ΠΟΥΤΑΝΟΓΡΙΕΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ
οι μαπες στους αυτονομους ηταν μονο η αρχη
Printable View
ΠΟΥΤΑΝΟΓΡΙΕΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ
οι μαπες στους αυτονομους ηταν μονο η αρχη
ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΟZILA FIREFOX:
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΤΟΥ FIREFOX
ΜΕΤΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
- ΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ " ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΤΗ"
- ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ IP 174.142.24.201 ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΤΗΣ ΗΤΤΡ"
- ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΘΥΡΑ" ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 3128
ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ FIREFOX
MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ JUSTIN TV ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο BROWSER ΣΑΣ ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!!!
ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
ti leei? 8a par8ei(!) sta xartia telika ?
και στους μπλου μποις :D
για λιγους
θα ειναι ολιγον ξεφτιλα αν οντως συμβει αυτο, ειδικα μετα απο τετοιο ματς που εγινε.
αλλα βεβαια απο την κλικα των γραβατωμενων μανατζαραιων του Αρεως ολα να τα περιμενεις.
Υ.Γ.: και καποιος να ριξει καμια καρπαζια στα παιδακια εκει στην αυτονομη γιατι το εχουν χασει το νοημα μου φαινεται....:?
ρειζορ μην τρελαινεσαι.
ηθελα να ξερα τι συμφωνησε ο ρεμος με την αυτονομη για την επιφυλαξη.τρελη ξενερα χθες,ευτυχως ηταν ματσαρα.αρης δεν υπηρχε στο δευτερο,θα μπορουσε ανετα 1-3,θα μπορουσε και 3-2 βεβαια.επειγοντως αριστερο μπακ λιακο.σακουλες τον εριχνε ο καλβο για πλακα,δλδ με γκαλετι τι θα γινεται
Quote:
http://www.iraklis-g10.gr/site/image...ies/__piso.jpg Εντός της προηγούμενης εβδομάδας σε συνάντηση που είχαμε με την Παε, μας ζητήθηκαν κάποια πράγματα. Δεσμευτήκαμε για ορισμένα απ'αυτά. όπως να περιφρουρήσουμε το πέταλο ώστε να μην γίνουν εισβολές οπαδών. Σε ένα πέταλο 7000 ατόμων καταφέραμε να τηρήσουμε την δέσμευση μας κατά 99%. Για το υπόλοιπο 1% ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τον λαό του Ηρακλή. Χωρίς να αποτελεί προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών μας θα θυμίσουμε σε όλους τις πάμπολλες εκλήσεις μας προς την Παε Ηρακλής για την τοποθέτηση των Πλέξι Γκλας των οποίων η ύπαρξη θα είχε αποτρέψει το οτιδήποτε. Επίσης να επισημάνουμε ότι ο παρατηρητής του αγώνα δεν επέτρεψε σε 3 άτομα να βρίσκονται εντός του ταρτάν ώστε να γίνει πιο εύκολη η περιφρούρηση. Δυστυχώς όλη αυτή η κατάσταση και ειδικά η σύλληψη 5 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ δε μας άφησε να χαρούμε όσο θα θέλαμε την χθεσινή εικόνα του πετάλου. Το πρώτο βήμα έγινε: Το πέταλο γέμισε. Σειρά έχει το υπόλοιπο γήπεδο.
Υ.γ1 << Σας γ..... ο πατέρας μου το '87>>. Ντροπή της Κρήτης είσαι πολύ μικρός για να μιλάς έτσι στο λαό του Ηρακλή
Υ.γ2 `Οσο για σας συμπολίτες είπαμε: " Το επανειδείν φυγείν αδύνατο"
υπαρχει ιστορια με τον σηφακη δλδ;γιατι δεν εχω καταλαβει χριστο
Τότε είχε τελικό Κυπέλλου ΟΦΗ - Ηρακλής και τερματοφύλακας του ΟΦΗ ήταν ο Μύρων Σηφάκης ο οποίος έπιασε 2 πέναλτυ ή κάτι τετοιο και πήρε το κύπελλο ο ΟΦΗ. Από ότι φαίνεται είναι ο πατέρας του τωρινού. Τη δήλωση πότε την έκανε ο μικρός, τώρα μετα το επεισόδιο ή από πιο παλιά;
oχι απ οτι φαινεται. ετσι ειναι.
ο Μυρωνας Σηφακης πρωην τερμα, πρωην προπονητης ΟΦΗ, ειναι πατερας του Σηφακη,
σιχαμενη τακτικη η ξανθη ε
με 2 δεξια μπακ ξερω γω και ο επιθετικος να ειναι σε θεση αμυντικου χαφ
ελπιζω τωρα που μπηκε το γκολ να ανοιχτει λιγο να δουμε λιγη μπαλα
Έχει καλούς αμυντικούς έτσι κι αλλιώς και παίζει σιχαμένα και με πολύ ξύλο. Με τόσα στημένα γύρω από την περιοχή καλά το φάγανε. Πάλι έτσι θα παίξουν και στο δεύτερο.
το Σισσέ πάλι δε βλέπω να τον εκμεταλλεύονται...
Αυτός που έβαλε στις ταμπέλες του οάκα διαφήμιση των τεντόπανων TenCate αξίζει τουλάχιστον ένα παράσημο :touched:
Κατά τα άλλα μέτρια εμφάνιση, μπήκε το γκολ νωρίς οπότε δεν είχαν άγχος. Ζιλμπέρτο ο καλύτερος του γηπέδου, πολύ καλή εμφάνιση και από Νίνη, που νομίζω ότι τώρα που λείπει ο Καραγκούνης αξίζει να ξεκινάει βασικός. Πάντως πάλι πρόβλημα στο να τροφοδοτούν τον Σισέ, μόνο μετά την είσοδο του Νίνη βελτιώθηκε το επιθετικό πλάνο.
Επίσης αυτά τα "α ου φάουλ ρε" που ακούγονται σε όλη τη διάρκεια της μετάδοσης από τη νόβα (υποθέτω είναι από κάποιον πάγκο) δεν υπάρχει λόγος να τα ακούμε όπως και δεν υπάρχει λόγος να ακούμε 15+ φορές για τα 160 ματς πρωταθλήματος , τα 22 champions league και τα ποσαείναι του Europa που θα μας δείξει
γαμηθηκανε στις κλωτσιες ρε
και εγω καποια στιγμη ειδα τη διαφημιση για τεντοπανα Τεν Κατε και συγκινηθηκα :touched::touched:
ο νινης θα πρεπει μαλλον να ξεκιναει αντι του οικοδομου...επισης μου αρεσε ο μπιερσμιρ οπως χειριζοταν και ανεβαζε τη μπαλα..για τα αμυντικα του καθηκοντα δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι δεν επαιζει με επιθετικους η Ξανθα :P ολοι αμυνα παιζανε :P
οντως πολυ ωραιος ο ζιλμπερτο σημερα...
Το "δίδυμο" Νίνης-Σισσέ πρέπει να ξαναδοκιμαστεί, άρεσε γενικά. Όπως και Λέτο πάλι φάνηκε να προσπαθεί αρκετά και μπορεί και καλύτερα νομίζω. Ο Σάλπι φάνηκε να τις έχει τις περισσότερες κούρσες. Για Γκάμπριελ δεν ξέρω... ούτε που τον πρόσεξα σήμερα, ψιλομαλακιζόταν μάλλον.
Η Ξανθη διδαξε το 6-4-0 σημερα.Α ρε ομαδες του πουτσου.
Ο Χαλι-Γκαλι εκανε επεμβαση σημερα.Επαθα σοκ.
Στα αξιοσημειωτα,τα μηδεν(0) σουτ της αρμαδας του Χερ Βολγκανγκ Βολφ.
Η μονη φαση της Σκοντα-Ξανθη 1-0 προηλθε απο επιθεση αυτοκτονιας του εξτρεμιστη.
Σημασια εχουν οι 3 βαθμοι.Συνεχιζουμε (και χωρις Καπτεβυντρα).
h amyna htan tragikh kai shmera.
:-|
Χωρις να εντυπωσιάσει η ομάδα, πήρε πολύ πιο ευκολα απο το προφανές 1-0, το αποτέλεσμα που έπρεπε.Πολύ καλός ο Ζιλμπέρτο, μαχητής ο Λάζαρος, πολύ καλός ο Νίνης, και σχετική σοβαρότητα στην άμυνα. Μακάρι το σημερινό σχήμα να έχει ευκαρίες να παίξει πάλι, και να δέσει, και μακάρι όλα μας τα 1-0 να είναι σαν το σημερινό και όχι με την ψυχή στο στόμα όπως άλλες χρονιές.Πάμε παρακάτω
δεν εχουμε και κανα Λαρισαιο να τον δουλεψουμε.
Συγχαρητηρια στον Μαρινο τον Ουζουνιδη, που καταφερε να τονε πιασει κωτσο ο Καραφλοπουστας.
Η Λαρισα εχει ενα κακο. Μαζι με τους Λαρισαιους. Νομιζουν οτι ειναι η Μπαρτσελονα. Δωστου λοιπον φουλ επιθεση να σκοτωσετε τον λαβωμενο, δωστου και ανοιχτους χωρους, παρτε το παπαρι μας.
Οχι τιποτα αλλο αλλα θα κουνιουνται ολοι στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (σικ) αυριο.
ε ναι κλασσικα τωρα θα βγει ο σαβας και θα λεει
"ο παιχταρας ο λεοναρντο τι να τον κανουμε τον αριστερο χαφ, κατι ξερει ο κοκαλης κτλ κτλ"
αμα εβαζε και τι λομπα ο ζαιρι ε τοτε και ο γκαλετι περιττος θα ηταν
γκολαρα παντως μαρεσκα
περιττος ειναι ο Λουτσο ρε.
μονο ετσι παιζει δεξα (σικ) ο Ζαιρης και ΓΑΜΑΕΙ.
υ.γ. για τον Ζαιρι πρεπει να φτιαχτει νεο στατιστικο στο μανατζερ "ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΚΥΛΟ"
δε θα σκοραρουμε ποτε, κουφαλα κουντουπιε.
Α! ξεχασα να πω οτι είδα και το αεκακι σημερα, και ο μαρίνος του ατρόμητα, εκανε πολύ καλή εμφάνιση και επιθετικά και αμυντικά και τουλάχιστον έδειξε αξιοπρεπής στα καθήκοντά του, χωρίς να τρέμει το φιλοκάρδι σου απο την αστάθεια ή την λάθος μπαλιά.Αν τον παίρναμε απο τώρα αντι για τον Γενάρη, νομίζω οτι θα έκλεινε πολλά κενά εκεί στα δεξιά.
Σάββας:
Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή. Μ' αυτούς θα πάρουμε το πρωτάθλημα.Δεν είναι τυχαίο που κερδίσαμε και τα 4 παιχνίδια στο Champions League και φύγαμε με τη νίκη από την πιο καυτή έδρα.
http://sport24.gr/html/ent/651/ent.312651.asp
.
+ -
η αελ καλά κάνει και προσπαθεί να παίξει μπαλλίτσα. έτσι πήρε και το πρωταθληματάκι το '87. θα στρώσει στην πορεία και θα έρθουν και τα γκολ. λάθος η χρησιμοποίηση του βενετίδη που σέρνονταν και χρειάζεται επιτέλους ένα μπακ στη θέση του νταμπίζα.
έχασε από τον gay... ε και τι έγινε? btw γκολάρα ο μαρέσκα.
Tobousti to maresca. Oute ego me tous Generals de skoraro etsi (syxna).
ernesto balberde fonazoun oi gauroi!!!
μπαλλάρα ο gayρος
σε ορολογια fm ο τερμας της καβαλας ειναι ο kameni των φτωχων
Έχουμε να ρίξουμε γέλιο φέτος...
Eπρεπε να ακουστεί το καράφλα απο βδομαδα θα ψάχνεις δουλειά.
Καλη αρχη ο γαρος.
Χωρίς να θέλω να ασελγήσω στο πτώμα του νεκρού, αλλά ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ παίζει να είστε πραγματικά χειρότεροι και πιο γελοίοι από το βάζελο που μας υπνωτίζει τα τελευταία χρόνια..
Απλά ΛΟΛ..