ρουθλες οι αλβανοι το νιωθουν το ατσαλι;
Printable View
ρουθλες οι αλβανοι το νιωθουν το ατσαλι;
Φυσικά δε μιλάει για SA και epic doom, μιλάει για traditional doom sabbath-ικής φύσης.
Εγώ δεν κατηγορώ τον Ρούθλεςς, είναι όπως πρέπει να είναι ο σωστός μεταλλάς.
μουσική αγαπητέ ρουθλες είναι μουσική, είναι τρόπος έκφρασης, τρόπος επικοινωνίας, τρόπος για να πεις, δείξεις, ακούσεις, νιώσεις κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει καλή κ κακή μουσική. Σωστή κ λάθος. Υπάρχει μουσική. Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει υπάρχει κ την ακούνε όλοι. Όπως κ τη δημιουργούν όλοι. Τελείως διαφορετικό πράγμα το "δεν ακούω γιατί απλά δε μ'αρέσει" κ το "δεν ακούω γιατί είναι πούστικο" ή "δεν είναι για γυναίκες/άντρες"
έλεος δλδ
πραγματικα , πανε ψοφαQuote:
Originally Posted by X
RAZOR TRAVA MOY T'ARXIDIA EPITELOYS RE KATHYSTERHMENO.
Quote:
Originally Posted by Swollen
ε αμα δεν τα λέγανε αυτά όμως και άμα δεν φτιάνανε οχθρούς να έχουν απέναντι τους πώς θα κρατιόταν η φάση?
Μπα μπα. Εθνίκι είσαι ενίθαρμον;
Και για τους άλλους, σοβαρολογώ. Τώρα αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ με ΠΟΥΣΤΙΚΗ μουσική, εντάξει. Η ανοιχτομυαλιά θα σας φάει.
Ακούτε εσείς οι άντρες πχ σοβαρά(και όχι για χαβαλέ) τέτοια πράγματα;
PS: Α, για μπαφοντουμιές λέτε δηλαδή ε; :P
δηλαδη και η bonnie tyler ειναι πουστικη μουσικη;
ασε αν ειμαι εθνικι η οχι, απαντησε σοβαρα στην ερωτηση
μπα.δεν τα ακουω ουτε για χαβαλε,μου προκαλουν λυπη.Quote:
Originally Posted by Ruthless
ομως οι μεταλλαδες ειναι μαζεμενοι(και οταν λεω μεταλλαδες δεν εννοω deftones t shirt,αλλα manilla road,jag panzer t shirt) σε γνωστο μαγαζι που τα παιζει αυτα και "κοροιδευουν" ή "χορευουν".αααααα νααααι!και καμια φορα στον επανω του οροφο παιζει μεταλ(ειπαμε,οχι ντεφτοουνς) αλλα αυτοι ΠΑΛΙ κατω ειναι και "κοροιδευουν".ααααα!και ειναι εκει καθε παρασκευη!!
Οι μεταλλάδες τύπου Ruthless είναι το ΛΑ.Ο.Σ. της μουσικής.
Yeap thats what i meanQuote:
Originally Posted by Hogarth
δε νοείς να νοιώσεις ούτε στο ελάχιστο αυτό που προσπαθώ να σου πω
δεν έχει νόημα
πάμε για κάνα καφέ να τα πούμε από κοντά
μη φοβάσαι.. δε θα στην πέσω
Άσε να απαντήσουν οι άντρες στο αν είναι πούστικη μουσική ή όχι και το αν θα ακούγαν τέτοια τραγούδια σοβαρά enitharmon.
Θέλατε παράδειγμα ΠΟΥΣΤΙΚΗΣ μουσικής, εσείς που νομίζετε πως δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, σας το έφερα. Για να μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι δηλαδή.
Και για να απαντήσω σοβαρά στο θέμα με τους Αλβανούς, γιατί όχι; Το Order Executors των Thunderway πχ μια χαρά γαμάει. Η υπόλοιπη σκηνή είναι λίγο ή πολύ τραγική βέβαια. Μακράν η χειρότερη των βαλκανίων.
Και πάνκη, εσύ το είπες πως το κάνουν για χαβαλέ. Δε θα το βάλουν σπίτι τους να το ακούσουν και να χορέψουν. Μια γυναίκα όμως πιθανότατα να το κάνει στο συγκεκριμένο τραγούδι, γιατί guess what, είναι για γυναίκες, όχι για άντρες. Απλά πράγματα.
ρουθλες, οταν θα παιζουν οι crystal viper στο up the hammers, συ που θα εισαι;
νατα νααατααααα!Quote:
και πως κρινεις οτι στον ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ του μαγαζιου παιζει ΑΤΣΑΛΙΑ και αυτοι ΟΛΟΙ ειναι κατω,ο επανω οροφος ειναι αδειος και κατω φισκα και παιζει ΝΤΙΣΚΟ?Ε?Ε?
προσωπικα εγω οτι γκομενα και να ειχε κατω,οτι κατασταση και να επικρατουσε,αν σε ενα μαγαζι επαιζε το πανκ που γουσταρα και που το ακουω σπιτι μου θα ημουν στον επανω οροφο,και οχι κατω να χορευω ντισκο.ουτε για πλακα.
αλλα τι πλακα!δεν το κανουν 1-2 φορες τον χρονο!καθε παρασκευη εκει ειναι!
και εχω κολλητο μεταλλα που τον κραζω μερα-νυχτα για αυτο,γιατι και αυτος ειναι εκει και κατα τα αλλα δεν μπορει να ερθει στο στεκι γιατι "ε εκει παιζει πανκ ρε μαλακα τι να ερθω να κανω?".γιατι ρε μαλακα,με την ντισκο εισαι πιο κοντα ηχητικα???
αυτοι ειστε.τρου και αρχιδια.ή θα ειστε βλακες κολλημενοι σαν τον ρεηζορ και τον (που)λεανδρο,ή μολις δειτε καμια γκομενα θα χορευετε τσιφτετελια με μπλουζες κινγκ οφ μεταλ.μεση οδο δεν εχετε.η βλακεια ως γνωστο ειναι μονολιθικη.
εντιτ!σου χω και ενα καλυτερο!πεφτει τηλεφωνο και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:
-ελα μαλακα,ειμαστε τρυποκαρυδο 3 ατομα,και γνωρισαμε μια παρεα 5 γκομενες.αντε σηκω και ελα να κανεις τα κουμαντα σου.
-τρυποκαρυδο?ελεος ρε!να ακουσω τι??ανεξαρτητες μαλακιες?θα παω να ακουσω καμια μεταλλια,χεσε τις γκομενες τωρα μωρε...
και πηγε εητμπολλ.και χορευε ντισκο.χαχαχαχαχαχαχα!
Ε, εγώ είμαι τότε βλάκας κολλημένος.
Και enitharmon, εκεί μπροστά θα είμαι; Τι; Δεν σου έκανε η Αλβανία για τα εθνικιστικά σου και το έριξες στην Πολωνία;
πανκης θεουλης.
WatchTower - Control And Resistance
Spiral Architect - A Sceptic's Universe
Control Denied - The Fragile Art Of Existence
Bathory - Twilight Of The Gods
Celtic Frost - Into The Pandemonium
Lamented Souls - The Origins Of Misery
Solitude Aeturnus - Adagio
Solstice - Lamentations
Pagan Altar - Lords of Hypocrisy
Psychotic Waltz - Bleeding
Queensyrche - Rage For Order
Redemption - The Fullness of Time
Sanvoisen - Soul Season
Mayfair - Behind
Shadow Gallery - Tyranny
Sieges Even - A Sense of Change/Life Cycle
Twisted Tower Dire - The Isle Of Hydra
Voivod - Killing Technology
Fates Warning - Parallels/A Pleasant Shade of Gray
Dream Theater - Metropolis pt2/Awake/Images & Words
Symphony X - V
Evergrey - Solitude-Dominance-Tragedy
Nevermore - The Politics of Ecstasy
Conception - Parallel Minds/Flow
Ark - Burn the Sun
Lethal - Programmed/Your Favorite God
Coroner - Mental Vortex
Crimson Glory - Transcendence
Sanctuary - Into the Mirror Black
Warlord - Deliver Us
Battleroar - To Death and Beyond...
Rainbow - Rising
ξεχναω και πολλα, θα γινουν διορθωτικες.
ε οχι και Sanvoisen :!:
:mov:
+Dying Fetus - Destroy The Opposition :wave:Quote:
Originally Posted by shora
ναι αλλα δεν μου απαντας!Quote:
μας βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι θεωροντας μας "φλωρους"(μουσικα),αλλα τα χαλια σας δεν τα κρινεις.μιλας μονο για τον εαυτο σου ενω ταυτοχρονα κατηγορεις ολους τους υπολοιπους!
δεν αντιλεγω.εσυ εισαι τρου.κολλημενος ή οχι,εισαι τρου.αλλα μιλας και κρινεις τους παντες!και δεν κρινεις τους "δικους σου".και τα χαλια τους.
παντως ευτυχως που ξυπνησα μια μερα και καταλαβα οτι η ζωη δεν ειναι μονο τρελη παραμορφωση,1μιση λεπτο κομματια και υπερσαπια παραγωγη.και αυτο εγινε πριν αρκετα χρονια.και ετσι μπορω να ευχαριστηθω τοσο ετεροκλητους δισκους οπως το doolittle,machine man,one small voice.αααα!και ξερεις,οι φιλοι μου δεν με κοροιδευουν!λες να ειναι ντιντηδες και αυτοι ομως?μηπως τελικα τον παιρνουν?
σορα μαναρι! :)
λογω Broken Silence και The Difference.Quote:
Originally Posted by Zoonchild
ε ολα αυτα τα ντεθιαρικα θεωρησα καλο να μην τα βαλω γιατι θα βγει τεραστια.Quote:
Originally Posted by Nasum
Είπα ποτέ πως ο λόγος μου είναι οικουμενική αλήθεια; Προφανώς για την παρτή μου μπορώ και μιλάω, και γι'αυτή μιλάω.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Προφανώς και θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν πχ δωμάτια με αφίσες και πανό Manowar που θα κάνουν μαλακίες. Νομίζεις δηλαδή με αυτούς όλα πάνε μέλι γάλα επειδή γουστάρουν Manowar;
Ή νομίζεις πως δε θα πω πούστη αυτόν που χορεύει με disco ή με Πέγκυ Ζήνα; Το πόσο σοβαρά θα το εννοώ θα έχει να κάνει με το πόσο σοβαρά και συχνά χορεύει κι αυτός.
Τελικά εσείς οι υπόλοιποι αποδέχεστε ότι υπάρχουν μουσικές που κατηγοριοποιούνται σεξιστικά; Ή ακόμα δεν το δέχεστε;
ρε γελοιε πανκη, ποτε με ειδες να χορευω?το μονο που κανω ειναι να γινομαι ζαντα(γιατι αλλιως δεν παλευεται η ντισκο) και να γυρναω σαν μαυρος λυκος μεσα στα ανυποψιαστα ΜΟΥΝΑΚΙΑ ψαχνοντας το επομενο θυμα μου - ασε που ειμαι ο μονος που φορεσε την θρυλικη μπλουζα "ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΤΙΣΚΟ" :!:Quote:
το επιχείρημα σου είναι το raining man? κ τέτοιου είδους τραγούδια?
για να μιλήσω κ στη γλώσσα σου, ένας ΣΚΥΛΑΣ θα ακούσει κ πεγκόνι, κ βανδή κ θα χορέψει το τσιφτετέλι του κ θα ΓΑΜΗΣΕΙ μετά. πούστης μια φορά δεν είναι
μπα ρε φιλε!Quote:
γιατι οσο και να κραζω(για πλακα) τον καλκι ως "λουκια",λογω του παθους του με τους σμιθς,δεν μπορω να κατηγοριοποιησω τις μουσικες σε πουστικες και αντρικιες.ο τροπος που κατηγοριοποιω την μουσικη δεν ειναι αν μου σηκωνει την μαλαπερδα ή αν μου την ζαρωνει,αλλα αν με κανει να σκεφτω,να τραγουδησω,να χορεψω(ειτε μος,ειτε πογκο,ειτε σερφ ειτε οτι σκατα μου ερθει) και κυριως αν δεν με κανει να ΝΥΣΤΑΖΩ.
λαθος.υπερασπιζεσαι ΜΟΝΟ την παρτη σου,αλλα ταυτοχρονα εθελοτυφλεις και κανεις την παπια σε αυτα που σου λεω,που αφορα ΟΛΟ το μουσικο κινημα στο οποιο ανηκεις.με αυτην την σταση δηλωνεις πως "δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι ομοιδεατες ακα μπραδερς μου,εγω ειμαι τρου!".
και ειναι λαθος να το κανεις αυτο απο την στιγμη που
α)τα βαζεις με ΟΛΟΥΣ.ειτε ανεξαρτητους,ειτε οπαδους σαν-ο,ειτε πανκς,ειτε σκυλαδες
β)θεωρεις πως με την σταση σου πρεσβευεις ενα ολοκληρο ειδος.
σουωλεν, ο ρουθλεςς προφανως εχει καποιους αλλους ορισμους στο μυαλο του για τα "πουστης"/"ανδρας"/"φλωρος" κλπ
δεν εννοει το ποσο γαμαει-ιεται καποιος ή αν ενας σκυλας παιζει να πλακωσει στο ξυλο εναν μεταλλα
να δειξει μεγαλη ανδρεια σε καποιο περιστατικο
κλπ κλπ
εχει να κανει με το αν ακουει αληθινο μεταλ ή οχι!
σιγα λυκε,σε φοβηθηκαμε.Quote:
Originally Posted by Razor
και γιατι ρε ΒΛΑΚΑ δεν πας στο μπερλιν που
α)και καλυτερα μουνια εχει
β)και ποιο ευκολες ειναι
γ)και μουσικη πιο υποφερτη απο την ντισκο παιζει?
α ναι.ξεχασα.το εητμπολλ θεωρειται "μεταλλαδικο".ρε αντε στα τσακιδια βλακα.απλα εκει μαζευεστε ολα τα ΖΩΑ και μοστραρετε τα καρφια και τα τι σερτ απο ιντερνετ,και το παιζετε σκληροι και κακοι.και θα εχει πανω κανενα θρασ/ντεθ αφιερωμα και εσυ θα εισαι ΚΑΤΩ,γιατι πολυ απλα πανω δεν θα αντεξεις περισσοτερο απο μια ωρα,θα θελεις να δεις,να ακουσεις,και να κανεις τις καραγκιοζιες σου.και αυτο ΚΑΘΕ βδομαδα.μα καθε ομως!
και φυσικα ειναι το μαγαζι του καραγκιοζη,του καγκουρα και του μαλακα γενικως.σορρυ για την γενικοποιηση αλλα ετσι ειναι.βεβαιως εκει μεσα μπορεις να κανεις οτι μαλακια μπορει κανεις να φανταστει,οπως να σπας μπουκαλια,να βριζεις γκομενες,να σφαλιαριζεις αθωους μεχρι και να κοπανησεις το αφεντικο αμα λαχει και να μην σου πει κανεις τιποτα!οποτε σε νιωθω,το θελεις το καγκουριλικι σου και την μαλακιαρα σου.
και αν κατι δεν το παλευεις ΤΟΣΟ,μπορεις να πας και αλλου χωρις να χρειαζεται να γινεις ζαντα.
μην παρεξηγεις,τα ιδια λεω και στον βλαγγελακη αλλα εχετε τα ιδια σκατα μυαλα.σε νιωθω.
παραδίδω τα όπλα τότε
το ξέρω ότι είμαι υπερβολικός απ'τη μεριά μου αλλά δεν μπορώ να ακούω απόψεις του στυλ "είναι μουσική για άντρες" ή "είναι φλώρικο αυτό" κ λοιπά
η μουσική για μένα είναι μουσική. τόσο απλά. κ αν δεν ακούω κάποιο συγκρότημα/καλλιτέχνη είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου κ μόνο
τσιαρς
ρουθλες εισαι χαζος; ποιος ειναι εθνικι εχει αποδειχτει (α, σορρυ δεν εισαι, ψηφιζεις πασοκ)
οι crystal viper εχουν γυναικα στα φωνητικα, γι' αυτο ρωτησα. ή ανήκει κι αυτη στις εξαιρεσεις;
βασικα δεν πηγαινω τοσο συχνα οσο παλια ρε μαλακα,συνεχιζω να πηγαινω επειδη εχουμε και καποια παραδοση εκει περα (10+ γκομενες εχω βγαλει ) χαρη στα τοξικ χολοκοστ μπλουζακια μου.
ΥΓ.Και οταν εχει θρας παρτυ τα γραφω ολα στα παπαρια μου και κανω μος,εχασες ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΡΑ ΘΡΑΣ με ντιτζει ρατος και αλκιχιλ και τραπεζια να φευγουν στον αερα,ποτηρια να σπανε σε τοιχους,ρωσοποντιους πορτιερηδες να μας κραζουν,μπιλμπιλης να με σερνει 10 μετρα μεσα στο πιτ και η πουστρα ιδιοκτητης να κλαιει την μοιρα του που κλεινει επιτελους το κωλομαγαζο του (επαιξε και ντουμ και ενοειται εκραξα)
O σκυλάς που γαμάει ΔΕΝ χορεύει σουόλεν. Κάθεται, πίνει τα ουϊσκια του, συνοδεύει τα μουνιά που πήγε μαζί τους εκεί(ή καμακώνει νέα μουνιά) και μετά τα γαμάει. Αν σηκωθεί και αρχίσει τα τσιφτετέλια, κάτι πάει λάθος θαρρώ.
Πούστης δεν είναι, αλλά δεν ακούει μουσική γιατί την γουστάρει και τον κάνει να χορεύει(ως καθαρά χορευτική μουσική - όπως το heavy metal έχει το headbanging του κλπ). Την ανέχεται γιατί είναι μέσο προσέγγισης μουνιού.
Try again. Και αν δεν σου άρεσε, στάνταρ θα μπορείς να βρείς 1002 εξ'ίσου πούστικα τραγούδια που δεν τα ακούνε οι μάζες(σαν τα σκυλάδικα). Να κάτσω να το ψάξω τώρα βαριέμαι, αλλά μη μου λες πως δεν υπάρχουν. Αν λέει ο πάνκης τους σμιτη, ε κάτι θα ξέρει. Εγώ δήλωσα δεν έχω ακούσει ποτέ τους 1 τραγούδι συνειδητά για να ξέρω τι είναι.
Τέσπα, αντρίκια μουσική λοιπόν για το ER το It's raining men. Μπράβο σας άντρακλες :!:
@πάνκη: Αν βάζεις στο ίδιο τσουβάλι όσους γουστάρουν Manowar ασχέτως άλλων ακουσμάτων πχ, πάσο. Αλλά δεν πάνε γενικά στο ίδιο τσουβάλι. Δεν ξέρω και τι παίζει εκεί πάνω στο βορρά πολύ(τις 3-4 φορές που έχω πάει να τα πιω μια φορά ατσάλια άκουγα - δεν τα γνωρίζω τα discoμάγαζά σας).
@enitharmon: Και η Leather γυναίκα είναι, και η Doro. Αλλά όπως είπες είναι η εξαίρεση. Εγώ μπορώ να σου πω 1000 μπάντες σε ίδιο στυλ που δεν έχουν γυναίκα στο line up τους. Κέρδισα; Κέρδισα;
Καθυστερημένη.
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΛΑΝΑΡΑ ΜΟΥQuote:
χεσε με.το παρτυ το εκαναν φιλοι σου.και φυσικα δεν ηρθα γιατι εδω και καιρο ειμαι εκτος πολης.και στην πολη να ημουν δεν θα ερχομουν γτ δεν γουσταρω να βλεπω σουρωμενους καγκουρες μαζεμενους,ασε που εναν χοντρο απο την παρεα σου τον εχω και μεγαλη αγαπη και ημουν σιγουρος πως θα εδινε την αφορμη.και μετα θα μου κλαιγοσουν.Quote:
μεγαλη μαγκεια κανατε ρε,σπασατε ενα μαγαζι που δεν σας πειραξε κανεις.με τα αψυχα αντικειμενα και τους λοου προφαιλ ξερετε πολυ καλα να τα βαζετε,με κανενα ΜΟΝΤΕΛΟ ομως ερχεστε στα ισια σας,κανετε τον θρας κυκλο της συσκεψης και αποφασιζετε να δωσετε τοπο στην οργη...χαχαχαχαχαχα!
εχεις παραδοση ε?τι λες ρε μαλακα!σοβαρα?και εγω εχω παραδοση στο κυπελλο,40 χρονια δεν με εχεις περασει σε φαση κυπελλου,μηπως να μην με περασεις ποτε??
ελα αζορ,παρτο χαμπαρι.δεν μπορεις να ξεκολλησεις απο την καγκουρια.γτ απλα δεν εισαι μεταλλας,θρασας,ή οτιδηποτε σκατα αλλο,εισαι καγκουρακος.η μουσικη ειναι για εσενα ενα μεσο να δειξεις ποσο ΑΝΤΡΑΣ εισαι.τπτ παραπανω.
αν τολμουσες να πεις οτι οι εν λογω γυναικες δεν εχουν θεση στο μεταλ θα σε εκραζαν και οι πιο κολλημενοι, οποτε τις βαφτίζεις "εξαιρεσεις". Ο 11θ ειχε κανει ενα τεραστιο ποστ με γυναικες τραγουδιστριες, παρα πολλες για "εξαιρεσεις".
εντωμεταξυ αν καθισουμε να βρουμε αποσπασματα συνεντευξεων όπου μουσικοι παραδεχονται οτι ακουνε και γκεη μουσικες, θα κλαψουν μεταλλοι
ή δεν έχεις πάει ποτέ σε σκυλάδικο, ή δεν ξέρεις κανέναν σκυλάQuote:
πιο πιθανό είναι να συμβαίνουν κ τα 2
αν εσύ είσαι κολλημένος δεν σου φταίει κανείς άλλος κ ειδικότερα η μουσική που ακούει ο υπόλοιπος κόσμος.
το ξαναλέω δε νοείς να νοιώσεις ούτε στο ελάχιστο αυτό που θέλω να πω. Θέλω απλά να πιστεύω ότι απλά δεν θες κ όχι δεν μπορείς
το κουράσαμε. πάω να φάω
εντιτ: θέλουμε να παρει θέση τώρα!
ρουθλεςς,
ο σκυλας δεν την ανεχεται την μουσικη λογω μουνιου.την γουσταρει καργα.την ακουει παντου,στην δουλεια του,στο αυτοκινητο του(διαπασων),στο σπιτι του οταν εχει ντερτια.και δεν χορευει,αλλα πεταει κασες τα λελουδια.
αυτα.
:(Quote:
:moutza:
And the NARROW-MINDED-SEXIST-ASSHOLE award goes toooooooooooooo............
*drumroll*......................
RUTHLESS!!!
To κουράζετε. Όλοι σας.
Είτε είσαι χεβιμεταλάς είτε δεν είσαι. Είτε είναι η ζωή σου είτε δεν είναι.
Και να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ρούθλες αντιπροσωπεύει την συγκεκριμένη κάστα των επικοχεβιμεταλάδων, όχι των μεταλάδων γενικά. Άντε μην τα πάρω και αρχίσω να σας κράζω όλους μουνάκια.
Και πάνκη, κράζεις, κράζεις, αλλά και εσύ ψάχνεις διαπιστευτήρια γνησιότητας.
ωραια.αφου λοιπον ειναι ετσι,πες μου ποια ηταν η τελευταια φορα που αγορασες εναν δισκο?την αληθεια αζορλουγκρα!Quote:
με βλεπεις να κραζω 11θ,γκαρντιανοφαιβορυ,τζιμ νταντυ?οχι φυσικα γιατι αυτοι ειναι συνειδητοποιημενοι μεταλλαδες,που την αγαπανε πραγματικα την φαση τους.χωρις φανφαρες και επιδειξιομανειες.
ελα αζορ,μπηκες σε μια φαση/κλικα και δεν θα βγεις ποτε απο αυτην οχι γιατι δεν θελεις,αλλα γιατι δεν μπορεις.δεν μπορεις να εισαι κατι αλλο,γιατι απλα εισαι καγκουρας.η μουσικη ειναι μανδυας.λυκε!