Βεβαίως, διότι όταν λέμε άποψη κατά του ΠΑΟ, λέμε απλά το προφανές, ενώ υπέρ, είμαστε τυφλοί. Σαφώς.
Το μεγαλύτερο λάθος ήταν η αποβολή, ναι ή όχι;
Με τον σαλτιμπάγκο που γελάει ας μην ασχοληθώ.
Printable View
Βεβαίως, διότι όταν λέμε άποψη κατά του ΠΑΟ, λέμε απλά το προφανές, ενώ υπέρ, είμαστε τυφλοί. Σαφώς.
Το μεγαλύτερο λάθος ήταν η αποβολή, ναι ή όχι;
Με τον σαλτιμπάγκο που γελάει ας μην ασχοληθώ.
πεναλτυ λενε λολ,δεν ειστε για κοσμο
κατα ταλλα οτι ειπε ο ρεγκιουλαρ
αφου καταφερνετε να βλεπετε σφαγες σημερα, τιποτα λιγοτερο δε σας αξιζει βασικα.
βεβαια τωρα που το σκεφτομαι βλεπετε σφαγες στα τελευταια 25 νταρμπυσαηρ μεταξυ μας.
ε.
χιχιχι.
H apovolh mporw na dextw oti o galleti ksegelase.Genika oi gauroi peftane me to mikrotero aggigma.
Giati oloi oi gauroi kanente san na milame me to Sarelako re paidia?Dhladh den evnoeiste potes eseis?
Εγω θα σου πω οτι και σημερα ευνοηθηκαμε. Αλλα το πεναλτυ ηταν, πως να το κανουμε δηλαδη. Πρεπει να εχεις προβλημα να μην το βλεπεις. Εγω τα οφσαιντ πως τα ειδα? Να το παιξω βαζελος Οντονιαν κι εγω και να δω ΟΛΕΣ τις φασεις του ματς υπερ μας, να σας αφησω με 7 παιχτες και 3 γκολ ακυρωμενα ξερω γω?
Η γνωμη μου:
-Πεναλτυ στον γκαλετι δεν ηταν για κανενα λογο
-Ηταν κοκκινη στον Χριστοδουλοπουλο προφανως
-Εκοψε πολλες φορες με λανθασμενα οφσαιντ...επισης με φαουλ εκοβε αρκετες φασεις...προσπαθωντας υποθετω να μη χασει τον ελεγχο του παιχνιδιου....αλλα τα εκανε σκατα...
-Για την αποβολη σαριεγκι δεν μπορω να ξερω γιατι εκεινη τη φαση δεν την ειδα
Γενικα ο ολυμπιακος ευνοηθηκε περισσοτερο...
Σαπιες και οι 2 ομαδες..μου αρεσε οπως το πηγε γενικα ο τεν κατε...αυτα
παμε για το ματς της χρονιας με βιγιαρεαλ....
Egw de lew gia dolous kai papantzes, apla ta sfurigmata tou akatallhlou Spa8a-ki alliwsan to apotelesma pou
nomizw oti htan diplo, apla giati emeis to 8elame, oi gelwtopoioi apla katebhkan gia na mazepsoun ta eishthria apoto gemato
thganaki toys.. (kai skaei sxolio tou uperxrhsth kai epixeirhmata-ia Mitsmann pou leei me th gnwsth poutso-eirwnia tou,
"akoma kai touristes malakes vazeloi sas phrame to X")..
Για τη μόνη που δεν είμαι σίγουρος είναι το τετ-α-τετ που δίνει οφσάιντ στο πρώτο (όπου έδωσε και ένα που εντελώς καθαρά καλυπτόταν ο Αντρέας). Αλλά όπως είπα και πριν, δε βρίσκω δόλο, σφύριζε ακριβώς αυτά που έβλεπε. Για μένα η αποβολή ήταν η μεγάλη μαλακία, μαχεύεται ο Βάσκος, τον αποφεύγει και ο γκαλετις και μετά πέφτει. Ριπλέι από μπροστά παρακαλώ.
Καλά, ότι βλακεία θέλεις εδώ μέσα από γάβρους θα την ακούσεις.
Το μόνο πέναλντυ που έγινε ήταν στο 92 αλλά το κοράκι ανακάλυψε οφσάιντ.
Με 10 μας άφησαν χωρίς λόγο και φαινόταν σαν οι άλλοι να είναι με 10.
Τέσπα, έπρεπε να είχαμε νικήσει και θα χαιρόμουνα πολύ αν είχε γίνει, αλλά στο παραγκοπρωτάθλημα του κοκαλιστάν δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά, του χρόνου πάλι.
Quote:
Originally Posted by jack the ripper
σ αρεσε που κατεβηκε να παρει το Χ δηλαδη.
--ανύπαρκτα οφσάιντ σε τελείως προφανή θεση για γκόλ
--ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Ντεθμέταλλο Βάσκο μας
--συνεχή σφυρίγματα στο πρώτο ήμιχρονο που έχωναν τους gay στην περιοχή μας, μήπως και η καραφλή λουλου βρεί το κεφάλι κανενός
γελάω
--με πτώσεις τοροβλάκα απο τον οικοδόμο, και της προαναφερθείσας καραφλής λουλουδούς
--με το και καλά πέναλτυ του σπυρόπουλου
--με τους παραπληγικούς εκφωνητές της ΝΕΤ
--με πόστς μίτς.φαντάζομαι και οι υπόλοιποι καρναβαλιστές που βρέθηκαν στο τηγάνι δεν ευχαριστήθηκαν αρκετά με τον γιο του παραγκάρχη και τις προσφορές του, γι αυτό και γιούχαραν στο τέλος.
ΥΓ: Στήστε άγαλμα στον γκαλέττι.σοβαρά. ακόμη και στην άμυνα ο καλύτερός σας είναι.
Eisai fantaros kai dikaiologeisai gia thn tuflwsh logw malakias :!:Quote:
Originally Posted by Darkling
η αληθεια ειναι οτι ο παο επαιξε πολυ επιθετικα, απλα οντως εχω βαρδια στο ναυσταθμο και δεν προλαβα να δω πολλα.
Κανεις πλακα ετσι? αν ηθελε το Χ πχ θα μπορουσε να κατεβαζε την ιδια ενδεκαδα με ισπανια....ουτε ιβανσιτς ουτε ρουκαβινα μεσα...και κυριως δε θα εκανε αλλαγες βαζοντας οικοδομο και κλειτον(εστω και στα τελευταια λεπτα τον δευτερο)Quote:
Γελάω πραγματικά με τους εμπειρογνώμονες του ποδοσφαίρου γαύρους. Που με όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια και έχουν συνηθίσει έχουν ξεχάσει τους βασικούς κανόνες του ποδοσφαίρου.
Εγώ μια απορία έχω. Αν η φάση με τον Γκαλέτι ήταν ανάποδα και ήταν σε επίθεση του Σαλπιγγίδη πχ τι θα λέγαν; Αν η φάση με τον Κλέιτον ήταν ανάποδα τι θα λέγαν;
Κατά τα άλλα, γούσταρα τρελά απόκρουση Γκαλίνοβιτς που πραγματικά θα έκανε όλα τα γαυράκια να τρίβουν τα μάτια τους(και όχι μόνο) και να αναθεματίζουν(το κάναν εκεί που είδα τον αγώνα). Δηλαδή οκ, όσο άχρηστος και αν είναι γενικά, ειδικά όταν η μπάλα είναι ψηλά, σήμερα με την απόκρουση αυτή έβγαλε τα λεφτά του για τη σεζόν.
ΥΓ: Πείτε του Ντιόγκο πως έχει γίνει χειρότερος από τον Καραγκούνη στο θέμα πτώσεις. Ειλικρινά. Δε μιλάω για το ματς μόνο, γενική διαπίστωση τους τελευταίους 2 μήνες είναι. Πρέπει να παίξει με αντίπαλο Ανρί να αρχίσει το σόου.
Καλά, και γω προσπαθώ να γελάσω με τους μικρούς Γκέμπελς που ούτε ανατροπή του Γκαλέτι βλέπουν, ούτε αποβολή του βάσκου, ούτε αποβολή του οικοδόμου. Συνεχίστε τη δουλειά σας, αλλά δεν βγάζετε γέλιο τελικά, δυστυχώς. Ούτε η Μάρθα Βούρτση τόση κλάψα. (προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλους, ε)
κατεβηκε για το Χ ο τεν... με Σαλπι Ρουκα Ιβανσιτς και Καρα.. οκ
εγω πηγα να δωσω σε κατι αρωστους γνωστους γαυρους συγχαρητηρια για το ματς και αντι να μου πουν για το πεναλτυ την κοκκινη του χριστοδουλο και το σφαξιμο που φαγαν το μονο που ειπαν ειναι... +11 ψηλεεεεεεε +11 ... :roll: μαλλον ηταν τυφλοι. το οτι απο το 60 παιζαμε με 10 και δεν φανηκε το αναποδο ... για να μη πω για την φαση στο 90...Quote:
Originally Posted by psychotron
δικιο εχεις..φανηκε αυτο οταν μειναμε με 10.Quote:
Δεν ειπα ότι μας έσφαξε. Γενικά η διαιτησία δεν ήταν και η καλύτερη. Αλλά εσείς, οι περισσότεροι τουλάχιστον, βλέπετε μόνο τα δικά σας, για τις υπόλοιπες φάσεις κάνετε το άσπρο μαύρο. Επίσης μόλις ξαναείδα στην εκπομπή του Καραλή στη νόβα την ανατροπή Γκαλέτι-Σπυρόπουλου, αρχίδια μπάλλα παίρνει, πόδια μαζεύει.Quote:
Originally Posted by freak brother
εκτος απο το προφανες του κλευτον επειδη εχω πιει κατι μπυρες και εχω και πρασινα γυαλια δεν θελω να μιλησω.. αλλα ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ χ.. δλδ ΕΛΕΟΣ.
νταξει ας ξεπερασω τις γραφικοτητες ΟΛΩΝ των γαυρων χωρις καμμια εξαιρεση και ας μιλησω σοβαρα.
ο διαιτητης απαραδεκτος με τους πλαγιους να σιγονταρουν με ζηλο.
εχει σφυριξει 11 καρτες εκ των οποιων αντε να δικαιολογουντε οι 6.
εχει αδικησει σε φασεις και τις 2 ομαδες και αν ψαχνουμε ποιες ειναι φασεις για γκολ ειναι ΜΟΝΟ δικες μας με 2 οφσαιντ τετ α τετ.
για το πεναλτυ χεστηκα .. εχει σφυριξει ηδη οφσαιντ..μαλακια του κλειτον που δεν τελειωνει τη φαση ωστε να ειναι καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος.
το πεναλτυ του γκαλετι δεν το βλεπει ουτε ο βερνικος και το ειδανε οι επιστημονες..ενταξει περαιτερω δεν μιλαω.
η κοκκινη στο βασκο ειναι για γελια.ουτε ο πατερας του κορακιου δεν την εδινε._
η κοκκινη στον οικοδομο ειναι μαρς.
οι γαυροι αν καταλαβα καλα εχουν προβλημα που δεν πηρε πεναλτυ ο λουγκανης νο2 του γαυρου (ο 1 ειναι ο βραζιλιανος μαμακιας) και που δεν μας αφησε με 9 παικτες μπας και βαλουν κανα γκολ απο στημενη φαση.
ρε σεις..ξεφτυλα...
περιπου 40 λεπτα παιζεται με παικτη παραπανω και δεν μπορειτε να πατησετε περιοχη.
αντ αυτου κατα διαστηματα βγαζουμε επιθεσεις αβερτα και κανουμε φασεις αναζητωντας το γκολ. εχετε ενα βλαχοισπανο στον παγκο που κανει αλλαγη και βαζει μενδρινο και γκονζαλες για να σας λυσει το προβλημα. το μονο που κανετε σε ολο το ματς ειναι να πετατε γιομα κι αγιος ο σπαθας και ο κροκους.
μεχρι και ο νικολακοπουλος στο σπορεφες ειπε οτι στο τελευταιο μισαωρο που μειναμε με 10 παραλιγο να χασετε.
καθηστε στο μπεναλτυ εσεις και την 2η κοκκινη.
ο γαυρος επαιξε 15 λεπτα στο α' και τελος...τα φτυσε.
αντιθετα εμεις το καλο μας παιχνιδι βγαινει με 10 παικτες το τελευταιο μισαωρο.
ο τεν κατε απ τον παγκο εχει δει πολυ σωστα το παιχνιδι και κανει πολυ καλες κινησεις ανακατευοντας σωστα την ομαδα και χτυπωντας το παιχνιδι ως το τελος.
με δοκαρια , διαιτητη και πλαγιους ακομα ενα ματς στο τηγανι πηγε στραφι...γεια σας.
ποδοσφαιρικα το παιχνιδι δεν αντεχει κριτικης...ζητημα αν εχει παιχτει 15 λεπτα μπαλα( οχι καλη...ικανοποιητικη εστω)
οπως και να χει ευχαριστημενος ειμαι..παμε να δουμε αν θα πεσει η πουτσα στο μπασκετ τωρα.
το προφανες = το μη οφφσαιντ η τη βουτα?
γενικα ο Μπορις σαν τα εχει πετυχει ολα σημερα!!!~1`
καλα εκανε και το σφυριξε αφου επεσε και μονος του ο βουτηχτης ο κλευτον... την ειχε μυρισει την φαση ο εποπτης.. μονο στην Ελλαδα εχουμε διορατικους εποπτες και μονο στο καραισκακη!Quote:
Ρε παιδιά, κάνετε λες και έχει δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα ο γαύρος :!:
Σε λίγο θα μας πείτε πως αυτή η υπερομάδα που στέκεται τόσο καλά και στας Ευρώπας δεν δικαιούται να είναι εκεί που είναι στο πρωτάθλημα :!:
Πραγματικά, γελά ο κόσμος όλος με τους οπαδούς του γαύρου.
ΜΠΟΝΟΥΣ: Είστε πιο αστείοι από παγωμένα καυλιά Ταάκε. :dfinger:
Poia ola exw petuxei egw shmera?
Συνεχίστε, τώρα κάτι πάτε να κάνετε από άποψη γέλιου.Quote:
ΩΩωωωωωωω παρακαλώωωωω μετά από σας, εσείς είστε συνεργάται του αξεπέραστου Μάρκου Σεφερλή χρόνια τώωωωωρα.. 8)
Προηγείστε αξιότιμε κύριε, ο Σεφερλής δεν πιάνει μία μπροστά σας
(πλάκα πλάκα, είμαι ο μόνος που βρίσκω το Σεφερλή γ.τ.π;;)
επειδη το εβλεπα χωρις φωνη , τωρα καταλαβα για την κοκκινη που λενε στον οικοδομ.. δεν νομιζω να επεσε ο αλλος απο το σπρωξιμο ... νομιζω οτι τον χτυπησε το σναιπερ του Πατερα που βρισκοταν με παραλαγη στις σουιτες.
όχι ρε συ πας καλά ο άνθρωπας είναι οτι πιο εμετικό έχει κυκλοφορήσει στο είδος στη χώρα, απλά για το τζέρτζελο το έκαμα το σχόλιο :!:Quote:
:D
Λολ, σύμφωνα με τον υπάλληλό σας καθηγητή μαλακίας Βαρούχα, πεναλτυ στον Γκαλέτι δεν υπάρχει, κομμένα 2 λάθος οφσάιντ δικά μας, λάθος η 2η κίτρινη στον μεταλλά,
λάθος το οφσάιντ στον Κλέιτον..
Το μόνο που δικαιάστε να μιλάτε απάτες γελωτοποιοί είναι η κόκκινη στον οικοδόμο που λανθασμένα δε δόθηκε!
Κονγκράτσ!
Επειδη το ειπε ο Βαρουχας.
Ο υπαλληλος.
meta apo to man utd - totenham vazw na dw auto.
kala na pa8w!
ευτυχώς δεν είδες αεκ. (αν και χτες "βλεπόταν"... κάπως) :P
Τώρα, άσχετα με τις διαιτητικές χαζομάρες, αυτή είναι η κόκκινη αρμάδα που θα μας έδειχνε πόσο αξίζει το πρωτάθλημα; Στο "απόρθητο" καραισκακη και με 10 παίκτες, να κάνουμε εμείς τις καλύτερες ευκαιρίες;
http://www.sportdog.gr/UserFiles/Ima...%B92009-07.jpg
Γελάω διαβάζοντας δηλώσεις Κόκκαλη. Δεύτερος στόχος το κύπελλο λέει, ενώ γαύροι κόβαν το πουλί τους(λέμε τώρα) πως δεν τους νοιάζει καθόλου. Η ομάδα δεν περνάει κρίση λέει, όταν τους πάει πίπα κώλο ο Θρασύβουλας της Γαλλίας, όταν πάνε να χάσουν στην έδρα τους από τους μισητούς αντιπάλους που παίζουν με 10 και τους γαμάνε οι λάινσμεν.
Αθάνατος γαύρος, ποτέ δεν σταματά να μας προσφέρει γέλιο και χαρά. :mrgreen:
PANATHINAIKOS 2- 3 ERGOTELISQuote:
Originally Posted by Ruthless
ERGOTELIS 1- 0 PANATHINAIKOS
ο εργοτέλης της ελλάδας!~
ο οντόνιαν κάτι ήξερε και δεν ονόμασε το 8ρεντ "The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο ΣΕΦ thread"!!!