βασικά εμένα με νοιάζει να μη με πονάνε τα μάτια μου όπως έχω πάθει με άλλες οθόνες αλλά και οι αποχρώσεις μου φαίνονται πιο φυσικές, τι να πώ... γούστα
Printable View
βασικά εμένα με νοιάζει να μη με πονάνε τα μάτια μου όπως έχω πάθει με άλλες οθόνες αλλά και οι αποχρώσεις μου φαίνονται πιο φυσικές, τι να πώ... γούστα
katse, phres eizo gia na mhn ponane ta matia sou? Gia lcd milwntas panta, to mono pou isws mporei na enoxlei einai to brightness, pou ok, to xamhlwneis...
Oi apoxrwseis einai pio fysikes, giati sunithws oi eizo exoun panels gia auth th douleia, alla sunithws auto exei ws apotelesma megalutera response times, ara den einai kales gia tainies/paixnidia.
Σημερα δοκιμασα samsung LED full HD 24". Μεθαυριο θα παω να την αγορασω.
Πραγματικα αλλη διασταση.
Αυτο που με φοβιζει λιγο ειναι οτι αυτες τον ψιλοπαιρνουν σε αποτομο κοψιμο παροχης ρευματος. θελω και UPS γιαυτο το μωρο
εκτος κι αν ζεις καπου οπου το ρευμα δεν πεφτει ποτε και η ταση παραμενει σταθερη,πως γινεται να μην εχεις ηδη ups;
Εχω παντου surge πολυμπριζα. UPS δεν εχω :S
Είναι όντως τόσο απαραίτητα τα γιουπιες; Δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε απαυτά τα περίεργα τα πολύμπριζα και έχω πετύχει αρκετές διακοπές ρεύματος αλλά δεν έχει πάθει ποτέ καμιά συσκευή μου κάτι. Είμαι κωλόφαρδος ή πρέπει να είσαι γκαντέμης για να καεί κάτι;
Όταν ήμουν Κοζάνη μου είχαν καεί μητρική και σκληρός από peaks τάσης. Και από τότε πήρα ups και όλα οκ.
Με το που γύρισα ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και πήρα καινούργιο υπολογιστή το ups πλέον δεν σήκωνε την τάση του οπότε πέρασε σε αχρηστία. Έκτοτε απλά στην πρίζα και δεν έχει πάθει τίποτα 5 χρόνια τώρα με διακοπές και κεραυνούς και τα όλα του.
Απ' ότι καταλαβαίνω έχει πολύ σχέση με την περιοχή που μένεις και συνεπώς τον υποσταθμό της ΔΕΗ που σε εξυπηρετεί. Εφόσον περάσει ικανό διάστημα και δεν έχεις πάθει τίποτα το λογικό είναι ότι δεν το έχεις ανάγκη. Βέβαια πάντα υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει στιγμιαία τάση 500 Volts που θα σου κάψει και το pc και την τοστιέρα αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μια και ο κόσμος μας τελειώνει το 2012.
Αχ αυτό το dojo της Κοζάνης !
αυτό με τα μάτια είναι παρατήρηση δική μου, έχω φτάσει σε σημείο να έχω πονοκέφαλο κοιτόντας samsung η nec
βασικά δεν παίζω παιχνίδια αρκετό καιρό τώρα, μόνο κάτι emulator και μέχρι τώρα δεν έχω θέμα... στις ταινίες είναι κομπλέ. ίσως μην κρίνεις βάση στατιστικών (by the cover) αλλά πάνε δοκίμασε, γιατί στις μέρες μας όλοι κοιτάνε αριθμούς αντί να το ζούνε... δεν έχει σημασία πόση ανάλυση έχει η οθόνη σου, αρκεί να γουστάρεις που την έχεις και να σου κρατήσει, στην περίπτωσή μου eizo... τι να κάνω δεν φέρνουν shamrock πλέον...
http://www.raiden.net/images/article...ck_monitor.jpg
στα στενά.
Dell 2709w με SPVA panel. Στραβονομαι
(δεν ειναι δικια μου η πικ)
http://farm4.static.flickr.com/3357/...d105887de3.jpg