kanoune kai katapliktika party ta paidia...
Printable View
εγώ τά'λεγα,μόνο ξύλο στους αρβύλες και σφαλιάρες στα βυζιά της χριστίνας
o Thomas Anders!
^ αποτυχημενο
Διαβαζω το thread με μεγάλο ενδιαφέρον. Και μου ειστε συμπαθεις ολοι :-)
στη μπούτσα μας χοντρέ
Στην πλατη σας. Πως γραφεται το "χοντρος"?
[asynarthsies_mode]Στάθης Παναγιωτόπουλος συμπαθητική φιγούρα, Κανάκης εμετικός πια. Σερβετάς οκ, άλλος με γυαλιά αδιάφορος. Και σχόλια του τύπου "υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση" λες και δείχνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που παίζει στην "άλλη" τηλεόραση καθώς και η διαφήμιση με τη Wind για φιλανθρωπικό σκοπό με δεν ξέρω κι εγώ το μικρότερο % των εσόδων να πηγαίνουν γι' αυτό το σκοπό εν τέλει και γενικά το πολιτικό σχόλιο Κανάκη και η ευαισθησία οκ, σου γυρνάνε λίγο τάντερα άμα είσαι σοβαρός άνθρωπος. Όσο για τις μπάντες που παίζουν στο τέλος, έλεος πια με το indie alternative rock. Ταιριάζει με το κοινό σας όμως![/asynarthsies_mode]
βασικά δείχνουν τι παίζει η άλλη τηλεόραση.
Έλεος με το χιούμορ της ειρωνείας και της καλτιάς. Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει σωστά ή ότι δεν είναι απαραίτητο, αλλά η "άλλη" τηλεόραση είναι αυτή που κάνει χιούμορ με πρωτότυπα πράγματα, όχι αυτή που ανακυκλώνει τη βλακεία και λέει "αχ, πόσο πιο έξυπνοι είμαστε απ' αυτούς"
Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με τη ράδιο-αρβύλα του γκιουλέκα και του ΛΙΜΑΝΙ-ΜΠΑΡ, αλλά να 'χαμε να λέγαμε.
Πρέπει να επιστρέψει ο Μητσικώστας σύντομα μού φαίνεται.
Ε ναι, αυτός τουλάχιστον είναι φτωχός και έχει το δικαίωμα να τα χώνει δεξιά-αριστερά.
Σταθη φάε το γρασσοφλόκι μου στη μύτη. Γαμιούντε οι deep purple και ο ian gillan. To μπούλο.
Δεν ξέρω τι είναι το ΜΟΝΤΕΛ και στα παπάρια μου ο ΣΤΑΘΗΣ, αλλά από πότε έγιναν οι γκεστ εμφανίσεις κάπου επί πληρωμή, εξ ορισμού κατακριτέες; Αυτή δεν είναι η δουλειά των ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ;
Εκτός κι αν μιλάμε για καμιά εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα ή αν γενικά υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που δεν ξέρω.
μην κοντράρεις και συ μην σου σπάσω τα μούτρα.
:( Δε σε κοντράρω, απλά θέλω να μπω στον ΚΥΚΛΟ.
Άχουτο, είναι άντεργκραουντ ΤΥΠΑΚΙ :pink:
Το ER ειναι απο τα διαδικτυακα μερη που μπορει καθε κομπλεξικος να ανοιξει ενα τοπικ ή να ασχοληθει με οτιδηποτε τον κανει να αισθανεται τιποτενιος. Ως τωρα ο καταλογος με τις οντοτητες/εννοιες για τις οποιες εχει υπαρξει εκδηλωση μισους ειναι ατελειωτος, ομως τιμητικα μελη αποτελουν ο Σπαθαρης, ο Μαικολ Τζακσον και το Ραδιο Αρβυλα. Τα πραγματικα προβληματα σε αυτον τον κοσμο δηλαδη.
Flux 'em all.
To πραγματικά συγκλονιστικό είναι αυτό όμως :
Quote:
Originally Posted by nikolasfluxus
"Μας γάμησαν τον ήχο οι παλιοπούστηδες"
με διέφθειρε και μένα το φόρουμ,αυτοί είστε.
σε άλλα νέα πλάκα κάνω κυρίως,ικανοποιώ και τα κόμπλεξ μου,περνάω καλά γενικά.
φίξερ μπαίνω manowar 2010 να μιλήσουμε σοβαρά,έρχομαι απο κει με την ομάδα μου
Άλλωστε οι Fun With Nuns είναι ό,τι πρέπει για Ράδιο Αρβύλα.
Καλά σε γαμάνε οι Manowar, τσουτσέκι.
Τώρα αυτό με τους fun with nuns στο ΡΑ, πραγματικά το πήρατε στα σοβαρά;
ε ναι,όπως σίγουρα πάιρνουν στα σοβαρά και το οτι ο parasight έχει λόξα με τους Manowar ας πούμε
...συμβαίνουν..!
μερικοι απο μας δεν ξευρουμε τους fυn with nuns ε .
Δεν εκανα γκεστ εμφανιση ρε χαμενοι, τι εμφανιση να κανω, ο Σπαλιάρας ειμαι ή η Πετρουλα? Μουσικη επαιξα (Mp3 jockey δηλαδης). Και λιγα για τον Ian Gillan μη γαμησω! (ως κι εγω με τρομαξα τωρα μολις!)
stathi oi mplouzes sou einai proklitikes.
anarotiemai pos ais8anesai otan sou lene neanterntal h pitsirikia "pw re file mplouza iron maiden ouaou goustareis e?? gamw" kai tetoia.
giati mono sovaroi de 8a sto lene.
na logodotisete kyrie.
((piase ton kwlo tis xristinas, einai nwpi laiki entoli))