Epeidhs to riparisma se pc pou kanei kai alles doulitses einai sernomeno, epistrefw kai egw me link entos misawrou elpizw.. :P
Printable View
Epeidhs to riparisma se pc pou kanei kai alles doulitses einai sernomeno, epistrefw kai egw me link entos misawrou elpizw.. :P
1.black sabbath-under the sun
η πρωτη σας αγαπη και παντοτινη
2.iron monkey-bad year
ισοπεδωση
3.revenge-blood division
ντοπαρισμα πριν το γηπεδο vol.1
4.mayhem-deathcrush
γηπεδικη ντοπα vol.2
5.crowbar-Embracing Emptiness
γιατι??
6.refused-summerholidays vs punkroutine
rather be forgotten than remembered for giving in
7.electric wizard-return trip
:lsd: :lsd: :lsd:
8.misfits-london dungeon
γιατι ειναι κομματαρα(ετσι κι αλλιως ο danzig ακομα και καρβελα να τραγουδησει θα το απογειωσει :mrgreen: )
9.madball-lesson of life
εφηβεια :(
10.saint vitus-thirsty and miserable
γραφτηκε για μενα :P
1.Army Of The Pharaohs-Lost Battles -- http://uk.youtube.com/watch?v=roGRmLaP5K8
2 αγαπημένες φωνές-τόσες συνδέσεις με γεγονότα-τόσος λίγος χρόνος
2.Psycho Choke-Get Myself Alone -- http://uk.youtube.com/watch?v=8I--iK5bUhg
get yourself alone. νομίζω τα λέει όλα.
3.Danzig-Mother -- http://uk.youtube.com/watch?v=vgSn0SbQJQI
μπύρα και βασικά αυτό : Tell your children not to walk my way. :?
4.3-Serpents In Disguise -- http://uk.youtube.com/watch?v=3nGPpv6RpUE
αυτή η φωνή. θυμός,λύπη,πάθος. νομίζω δηλαδή.
5.All Shall Perish-Eradication -- http://uk.youtube.com/watch?v=TFx85CfMvWI
new age of hate .
6.Fugazi & Nas-Combination Look -- http://uk.youtube.com/watch?v=zi1sV6JzXaU
gimme the fuckin red medicine sir Ian
7.Howling Wolf-Sittin' On Top Of The World -- -
πάρτα στην μάπα
8.Judas Priest-Beyond The Reals Of Death -- http://uk.youtube.com/watch?v=mSkVff-IG48
:oops: :oops:
9.Kyuss-Supa Scoopa And Mighty Scoop -- http://uk.youtube.com/watch?v=t2RODXCvLWM
νταξ λόγια περιττά, kyuss up your ass .
10.Soilwork-Martyr -- http://uk.youtube.com/watch?v=6Jg7b3SFEuk
είναι και bonus track παναθεμά τους. τέσπα σας γαμάει όμορφα ο πληκτράς και ο στιχουργός
So many come so many seem to go that way
καλά είσαι πολύ αλήτης που μου πήρες το τραγούδι αλλα και το δίλημμα.αντε δε θα το ξαναβάλω.Quote:
Originally Posted by irreligious
tha me trelanete re malaka
να κεράσω ποτό δηλαδή?
Quote:
Originally Posted by distortionofperception
έλα ρε, σας πειράζω. ο φίξξξερ το'πιασε αμέσως :wink:
Top 10 animae
http://www.megaupload.com/?d=HF4MGSW8
Τυχαία κι εγώ
Beatles-Strawberry Fields Forever
Γιατι ήταν η μουσική του σήμερα 40 χρόνια πριν.Γιατι θα ήθελα να το είχα γράψει.
Tom Waits-Muriel / Ruby's Arms
Βάζω δύο κομμάτια εδώ γιατι και τα δυο ανήκουν στην κατηγορία "Τραγούδια που άκουγα σε ταξίδια". Το πρώτο το άκουγα στο Άμστερνταμ κι απο τότε μου θυμίζει τις βραδυνές βόλτες μου σε άδειους κρύους δρόμους με το ποδήλατο και τα νέον φώτα απο τα διάφορα μπουρδέλα και γενικά με ταξιδεύει σε noir καταστάσεις, και το δεύτερο στο Liverpool , το πράσινο και τα σπίτια που ήταν σαν απο χωριό του Τόλκιν. Κανένα απο τα δύο πάντως δεν είναι αυτό που αναδείκνυει την στιχουργική και μουσική διάνοια του Waits αλλά έχουν σημασία για μένα γιατι κάθε ταξίδι που έχω κάνει λειτουργεί συμβολικά για μένα μετά το πέρας του.
Pink Floyd - Wish you were here
Blue skies from pain?
Μητσιάς - Ερωτικό
Ε θέλει ερώτημα;
Μono-Life in mono
Γιατί είναι συντριβή. Ειναι το κομμάτι που έρχεται σαν δυνατός αέρας, σε παίρνει και σε χτυπάει στις πολυκατοικίες που ορίζουν το δρόμο που περπατάς, σε χτυπάει σε άγνωστους περαστικούς, σου ρουφάει όλα τα συναισθήματα και όταν τελειώσει βγάζεις τα ακουστικά και τίποτα απο αυτά δεν έχει γίνει αλλα εσύ έχεις μείνει κενός.
Simon & Garfunkel - The boxer
Γιατι είναι απαραίτητο άκουσμα οι S&G και γιατι αυτό είναι ένα τραγούδι που με κάνει να θέλω να κάνω ακόμα ένα ταξίδι παραπάνω.
Xατζιδάκις -Έρχονται τα σύνvεφα
Γιατι εξήγησε ο irreligious παραπάνω και μου πήρε το βαλς.
Νevermore - Dreaming Neon Black
Παρόλο που δεν το ακούω πια, είναι κομμάτι σταθμός.
Stevie Wonder - Another Star
To ιδανικό uplifting κομμάτι.
Lizst - Liebestraum no3
Επειδή γιαυτή τη θέση πρέπει να καταπιεστώ πολύ για να αφήσω έξω διάφορα, θα βάλω αυτό για να ηρεμήσω.
anevasa kai egw ti dikia mou...ekana edit to post mou stin prwti selida
[με τυχαία σειρά]
1.The Stranglers - Golden Brown
Από τα τραγούδια που έχω στο μυαλό μου από πάντα, το ακούω από το γυμνάσιο και κάθε φορά μου δημιουργεί την ίδια αίσθηση νοσταλγίας για το καλοκαίρι όπως τότε.
2. Antony & The Johnsons - Cripple and the Starfish
Σα να πήρε κάποιος τη λύπη και την παράνοια, να τις απέσταξε και να τις έκανε τραγούδι.
3. Radiohead - Idioteque
Από OK Computer θα έβαζα κι εγώ, αλλά μιας και αναφέρθηκε πολλές φορές, βάζω το τραγούδι-ορισμό των 00s.
4. Dusty Springfield - Son of a Preacher Man
Γενικά η Dusty με έχει επηρεάσει πολύ περισσότερο απ'όσο πίστευα πριν ξεκινήσω να φτιάχνω αυτή τη λίστα. Θα μπορούσαν να εχουν μπει και άλλα τραγούδια της, πιθανότατα το Windmills of Your Mind, αλλά αποφάσισα να μείνω στα βασικά.
5. Leonard Cohen - Sisters of Mercy
Ένας συνδυασμός απομόνωσης και σεξουαλικότητας, η πεμπτουσία του Cohen.
6. The Beatles - Girl
Δε λέω τίποτα.
7. The Doors - Love Her Madly
Don't you love her as she's walking out the door? Like she did one thousand times before.
8. Nat King Cole - When I fall in Love
Ηρεμία, απίστευτη φωνή και ενορχήστρωση. Σαν καλό όνειρο.
9. Simon & Garfunkel - Scarborough Fair
Η διφωνία, οι στίχοι, το παραδοσιακό στοιχείο του τραγουδιού - συν το ότι θα μου θυμίζει πάντα τη ζωή στην Αγγλία - δε θα έμενε έξω το τραγούδι αυτό.
10. Wildcard, δε θα καταπιεστώ εγώ!
Σε περίπτωση που κάποιο από τη δεκάδα μου πέθαινε ή αποσυρόταν ή σταματούσε ξαφνικά να υπάρχει, αυτό είναι μέσα στην αναπληρωματική πεντάδα, με "Death to Everyone" από Bonnie "Prince" Billy, "Hurt" από Nine Inch Nails, "Pagan Poetry" από Bjork και "Two weeks since you've gone" από μέγιστο Scott Walker να συμπληρώνουν.Quote:
Originally Posted by Weiss
Αλλά η δεκάδα ακέραιη.
πάμε, λοιπόν:
Black Sabbath - Die Young, γιατί εκτός από τραγουδάρα, γαμάτη μουσική και την καλύτερη φωνή στο χώρο, περιλαμβάνει και όλη τη φιλοσοφία της ελευθερίας που θέλει να περάσει μέσα από αυτή την καλλιτεχνική έκφραση
Iron Maiden - Powerslave, ίσως η καλύτερη ιστορία που είπαν οι maiden και από τα πιο ολοκλήρωμένα τους κομμάτια, για να μην ξεχάσω ότι είναι και από τα πρώτα μου ακούσματα.
Metallica - Orion. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το to live is to die, γιατί τα λένε όλα χωρίς λόγια, χώρια τις άπειρες ώρες πάνω από την κιθάρα που περάσαμε ως πιτσιρικάδες για να τα αντιγράψουμε.
Saxon - And the Bands Played On, γιατί περιγράφει τέλεια το live και είναι και από τα καλύτερα live κομμάτια που έχω δει.
Carcass - Symposium of Sickness, οι ριφομηχανές εδώ δίνουν τα ρέστα τους.
Immortal - Blashyrkh, έτσι, για τα παγωμένα φιορδ, τις χιονισμένες βουνοκορφές, τα μεγαλειώδη δάση κωνοφόρων, τα κοράκια και τους λύκους.
Kreator - Violent Revolution, για τον πορωτικό ρυθμό και στίχο.
Scorpions - In Trance, υποσυνείδητα ο λόγος που είμαι κολλημένος με αυτή τη μουσική.
Neil Young - Hey Hey, My My, το μεγαλείο της απλότητας.
AC/DC - Let Me Put My Love Into You. Το καλύτερο ερωτικό κομμάτι που έχει γραφτεί.
ξέρω,γούστα..αλλά το μπλάσυρκ είναι αντιαθλητικό φάουλ.
[1]Pink Floyd - Echoes
[2]The Doors – People Are Strange
[3]Nino Rota - The Godfather Waltz
[4]Eloy - Incarnation of the Logos
[5]Ulver - The Future Sound Of Music
[6]Archive - Lights
[7]The Beatles - Strawberry fields forever
[8]Current 93 – All the Pretty Little Horsies
[9]Arcturus - Kinetic
[10]Sigur Ros - Untitled8 [pop song]
ps: 11*.Venetian Snares - Szamár Madár , den ksero an apla exo faei kolima ton teleftaio kairo i an ontws m'aresei toso poly .
elpizo na min exo allaksei gnomi se 5 meres :|
χμ, οκ, ας πω κι εγώ κάποια:
1) Nick Cave - From Her To Eternity
καλύτερο λαβσονγκ έβερ, άρα και το καλύτερο τραγούδι έβερ. Γιατί κακά τα ψέματα, λάβσονγκς - υπαρξιακά 2-1.
2) Mark Lanegan - Methamphetamine Blues
στην μάπα.
3) Einsturzende Neubauten - Haus Der Luge
στη φάπα.
4) Current 93 - Niemandswasser
στην κλάψα.
5) Malaria! - Kaltes Klares Wasser
στη γερμανία.
6) Mamas 'n' the Papas - California Dreamin'
στην ντροπή.
7) Joy Division - 24 Hours
ε.
τα υπόλοιπα θα τα σκεφτώ αργότερα.
Εγώ παιδιά χθες το βράδυ ξεκίνησα να βλέπω τη ζωή μου σαν ταινία αλλά βαρέθηκα και το κλεισα στη φάση που ήμουν 7 χρονών αν θυμάμαι καλά οπότε θα ήταν κρίμα να βάλω στη λίστα μου μόνο Καρβέλα και Άλις Κούπερ γιαυτό ετοίμασα πρόχειρα μια λίστα. Πάμε όλοι μαζί :
1. Radiohead - No Surprises.
Τελικά δεν έπαιξε πρόβλημα. Είναι το αγαπημένο μου τραγούδι και -το κλασικό- δε γίνεται να έχει γραφτεί από άνθρωπο αν και τώρα που το σκέφτομαι είναι το πιο ανθρώπινο τραγούδι που θα μπορούσε να έχει γραφτεί. Θα ήθελα να το βάλουν στον τάφο μου αν και θα ήταν βλακεία αυτό γιατί οι τάφοι δεν έχουν ρεύμα οπότε δε θα μπορούσε να το ακούσει κανείς και θα ήμουν απλά ένας μαλάκας πεθαμένος με mini hi-fi πάνω απτο φέρετρο και οι περαστικοί θα σκέφτονταν ότι έχουν ανακαλυφθεί νέοι τρόποι επικοινωνίας με τους νεκρούς και ότι έχουν μείνει πίσω στις εξελίξεις. Αλλά η τεχνολογία κάνει θαύματα στις μέρες μας!!
2. Tool - Reflection.
Θα μπορούσε να είναι και κάποιο άλλο Tool εννοείται π.χ. το Pushit αλλά δεν είμαι καλός στις περιγραφές για να σας εξηγήσω γιατί αυτό και όχι κάποιο άλλο οπότε απλά δεχτείτε το. Ακόμα καλύτερα, ακούστε το και αφήστε όλη αυτή τη θετική ενέργεια που βγάζει να σας καλύψει από πάνω μέχρι κάτω και να αισθανθείτε ηδονή, χαλάρωση, ευεξία, απολέπιση, πεντικιούρ-μανικιούρ από το έμπειρο προσωπικό μας.
3. Pink Floyd - Nobody Home.
Ε τι να λέμε τώρα. Σαφώς μπορούμε να λέμε πολλά και να μιλάμε και ώρες μάλιστα αλλά είπαμε δεν είμαι καλός σε αυτά, αισθάνομαι λίγο σαν πωλητής/διαφημιστής όταν περιγράφω αγαπημένα τραγούδια, οπότε από δω και πέρα σταματάνε οι περιγραφές.
4. Godspeed You Black Emperor! - Δε θυμάμαι τον τίτλο.
Πάντα είχα πρόβλημα με τους τίτλους των gysbe και δεν είμαι σπίτι μου για να τσεκάρω. Είναι στο lift your skinny fists και πρόκειται για το κομμάτι με την ομιλία του πρίτσερ. Απλά ακούστε τη φωνή του τύπου. Πρόκειται για την πιο συναισθηματική φωνή που έχει ηχογραφηθεί ποτέ, ειλικρινά δεν έχει καμία σημασία το τι λέει, θα μπορούσε να μιλάει για τον επόπτη του ΑΕΚ - ΠΑΟ και θα ήταν το ίδιο τέλειο. Πρέπει να σας τα είχα πρήξει και er-ικώς παλιότερα γιαυτό το κομμάτι. Όπως ακριβώς έχω κάνει και για το...
5. Blur - 1992
Όσοι έχετε μείνει στο Song 2 χάσατε. Θα ακούσετε αυτό το κομμάτι (ναι αλήθεια θα το κάνετε) και θα μείνετε μαλάκες. Και πάλι έχουμε να κάνουμε με περιγραφή συναισθημάτων και δε μπορώ με τίποτα να αντεπεξέλθω. Ρωτήστε με για θρας και ΜΟΥΝΑΚΙΑ να σας πω ό,τι θέλετε, αλλά μη με βάζετε να σας μιλήσω για το 1992 (αυτά ήταν χρόνια!!!).
Και κάπου εδώ συνειδητοποιώ ότι έχουν μείνει μόνο 5 θέσεις κενές και ο ευαίσθητος ψυχισμός μου δε μπορεί να αντέξει το βάρος του να αφήσει κάποιο αγαπημένο του κομμάτι απέξω γιαυτό το αφήνω όπως είναι μέχρι να ωριμάσω και να αποκτήσω καθαρότερη σκέψη και κριτική ικανότητα. Τα λέμε από αύριο δηλαδή.
:oh: :mov: :fear:Quote:
Originally Posted by Khalkji
Όλοι είμαστε στο "αργκ", "είναι δύσκολο", "δεν ξέρω πια να βγάλω", "μας γάμησες τώρα", και πετάγεται η τσουτσού και βάζει λιγότερα.
Ε, :midfinger:
:evil:
Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Μεγάλος μαλάκας τελικά ο Γιάννης - Ορέστης.
Loipon edw einai kai h lista mou..
Na thn katebasete epeidhs anebaza 3 wres me ta gamw internet tou diabolou kai epeidh einai gamath kai epeidh exw katebasei olwnwne sas kai m'aresan kai giauto katebaste thn..
Einai auth:
Entrancemperium's TOP10
01.Ulver - The Future Sound Of Music
02.Portishead - Roads
03.Massive Attack - Angel
04.Arcturus - Deception Genesis
05.Joy Division - 24 Hours
06.Psychotic Waltz - Into The Everflow
07.Dodheimsgard - Midnattskogens Sorte Kjerne
08.Burzum - Dunkelheit
09.Gorgoroth - Gorgoroth
10.Ved Buens Ende - Remembrance Of Things Past / To Swarm Deserted Away
kai o sxoliasmos ths einai sth selida 3 katw apo tou filou mou tou irreligiou.. 8)
Κανονικά θα έπρεπε να βάλω 10 τραγούδια Manowar, αλλά μόνο 1 από κάθε μπάντα λοιπόν. Επίσης απέφυγα να βάλω κομμάτια-ύμνους που είναι από άγνωστες μπάντες, που είχαν 1 μόνο δουλειά ή η παραγωγή τους έχανε επειδή ήταν EP(άρα δεν έχει μέσα τίποτα από Heathen's Rage, Attack, Black Knight etc etc). Ακόμα προσπάθησα να τα απλώσω λίγο τα τραγούδια, γεωγραφικά και μουσικά, και να μη γεμίσω τη λίστα πχ μόνο με αμερικάνικο power(εδώ ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή). Δυστυχώς κάτι Γερμανίες ή Γαλλίες πήραν πούλο από την άνετα ανώτερη Ιταλία. Τέλος, δεν υπάρχει τίποτα σχετικά καινούριο για να μην υπάρχει το τελείως υποκειμενικό στοιχείο της αρχικής καύλας(όχι Doomsword ή Holy Martyr πχ). Πάμε...
Manowar - Dark Avenger
Είπαμε, ότι και να διάλεγα μετράει. Στην σειρά αν τα πάρουμε τα albums τους, το πρώτο τους πραγματικά επικό τραγούδι. Μοναδική θεματολογία, Orson Welles στην αφήγηση, συγκίνηση και ανατριχίλα κάθε φορά που το ακούω.
Manilla Road - Helicon
Κερδίζει οριακά τους υπόλοιπους ύμνους της τεράστιας αυτής μπάντας. Και μόνο αυτό το τραγούδι είναι ικανός λόγος να μπει το Out Of the Abyss δίπλα(έστω οριακά κάτω) από τα μνημεία που ακούν στα ονόματα Crystal Logic και Open The Gates. Μιλάμε άλλωστε για κιθαρίστα/drummer που βγάζουν παραπάνω feeling από οτιδήποτε άλλο(η φωνή είναι love or hate, εδώ είναι love).
Bathory - Shores in Flames
Αυτός ο κύριος έκανε κάτι που δεν κατάφεραν πόσοι άλλοι. 11 λεπτά απόλυτης vikingίλας και η αρχή του καλύτερου του album. Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω από Bathory, έτσι έβαλα το πρώτο.
Jag Panzer - Harder Than Steel
Ορισμός του US power. Δυνατό, αρχιδάτο, καλοπαιγμένο με μια από τις κορυφαίες φωνές του ευρύτερου χώρου.
Domine - The Eternal Champion
Δεν υπάρχουν πολλά για να πούμε για το καλύτερο κομμάτι του κορυφαίου δίσκου των 90s. Οι Ιταλοί κατάφεραν και χώρεσαν όλο το νόημα του επικού ήχου σε αυτόν τον ύμνο. Από την αρχή ως το τέλος ορίζει το επικό metal και είναι από τα βασικά επιχειρήματα που η ιταλική σκηνή πατάει κάτω οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή. Από το 10:20(Now my destiny is revealed...) και ως το τέλος πρακτικά είναι από τις πλέον συγκινητικές στιγμές της μουσικής αυτής.
Titan Force - Chase Your Dreams
Η φωνάρα του US power που λέγαμε πριν σε πιο μελωδικά πράγματα. Ο λόγος που άρχισα να ασχολούμαι με μελωδικό US power ήχο ήταν αυτοί και οι Fifth Angel άλλωστε.
Axehammer - Lord Of The Realm
1ο outsider. Ύμνος χωρίς το παραμικρό ψεγάδι. Η φωνή a capela στο τέλος του τραγουδιού το εκτοξεύει παραπάνω από τις πολλές(ευτυχώς) παρόμοιες κομματάρες της εποχής και χώρου.
Warlord - Deliver Us From Evil
Ότι και να πεις εδώ είναι λίγο. Ο δικός μας Τσάμης έκανε το θαύμα του και μας έδωσε έναν από τους καλύτερους δίσκους των 80s. Τυχαία διάλεξα αυτό, δεν υπάρχει κάτι σε αυτό το album που να υπολείπεται των άλλων.
Cirith Ungol - Chaos Rising
Το καλύτερο τους τραγούδι με την καλύτερη κιθάρα που έχει γράψει ποτέ άνθρωπος.
Cauldron Born - In Fate's Eye A King
2ο outsider αλλά... Conan. Ένα τραγούδι γραμμένο γι'αυτόν(και δεν είναι το μόνο από αυτήν την μπάντα) θεματικά σωστό. Προσθέτουμε την καταπλητική δουλειά μουσικά και τα φωνητικά του Danny White και το τραγούδι κερδίζει μια θέση στο τοπ 10.
Θα ανέβει αργότερα.
ΥΓ: Outsider = όχι πολυαναμενόμενο
Όπως σου είπα ήδη, μερικά τα περίμενα, για τα outsider 8) :wink: κ γενικά :headbang2:
Kι εγώ στην αρχή δεν ασχολήθηκα επειδή είδα ότι πήγαινε προς το αριστεροπερίεργο που λέει και ο Raven Lord, αλλά αφού είδα και τους υπόλοιπους δικούς μου να ποστάρουν κάτι θα κάνω κι εγώ. Θα μου πάρει κάποιες μέρες όμως, θέλω να είμαι δίκαιος (και θα έχει εκπλήξεις η λίστα μου).
Να πω και γω τη μαλακία μου, το σκεφτόμουνα από το πρωί που είδα το τόπικ :pingpong:
Kiss - Rock 'n Roll All Nite
Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name
Manowar - Battle Hymn
AC/DC - Let Me Put My Love Into You
Lynyrd Skynyrd - On The Hunt
Jethro Tull - Budapest
Rory Gallagher - A Million Miles Away
Johnny Winter - Still Alive And Well
Twisted Sister - We're Not Gonna Take it
Για το τέλος παίζει μάχη, δεν ξέρω
Whitesnake - Guilty of Love ή Skid Row - I Remember You
Σχόλια άλλη φορά, πάω για ύπνο τώρα :!:
dax tromera dyskolo post kai epeidi eimai sigouros oti tha allaksw gnomi sto mellon apofasisa na valw ta tragoudia ta opoia thymamai oti akouga kamia vdomada synexomena:
1.Metallica - Sanitarium
trelo kollima!
2.Metallica - The House Jack Build
to load itan to proto album pou ousiastika "me exwse" kai auto itan to tragoudi pou os pitsirikas akouga tote kai elega "den paizei na yparxei tetoia mousiki"
3.Virus - Road
gt etsi!
4.DHG - Traces of Reality
gt periexei to kalytero (black) metal riff evah!
5.In the Woods - generally more worried than married
pwww vasika dn ginetai na eksigeis gt sou aresei toooooso poly ena kommati! apla symvainei
6.Bertine Zetlitz - Girl Like You
apla apisteuto!fonara!an kai den tin epsaksa pote gia tin sygkekrimeni!
7.Active Member - Λαβωμένο ξωτικό (Unplagged Mix '96)
to grafw opws akrivws einai to mp3 thelwntas epeisis na tonisw oti pote dn imoun opados tou eidous alla to sygkekrimeno ksefeugei!
8.Dead Kennedys - Holiday in Cambodia
9.Deathtrip - A foot in each hell
10.DHG - Kuldeblest Over Evig Isode
me ta 2 apo panw efaga to megalytero kollima ever!o agapimenos mou tragoudistis stis 2 koryfaies (gia mena) stigmes tou!
pantws 10 einai poly liga! :(
http://rapidshare.com/files/142153125/wasted.rarQuote:
Originally Posted by iskra
:pingpong:
να προσθέσω ότι κλαίω που άφησα πολλά απ'έξω... θα μπορούσε να είναι παρόμοια λίστα με του ruthless ή του σάικοτρου, αλλά μάλλον κόλλησα σε παλιές αγάπες. όπως και να'χει :dfinger:
ετος 1998.εκολαπτομενος θρασερ αγοραζει το δευτερο του cd.συγκροτημα SLAYER.τιτλος : Show no mercy.
παρτε και την αιωνια 10αδα μου.
http://img155.imageshack.us/img155/2...omercybig2.jpg
Περίμενα περισσότερη thrash ποικιλία από σένα.
@psychotron: γαμάτη, όπως περίπου την περίμενα
@Raven Lord: το ίδιο, πολύ ευχάριστη έκπληξη το Immortal
@eleventh: περιμένω με αγωνία
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
:pink:
na to katevasete oloi.
Tool – push it, παίζουν πολλά τραγούδια τους για μία θέση, βασικά θα μπορούσαν και τα δέκα να είναι δικά τους
isis – dulcinea, και μόνο λόγω ονόματος τραγουδιού θα το έβαζα, από τα αγαπημένα μου παιδικά βιβλία ο Δον!, αλλά και τι κομματάρα
pink floyd – echoes, να βλέπεις όμως και το live στην πομπηία
kyuss – gardenia, το τέλειο πρώτο τραγούδι για έναν τέλειο δίσκο
frank zappa – my guitar wants to kill your mama, το άκουσα πρώτη φορά από συναυλία του Vai, από τότε το έχω ακούσει πάρα πάρα πάρα πολλές φορές
pantera – cemetary gates, η μεγαλύτερη στιγμή του dime, το αγαπημένο μου κομμάτι τους, και από τις μεγαλύτερες στιγμές της προηγούμενης δεκαετίας
brmc – ain't no easy way, η χαλαρά καλύτερη μπάντα του garage κύματος στα τέλη του 90, με πέντε στροφές περιγράφει τι παθαίνεις όταν ερωτεύεσαι, και το κάνει τόσο καλά διάολε
madrugada – majesty, το πιο μελαγχολικό κομμάτι από τη πιο μελαγχολική μπάντα, απολογείται για ότι προβλήματα έχει προξενήσει, και αναπολεί με το μυαλό του
black sabbath – wizard, αυτή η γαμημένη φυσαρμόνικα μου έχει μείνει καρφωμένη στο κεφάλι και δε φεύγει με τίποτα
led zeppelin – in my time of dying, ...
me suginhsate re koufales
exoume kai leme
enw akouw me tromero plugin last fm sto mozilla kai akouw ta targoudia pou postarate ftiaxnw mnhmeiwdh lista
(kai edw na pw oti merikoi me suginhsate polu me tis epiloges sas)
1. elvis costello - i want you
de ginetai na einai kapoio allo. de ginetai. apla ta leei ola. i want you. to pio sparaxikardio track ever. kai meta erxontai ola ta alla xerete eseis journey ktl)
2. kiallh klapsa kai trelos diskos. de xerw pio tragoudi na valw. ola einai isaxia eilikrina kai exoun ena sunaisthima pou gia na to niwseis les, re pousti na xwrisw gia na akousw to cd
pame loipon. noumero 2 einai o jay jay johanson kai to album tattoo. de xerw ti na dialexw apo ekei opote lew to milan madrin chicago paris
3. exoume xekinhsei ligo pesimistika kai as anevoume ena klik mono pio panw me tous mansun. megalh groupara. pali exw dilhma ti na valw apo autous, de thelw wide open space, thelwkati apo to deutero tous. kai auto tha einai to
oxi allaxa gnwmh. de ginetai. wide open space. auto einai to trito track
4.big sleep - looking for a girl with a washing machine
apla teleio. opoios exei kai to album proxeiro se mp3 as to dwsei. apla theiko ola mou ta foititika xronia
5. moofs - pictures adikoxameno group twn kollhtwn mou sthn patra. opws kai na exei einai ena megalo asma pou apla de to prospernaw pote. megalh sunthesh
6. edw eprpe na vrw ena dunato xarti gia na mhn arxisete na lete ti malakies postarw
milame loipon gia megaleiwdes group pou exw erwteuthei, pou einai gamatoi sta live. oxi de tha valw ta klassika pou oloi megalwsame. alla tha valw to kalutero tous tragoudi kai as mh to paizoun sta live. einai gia ligous kai kalous
akouste kai dakruste
cake loipon, kai apo to album pressure chief, to tragoudi take it all away
7. exoume gamhthei na vazoume adunamies alla pou metrane. parapanw enas theoulis eipe to 80 winsows.
ofeilw na valw nada surf. kai track apo ekeino to album.alla oxi to 80 windows. megalo epos, alla de xerw isws na exei ftharei ligo mesa mou me to xrono. isws ftaei oti to exw akousei 10.000 fores xalara
loipon epeidh de mporw na dialexw sth thesh me to noumero 7 tha vale 2 tragoudia twn nada surf apo to idio album. to ena einai to pio vary track pou grapsan pote(meta apo to album proximity effect ginan ligo pio aderfes)
isobathmoun loipon to mothers day kai to lurikotato robot pou gamaei kolous kai diskografies
8. pavement nai eipa pavement .apo to slanted and enchanted to here alla telika to metaniwsa. tha pw tous mercury rev kai to holes. teleia kai paula dakruste einai kaula
9 erykah badu and the roots to megalo asma you got me. akouste kai anatrixiaste leme
10. eimai sto na kleisw eite me manic street preachers eite me stone roses. telika de kleinw me stone roses kai kleinw me manic stret preachers. exoun deka asmata isaxia. tuxaia tha pw to upermegalo asma motorcycle emptiness kai as me kopanaei o allos mou eautos na pw if you tolerate this
meinan para polla apexw. para polal omws alla ti na kanoume. sas ekana gamath sullogh omws etsi?
ektos sunagwnismou pentada pou egine tetrada giati de vriskw to pempto
cranberies zombie
offspring come out and play
green day basket case
guns n roses november rain
edit. h pentada kleinei me ramones kai kkk took my baby away an kai sth thesh tou mpainoun xiliades alla ramones asmata
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Discharge latreia kai Wipers psinoun. Tha timisw an kai den eimai toso sti fasi s'
:pink:Quote:
Originally Posted by psychotron
προσθέτω στη λίστα μου σε υστερόγραφο το elephant gun από beirut γιατί μπορώ.
μλκ μου.
η δεκάδα του μπέρνη παίζει να είναι και η καλύτερη λίστα ως τώρα. :?
re koitana deis pou tah se kerasw kai mpuraQuote:
Originally Posted by Khalkji
an thelete anevazw. me thn bonus pentada omws kai alla 5 dika mou bonus etsi gia kaula
giati kernaw
ε, καλά, την αναπληρωματική πεντάδα μπορείς και να την παραλείψεις. κρίμα είναι
1.Bord del'Aspasia-8anos Mikroutsikos(Kavvadias)
2.Milw gia Sena-8anashs Papakwstantinou
3.Ederlezi-Goran Bregovic
4.Shine on you crazy diamond-Pink Floyd
5.Lithium-Nirvana
6.Lady Fantasy-Camel
7.Fusaei Kontra-Active Member
8.Prousa_Agnwstos Smurneiko tou '20
9.Alaniara ap ton peraia-Markos Vamvakarhs
Kai twra ena bonus
10.Kophka sta duo(Ki an exw kapsei oti se 8umizei)-Nikos Makropoulos
thelw kialla sxolia porwste me. anevazw ok? pantws h paraklhsh mou isxuei opoios exei big sleep peite re seis