Βάλε και της Μονεμβασιάς τα κάστρα να κάνουμε moshing :dfinger:
Printable View
Βάλε και της Μονεμβασιάς τα κάστρα να κάνουμε moshing :dfinger:
Burni ποια περιπτερού από Ζωγράφου γάμησες;
ωχ, κερατο.
Καλό βόλι σουόλεν! Το χεις. πιστέυω σε σένα
ρε μαλακια κ χιλιοειπωμένο αλλα απλα να εισαι ο εαυτος σου κ να μην εχεις κανενα αγχος.
μην προετοιμασεις τπτ να πεις κ απλα κανε κουβεντα για οτι σου ρθει εκεινη την στιγμη, το θεμα ειναι να ξεκινησει καπως.
αλλωστε αυτη σου σκαγε τα χαμογελα
εδιτ : ψηφάω ΝΑΙ κ στηριζω . αν δεν κατσει η κέντα πες που ειναι ομως ε
και πέρνα της και την τσίγκινη μαλακίτσα που ανοίγει τη μπύρα για δαχτυλίδι!
έτσι έτσι ρομάνς ο μπέρνι.
Burni, για το περίπτερο λίγο πάνω απ'τη eurobank λες;
fadomdak, kserw. to eixa ipopsin mou alla ksexastika apo kektimeni taxitita ke piga na kanw edit alla den vrika pws.
on topik: TITS OR GTFO.
δεν θέλω να φανώ εγωιστής ορ σάμθινγκ, αλλά Swollen, όταν βρεις τον τρόπο να την ρίξεις στείλε μου ένα πμ πλιζ, θέλω να δω αν θα πιάσει και στην περιπτερού απέναντι από το Χάρλει, πλιζ και θενξ. :pink:
epic thread
χα
απ'ότι φαίνεται δεν υπάρχει τρόπος (προφανώς)
άστο να πάει μόνο του
μέχρι να μου πει ότι είναι με άλλονα κσερωγω
τότε προβλέπω να γίνει κάτι τέτοιο
γιες μαστερ
ναι γιατι ξερω σε ποια περιοχη εισαι και καταλαβα ΑΚΡΙΒΩΣ ποια λες.η συγκεκριμενη ακουσα πως εχει 2 μηνες που χωρισε και ο τυπος με τον οποιο τραβιοτανε ειχε τιν ιδια κοπσια με σενανε σουολεν.
εντιτ:αλλα ητανε μαλακας και κακιασμενος.
παντως εγω αν ημουν γκομενα και μου ελεγαν "απο εδω ο μπερνις,την εχει μεγαλη" θα γελουσα και θα θυμομουν τον μπερνιε,κολλητο του ελμο που ετρωγε μπισκοτα στο κρεβατι στο sesame street.
nai alla egw trww mpiskotakia sto krevati
opote kateva athina gia mpures
me azor
egw pali an imouna gkomena k eixa akoysei tooosa pia gia ton burnin 8a tou eperna ena peripiimeno apo ektimisi k mono!
Άντε μπέρνη, σου'φεξε.
ρε ζώο, δεν πας να βρεις αλλού την τύχη σου και την αίσθηση του χιούμορ?
Αχαχαχααχαχαχα. Το τοπικ εξελισσεται υπερθεικα.
φωνάξτε και την παουεράνια κάποιος ρε... να γίνει τρίο μαλλιοτράβηγμα!
ααα ρεε Θείο-Swollen! γυναίκες μαλλιοτραβιούνται στα σκαλοπάτια του θρεντ σου ναούμ :grin:
του γκουντ σαν είναι το θρεντ ρε.. αφήστε το να ψοφίσει ΚΑΡΓΙΕΣ..
ή πατήστε του ένα λοκ
πλιζ
edfaga flasia.swollen paizeis se diplo tablo?me porwses
Σουόλεν, τώρα πολύ αργά, τη γάμησες, το τόπικ θα φτάσει περισσότερες σελίδες και θα είναι στην επικαιρότητα περισσότερο καιρό από το κυλιόμενες σκάλες και τραγελαφικοί. Η μόνη λύση για να μην έχεις σουξουμούξου και τέτοια σαν αυτά που λέει ο μπέρνιν είναι να τελειώσεις το θέμα εδώ και τώρα, όχι υπεκφυγές. Έχεις την ψήφο 32 από εμάς, κοίταξε να μη μας απογοητεύσεις.
και κατα προτιμηση για να σε αγαπαμε ακομα πιο πολυ ηχογραφηξσε το πεσιμο. ή φωναξε μας για βιντεοσκοπηση
ακομα καλυτερα αμε παρεα στο περιπτερο, οι υποοιποι πινουμε απεξω μπυρακια και σε παρακολουθουμε επευφημωντας και αλλα ομορφα
KRIMA
de peirazei mas porwneis kiets
giati de grafeisse cdaki th sullogh thn teleutaia tou paulara me ta mplouz na thn akousete sto periftero me mpures ktl?
enalaktika h ataka akh kolaei
exeis wraia matia
na sta petaxw exw?
megales stigmes
enalaktika mas les pou einai to peri[tero, paw ths lew ti grafeis sthn u[pografh sou porwnetai pou th swzw apo ena remali san esena kai me kernaei mpurakia(siga mh th gamaga)
κανα νεο ειχαμε?
Κανένα νέο?
Μπήκε ο κολιός στο ξύδι?