Quote:
Originally Posted by nikolasfluxus
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=23
γω περιμενω τουτονα
Printable View
Quote:
Originally Posted by nikolasfluxus
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=23
γω περιμενω τουτονα
ego allaksa etairia kai mou steilan ena poutsiliki ekka8aristiko logariasmo or smt 1misi euro me tin iposxesi oti 8ar8ei ki allos.
timwria einai auto tora?
Ω ΝΑΙ. Ω ΝΑΙ.Quote:
Originally Posted by Yanqui
είναι βέβαια λίγο χοντρός,σχεδόν κιλό,οπότε δεν είναι και τοοσο φορητός αλλά μέσα μπορείς να βάλεις 500GB γιαπωνέζικες τσόντες με χταπόδια.
Kai mexri ta 500GB afta na metaferthoune pleon oi HDDs thane 500TB kai panw.
ακομα καλυτερα οσον αφορα το χρονικο της υποθεσης!! καπως ετσι φανταζομουν να γινει με τις εισερχομενες και νετ! thankz!Quote:
Originally Posted by alaiah
απ'οτι εχω διαβασει στο adslgr τα προιοντα τις lacie ειναι ο ορισμος της μετριοτητας.στηριζουμε WD
arxiste na stirizete sklirous 1tb pou to miso einai gia na to xrisimopoieis (no shit) kai to allo miso einai mirror otan kapsei flantzes to prwto miso. giati 8a tis kapsei kapoia stigmi.
σκατα εγω εχω 640 γκιγκα :!:
me eirwneuesai re arxidi :?: 8es na ferw to borisan :?: :!: :idea:
χαχαχαχχαχα
σοβαρά καίνε φλάντζες αυτά τα πράματα?αφού υποτίθεται οτι υπάρχουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο!
ξενέρωσα τώρα.
εξαρταται τι θα παρεις μπζηλε, ολα παντως εχουν ψιλοκαλες εγγυησεις (τα λασι νομιζω 5 χρονια και wd 2 με 3)
kai ti na leei i eggyisi? ama exeis prama mesa kai sou kaei de 8a sto apokatastisei.
nomizw se 20000 wres leitourgias ta persotera ta ftinoun.
ωχ αμάν τί έπαθα.
γαμώ τις νέες τεχνολογίες γαμώ, καίγονται ρε τα βινύλια και οι βιντεοκασσέτες?καίγονται?
κλαψ :rsad: :rsad: :rsad: :rsad: :rsad: :rsad: :rsad:
Πόσο ξενέρωμα είναι, εκεί πάνω που έχεις κανονίσει να βγεις νωρίτερα για το καθιερωμένο φραπεδάκι, για να προλάβεις και την θε'ι'κή μέρα, και νοσταλγείς τους προπτυχιακούς φοιτητικούς σου καφέδες σε κάτι απίστευτες λιακάδες στη Γκασμαδία, να θυμάσαι ξαφνικά οτι την ώρα που έχει κανονιστεί ο καφές, οτι έχεις κλεισμένη συνέντευξη για την διπλωματική????? :(
Ναι είναι πολύ ξενέρωμα. Το παθαίνω κι εγώ συχνά και σιχτιρίζω.
ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ λοιπον :!:
frapedaki gia tis loules pou ton pinoun glyko gala
frapa gia tous trismegistous magkes me kampoura pou ton pinoun sketo
Nai kiegw, toulaxiston 2 fores th mera.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
tis poutanas ta paidia !!!!!!
mallon arxizw na ksanakapsoureyomai
kalo einayto
powerania?
Gia pes! Gia pes!
edit:Ax mwre ti lew, exei perasei ta 13.
Έχω να πω τα καλύτερα για το customer service του ΙΚΕΑ. Ευχαριστούμε πολυεθνικές :!:
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
για ρίξε μια ματιά σε αυτό:
http://ymagblog.blogspot.com/2009/02/bl ... _4048.html
"Σε περίπτωση που δεν συμμορφώνονται ή δεν είναι όσο παραγωγικά πρέπει τα παιδιά αυτά κακοποιούνται, καίγονται με τσιγάρα, κρεμιούνται ανάποδα από δέντρα. Επιπλέον πληροφορίες αντλήθηκαν από το διαδίκτυο."
Προφανώς αυτός που έγραψε το κείμενο είναι από την Αριζόνα, γιατί δε λέει κουβέντα για τα κρεματόρια του ΙΚΕΑ εκεί πέρα. Γαμημένοι τοπικιστές.
Το άρθρο το υπογράφει ο tom sawyer.
τελειώνε, γαμημένη Παρασκευή.
Αϋπνία. Τηλέφωνα με βάρκα την ελπίδα. Και κλεισμένες μερες την επόμενη βδομάδα. Είμαι πτώμα αλλά γουστάρω.
Άμα περάσω και το τελευταίο μάθημα της σχολής θα 'μαι ευτυχής.
Τι σου έχει μείνει;
Γκουντ σαν και χτικιο ειδατε τους εαυτους σας χθες στην ετ3?
Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες, δυστυχώς την Τρίτη. Τρίτη μέρα εξεταστικής τημπουτάναμου. Ένα δίνω κι έπεσε αρχή.
Edit: pix or it didn't happen
Κάθομαι κοντά σε σένα.
Ταμαγκόθι θα είναι παραδίπλα.
Καβατζωμένες οι θέσεις από τώρα :!:
akoma 1-2 ma8imata kai teliosame :disco:
χαχαχα στο Β να υποθέσω?Quote:
Originally Posted by Ruthless
έχουμε διασημότητες εδώ,όχι αστεία. τέλειοι!Quote:
Originally Posted by lab
Αααααχαχαχα! Πάμε ρε ομάδα.
Β λογικά (αν κι εγώ είμαι φλωράκος και δεν αντιγράφω).
δεν περίμενα ότι θα το έλεγα αυτό ποτέ, αλλά έχω περάσει ψηφιακές.Quote:
Originally Posted by Ruthless
Α ναι, μπερδεύτηκα. Όχι πως έχει και πολύ σημασία, αν έχεις δώσει τις ασκήσεις και έχεις έναν α βαθμό(αν δουλεύει σαν πέρυσι το σύστημα).
Εγώ τις είχα περάσει θυμάμαι σε μεταφερμένη εξεταστική Ιουνίου στα τέλη Αυγούστου. Κ με καλό βαθμό κιόλας :oops: :mrgreen:
nai!Quote:
Originally Posted by lab
meta mas eixe kai sto doriforiko gay tsanel!
που σας ειχε ρε