Κι εμένα αρχίζει να με κουράζει. Χμ.
Printable View
Κι εμένα αρχίζει να με κουράζει. Χμ.
Η κούραση, αλλά κυρίως η πείνα δεν λύνονται μ'αυτόν τον τρόπο
http://i40.tinypic.com/15gtnir.jpg
ε, γενικά βγάζει μάτι και μου φαίνεται και λίγο ακαλαίσθητο και μπλεγμένο.
το παλιο ηταν 666 φορες καλυτερο
Aπαισιο ειναι.
Για το πουλί.
Μόνο τα κουμπάκια στο Ποστ ε Ριπλάη είναι καλύτερα επειδή μαζεύτηκαν. Κάπως.
παραείναι μικρά όλα, παρ'ολο που φαίνονται πιο "οργανωμένα" είναι αρκετά κουραστικά.
pio kalo itan prin
είναι σαν ποστ του Burnin' Ambition.
Γενικότερα, θαρρώ πως τα ίδια λέγαμε και για το προηγούμενο και όλα συνιθίζονται, απλά σε αυτό υπάρχουν κάποιες λειτουργικές λεπτομέρειες του στύλ δεν γράφονται οι αριθμοί σελίδων κάτω από τον τίτλο του τόπικ. Αρα δεν μπορείς να τις πατήσεις με τη μια.
εβαλα το παλιο παλι
κυριως για λογους συνηθειας αλλα δεν μου αρεσε και πολυ το καινουργιο
και πως μπαίνει πάλι το παλιό?
Control panel -> Board preferences -> mah board stylo
+1Quote:
Originally Posted by Magellan
XAXAXAXAXAXAXAXAQuote:
Originally Posted by Mostos
To bright kalo einai. To dark polu kourastiko kai gemato perites grammes kai kampules, if yanno what I mean.
Παράπονο στο νέο theme: δεν υπάρχει το link View new posts σε κάθε thread, όπως παλιά.
Δεν την πολυπάλεψα με το καινούργιο, με κούρασε.
Το ξαναγύρισα στο παλιό και γω.
κι εγώ στο παλιό το έχω, είναι ψιλοαπάλευτο το καινούριο.
kai egw palio
oldDark ++
de maresei to kainourgio :?
ε αρχίδια!που είναι το παλιό bright?
Χμου, δεν περίμενα να το θέλει κανείς, ούτως ή άλλως λίγοι το χρησιμοποιούσαν. Πάρ'το για την ώρα.
\μ/
δοκιμάζω το νέο προς το παρόν κ βλέπουμε :)
To neo default template einai safws pio kalais8hto. Exei omws ena provlhma me ta dipla quote pou ta vgazei me aspro xrwma:
[/quote:30zc6yvu]Quote:
[quote:30zc6yvu]...
το παλεύω από χθες το καινούργιο αλλα δεν παλεύετε τελικά
γύρισα στο old dark
ένα από αυτά που με ενοχλούσαν είναι ότι δεν φαίνονται (καλά) τα νικ
ένα πιο φωτεινό χρώμα ίσως
Old dark. Τι να λέμε τώρα;
.Quote:
Originally Posted by Swollen
Auksisa to font size panw deksia kai palevetai etsi H malakia einai oti den exei view new posts se ka8e selida para mono sto index, an proseksa kala
μαλακία με τα quotes/names ωραίο γενικότερα αλλά old dark
Epishs sto kainourgio .otan vazei kapoios mia fwto polu megalh thn kovei den exei mpara na pas de3ia th selida,alla genika polu kourastiko
ebala to old dark gt to kainoyrio de to emfanize sto xrepi poy exw gia ypologisth sth doyleia moy
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Old dark και εδώ.
Vasika giati tetoia mania na allaksoume to uparxon? Afou mia xara to sunhthisame kai mas eksuphretei.
Γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και για ανανέωση, καλό είναι μια στο τόσο και αυτό κάνουμε από την αρχή του er.Quote:
Originally Posted by X
Den vlepw kanenan exthro gia thn wra pantws :)
Keep working on it.
Οφκόρς, το είπα κι εγώ ότι με προβλημάτιζε και το ανέβασα δοκιμαστικά για feedback. Πάντως πέρα από τα bugs δε νομίζω ότι είναι κακό, τώρα δηλαδή που το έχω ένα 24ωρο ήδη το έχω συνηθίσει αρκετά. Πάντα δηλαδή η μετάβαση από το ένα theme στο άλλο συνοδευόταν από λίγη γκρίνια, αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται πολύ εύκολα (ξαναλέω, όταν δεν υπάρχουν bugs, γι'αυτό άλλωστε ξανανέβασα και τα παλιά).
kai epishs dokimaste th light version paides..m' aresei pi8anon pio polu kai apo thn old dark..Quote:
Originally Posted by Dragonlord
pantws pera apo ta bugs , an ginoun ke kapoies veltioseis pou anafer8ikan parapano , 8a einai arketa kalitera ta pragmata .
Omorfh einai, alla too birght.Quote:
Originally Posted by Entrancemperium