Α, επίσης, μη ξεχνάς ότι τα άτομα που έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα τείνουν από εμπειρία να καταλήγουν τρομερά αδιάφορα και κενά, οπότε σκέψου ότι κάποια στιγμή δε θα μπορείς να έχεις ούτε καν τις ΠΟΥΤΣΕΣ :!::!:
Printable View
Α, επίσης, μη ξεχνάς ότι τα άτομα που έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα τείνουν από εμπειρία να καταλήγουν τρομερά αδιάφορα και κενά, οπότε σκέψου ότι κάποια στιγμή δε θα μπορείς να έχεις ούτε καν τις ΠΟΥΤΣΕΣ :!::!:
Cheers mate. Σου εύχομαι κι εσένα τα καλύτερα.
Egw pantws tha sumfwnisw me auto pou (an katalava) eipe h X kai sunopsizetai sto ekshs:
(Auto den shmainei oti prepei na exoume ws stash kai filosofia thn apathia e.)Quote:
Originally Posted by Douglas Adams
Ήμουν έτοιμος να στείλω μήνυμα στο Ντράγκονλορντ "τηαρτης κοριντηο στισ εκλογες να τα γαμισουμε πασοκαρα μπανακι μπυρες ποθτανες ακεντεκε στο στερεοφςνικο ποθτανα ολα πορςσοθ" αλλά ύστερα από αυτά που έγραψε το ξανασκέφτομαι. Νομίζω ότι απλά γουστάρει το mounaki της Εκς.
Διαβαστε πολιτεια.
Οε, το γάμησες και ψόφησε. Ο warlord είχε γράψει ότι δε νιώθει ποτέ δυστυχισμένος λόγω αυτού. Η Χ έγραψε ότι ο κακός κόσμος δε νοιάστηκε ποτέ γι'αυτήν γι'αυτό δε νοιάζεται κι αυτή για τον κόσμο. Αυτά είναι και τα δύο άκρα. Το να έχεις το σπιτάκι σου, τη φωτογραφικούλα σου, το ίντερνέτ σου 15 ώρες το 24ωρο κλπ κλπ προφανώς δε σημαίνει ότι δε θα νιώσεις ποτέ στεναχώρια. Αλλά είναι αστείο να λες και ότι κανείς δε νοιάστηκε για σένα, γιατί στις πραγματικά ακραίες περιπτώσεις (όπως αυτή που είπα) είναι που κολλάει κάτι τέτοιο και όχι στη συγκεκριμένη. Δε νομίζω ότι είπα κάτι ακραίο, ούτε είπα ότι πρέπει να είναι χαρούμενη ντε και καλά για τους παραπάνω λόγους. Απλά να μην είναι αχάριστη.
χαχαχαχαχα ελά μην αποφεύγεις να δεις την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ σε αυτόν τον κόσμο. εμείς είμαστε το φως και η οδός (η κάτι τέτοιο)!
:rofl::rofl::rofl: τα tags ρε μαλάκες!!!!
εχετε καταλαβει οτι η Χ με τον ορο "πολιτικη" εννοει τον οργανωμενο συνδικαλισμο, ετσι; δλδ και παλι διαφωνω μ'αυτα που λεει αλλα οκ, δεν κανετε κουβεντα μιλωντας για αλλο πραγμα.
Ε όχι ακριβώς. Ούτε το τόπικ άνοιξε "ΓΙΑ τη drumsick" όπως είπες πιο πάνω. Πόσταρα μια πικ που νόμιζα ότι φαίνεται πως είναι για πλάκα, μπόλικοι το πήραν στα σοβαρά, άρχισα το δούλεμα, στην πορεία άρχισε να συζητιέται αυτό που είπε η ντράμσικ και επειδή είχε φτάσει 4-5 σελίδες οφφτόπικ το έκανα σπλιτ. Εσύ κόλλησες σε ένα σημείο που της την είπα γιατί βρήκα τελείως αχάριστο το όλο attitude και είπες το άκυρο με τον warlord. Δεν καταλαβαίνω το σκάλωμα.
Α, με τα "πότε νοιάστηκε ο κόσμος για μένα για να νοιαστώ εγώ γι'αυτόν" και "θέλω ένα πιάτο φαϊ για τα επόμενα 50 χρόνια και μετά θα ψοφήσω και δε θα με νοιάζει τίποτα" εννοούσε "πότε έκανε κάτι το Π.Α.ΜΕ. για μένα για να πάω κι εγώ να ψηφίσω ΚΚΕ" και... χμ, για το άλλο δεν μπορώ καν να βρω άκυρο παραλληλισμό.
Γιατί ρε ντράγκονλορντ πιάνεσαι απο κουβέντες μου οι οποίες απλώς θέλουν να ενισχύσουν αυτά που λέω και δεν είναι η βάση των επιχειρημάτων μου αλλά ούτε το αντικείμενο συζητησής μας?
Οχι ακριβώς. Ισχύει όμως οτι όταν μιλάω για ενασχόληση με την πολιτική μιλάω για τη συμμετοχη σε παρατάξεις και όλο το καραγκιοζιλίκι που αυτό συνεπάγεται.
Προφανώς δε θεωρώ κακό το να είσαι απλώς ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στον κόσμο και γιατί (άσχετα αν απέχω ακόμα και απο αυτο, γιατί είπαμε, είμαι μια αδιάφορη καριόλα)
Kι εσύ που είσαι πασόκος, είσαι για ένα καλύτερο αύριο? Ίσα ίσα, με πούστικο τρόπο και σε βάρος άλλον κάνεις οτι μπορεις για να καβατζωθείς και να είσαι καλά κι ερχεσαι μετά και μου πουλάς guilt trip για τις βλεψεις μου.
Σοβαρά τώρα, όχι άλλη υποκρισία.
Είναι fake δεν παίζει.
Dragonlord; Είναι αλήθεια όλα αυτά; Είσαι ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ;
Spoiler
πασόκων παρακαλώ.
Μίλησα για την παρούσα κυβέρνηση προφανώς.
Επίσης
Eνοίκιο που με το ζόρι πληρώνουμε.
Εκλάπη και ήταν δώρο.
Αυτό είναι καταντια που απορρέει απο ένα σωρό άλλα προβληματα, δεν καταλαβαίνω γιατί το παρουσιάζεις σαν απόδειξη ευημερίας.
Δηλαδή αν δεν ήταν έτσι κάποιο ή όλα από τα παραπάνω θ' άλλαζε ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο;
Ότιναναι.
Ρε μαλακιστίρι σοβαρά τι πετάγεσαι? Είπα εγω πουθενά πως το πως βλεπω τον κόσμο έχει να κάνει με κάτι απο αυτά? Άλλος το πήγε εκεί και γιαυτό ακριβώς ρώτησα και αυτο
Πετάγεσαι σαν την πούτσα και λες πως δε μπορώ να κρατήσω ΕΓΩ τη συνοχή στην κουβέντα, όταν κάθε τόσο πετάγεται ο κάθε μαλάκας κι απο μια κουβέντα μου αραδιάζει σενάρια. Κι εσύ μαζι. Σκάσε απλά. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν πως είσαι ενα ζαμπλουτο καριολάκι που το παίζει επαναστάτης ενώ τα βρήκε όλα έτοιμα. Σκάσε. Μονο.
Τ' ακούτε κορίτσια; Είμαι ζάπλουτο καριολάκι, θα τα βρείτε όλα έτοιμα :!:
vasika otan 8eloume na stamatisoume mia sizitisi gia opoiondipote logo, stamatame na apantame k telos -opoios katalave, o,ti kataleve-.
τρια γραμματα μονο φωτιζουν...
Ένα τελευταίο πάνω σε αυτό.
Όταν μιλάω για ενασχόληση με την πολιτική, όπως είπα και παραπάνω, εννοώ τη συμμετοχη σε κόμματα και νεολαίες κομμάτων και παρακολούθηση συνελεύσεων και όλα αυτα τα χαζά (κατά τη γνώμη μου πάντα). Κοινώς, αυτό που κάποιοι ονομάζουν ΑΓΩΝΑ και πιστεύουν πως κάποια στιγμή θα οδηγήσει σε κάποιου είδους ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου οπού όλοι θα ζουν αγαπημένοι και θα βρέχει χαρτονομίσματα.
Ο βασικότερος λόγος που επιλέγω να μην συμμετέχω σε όλα αυτά, δεν είναι επειδη μ'αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση. Αν μη τι άλλο. Κατα τη γνώμη μου απλά, η όποια επανάσταση δεν θα έρθει με συζητήσεις και προκυρήξεις. Δεν θα έρθει μέσα απο τον οργανωμένο συνδικαλισμό και την πλύση εγκεφάλου, ούτε μέσα απο τα φεστιβαλ κνε και αναιρέσεις, ούτε μέσα απο τις πορείες που η ίδια κυβέρνηση επιτρέπει κτλ.
Η επανάσταση θα έρθει όταν έρθει και η ΠΕΙΝΑ. Η πραγματική πείνα. Όταν ολοι οι πολίτες θα έχουν φτάσει στο αμην, κι όχι μόνο κάτι ομάδες 20άρηδων που την έχουν δει Che.
Αυτό εννοούσα "όταν ο κόσμος βγει στους δρόμους για να τα γαμήσει όλα, θα είμαι κι εγώ εκεί". Με άλλα λόγια δεν πιστεύω πως όλες αυτές οι παραπάνω ενεργειες "προετοιμάζουν το έδαφος" για κάποια επανάσταση και γι'αυτό και τις θεωρώ ανούσιες και χαζές. Κι ούτε πιστεύω πως μπορεί να επιτευχθεί πραγματική εννότητα και αλλήλεγύη ανάμεσα σε ανθρώπους χάρη σε συνθήματα και σημαίες. Πρέπει ο άνθρωπος να νιώσει πραγματική απειλη, να οργιστεί, να ξυπνήσουν μέσα του άλλου είδους ένστικτα για να βγει στους δρόμους και να τα γαμήσει όλα, να παλέψει για έναν κοινό σκοπό. Και όταν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα έχει παίξει κανένα ρόλο το πόσους ριζοσπάστες μοίρασες και πόσες συνελεύσεις παρακολούθησες με ευλάβια.
Με εκτίμηση,
Ζόμπι
ιν γιορ χεεεεντ
ιν γιορ χεεεεεεεεντ
ζομπι.
Καυλώνω όταν μιλάς με επιχειρήματα.