλαδη αυτο που φανερωνεις εσυ σε καθε σου ποστ οταν υπερασπιζεσαι το ατσαλι και οταν κατακρινεις οτιδηποτε ροζ
Όχι αρκετός όμως ξαναλέω για να το παίζω φασιστάκι και να απαγορεύω σε αυτούς με τα περίεργα ακούσματα να εκφράζονται.
Καταλαβαίνεις την μικρή ειδοποιό διαφορά ελπίζω.
Ειναι ολα θεμα οπτικης. Προσωπικα αν ειχα την επιλογη να μου σβηνουν ενα (1) για καθε χιλια (1000) ποστ που κανω (ειδικα αν το 95% ηταν πρηξαρχιδικα ποστς) είτε να εχω καποιον αγνο οπαδο του χεβι μεταλ να μου πρηζει τα αρχιδια καθε φορα που θελω να κανω μια σοβαρη κουβεντα για κατι ροζ, να σαι σιγουρος οτι θα προτιμουσα το πρωτο. Να σου πω την αληθεια, δεν θα ειχα προβλημα να μου σβηνουν και τα μισα ποστς αν ταυτοχρονα εσβηναν και τα μισα κακογουστα ποστς αγνων οπαδων του ατσαλιου. Οποτε και ο φασισμος που επικαλεισαι συνεχεια υποκειμενικος ειναι...
Και επειδη ειμαι πεπεισμενος οτι δε θα καταλαβεις, αλλα παλι θα πεις τα δικα σου, αυτο που θελω να πω σαν ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ σχολιαστης ειναι αυτο που δε λες να καταλαβεις εδω και σελιδες ολοκληρες. Οτι δηλαδη ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και πολλους αλλους εδω μεσα απο οτι φαινεται με ενοχλει πολυ περισσοτερο η οχλοκρατια και η αποψη του καθε κολλημενου οταν αυτη εκφραζεται χωρις κανενα νοημα για κατι με το οποιο δεν εχει ασχοληθει ουτε δευτερολεπτο στη ζωη του, παρα ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΣΤ που επι της ουσιας δε μειωσε κανεναν ως ανθρωπο και απλα εγινε ΣΥΜΒΟΛΟ ενος αγωνα κατα του φασισμου χωρις καμια πρακτικη αξια.
i ali8ia einai ruthless oti sta 5-6 [osa einai] xronia sou esvisan 1 post ,
esy poses fores eprikses aftous me ta perierga akousmata ?
Καταλαβαίνεις την μικρή ειδοποιό διαφορά ελπίζω.
Kai molis sou lene oti KANEIS LATHOS , i apantisi einai oti kapoios allos kapote ekane pio poly la8os apo sena .
μη φοβάσαι ruffles, ακόμα κι αν αποχωρήσεις θα μείνω στη θέση σου να υποστηρίζω το αγνό, πηγαδίσιο, HEAVY METAL.
Η διαφορά είναι πως όσες φορές τα ροζ ακούσματα μπήκαν σε άσχετα με αυτούς θρεντς(που άνοιξα εγώ ή ο Ra Pariah ή οποιοσδήποτε) να κάνουν το ίδιο που κάνω κι εγώ, εγώ δεν είχα την απαίτηση ή καν την σκέψη να παρέμβει κανένας και να πάρει το δικαίωμα ελευθερίας λόγου του άλλου. Και δε μιλάμε καν για το ολ-αράουντ οφ τόπικ θρεντ, έτσι;
Δεν έχω ανάγκη μαμάδες στο φόρουμ που θα κάνουν ντα όσους πουν κάτι που θα με ενοχλήσει και θα το σβήσουν μην το δουν τα ματάκια μου και πληγωθώ. Θες να το πεις; Πες το. Μαγκιά σου.
Αν τώρα εσείς πιστεύετε ότι με τέτοιες φασιστικές μεθόδους, έστω και με αναλογία 1 στα 1000 ποστς, θα πάμε μπροστά, πάσο. Τουλάχιστον αν ισχύσει η αναλογία ξέρω το επόμενό μου ποστ κινδυνεύει να σβηστεί σε 1+ χρόνο από τώρα :!:
(Να μπει κανόνας για αναλογία ποστς, ώστε να ξέρουμε πότε κινδυνεύουμε)
Οκ, εχεις δικιο. Ομως (και ειναι υποσχεση) θα μπαινω σε ΟΤΙ ΤΟΠΙΚ ανοιγεις και θα σου σπαω τα αρχιδια, να δουμε ποιος εχει μεγαλυτερη υπομονη φλωρακο χεβιμεταλλακο.
ρε συ ποσο βαριεσαι ναούμε κι ασχολείσαι? Ξεκολλα.
Μιλούσες πριν οτι σιχαίνεσαι αυτούς που εχουν αναγάγει το ΕΡ σε προπυργιο της ελευθερίας, και συ τώρα εχεις κανει Μεσανατολικό το να βάλεις μυαλο στο Ρουθλες. Δηλαδη βαριέσαι πολυ.
Να μην κλαίγεσαι στον Κάρχαρτ μετά να μου σβήνει την απάντηση προς το μέρος σου ε;
ΕΝΤΙΤ: Προφανώς πάει στον φίξξξερ αυτό.
ruthless,
μια χαρη.
δες το παρακατω βιντεακι και σχολιασε το μια.πως σου φαινεται δλδ.αν ειναι μαιμουδια ή οτιδηποτε.
OK, μάθαμε πως o Fixxxer αν ζούσε πριν από 40 χρόνια πχ θα τα πήγαινε μια χαρά με την τότε εξουσία.
Γαμάς. :thumbsup:
Αν νομίζεις όλη η κουβέντα γίνεται για να αποκατασταθεί το ποστ μου, στα @@ μου κι όλας. Αναφέρθηκε ήδη τι ήταν σε αυτό το θρεντ, και εδώ δε σβήστηκε το ποστ που είχε το ίδιο περιεχόμενο με το "κακό" ποστ. Η ιδέα πίσω από το σβήσιμο ποστς γενικά και την φίμωση του λόγου του άλλου είναι ο λόγος που έγινε αυτή η κουβέντα. Αλλά τι λέω μωρέ; Είναι δυσνόητες αυτές οι έννοιες για σένα.
@πάνκη: Τα έχουμε πει σε πόσα άλλα τόπικ. Αν και πόσο μου θυμίζει μαϊμούδες το πανκ, ε φαντάζομαι όσο κι εσένα σου θυμίζει αδερφές το US power. Άντε πες και λίγο παραπάνω. Μην τα λέμε κι εδώ. Σε τελική άνοιξε θρεντ περί επικού πανκ.
ρε ρούθλες σάλτα και γαμήσου να πούμε.
Αιτούμαι μόνιμο αποκλεισμό του χρήστη Ruthless από το διαδικτυακό μέσο "Electric Requiem Forum" για επανειλλημένη, αβίαστη και προκλητική παραβίαση του νόμου του Godwin.
http://www.electricrequiem.com/forum...ead.php?t=7883
Διαβασε καλα τους κανονες 3 και 16 και τα λεμε.
ναι ρε παιδακι μου,δεν σου ζητησα να τα ξαναπουμε,μια γνωμη πανω στο κομματι/μπαντα ζητησα.
εισαι ο μονος εδω μεσα με τον οποιο δεν μπορω να βρω ενα μουσικα κοινο σημειο επαφης.για αυτο στο λεω.
για τον φιξξερ εισαι σωστος παντως.γνωστος τσανακογλυφτης,σε οποιοδηποτε συστημα θα ηταν ο ιδανικος πολιτης.
Μίλησε το άτομο που πιστεύει ότι οι γυναίκες δε μπορούνε να ακούνε χέβυ μέταλ. Μου θυμίζεις τη Χρυσή Αυγή όταν λέει για "φασιστική απαγόρευση" της οργάνωσής τους.
Πάντως το χέβυ μέταλ είναι το κατεξοχήν είδος για τραμπουκισμό ("οι manowar σας γαμάνε 10-10"), obscurίλα κατά τον πάνκη ("όταν οι Virgin Lord βγάλανε το By the sword we die οι Odin's Hammer δεν ξέραν που παν τα 4"), επιθέσεις-γιουρούσι στους γύρω ("άντε στρίψε κανα μπάφο και άκου τις μαλακίες σου") κλπ.
Είσαι τραμπούκος ρε Ρούθλεςς, τι να κάνουμε. Δε φταις εσύ, η μουσική που ακούς φταίει. Αν άκουγες Ζαν Μισέλ Ζαρ πχ δε θα χωνόσουν να πεις πόσο μας γαμάει.