Ναι για pc λέει, δεν υπάρχει σύγκριση με console version
Printable View
Ναι για pc λέει, δεν υπάρχει σύγκριση με console version
Ναι ρε μανς, για πισί λέω. Τζάμπα το flame.
για pc λοιπον πατε με pro χωρις δευτερη σκεψη(και psp τα ιδια αποσο γνωριζω)
ας πουμε 2 πραγματα παραπανω.βασικα βελτιωση στα γραφικα ειδα μονο στα κοντινα πλανα σε προσωπα και τιποτα αλλο,παρ'ολα αυτα παραμενουν καλυτερα απο του fifa imo στο οποιο ειναι καπως πιο καρτουνιστικα.απο κει και περα η 360 κινηση ειναι οντως συν γιατι εκτος των αλλων αποφευγεται και η "περναω τους παντες με εναν παιχτη" κατασταση.το σουτ μου φανηκε ελαφρως καλυτερο απο το 09,οι τερματοφυλακες καπως πιο εξυπνοι αλλα οσο αφορα τους αμυντικους...οσες φορες ανοιγα τη μπαλα μπροστα με το r1 καθοντουσαν και με κοιταγαν(μονο ακρη που δεν εκαναν ξερω γω)
αν και αρκετα απο αυτα ακουγονται βελτιωσεις,η αισθηση που σου αφηνει το παιχνιδι ειναι οτι παιζεις το ιδιο με το περσινο απλα πατσαρισμενο(αν και το ακουγα τις προηγουμενες χρονιες,προσωπικα φετος το ενιωσα πραγματικα και ισως φταιει και ο ενθουσιασμος απο το fifa demo που αυξησε τις προσδοκιες)
αυτα τα λιγα και τα υπολοιπα θα τα δουμε στις τελικες εκδοσεις και των 2...ελπιζω οντως τα demo να ειναι μηνων πριν και τα αρνητικα στην retail να ειναι λιγοτερα.το σιγουρο ειναι οτι φετος θα τα παρω both(αφου ουτως ή αλλως το pro θα το αγοραζε ο bro ο κοσμος να χαλασει =p)
1ες εντυπωσεις
+ παιχτες λιγοτερο αερινοι. νιωθεις καποιο βαρος
βελτιωμενα γραφικα
πιο γρηγορο λογω ταχυτητας πασας
δεν ειναι ευκολο να περασεις τους παντες με τη γνωστη κοφτη ντριμπλα
νεες επιλογες για το στυλ ομαδας
νομιζω καλλιτεροι τερματοφυλακες
- αμεσοτητα πασας
τα ξαφνικα πεταγματα των παικτων.
δεν φαινεται το πολυγωνο στα στατιστικα των παιχτων (λολ)
η δυσκολια μαλλον δεν ειναι καλη. στο ανωτερο επιπεδο νικας απ την αρχη
δν μ ερχεται κατι αλλο για την ωρα
Αυτό με τα σταστιστικά το παρατήρησα κι εγώ.
Γιατί σκατά το κάναν έτσι;
Πω ειναι αηδιαστικο με ελληνικα ε.ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ.
Χτες το επαιξα κι εγω,δεν μου κανε καμια τρομερη πρωτη εντυπωση,και αυτο το πραγμα με το αμπαλο κοντρολ ειναι σπασαρχιδικο.
Με τα στατς οντως μεγαλη μαλακια,ελπιζω να το αλλαξουν στην τελικη εκδοση.
Α,επισης,και τα βελακια βγαλαν ή εγω δεν τα βρηκα?
Μόνο εμένα μου φαίνεται για ακόμα μια χρονιά καθυστερημένος ο τρόπος με τον οποίο κουνάνε τα χέρια τους οι παίκτες ενώ τρέχουν;
Επίσης ας υπάρξει για πρώτη φορά ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ online στο PC και τίποτα άλλο δε ζητώ.
Σταματα με τρομαζεις.
Εε,αυτο που λεει στο gamespot για το pro στο pc:
Pro Evolution Soccer 2010
* Konami
* Soccer Sim
* Release: Dec 31, 2009
ισχυει?
Τι 31 Δεκεμβρη γαμω το σπιτι σας.
23/10/2009 ειναι παντου εκτος wii που παει ενα μηνα μετα και psp/ps2 που παει 2 βδομαδες μετα.
Οποτε το gamespot λεει μαλακιες,ωραια.
Gamespot = ΗΠΑ και εκεί πάντα κυκλοφορούσαν τελευταία τα soccer games για ευνόητους λόγους.
αηδιαστικό το ντέμο αλλά κλασσικά παιχνιδάρα θα βγεί, όπως άλλωστε και το 2009 στο οποίο το ντέμο δεν παιζότανε.
δεν ξέρω αν προαναφέρθηκε αλλά...
ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΨΕΙΡΕΣ.
*γκουχ* RELOADED *γκουχ*
ΙΤΣ ΑΟΥΤ ΔΕΑΡ!
Πρώτες εντυπώσεις στα πρώτα 3 φιλικά ματσάκια στο πισί:
1) Πολύ πιο εύκολο από τα προηγούμενα(κατόρθωμα).
2) Η αγαπημένη Νιγηρία δεν είχε σωστά ονόματα(το μισητό Καμερούν είχε).
3) Store Data και στο play again with same teams κάνει reset σύστημα/αλλαγές. Κάνεις copy από stored data και αλλάζει μόνο σύστημα, όχι παίχτες. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
4) Ψιλοτρύπιοι τερματοφύλακες, αλλά δεν έπαιζα με ομάδες με βαν ντερ σαρς και σμάιχελς.
5) Πιο αργό λίγο, αλλά με πολύ πιο ρευστή κίνηση. ΜΕΓΑΛΟ συν αυτό.
6) Πιο ωραία γραφικά από το προηγούμενο, ειδικά σε κοντινά κλπ κλπ(ίσως να φταίνε και τα 7 βέβαια αντί για τα xp που είχα).
Γενικά ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Περισσότερα αύριο που θα το λιώσω.
δεν είναι φιφα
δεν ειναι φιφα next gen βασικα.γιατι στο pc...
παντως φετος η ea πρεπει να πηρε τη μεγαλυτερη μεριδα pes fans ever.
Το βαλα λίγο τώρα το πρωί, ότι είχα πει και για demo πάνω κάτω, η ταχύτητα είναι όντως λίγο πιο κάτω από του 9, αλλά όταν η μπάλα φεύγει απ'τα πόδια (σέντρες, μακρινές πάσες κλπ), τότε η ταχύτητα αυξάνεται πολύ, ελπίζω να βγει κάνα patch να το διόρθωσουν. Επίσης αν έχω καταλάβει καλά, ο review code που έδωσαν σε sites κλπ είχε την ταχύτητα του demo και μετά λόγω κριτικών την αύξησαν, δεν ξέρω αν μου αρέσει περισσότερο έτσι, θέλω λίγο χρόνο
gia pc genika to pro paramenei kalytero i @@ ?
Νομίζω ναι, απ'ότι ακούω η έκδοση του fifa είναι ακόμα ότι να 'ναι στο pc
-πολύ καλό με μια πρώτη εντύπωση.
-εχουν γαμήσει λίγο την προωθημένη μπαλιά όμως ή μου φαίνεται;
-ακόμη νομίζω οτι αργεί η απόκριση του παίχτη (αν και εχει βελτιωθεί κάπως απο το demo)
-επανήλθε η χαρά του άμπαλου "παίρνω γρήγορο παίχτη και περνάω όλο το σύμπαν"
-τα γραφικά ΓΑΜΑΝΕ
αυτά με μια πρώτη ματιά
ασχετο: θα μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτο το "360 mode" που λένε οτι έχει το pro φέτος και αναγκάστηκε να το βάλει καθώς λένε οτι το πρωτοεισήγαγε το fifa?
Μέχρι τώρα ο παίκτης μπορούσε να κινηθεί σε 8 κατευθύνσεις μόνο, πάνω, πάνω δεξιά, δεξία κτλ, κάτι που περιόριζε όσο να 'ναι την κίνηση. Το 360 σημαίνει κίνηση 360 μοιρών, δηλαδή ότι μπορεί να κινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλει. Πάντως, ακριβώς επειδή δημιουργήθηκε στο προ σαν απάντηση, δεν έχει υλοποιηθεί πολύ και δεν βλέπεις σε αυτόν τον τομέα τόσο μεγάλη διαφορά
αχαχαχαχα ειναι τραγικα αστειο αν βαλεις τη φατσα σου στον παικτη σου,βαζω ρηπλεη και καθομαι και με βλεπω να κανω ΜΑΝΓΚΙΕΣ συνεχως
βρηκεν
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Τι κανει ρε το γαμημενο!
http://img132.imageshack.us/img132/1707/fantasmata.png
H ένσταση είναι στους "μαύρους" παίχτες;
Αν ναι, το 1ο πράγμα που τσεκάρεις είναι αν έχεις τελευταίους drivers στην κάρτα γραφικών.
Το εχει εμφανισει 3-4 φορες μεχρι στιγμης μονο,γι αυτο μου φανηκε κουφο.Θα κατεβασω τους τελευταιους drivers για σιγουρια,θενξ.
το πήρα χθες το βράδυ απτο σεβεν, στο κλασικό τσεκάρισμα της υπερπινκ υπαλλήλου, οπότε δεν έχω προλάβει να το λιώσω ακόμα.
με μια πρώτη ματιά, για PS3 λέω ε, το 360mode δεν θα το καταλάβαινα αν δεν έλεγαν ότι υπάρχει, η προωθητική πάσα όντως θέλει εξάσκηση, τα γραφικά σούπερ,
μαλακία που έβγαλαν τον ρόμβο για τους παίκτες και έχει νούμερο στατιστικής που αλλάζει αν βάλεις τον παίκτη σε άλλη θέση από τη δική του, μαλάκα αυτό το θυμάμαι από το φιφα 2004, μαλακία και που τα συστήματα δεν έχουν πλέον παραλλαγές και πρέπει να το κάνεις εσύ κάθε φορά με το edit position (εκτός αν έχει και δεν τα είδα).
Γενικά πρόλαβα και ξεκωλιάστηκα από Liverpool (1-5), Barca (2-4),
Milan (0-3) και Rosenborg (0-1), προφανώς πρέπει να κάτσω να δω τα καινούρια settings για το στυλ παιχνιδιού και κυρίως για την άμυνα γιατί δε γίνεται δουλειά έτσι.
Τέλος θέλω να πω ότι έχει γίνει φοβερή δουλειά στο θέμα του ρεαλισμού, ο γαύρος για ακόμα μια φορά έφυγε νικητής από την Τούμπα (dragao), ο Μουσλίμοβιτς έχανε αυτά που δε χάνονται, ο Γκαρσία πήρε κόκκινη (είχα νεύρα εκείνη τη στιγμή, ήταν μεμονωμένο περιστατικό) και ο Κονσεισάο μούτρωσε όταν τον έκανα αλλαγή με τον Κουτσιανικούλη. Αν και στα ερυθρόλευκα κόρνερ δεν πετάχτηκε ούτε ένα μπουκάλι, ελπίζω να διορθωθεί στο επόμενο.
γιαυτο πηγαινε και παρε το fifa 10 τωρα ωστε να δεις την διαφοραQuote:
το 360mode δεν θα το καταλάβαινα αν δεν έλεγαν ότι υπάρχει
νοικιασε το εστω ρε.απλα να τσεκαρεις.
καλά, ναι, για τσεκάρισμα θα το νοικιάσω σίγουρα, απλά έχω ήδη ακούσει από πολλούς φίλους να το εκθειάζουν και φοβάμαι ότι αν το παίξω και είναι κατά πολύ καλύτερο του προ θα ξενερώσω και θα πάω να το αγοράσω κατευθείαν. και μετά για μεσημεριανό θα έχω κρουασανάκια τσάμπιον, 0,30 ευρώ το ένα. :razz:
btw επαιξα για πρωτη φορα το online team play του fifa το οποιο τα σπαει.11 vs 11,ο καθενας τον παιχτη του και σχολια στο voice με φωνη μπορατ "what the fuck are you doing essien?"
ελιωσα.
για την ιστορια χασαμε απο τη ρεαλ 2-1