Όχι πια. Αλλά είναι δικό τους θέμα.
Printable View
Όχι πια. Αλλά είναι δικό τους θέμα.
κάτσε ρε μεγάλε. τόσα χρόνια δεν βρήκες γκόμενα και τελικά αυτή που σου ταιριάζει είναι αυτή που μέχρι πριν κάποιο καιρό ήταν στην παρέα σου ως κοπέλα του ΦΙΛΟΥ σου και τους έβλεπες σούπερ ευτυχισμένους και περνούσατε καλά σαν παρέα;
Δηλαδή δεν βλέπεις τίποτα λάθος; Γάμα το αν ενοχληθεί ο φίλος σου. Αξιοπρέπεια δεν έχεις; όταν πας με το ΠΟΥΤΑΝΙ την πρώην του και του ανακοινώσεις τα "ευχάριστα" και δεις στα μάτια του την απογοήτευση τι θα πεις;"πρόβλημά του"; Φτάνει πλέον με τα κωλομπαριλίκια αυτά. Και τους φιλελευθερισμούς σου να τους βάλεις στον κώλο σου όταν ενδιάμεσα παίζει το συναίσθημα του φίλου σου.
Αναρωτιέμαι. έχεις/είχες φίλους;
έντιτ: το τελευταίο λύθηκε
Ε πως να έχω φίλους λέμε.
Δε βλέπω τίποτα λάθος αν γίνει ειλικρινά. Η αξιοπρέπειά μου δε θίγεται με κανέναν τρόπο. Η απογοήτευση του φίλου από που προέρχεται; Επειδή είναι δική του; Ή επειδή τη θέλει ακόμα; Ή επειδή του φέρνει κακές αναμνήσεις; Για πες.
Εντιτ: ααααχαχαχ νόμιζα ότι το έγραψες μετά το Γκουντ Σαν. :thumbsup: Χαίρομαι που φτάσατε ταυτόχρονα στο αντικειμενικό συμπέρασμα.
Η απογοήτευση προέρχεται από το ότι τελικά είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ.
O Sabbattack; :eek:
Εδιτ: ΟΚ, πρέπει να γράψω και οντόπικ. Τι ακριβώς πούστικο κάνει ο φίλος Β σε αυτή την περίπτωση;
Τελικα Ηαρμπιντζερ εισαι ο φιλος βητα ή απλα ποσταρεις για τη μαλακια και για τον αντιλογο?
Εμενα ειναι ειλικρινης η απορια μου
parte ena c/p giati bariemai.
Ο χρήστης Spiritual Healing λέει:
egw de 8a sta8w sthn antrikh symperifora
8a sta8w se auta pou egrapse h enitharmon
Ο χρήστης Spiritual Healing λέει:
ousiastika leei "emeis eimaste poutanes kai exoume pro pollou kalymenh thn plath mas stis alles gynaikes, logw emfyths anasfaleias"
eseis oi antres ti kanete?
kai emeis prepei na deiksoume anwterothta kai kala.
Ελπίζω να είναι το ποστ μου αφορμή και να μην εξηγείς σε μένα.
Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι στις ιστορίες που πλάθουν τα χτικια του φόρουμ, ο πρώτος φίλος ήταν "σούπερ ευτυχισμένος" και άλλα τέτοια ενώ ο δεύτερος στάνταρ πάει "για ένα γαμήσι". Διότι γνωρίζουμε ότι όποιος προλάβει τη γκόμενα γενικά την αγαπάει κιόλας, ενώ ο δεύτερος είναι ένας γλίτσας που καυλώνει μόνο όταν κλέψει τη γκόμενα του ΦΙΛΟΥ.
Αν ένα χτικιο-φίλος πήγαινε με πρώην μου θα του έσπαγα τα μούτρα (ή θα του την έλεγα στο ι αρ!), γιατί θα το έκανε έχοντας την εντύπωση ότι μου κάνει κάτι κακό. Από την άλλη αν έκανε το ίδιο ο χαρμπινγκερ-φίλος, κυριλέ και ούζα με τον ρέιζορ.
Όσο για το αποπάνω που κάνω κουόουτ, αν δεν ξέρετε αν θα πειράξει τον φίλο σας το να κάνετε κάτι με πρώην του, πόσο σκατά φίλοι είστε; Υπάρχει πραγματικά λόγος να ρωτήσετε κάτι τέτοιο; Γιατί αν μιλάμε για τους "φίλους" για τους οποίους δεν ξέρετε τέτοια πράγματα, τότε λέγονται γνωστοί και τους πηδάμε τις γυναίκες αβέρτα. Τις πρώην ντε.
The Man from Tallahassee
:pink: θέλεις να κάνεις edit τα ποστ μου για να γίνουν ερωτεύσιμα σαν αυτό; Να κάνουμε και ένα joint account. What do you say? You and me, we can go places.
Ον τόπικ, διευκρίνιση, εγώ προσπαθώ να περιγράψω τι πιστεύω ότι είναι το δίκαιο, στην πράξη είναι διελκυστίνδα το θέμα, μπορεί να συμβιβαστείς. Απλά ας παραδεχτούμε ότι το να μη θες να σου πάρει φίλος την πρώην είναι πρωτόγονο κτητικό ένστικτο, και να πάψουμε να του δίνουμε δίκιο. Μπορεί να το ανεχτείς υπό συγκεκριμένες συνθήκες και για συκγκεκριμένους φίλους (και αντίστοιχες κοπέλες), αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις κάνεις χάρη. Αυτό.
OKSW POUSTRELIA
Πάει δεν παει, πουτάνες θα τις ανεβοκατεβάζετε όλες. Μη λέμε μαλακίες. Μια δικαιολογία ακόμα για να κακοχαρακτηρίσεις την πρώην/τη νυν/τη μελλοντική είναι αυτό.
Μόνο εσείς είστε οι σωστοί και ηθικοί και γαμάτοι που παρ'ολο που κερατώνετε αβέρτα (συχνά δε, με νυν φίλων σας, γιατι να μωρε.. είχαμε πιεί) για κάποιο λόγο παραμένετε γαμάτοι και στους κύκλους σας θεωρείστε και γαμιάδες κ πουτσαράδες απο πάνω.
Άντε ρε πόρνες.
Στηρίζουμε Οντόνιαν 100% σε οτι έχει πει. Ιν γιορ φεις. Οι λοιποί, που δεν αντιλαμβάνεστε πως ο μόνος παράγοντας στην εξίσωση δεν είναι πως ο άλλος είναι ΦΙΛΟΣ άλλα παίζουν 15 άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν την κατάσταση απολύτως φυσιολογική και αποδεκτή, είστε κολλήμένα, ανώριμα, ανασφαλή ζωάκια.
Ρισπέκτ στα ταγκς!
.
γιατι? εγω μολις ξυπνησα και απολαμβανω τις χθεσινοβραδινες σας ποστιες!
Πρωινός καφές+er είναι στανταράκι.
.
Δε βαριέσαι.. :grin:
Υπάρχουν τρισχειρότερες εξαρτήσεις.
.
ελα μην γαμας ομως το τελειο θρεντ με τα τελειοτερα ταγκς!
ον-τοπικ
υπαρχει και η περιπτωση που δεν θυμαμαι να αναφερθηκε να παει η πρωην με τον κολλητο σου για να σου την μπει στο ματι!
.
Χαχαχαχαχαχα..
Η πρόβα sadhus, παλιοκουτσομπόλα, δεν είχε να κάνει πουθενά με εξαρτήσεις. Εσύ δε μεθάς ξέρω γω. Κι αν το κάνεις, είσαι αλκοολικός.
'Αντε να κοιμηθείς γιατί λες ασυναρτησίες.
.
Μαλακίες λες :smile:
Καληνύχτα σου.
μάλλον για τα 4/5 της μπάντας λέει (3/5 βσκ) κ ουχί για σένα
τι μάλλον δλδ..:fear:
Αν κάποιος φίλος μου πηδούσε μια πρώην μου, αφενός θα πλάκωνα στο ξύλο την ΚΑΡΙΟΛΑ, που γεννήθηκε πουτάνα κτλ κτλ αφετέρου θα αισθανόμουν περήφανος για το φίλο μου, γιατί θα σκεφτόμουν τα παιδικά μας χρόνια που μιλούσαμε μόνο για μπάσκετ και θα χαιρόμουν που στην παρέα μου εξελιχθήκαμε όλοι σε πουτσαράδες.
Εγώ παιδιά πιστεύω πως οι πραγματικοί ΦΙΛΟΙ τα μοιράζονται όλα. Εκτός από τις γυναίκες! Τις πουτάνες άνετα όμως! Δεν θα έκανα ποτέ κάτι με γκόμενα γνωστού μου. Με φίλου όμως ΑΝΕΤΑ.
ΑΡΧΙΔΑ μήπως είσαι ΑΣΟΒΑΡΟΣ;;;
ΑΣΟΒΑΡΟΣ
μμμ, η εμφυτη ανασφαλεια από που συμπαιρενεται;
κατα τα αλλα, ο,τι ειπε ο οντονιαν. υπαρχουν φιλοι που [κουοτ] κουβαλανε ολες τις σχεσεις τους μαζι τους, οποτε ρισκαρεις πολυ εντονα τη φιλια αν κανεις κατι με πρωην τους, υπαρχουν κι αλλοι που τις σχεσεις τους τις αφηνουν πισω τους [/κουοτ]
Πριν από πέντε χρόνια είχα κάνει πέσιμο σε φίλη μιας πρωην (μπροστά της μάλιστα) και μου έφυγε ένα διακριτικό ρέψιμο και μια υπόνοια κρασιού και η αντίδραση της πρωην μου ήταν: ''στα έλεγα''.
ποτέ δεν κατάλαβα τι της έλεγε βέβαια και δεν έχει σημασία αφού γύρισα σπίτι μόνος
:fear:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχακλαίωχαχαχα
βεεεεεεεεεεεεεεεεεεβαια.. 8)
χμ, χμ γενικά πολύ δύσκολα, το θεωρώ μάλλον απίθανο, αλλά παίζουν κ πολλοί άλλοι παράγοντες (γιατί τα χάλασαν, ποιος παράτησε ποιον, πόσο καιρό ήταν μαζί, τι σχέση ήταν κλπ κλπ κλπ).
περιμένω ποστ μπέρνιν
Βασικά κάτσε ρε μάθς γκάι. Δεν τα λέω όσο ρομαντικά και παραμυθένια με παρουσιάζεις να τα λέω. Αν ο Α πηγαίνει μόνο για γαμήσι, τότε δεν έχουμε ιδιαίτερους συναισθηματισμούς και εμένα προσωπικά ΣΤΑΡΚΙΔΙΑ μου αν θα την έσπερνε όλος ο πλανήτης μετα. Μιλάμε πάντα για τον Α να νοιώθει πράματα. Όλσο δεν είπα ποτέ ότι ο Β πάει μόνο για να δώκει τη μήτρα της πρώην. Και οι πολύ ωραία τοποθετημένες ειρωνείες σου είναι επίσης άουτ γιατί προσωπικά εξέτασα μόνο τις συνθήκες υπό τις οποίες θα υπήρχε πρόβλημα κατα την άποψη μου.
Τέλος ένα χτικιό φίλος σου δεν θα σκεπτόταν ποτέ να κάνει το οτιδήποτε με πρώην σου. όποτε άδικα υποθετικά θα του έσπαγες τα μούτρα υποθετικά του τη λες στο ιαρ