http://www.youtube.com/watch?v=d35QrX1bWR8
Printable View
Όχι καλέ.
On July 30, 2009, HBO confirmed that a third season of True Blood will be released in the summer of 2010. Alan Ball has said that he plans to start shooting the third season before Christmas 2009.
http://en.wikipedia.org/wiki/True_Blood
Απλά λίγη υπομονή.
Ναι αλλά πάλι Αννούλα μόνο :P
εχω φτασει 2x06
μεχρι στιγμης τα plots μου φαινονται πολυ χειροτερα απο την 1η οχι οτι ηταν και εκπληκτικα στην 1η αλλα καπου εστρωνε
Τζεισον ,Ταρα ,Λαφαγιετ οτι ναναι
λαβ στορυ Τζεσσικας και του αλλου ψοφιο
Μπιλ Σουκι :fear:
και Μαιρη Ανν ας το προχωρησουμε λιγο να καταλαβουμε τι σκατα ειναι στο 6 φτασαμε
δηλ. την περιμενα πολυ καλυτερη την 2η να πω την αμαρτια μου
α και η Ταρα αρνειται να δειξει βυζι :(
Οτι φτιάχνει λίγο ως το τέλος, φτιάχνει. Αλλά μην περιμένεις και πολλά. True Blood βλέπεις :P
εχω μιση ωρα ακομα απο το τελος του 2χ12, αλλα κουραση
όπως έγραψε και ένας γνωστός σε ένα άλλο φόρουμ, τέτοιο κλείσιμο σαιζόν ούτε το Smallville. Έναν καινούριο χαρακτήρα είχαν, είπαν να τον καθαρίσουν μη πληρώνουν και 3η σαιζόν, αμαρτία. Κλισεδούρες αδιανόητες, μείναμε εμεις και εμεις και cliffhanger της ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ...
Κρίμα στα βυζάκια δηλαδή.
Μαλακίες τα 2 τελευταία επεισόδια όντως. Ο χαρακτήρας όμως ήτανε αδιάφορος εντελώς και καλύτερα που τονε σκοτώσανε.
ενα πραμμα λεω μονο
ΞΕΝΕΡΑ
μα τον απηγαγαν! μα πηγε να του πει ναι κι αυτος ελειπε! ποιος τον πηρε; ποτε θα γινει μανα; μπορει να γινει μανα; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ;;;;
αφου σκοτωσανε τον αυγουλακια ξεκιναει η κατηφορα
καιιιι καιιιιιι για τον γαμο τι λετε ????????? :rofl::rofl:
egw auto pou gnwrizw einai pws o eric phda thn rachel kai eksw apo th seira.
ε σιγα και ενας μανσον την πηδαγε
http://img4.imageshack.us/img4/1537/manson1ai.jpg
το μονο θετικο του λαστ επισοδειου οτι ευτυχως χασαμε τον
Spoiler
ηταν παναθλιος
πόσο ΑΣΚΗΜΗ είναι αυτή η τάρα επιτέλους;
γαμησέ τα, σκέψου πως
Spoiler
:P
εχω δει καμια δεκαρια επεισοδια. οι διαλογοι ειναι καπως λογω ηθοποιιας, εκει που σε ξενερωνει, πεταει ετσι κατι, αλλαζει καπως η πλοκη, συνεχιζεις..
alabama thunderpussy t-shirt στο 2ο επεισοδιο \m/
για πειτε λιγο υπαρχει καπου να δουμε τα τραγουδια που ακουγονται στη σειρα γενικα! καυλες μουσικουλες, απλα καποια δεν ηξερα
μεχρι και dengue fever..
επισης η amy το εναλλακτικο πινκζ πιπινι που σκαει σε καποια φαση μυτη την καλω σε κανα φεστιβαλ κινηματογραφου του χρονου, να πιει λιγο ελληνικη φουντα και να κοψει τις μαλακιες τα βι, και να της γνωρισω τον ερωτα
Είμαι στα προκαταρκτικά(3 έπισοντς) και βλέπεται ευχάριστα με μερικά διαστήματα βαρεμάρας.
Ετοιμαζόμουν να κάνω θρέντ για να πω πόσο RobZombiesque είναι το βίντεο των τίτλων, αλλά και το καλύτερο opening credits έβερ που αναφέρθηκε, μου κάνει.
Season 3 minisodes:
Επίσης το HBO στο site του βγάζει κάθε βδομάδα από ένα poster, πραγματικά ένα κι ένα:
Spoiler
επαιξε το 3x01
ψιλομετριο
Ε καλό ήταν, ίσως έβαλαν λίγο βιαστικά όλα τα νέα plots αλλά οκ λογικό πρώτο επεισόδιο είναι
Τυπικό True Blood και στον 3ο κύκλο. Ούτε κακό ούτε καλό αυτό :P Θα το βλέπουμε μάλλον όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε.
+1
ο ερικ θετει νεα ορια οσκαρ πουστιας σε καθε επεισοδιο. μια με το ντεκαπαζ, μια με τη σαγιοναρα, μια με το χαντς φρη. εισαι ο iceman ρε πουστη, τιναφτα
το κωλαρακι ωραιο ε;
Χεχ, αυτό που έγραψες ταιριάζει τέλεια με το avatar σου.
Μη σου πω και με το signature.
Αλλά και με το δικό σου avatar.
Χα, χα όντος.
Είδα το 301. Είχα ξεχάσει πόσο λατρεύω το opening theme.
πολυ καλο το 3x02
Spoiler
Ναι, τα flashbacks είναι σχεδόν όλα απίστευτα. Επίσης πέθανα στο
Spoiler
Ανανεώθηκε και για 4η σεζόν.
3χ3
Spoiler
Spoiler