εεε, όπως τα σκάει στον καθένανε ε.
εεε, όπως τα σκάει στον καθένανε ε.
σε αυτό το θέμα πάνκη δαγκωτό...
@μικρέ, έχεις πολλά ακόμη να μάθεις
Ρε αφήστε το το παιδί να ούμε σώνει και καλά να έχει τέτοιες αντιλήψεις επειδή έτσι θέλετε :P
αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξει :P
Ρε παιδια μην ασχολειστε με τον Βικοτνικ. Τρια ταξιδια πηγε εξω φετος και τρεις κοπελες ερωτευτηκε. Φυσικα δεν μιλησε σε καμια γιατι και οι τρεις ειναι ΨΩΛΟΖΗΤΙΑΝΕΣ.
Αυτή στην Αγγλία απλά μου άρεσε πολύ. :D
:thumbsup:
Δεν έχουμε άλλο ίδιο τόπικ?
Τι θα γίνει δηλαδή, θα ανοίγουμε νέο τόπικ για κάθε πουτάνα που θα συναντάει ο κάθε καθυστερημένος εδώ μέσα?
Aν είναι να βλέπουμε τέτοια επικ ταγκζ γουάι νοτ.
Inb4 Burnin
.
Εγώ χαίρομαι που έχω enitharmon με το μέρος μου κι έναν πολύ σοφό άνθρωπο επίσης, οι υπόλοιποι απλώς λέτε βλακείες και δεν καταλαβαίνετε καν τι θέλω να πω.
στανταρ
.
Δεν γράφει er, είναι σοφός!
.
μαρινο σε ευχομε να συναντησεις την νορβηγεζα ντιρλα απο κανα βυτιο μπυρα σε κανα νησι και να την μπηξεις...κι εκει που ζακαζουκα να θυμηθεις ποσο διαφορετικια ειναι και οτι δακρυσε στον ασμα και το πουλακι σου να αποχωρισει ξεγλυστρωντας θλιμμενα απο την μπαχατελα που εχει για μουνι
επειδη ολες οι Νορβηγες στανταρ εχουν ως ονειρο να ερθουν ελλαδα, να πιουν ενα βυτιο και να γνωρισουν το γκρηκ λοβερ. και φυσικα ολες οι γυναικες ειναι πορνες, μην ξεχνιομαστε
ε τ'αυτονόητα θα λέμε πάλι;
Βικότνι εγώ σε πιάνω τι θες να πεις και μαλακία σου που δεν έκανες καμία κίνηση, έστω για να έχεις μια επαφή, αλλά όσα γνωρίζω επί του θέματος από Σκανδιναβούς κτλ. επιβεβαιώνουν όσα αναφέρθηκαν πιο πριν στο θρεντ :-P
ap ta xysia mou dakryse, mila mperni, no-r-way avyzes, powerania vs kokkinaki, trve norsk arysk kse peta, vic και οι ψωλοζητιάνες, έχω μια γκόμενα τη φιορδ, αγγλικη μουνομπιχλα ρε, γίδα γίδα νορβηγίδα, δακρυσμένη ψωλα, η κοκκινομουνίτσα, μπέρνη πες για την seks, ο ταμτακος απο το κρυο, παπουτσα απ τον τοπο σου, πιασε φιλιππινεζα, πιπα απο το κοκκινακι, σεμνες&ταπεινες ξεπετες, της αρέσει να τα τσούζει, τσιμπουκλού στο ιγκλού, φυσικό μέταλ νερό αύρα
μπράβο μαλάκα. ξες το c/p :Ρ
Οι Βορειοευρωπέες είναι μια γλύκα. Άνετα έκανα τρυφερό σεξ μαζί τους υπό τους ήχους των Μαρντουκ αν έβρισκα καμία. Στηρίζουμε τη φάση.
Άνετα έκανα τρυφερό σεξ με γυναίκα υπό τους ήχους των Μαρντουκ αν έβρισκα καμία.
καποιος να σε ξεκουνησει και να σε πει οτι ναι
το οτι ολες οι γεναικες ειναι πορνες προφανως ειναι μια δικια σου ΠΡΟΒΟΛΗ
το ποστ μου ηταν τιγκα στην γραφικοτητα και ο αποδεκτης γελασε...κατι αδυνατο για σενα καθοτι ως γνωστον ειναι μη πολιτικα ορθο να γελασεις με λαικο σεξιστικο αστειο
μπαι δε γουει...ναι ολες οι γυναικες ειναι ΠΟΡΝΕΣ και ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ,εχουν γκαυλες οι ατιμες..οπως και οι αντρες
στηρίζουμε λαϊκά σεξιστικά αστεία.
Ε να γενικευουμε ειναι λαθος θα ελεγα. εκτος αν εχει γινει μια ερευνα αναλυτικη για συμπεριφορες. Η αισθηση του θρεντσταρτερ ειναι ελαφρως λανθασμενη συμφωνα με την επιτοπια ερευνα μου εις τον χωρο το τελευταιο χρονο. Μιλαω φυσικα για την Δανια. Απο την παρατηρηση μου στους χωρους συνευρεσεως των δυο φυλων, δηλαδη μπαρ, κλαμπ και γενικα οπου υπαρχει αλκοολ το συναισθημα απουσιαζει συνηθως. Συμφωνα και με συνεντευξεις που εχω διεξαγαγει με αρσενικα κυριως προερχομενα απο τη Νοτια Ευρωπη υπαρχει μια δυσκολια στην προσεγγιση, καθως και μια ξενερα εις την ολοκληρωση. Και υπαρχει μια αλλαγη τον ρολων πχ οι γυναικες χρησιμοποιουν την εκφρααση θα τον σκοραρω αυτον αποψε ή θα τον καρφωσω! ή αντρες εχουν ακουστει να δηλωνουν πως θελουν αποψε to be scored...Οχι, straight ειναι. Σαφως και υπαρχουν ευγενικες ψυχες σαν αυτες που ψαχνει αλλα καλο θα ηταν να τις ποτισει λιγακι αλκοολ και να πουλησει και λιγο ερωτα κλασικα νοτιοευρωπαϊκά για να γνωρισει τον εσωτερικο της κοσμο.
Συνήθως οι συναισθηματικές γυναίκες στο εξωτερικό για να ξεχωρίζουν πάνε και κάθονται κάτω από κλαίουσες ιτιές. Έτσι μούχε πει ένας φίλος μου που έχει πάει έξω.
Οι γυναίκες που περιγράφω δεν πάνε σε κλαμπς και δεν πετάνε την κωλάρα τους έξω χορεύοντας σε μπάρες.
και αυτες μαλλον που πετανε κωλαρες σε μπαρες δεν θα σου καθονται
το βρήκες!
δεν ειναι πυρηνικη φυσικη
μπαμ κανεις
Γενικά υπέροχο θρεντ.
Πάτος. Τουλάχιστον κάτι τέτοιους τους παίρνουν οι ιτιές του εξωτερικού και γλιτώνουμε από αυτούς.
vicotnic για πες πως είναι και πως φέρεται η κοπελιά που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου.
Αλήθεια δεν έχω όρεξη να πω σοβαρά οτιδήποτε άλλο σ' ένα θρεντ όπου συμμετέχουν άνθρωποι για να κάνουν μόνο τα εξής πράγματα:
- ειρωνεία
- "αντε να βγει και το δικό μου άχτι"
- τρολλαρισμα
- τους γνωστικούς
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παραπάνω αρκεί να γίνονται με σωστές δόσεις και να μην καταντάει κούραση, εύχομαι πάντως σε όσους ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τόσο καλά και δεν είναι πάτοι ούτε σε φόρουμς ούτε στην ζωή τους να είναι πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι γιατί αυτό μετράει, με οποιονδήποτε είδους άνθρωπο έχουν στην ζωή τους.
Και τελικώς αν είμαι τόσο λάθος όσο νομίζετε ορισμένοι, αφήστε με να το κάνω για λίγο ακόμα, που θα πάει κάποια στιγμή θα σας μοιάσω!
απάντα ρε, δεν ήμουν ειρωνικός, ούτε το άχτι μου πήγα να βγάλω.
συζήτηση να κάνουμε.
θενκς για το ενδιαφέρον, προτιμώ τα υπόλοιπα να τα συζητάω με φίλους όπως και είναι το σωστότερο
τα παραπάνω που ανέφερα δεν αφορούσαν εσένα.