Deggial ακυρο το μειλ μου.
2 μερες μετα και 15 προσπαθειες/ακυρωσεις password μετα, επιτελους το δεχτηκε.
Τσιρς.
Deggial ακυρο το μειλ μου.
2 μερες μετα και 15 προσπαθειες/ακυρωσεις password μετα, επιτελους το δεχτηκε.
Τσιρς.
ντραγκον επειδη εγω αλλαξα παςς και μου εστειλε μια μαλακια οτι ναναι, αμα γινεται οπως εκανες και με τον μπερνι ,να σου στειλω κι εγω σε πμ τι κωδικο θελω.
Και δεν έστελνες κατευθείαν.
mplextikame me tis allages :P ... me vgazei san R & R
xwris to theme pounai moufa...me pianei ponokefalos :P
ναι το θεμα συνηθειας το ανεφερα σαν δικο μου μειονεκτημα, αλλα μονο εμενα μου φαινεται οτι οσον αφορα τα unread threads σε σχεση με τα read ειναι αρκετα πιο δυσκολο να τ'αναγνωρισεις, μαζι και το κυριολεκτικα ανουσιο του να υπαρχει κατι σαν hot thread που το κανει ακομα και πιο δυσδιακριτο?
nai ta ikonidia 8a mporousan na einai kalitera , toulaxiston sta topics me ta nea post an ginete .
edit: tora pou ta vlepo , an mporousame na exoume mono ta
"No new posts icon" gia ola osa den exoun new post kai
"Hot thread with new posts icon" gia ola osa exoun new post .
8a itan kapos kalitera
ksanaedit: leptomeria , alla kala 8a itan ta nicks na exoun pio mikri grammatoseira giati merika pou eine poly megala xalane to style
:)
γενικά το bright testing είναι πολύ ωραίο, και συνήθως δε μου αρέσουν τα φωτεινά
να το κρατήσετε!
τρώει κάτι κολλήματα και μερικά εικονίδια έρχονται από το dark testing βέβαια :/
πειτε λιγο πως βαζουμε μικροτερο text,[size=-2] δεν
Χμου, βασικά γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας και κοιτάτε στα εικονίδια τέρμα αριστερά τη στιγμή που σε όσα έχουν νέα post υπάρχει αυτό:http://www.electricrequiem.com/forum...s/firstnew.gif το εικονίδιο πριν το subject;
- και στα δύο themes δεν επιτρέπει το "multiquoting" όταν πατάς "quote" και το υπάρχον ποστ περιέχει ήδη 1 τουλ. quote.
- να γίνει μικρότερο το font των nicknames.
- το view your posts μόνο εγώ το χρησιμοποιούσα? αν μπορούσε να μπεί ενα εξτρα τέτοιο κουμπάκι στο toolbar θα ήταν πολύ βολικό.
- επίσης απ'ότι έχω παρατηρήσει γενικά στο vBulletin το New Posts διαφέρει από το Today's Posts από την άποψη ότι δε σου δείχνει όσα topics επισκεφτείς μετά το login σου. Γενικά θα βόλευε να σου δείχνει όλα τα topics που έγιναν νέα ποστς από την τελευταία φορά που μπήκες. δηλαδή σαν το today's posts απλά να μην είναι μόνο τα σημερινά αλλά απο το τελευταίο σου login. και να αντικαταστήσει το "New Posts". Καλό?
χμμμ κατι αλλο.
οταν καποιος ποσταρει ενα λίνκ το οποιο ειναι μεγαλο, στο παλιό φόρουμ το συμαζευε αυτοματα βαζοντας αποσιωπητικα στο μεσον της διευθυνσης.
Τα παρόντα θεματα δεν το κανουν αυτο με αποτελεσμα να ξεκωλιαζεται στο πλατος της η οθονη και εμφανίζεται μπαρα με αποτελεσμα το ακρως σπαστικο navigation και στον αξονα ΧΧ'.
Στο Dark Theme μου το κανει πολυ πιο εντονα.
Ενω στο Bright Testing Theme λιγότερο.
ΕΝΤΙΤ: Βασικα στο ΝΤΑΡΚ το κανει περισσοτερο.
Παραδειγμα ποστ: http://www.electricrequiem.com/forum...9&postcount=69
Και επίσης επιμηκύνει (παρασερνει) και όλα τα υπολοιπα ποστ που δεν εχουν εντερ φτιαχνοντας μια απαισια ευθεια γραμμη.
Εσας ετσι ειναι???
Bright testing το δείχνει με τα αποσιωπητικά και με τα πάντα όλα, και δεν ξεχειλώνει τη σελίδα.
Στο testing dark (δεν ξέρω αν ισχύει και για τα άλλα) δεν υπάρχει ενιαία γραμμή για τα profiles των πόστερς αριστερά των πόστ, πχ εδώ http://www.electricrequiem.com/forum...=15115&page=22
Ισχύει, τα μακρουλά νιξ μπζιλοκσεχειλώνουν το πλαίσιο αριστερά.
Na elpisoume oti 8a ksanampei kai ER logo panw?
Αυτό κοιτάω τώρα πριν πέσω για ύπνο, αν δεν μπορέσω σήμερα τότε αύριο.
"You have included 16 images in your message. You are limited to using 4 images so please go back and correct the problem and then continue again."
An ginetai na allaksei auto?
Ναι, εβγαλα τελειως τον περιορισμο.
αγαπητοι mod/admin θα σας ρωτησω για τριτη φορα,γιατι δεν μπορουμε να βαλουμε μικροτερο text στο sig;
Σοβαρέψου ρε συ. Έχω ήδη γράψει ότι, ειδικά σε αυτή τη φάση, χρειαζόμαστε μόνο χοντρά bug reports και πράγματα που δυσκολεύουν τη χρήση του φόρουμ. Έχουμε φάει το τελευταίο 24ωρο για να κάνουμε το φόρουμ όσο χρηστικό ήταν και πριν την αλλαγή, κι εσύ ρωτάς τρεις φορές γιατί δεν μπορείς να βάλεις μικρά γράμματα στο σιγκ; Ρώτα σε μια βδομάδα ρε άνθρωπε, έλεος.
καλα μη βαρας,απλα μηπως εχει καμμια αλλη εντολη και δε τη ξερω ρωταω
Νομιζω το μεγεθος font στα nicknames παντως ειναι μια πολυ καλη αλλαγη, καποιος ειπε να μικρυνει, ο μονος λογος για να γινει κατι τετοιο ειναι κατα τη γνωμη μου "για να μοιαζει με το παλιο", αλλιως καλυτερα ετσι. ΙΜΟ.
Ναι ρε μανάρι, σόρι αν ήμουν απότομος, απλά επειδή αναφέρθηκες σε mods/admins: προφανώς έχουμε πιο σημαντικά θέματα για να ασχοληθούμε μέσα στο πρώτο 24ωρο από το μέγεθος των γραμμάτων στις υπογραφές. Να ρωτάς τρεις φορές σε ένα 24ωρο είναι υπερβολή, κάνε υπομονή και ξαναρώτα όταν ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.
ρε σεις το html είναι γενικά απενεργοποιημένο ή εγώ πρέπει να κάνω κάτι; ή μήπως ΕΚΑΝΑ κάτι; : P
sdfgsfdgdgfgffd
Γιατί, πότε ήταν ενεργοποιημένο το html στο er;
ε, πριν μπορούσα να επιλέξω χρώμα στα γράμματα και μέγεθος και να βάλω img και url και διάφορα έτοιμα τέτοια, τώρα μπορώ μόνο να γράψω σκέτο κείμενο, δεν έχει κουμπί advanced ούτε βλέπω μπάρα με επιλογές πουθενά. ούτε στο μπλογκ.
εντιτ!!! έντιιιιιιιιιιιττ!!! λολ τώρα κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω : Ρ οκ όλα καλα !!
Emoticons;
περιμενετε λιγο ρε μαλακες, τους εχετε πρηξει
Loader, αυτό είναι bbcode και όχι html.
Η λύση στο πρόβλημα και των δύο είναι η εξής:
UserCP -> Edit Options -> Message Editor Interface -> Standard Editor
Απλώς να υπενθυμίσω την ανάγκη για κουμπάκι "mark topics read" μέσα στα φόρουμς αν είναι εφικτό κι ένα "mark forums read" πάνω απο τα φόρουμς αντί για κάτω.
Το testing bright είναι αρκετά βολικό τελικά.
Θα μου λείψει το σκούρο όμως :-(
TO ER SPAMAPEI TO MAIL MOY
:razz:
YO DAWG I HERD YOU LIKE BLOGS SO I PUT A BLOG IN YOUR FORUM SO YOU CAN POST WHILE YOU POST.επος
http://www.electricrequiem.com/forum...postcount=2168
Dragonlord κάνε το ανακοίνωση και να φαίνεται σε όλα τα subforums γιατί απ'ότι βλέπω αρκετοί γράφουν ακόμα με νέα accounts