se agapaw
Printable View
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!1
Γιατί ως γνωστόν, αυτός που έκλεψε τον ΑΡΧΙΔΑ και προκάλεσε αναστάτωση στην ηαρική κοινή γνώμη ήταν οπωσδήποτε κατατρεγμένος, μεγαλωμένος μέσα στη φτώχια και την πείνα, απόκληρος και ξεριζωμένος και γαμημένος από το Σύστημα το οποίο τον έριξε στα ναρκωτικά με τη σκληρότητα και την απανθρωπιά του και τον ανάγκασε να κλέβει τσαντάκια για να πάρει ένα κομμάτι ψωμί για τη φουκαριάρα τη μάνα του.
Χαχαχα, ξέχασες και τον μιναδόρο πατέρα που χαροπαλεύει στο κρεβάτι. Και το ρεμάλι τον αδερφό του που γυρνά στα πάρτυ χορεύοντας τουίστ. Και την Αννούλα την τυφλή, τον έρωτα της ζωής του, τα ματάκια του(απίστευτη ατάκα :mrgreen:). Και φυσικά για τον γιόκα του που έχει πρόβλημα με την καρδιά του και δεν πρέπει να συγκινείται.
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! ΤΙ ΠΟΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!
Σουγκλάκος ©1989
Ρουθλες, έχεις υπόψη ότι κανείς δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει μιναδόρος εκτός από Λίγους Εκλεκτούς Σαν Εμάς, ε;
egw plhrwsa ote kai teve.
lol.
more isaste zava?
prosopika enoxli8ika sto 8ema rixnw katares averta gia karkinous k malakies.
auto sxoliasa.
oute ipa pos kala kanoun, oute pos exoun to dikeoma k egw mazi tous, oute tipota tetoio.
k nta3 to 8ema narkotika/sistima klp den 8a katsw na to anapti3w, varieme.
Razor γνώρισες; Έπεσαν ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ;
Γνώρισα ναι, αλλά έκανε την κότα. Εγώ ήμουν πολύ κουρασμένη για ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ.
δε μας ικανοποιουν πλεον οι χριστοπαναγιες, περναμε σε καρκινους, ναις
η λειντικιλλερ προφανως εχει θαψει δυο γονεις απο καρκινο (ή όποια άλλη αρρώστια) οπότε μάλλον ξέρει καλύτερα τι πα να πει καρκινος.
ας βουλωνετε που και που, δεν κανει κακο
re sabbattack kita pos exei mia apli istoria.
2 xronia prin, mou exoun parei oi sis doro to ipod. To exw 2 meres mono k mou to kavatzonoune se ena party sto politexneio.
fisika k eri3a tis xristopanagies tis zois mou k epidi DEN itan prezakia exw pei pos etsi k tous petixw pou8ena 8a tous sapakiasw k sto 3ilo -vasika giati itan dwro oxi toso gia tin a3ia- alla mexri ekei.
e twra an mou spagan kana podi k pali den 8a erixna katares.
DEN GOUSTARW TIN FASI KATARES ME ARRWSTIES.
auto paei k gia to xtikiari.
k nta3 i eni exei mpei ligo mes' sto klima.
ωραιο ταγκ.ουτε και εγω γουσταρω καταρα με αρρωστιες,κερναω ενα θανατακι και αντε στα τσακιδια...
ειναι καιρος για αρρωστιες,να κανουμε και αλλο πλουσιο τον κοντο με τα φαρμακα του?
Ναι ρε παιδιά, κοφτε τις κατάρες να πούμε γιατί θα πιάσουν ξέρω γω κ θα ψοφίσει η μισή θεσσαλονίκη.
Κοπελιές, συνέλθετε.
εγω ανηκω στην αλλη μιση.ριξτε οσες θελετε.
Χ, δεν ειναι το θεμα αν θα πιασουν ή όχι, είναι ηλίθιο να λες πράγματα που δεν εννοείς
δεν εύχεσαι να του σπασει το χερι να μη μπορεί μετά να ψυρίζει, δεν εύχεσαι τα λεφτά που θα πάρει από τη μηχανή σου να του τα φανε πουτανες ή να του τα ψυρίσουν άλλοι, δεν εύχεσαι να τον πηδάνε ανα δεκαπεντε στη φυλακή, του εύχεσαι να υποφέρει. είναι κακία αυτό, σακ ιτ.
εκτός κι αν το εύχεσαι στ'αλήθεια κι αν ήταν στο χέρι σου, θα του έδινες καρκίνο. οπότε είσαι πιο fucked up από ότι νομίζεις.
και για να μη νομιζεις οτι ασχολουμαι μονο μαζι σου, ο σαμπατακ έχει στεφθει επάξια αρχίδι, και το χτικιο είναι αυτή τη στιγμή "αγανακτισμένος πολίτης". οπότε τι να λεμε
Fuck, δεν ήξερα πως όταν μπινελικώνεις πρέπει να εννοείς αυτά που λες! :-o
ΟΜΓ, δηλάδη τόσος κόσμος όντως γαμάει την παναγία ΜΟΥ?!
Άσε μας ρε ένι να πούμε, όχι και να λογοκρίνετε και να παλεύετε να εκλογικευσετε και να βάλετε κανόνες στο βρισίδι.
Συνέλθετε λέμε.
Κοιτα στην αγανακτηση επανω μπορει να πεις υπερβολες και κακιες χωρις να τις εννοεις πραγματικα.
Απο την αλλη αν μια καταρα ξερω γω θιγει θεμα με το οποιο εχει ο αλλος ευαισθησια, οκ, να τον σεβαστουμε. Κι εμενα δεν μου αρεσει γιατι σαπισε απο καρκινο φιλη μου και δεν κανω καλους συνειρμους.
Αλλα αντιλαμβανομαι και ποσο χαζα το λενε οι αλλοι, ετσι?
ρε καννιβαλοι να βλεπετε και κανα αλλο τοπικ...αυτο με τις αρρωστειες το εγραψα λογο τις μαλακιας που εγραψε η Χ σε αλλο τοπικ
Γενικά ναι, αλλά σε στιγμές αγανάκτησης όχι. Και ρε ένι δεν σού'χει τύχει να φρικάρεις σε τεράστιο βαθμό; Μέχρι και εγώ, πού ούτε γάτες μου φάγαν το τσαντάκι στην ακρόπολη, ούτε μου σπάσανε το αμάξι 2 φορές σε 20 ώρες ούτε μου το άνοιξαν όταν έπινα μπύρες με σάικοτρον, έχω φρικάρει απτά νεύρα μου και την απέχθεια μου γι'αυτούς που τα κάνουν αυτά.
έντιτ : και μιά κουβέντα παραπάνω πάνω στον καημό του ο καθένας την δικαιούται πιστεύω.
Ασχετο, θυμάμαι στο ροκγουειβ του 99 που επαιζαν οι Ιμμορταλ, ηταν κατι μανογουοραδες και ενας φωναζε για τον αμπαθ :μα που να βγαλεις καρκίνο στ @@, ε ακόμα δεν έχει βγάλει. Τεσπα καλύτερα χριστοπαν παρά θανατίλα.
Βασικα ο,τι ηταν να παθουν το εχουν παθει ηδη, γιατι ειναι ολιγον τι καταντια να ψειριζεις.
Απο κει και μετα, ολοι οσοι μαλακιζονται βρισκουν το δασκαλο τους.
Απλως η καΥλα ειναι να πεσει στην αντιληψη σου, και η καΒλα η επικη, να μην εχεις κανει τιποτε εσυ γι'αυτο στο καλο σου καρμα.
Ναι, ειμαι ανωτερος ανθρωπος:P
τελικά το ψύρισμα(σικ) πως σκατα γράφεται; τόχω δεί με υ, ει και ι
Eμενα μου φερνει στο μυαλο την ψειρου. Απο κει και μετα ποιητικη αδεια. Δεν ξερω.Παω να το τσεκαρω.
και μια και αναφέρθηκε δυό φορές, οι ρουπούδες τι σκατά είναι;
vasika allo na ise panw stin aganaktisi/nevra klp k na peis/kaneis to otidipote k allo na to grafeis se ena forum -tixeo paradigma [pou FISIKA exei perasei ena alpha xroniko diastima apo tin ora pou egine].
vlepete tin diafora 'i pragmatika kanw la8os k asxoloume akoma?
k etsi gia tin istoria exoun simvei poli xirotera apo ena psirisma alla o allos den eri3e katares gia arosties.
προφανής για σας, ρατσιστικά κατακάθια!
α, γαμώ τους συνειρμούς, είναι και οντόπικ:
γυρνώντας από σαμοθράκη πέρσυ πάμε να πάρουμε τρένο από αλεξανδρούπολη για αθήνα, μαθαίνουμε ότι έχει εισιτήρια μόνο χωρις θέσεις, και το επόμενο δρομολόγιο είναι σε 6 ώρες ορ σμθ. δε γαμιέται λέμε, παίρνουμε, και αρχίζει η κόλαση. 13 ώρες να πηγαίνουμε από θέση σε θέση, αφού μας έδιωχναν καθώς το τρένο γέμιζε σταδιακά, τσιγγάνοι να ακολουθούν το τρένο με μηχανάκια αλαλάζοντας, ανάβοντας φωτιές και χαιρετώντας τους συντσιγγάνους που πήγαιναν στρατό με τον ΟΣΕ, βαγόνια που θύμιζαν 2ο ΠΠ, και το αποκορύφωμα, ακριβώς δίπλα μας εκεί που αράξαμε την περισσότερη ώρα μια παρέα μεθυσμένων ΡΟΥΠΟΥΔΩΝ, σφίχτηδων τε και τσαμπουκαλήδων που λίγο έλλειψε να μας πηδήξουν τη μια κοπέλα της παρέας και να φάνε τους υπόλοιπους. FML
ε τα γαματα ειναι... μετα απο χρονια φιλιας με γκομενα που γουσταρες τρελα..
- και γω σε γουσταρα τρελα τοτε... αλλα δεν το χα καταλαβει .. νομιζα οτι αυτα που μου λεγες τα λεγες για πλακα..
επρεπε να σου πω Ρα Παρια.