ο σηγκαλ γαμαει ταρκοφσκιδες και αλλες τετοιες αδερφιστικες πιπες ομωςQuote:
Originally Posted by Khalkji
Printable View
ο σηγκαλ γαμαει ταρκοφσκιδες και αλλες τετοιες αδερφιστικες πιπες ομωςQuote:
Originally Posted by Khalkji
ρε φίλε αν το κάνουμε το πάρτυ θα τσακωθούμε για το ποιοι θα παίξουμε μουσικές!
εγώ πάντως νόμιζα πως ήταν ένα οκέι φόρουμ μέχρι που άλλαξα γνώμη. με έπεισε ο πωλητής του φωτόσπαθου.
ποια νομίζετε ήταν η επίδραση του μαγκ στο φόρουμ; ε;
Μπορούμε να κάνουμε ένα er φέσι όπως παλία! Ακόμα και μια εκδρομή στην Αίγινα ή στον Πόρο τώρα που είναι καλοκαιράκι!!~
εχω γαμηθεί στο ριφρεσ, σοβαρα, και τίποτα δε γίνεται.
Holyshits, επικαλούμαι τη δημοκρατία απο τη στιγμή που το πραγματικά μεγάλο ποστινγκ (τύπου Chopped In Half) έχει εκλείψει απο το φόρουμ για να γράφουν ζαχαρόπουλοι τύπου Helm, ξενέρωτοι μεταλάδες, χαωτικά κα8υστερημένοι τύπου Blindgay, offtopicthreadattentionwhores λεσβίες τύπου ~ladykiller~ και να αντιμετωπίζουν τον σεβασμό και την αγάπη της πλειοψηφίας και ακόμα κι εγώ να περιορίζομαι στο "σοβαρό" ποστινγκ (aka ξενέρωτο) γιατί το 8έλει η πλειοψηφία. Και παρολαυτά να εξακολου8ούν να λένε κάποιοι ότι αυτό που λείπει απο το ER είναι η σοβαρότητα!Quote:
Originally Posted by carheart
Quote:
Originally Posted by nothingman
αφήστε πάνω μου τη μουσική κ τους χορηγούς
σευχαριστωQuote:
Originally Posted by ikonoklast
holy fuck έχεις δίκιο κάνε το domination τώρα.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
katw ta xeria apti lentikiler vlamadia.
αττενσιον χούρς είμαστε όλοι,αλλιώς θα τα λέγαμε στον καθρέπτη
+1 σκίστε με
ΤοQuote:
Originally Posted by Toufas
"Αγαπητέ συνομιλητή,
είμαι της ταπεινής άποψης πως η γνώμη σας δεν είναι απολύτως σωστή, καθώς δε βασίζεται σε καλά τεκμηριωμένα επιχειρήματα. Θα σας παρακαλούσα να αναφέρετε τις σχετικές πηγές, εάν υπάρχουν.
Με εκτίμηση,
Α.Β."
για το ΕΡ ήταν πάντα το ίδιο με το
"Τι μαλακίες λες ρε καραγκιόζη, λινκ!"
και μάλιστα αυτό το 2ο ήταν το επιθυμητό. Είναι πιο εκφραστικό, το νόημα είναι το ίδιο και πιάνει και λιγότερο χώρο, πώς να το κάνουμε.
Κι εγώ όταν πήγαινα στο νηπιαγωγείο ήταν ένα κοριτσάκι, η Αγγέλα, που με πείραζε και ήρθε ο αδερφός μου που πήγαινε τρίτη δημοτικού και είπε στο κοριτσάκι "μην ξαναπειράξεις την αδερφή μου" κι αυτό δε τόλμησε να με ξαναπειράξει. Αλλά από τότε έμαθα σταδιακά να μη με ενοχλεί το παραμικρό, να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, να αγνοώ τους ηλίθιους και να μην τρέχω κλαίγοντας στον αδερφό μου κάθε φορά που κάποιο παιδάκι μ'έλεγε βλάκα! Αυτή τη διαδικασία ακολουθούν όλοι οι αποδεκτής νοημοσύνης άνθρωποι. Αγγέλα άμα σε πετύχω πουθενά τη γάμησες.
Οποιοδήποτε άτομο έχει περάσει "απ' τον ευρύτερο σκληρό χώρο" και δεν μπορεί να αντέξει ένα "σου γαμώ το σπίτι", προφανώς έχει μειωμένες διανοητικές ικανότητες και στο ΕΡ-τότε-που-φτιάχτηκε δεν τον θέλαμε. Καθένας μπορεί να αποδείξει την αξία του, εδωμέσα τα πάντα είναι θέμα μυαλού και όχι μπράτσων ή δενξέρωκιεγώτι. Χρήστες όπως ο/η Κάλκι και ο Γκαμπ έφαγαν τρελό βρίσιμο όταν γράφτηκαν και τελικά καταλήξαμε να τους αγαπάμε και να τους θεωρούμε απ' τους πιο καλούς χρήστες. Αυτό που γίνεται είναι απλά ιντερνετικός δαρβινισμός, χωρίς αυτόν θα ήμασταν ακόμα στα δέντρα και θα τρώγαμε μπανάνες, πατώντας ευγενικά τα πλήκτρα μας.
Εάν τα κεφάλια θέλουν ένα w00t->"σοβαρό"<-w00t ΕΡ, προφανώς μπορούν να (προσπαθήσουν να) το σιάξουν, αλλά μη λέμε πως το ΕΡ έχει χαλάσει κι έχει σαπίσει κι αυτοί οι νέοι τίποτα δε σέβονται πια. Νομίζω πως εσύ π.χ. Τούφα θα ήσουν κατά του ΕΡ-τότε-που-φτιάχτηκε και θα ήθελες και τότε να σοβαρευτεί.
Κάλκι, απ'το σινεμά φόρουμ ζήτησα απ'τον Πάνο να με βγάλει κυρίως επειδή βαριόμουν και διαπίστωσα πως, εδώ και καιρό, δεν είχα όρεξη να ανοίξω νέα θρετ ή να πάρω μέρος στα υπάρχοντα. Κρίμα ήταν, το σωστό είναι να το χει κάποιος με όρεξη και να το κάνει ενδιαφέρον.
ή στην Αιδηψό!Quote:
Originally Posted by wbrb
Ναι ρε, αλλά από την αρχική τρελοπαρέα επιβίωσαν αρκετά άτομα με μειωμένες διανοητικές ικανότητες, αν κρίνουμε από τα ποστς τους, για λόγους ευγένειας δεν θα αναφέρω τους εκάστοτε gabriels, locusts, asimoulides, τους οποίους τους θέλατε ξέρω γω στο ER τελικά. Και γω όταν πρωτομπήκα ακόμα θυμάμαι να με κράζει ο Kveld με τον sympo και να γελάνε, αλλά μετά κατάλαβαν τι παλικάρι πρώτο είμαι, και τελοσπάντων δεν αρνούμαι αυτά περί της υπεράσπισης των εαυτών μας, αλλά κάποιος που μπορεί να το κάνει μπορεί κάλλιστα να είναι και εξαιρετικός κάθυστερ, τα παραδείγματα πολλά, αν θέλετε μπορώ να αναφέρω μερικά, μπορώ και όχι, αλλά τελοσπάντων τον ιντερνετικό δαρβινισμό δεν τον εδέχομαι απόλυτα, παίζουν πολλοί παράγοντες, όχι μόνο μυαλού.Quote:
Originally Posted by freezing_moon
ε, ναι, μερικοί ηλίθιοι είναι ανθεκτικοί κι επιβιώνουν, είναι ανάγκη να επιβιώνουν όλοι οι ηλίθιοι;
ένα σεντ!
έι!
να και ένα άλλο σεντ!
αυτά λοιπόν είναι τα δυο μου σεντ!
!
δε θα έλεγα ότι η σοβαρότητα είναι αυτό που λείπει από το φόρουμ. δεν είναι φυσικά και αυτό που μας περισσεύει η σοβαρότητα. τέλος, δε νομίζω ότι θα μας έπρεπε να μας απασχολεί ο παράγων "σοβαρότητα" τόσο πια ώστε να έχει αναφερθεί ήδη εκατονσαρανταδώδεκα φορές σε αυτό το θρεντ και άλλες 3 ήδη στο δικό μου ποστ.
το αγαπάμε όλοι το ER (πως θα μπορούσαμε κι αλλιώς δλδ, τόσους δίσκους μάθαμε για να εντυπωσιάσουμε φίλους, τόσες ατάκες για να τημπούμε σε συμμαθητές, διάβολε, το μισό φόρουμ έχει πηδήξει λόγω του ER). μεγάλωσε όμως αυτό το πράμα και πλέον δεν είναι μια μαλακία για 38 άτομα (από τους οποίους οι 23 βρίσκονται κάθε Τετάρτη στο Τζαζμίν) και είναι λογικό να έχουμε και περισσότερους μαλάκες. είναι λογικό επίσης αφού πέρασε ο καιρός να έχουμε ψιλοστερέψει και από γαμάτες ιδέες και να έχουμε ήδη κάνει κάποιες παρέες και να έχουμε ήδη βρει καμιά εικοσαριά ξερωγω τύπους που να ξέρουμε ότι είναι οκέι και ίσως να μην ψάχνουμε με την ίδια ζέση να βρούμε και άλλους. που θα βρούμε δλδ δεν τίθεται θέμα αλλά.
στο μιούζικ πάντως είχε πέσει αρκετά το θέμα με τα νταουνλόουντ λινξ και τις 37 καθημερινές δισκάρες, κάπως έφτιαξε το θέμα, ευτυχώς.
και έπαιξε και το ρόλο του και το περιοδικό. καλό ή κακό δεν ξέρω, θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος που λέει και ο Θεοφιλόπουλος αλλά δεν ήταν αμέτοχο, σε καμιά περίπτωση. άλλαξε τα κόζα.
τελειώνω λέγοντας ότι δεν έχω πρόβλημα με το φόρουμ που δεν είναι σοβαρό, αλλά με αυτό που είναι σοβαροφανές! ναι! προβοκατόρικη εξυπνάδα αλλά έτσι είναι!
συμφωνώ επίσης με το χρήστη φρήζιν μουν και το χρήστη σύμπο και όσους χρήστες ποστάρουν εδώ και συμπαθώ. δε με νοιάζει τι.
Εδώ ταμαγκότσι υπάρχει και ένα θέμα χρόνου, δεν έχουν όλοι χρόνο να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε μια επίθεση trolling από κάποια μέλη γενικά του φόρουμ, και η έλλειψη χρόνου σίγουρα δε συνιστά διανοητική καθυστέρηση, εκτός αν το εμβαθύνουμε πολύ το θέμα, αλλά και πάλι έχω επιφυλάξεις να διατηρήσω. Το θέμα είναι πως λέει πριν ο Μπλίτζερ (τυχαίο παράδειγμα) "πάντα υπήρχαν καθυστερημένοι, τους κάναμε να βάζουν τα κλάματα και να φεύγουν". Ο Μπλίτζερ όλα αυτά (τυχαίο παράδειγμα). Δηλαδή (τυχαίο παράδειγμα) άμα είναι οι ίδιοι οι καθυστερημένοι να διώχνουν τους ανθεκτικούς ηλίθιους, που βαδίζουμε;
Και αν κάποιος είναι ΚΑΙ ηλίθιος ΚΑΙ ανθεκτικός ΚΑΙ καθυστερημένος (σαν τον σάμπατακ, τυχαίο παράδειγμα), ποιός θα αποφασίσει για την τύχη του; Θα υπάρξουν λόγια από τον κόσμο. Αναταραχή στις κλίκες. Μερικοί θα φύγουν μόνοι τους (σαν τον σάμπατακ, τυχαίο παράδειγμα), άλλοι θα μπαρκάρουν (και αυτό), οι υπόλοιποι όμως; Θα υπάρξουν αντιρρήσεις, διαφωνίες, θα μπουν και οι βλάκες στο παιχνίδι, ο ατομ σμασερ (τυχαίο παράδειγμα) θα λέει πως του αρέσουν και οι 21 ertards, και πως είναι όλοι υπέροχοι, θα υπάρξει μια ΣΑΦΗΣ ασυνεννοησία, θα αναρωτιέται ο άλλος "είμαι χαζός;", "μην είμαι ηλίθιος;;;", "μπα, καθυστερημένος είμαι", και τελικά όλοι θα λένε "οι άλλοι ειν έτσι", και μετά τι θα γίνει;
Θα εκμεταλλευτούν τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ να κάνουν επανάσταση και ο ΜΠΑΡΚΑΣ θα γράφει με κεφαλαία και θα τρίβεται με τα τριπλά του πολύχρωμα βινύλια και θα λέει τα κατάφερα! τα κατάφερα!
Αυτό θέλουμε, φρίζιν μουν;
"το μοντερέητινγκ υπηρετεί τον ιμπεριαλισμό!"
αυτο με τα πηδηματα πως το εχουν καταφερει δε καταλαβα!
δεν υπαρχει μια χρηστρια να συμπαθησει κι εμενα????
Τώρα το γυρνάς σε πιτσφορκ, και στο τέλος θα έρθεις ολόκληρος στο στρατόπεδο!
χαχαχα το αρχικο μου ποστ ειχε ενα [/πιτσφορκ] απο κατω. αλλα το εσβησα για να πει κι ο ιδιος τι πιστευει στο θεμα.
den emeine kai h cathy(nai nai random onoma xrhstrias kai auto)
τωρα που σιγα σιγα λυνεται το πραγμα λοιπον
ρίξτε μια ματιά κι εδώ
viewtopic.php?f=30&t=21366&st=0&sk=t&sd=a
Συνιστά διανοητική καθυστέρηση το να μην μπορεί κανείς να αγνοήσει απλά τους μαλάκες. Δε χρειάζεται καθόλου χρόνος γι' αυτό!Quote:
Originally Posted by carheart
Πλας όταν κάποιος δέχεται αναίτια επίθεση, αρκετές φορές τον υπερασπίζονται άλλοι Αγνοί Αγωνιστές του Δικαίου.
Δεν πολυκατάλαβα τι θες να πεις, αλλά τόσα χρόνια λειτουργεί το φόρουμ με περίπου τον ίδιο τρόπο, με κάποιο ποσοστό καθυστερημένων και κάποιο ποσοστό φλέιμς. Αυτά τα ποσοστά δε βλέπω να έχουν αλλάξει δραματικά, επομένως δε βλέπω πρόβλημα.Quote:
Το θέμα είναι πως λέει πριν ο Μπλίτζερ (τυχαίο παράδειγμα) "πάντα υπήρχαν καθυστερημένοι, τους κάναμε να βάζουν τα κλάματα και να φεύγουν". Ο Μπλίτζερ όλα αυτά (τυχαίο παράδειγμα). Δηλαδή (τυχαίο παράδειγμα) άμα είναι οι ίδιοι οι καθυστερημένοι να διώχνουν τους ανθεκτικούς ηλίθιους, που βαδίζουμε;
Και αν κάποιος είναι ΚΑΙ ηλίθιος ΚΑΙ ανθεκτικός ΚΑΙ καθυστερημένος (σαν τον σάμπατακ, τυχαίο παράδειγμα), ποιός θα αποφασίσει για την τύχη του; Θα υπάρξουν λόγια από τον κόσμο. Αναταραχή στις κλίκες. Μερικοί θα φύγουν μόνοι τους (σαν τον σάμπατακ, τυχαίο παράδειγμα), άλλοι θα μπαρκάρουν (και αυτό), οι υπόλοιποι όμως; Θα υπάρξουν αντιρρήσεις, διαφωνίες, θα μπουν και οι βλάκες στο παιχνίδι, ο ατομ σμασερ (τυχαίο παράδειγμα) θα λέει πως του αρέσουν και οι 21 ertards, και πως είναι όλοι υπέροχοι, θα υπάρξει μια ΣΑΦΗΣ ασυνεννοησία, θα αναρωτιέται ο άλλος "είμαι χαζός;", "μην είμαι ηλίθιος;;;", "μπα, καθυστερημένος είμαι", και τελικά όλοι θα λένε "οι άλλοι ειν έτσι", και μετά τι θα γίνει;
Θα εκμεταλλευτούν τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ να κάνουν επανάσταση και ο ΜΠΑΡΚΑΣ θα γράφει με κεφαλαία και θα τρίβεται με τα τριπλά του πολύχρωμα βινύλια και θα λέει τα κατάφερα! τα κατάφερα!
Αυτό θέλουμε, φρίζιν μουν;
Τουλάχιστον έτσι βγαίνει και κάτι καλό, αλλιώς θα είχαμε γεμίσει ηλίθιους. Και το μοντερέιτινγκ ας μου εξηγήσει κάποιος πώς θα μας σώσει απ' τους ηλίθιους κι όχι απλώς απ' τις βρισιές. Και τότε είναι που θα χρειάζονται κι οι βρισιές, με τόσους ηλίθιους.
Εκτός αν φτιάξετε μια επιτροπή που θα αποφασίζει ποιος είναι ηλίθιος και ποιος όχι. Ή ίσως ένα αϊκιού τεστ κατά την εγγραφή!!
Ο kveld είχε προτείνει ολοκλήρωμα, ο sympos είχε προτείνει να κόψουμε το registration, εγώ προτείνω να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα.
τι ολοκλήρωμα; έλα, αυτό είναι πουστιά! εγώ θα έλεγα απλά για το ρετζιστρέησιον να στέλνουν μια φόρμα με μια λίστα μουσικών που γουστάρουν. για κάποιο λόγο έχει αρκετά να πει εδώ μέσα για το χου ιζ χου.
μαλακία, το σύμπο και τον κβελτ τους κόβω χλωμούς να θυμούνται ολοκληρώματα.
Φιλτατη Χ, να δηλωσω εξαρχης οτι μιλαω σοβαρα ετσι ωστε να εχω ελπιδες πανω απο 25% να μη με βρισεις με καμια εντελως κλισε και αδικαιολογητη βρισια και να μην το παρεις προσωπικα. Αυτοι τους οποιους εσυ αποκαλεις παλιουρες πιθανοτατα ειναι η δευτερη γενια χρηστων ΗΑΡ, οι οποιοι πλεον ειναι κι αυτοι παλιουρες, καθως εσυ και μερικοι αλλοι μαλλον ανηκετε στην τεταρτη γενια χρηστων. Αποφασισα να ποσταρω κι εγω σοβαρα γιατι ειδα οτι κι αλλοι χρηστες πρωτης γενιας ποσταραν σοβαρα, με 2 απο τις καλυτερες αποψεις να εκφραζονται απο τους 2 απο κατω μου. Ολα αυτα, απλα για αποκατασταση της αληθειας. Οι περισσοτεροι πραγματικα παλιοι χρηστες οχι απλα δεν ποσταρουν καν, δεν τσεκαρουν το φορουμ καν, γιατι ειτε δεν εχουν το χρονο ειτε βαρεθηκαν. Κατα τη γνωμη μου ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο, κι εγω ειχα χαθει για αρκετα μεγαλο διαστημα απο το φορουμ κι ετσι εχω χασει την τριτη γενια χρηστων και λιγο απο τη δευτερη, με συνεπεια να με βριζουν ολοι αυτοι και να κλαιω. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν γινεται να κατηγορηθει οποιαδηποτε γενια χρηστων για το οτι πλεον καλως η κακως το ΗΑΡ ειναι πολυ περισσοτερο βαρετο απο οτι ηταν. Επισης, οπως ισως θα ελεγε κι ο Συμπο, το να θεωρεις οποιον κανει ρετζιστερ ηλιθιο by default δεν ειναι και τοσο κακο. Μπορεις να το αντιμετωπισεις σαν μια διαδικασια μυησης στο γαμωφορουμ, ολοι το εχουμε περασει. Εχουμε βριστει με συμπο τοσο πολυ στην αρχη που δεν το θυμαται καν ο βλακας (οντως, τον ειχα ρωτησει και δε θυμοταν οτι εβριζε μανες κτλ).Quote:
Originally Posted by X
Για να ολοκληρωσω προς εσενα και οποιον ενστερνιζεται την αποψη οτι φταινε "καποιοι" για αυτην την κατασταση, αυτο δεν εχει καμια μα καμια φυσικη εξηγηση, δεν γινεται σε μεγαλους πληθυσμους να βρισκεις μια συγκεκριμενη ομαδα που μακροσκοπικα ειναι περισσοτερο υπευθυνη. Απλα οταν οι χρηστες ενος φορουμ στην αρχη ειναι 40-50 και οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν δημιουργησει μια παρεα μεταξυ τους, με 5-10 να ειναι οι γραφικοι που προσθετουν το αλατοπιπερο (ροκαβλον, γουταν κτλ), τοτε το φορουμ απλα ειναι γαμω. Οταν εδω και πολλα χρονια το ΗΑΡ εχει περισσοτερους απο 200 ενεργους χρηστες σε ολα τα υποφορουμ, τοτε μεν χανεις αυτο το παρειστικο κλιμα που πολλοι ενιωθαν, αλλα κερδιζεις μεγαλυτερη ποικιλια στα μουσικα γουστα, τις γνωσεις, τις αποψεις και γενικα οπως βλεπεις κι εσυ και ολοι, μιλανε ξαφνικα δεκατρια ατομα για την πιο τελειωμενη ταινια που υπαρχει ας πουμε.
Να τονισω τελος οτι μονο ΕΣΥ και 5-10 αλλα ψαρια το παιρνουν τοσο σοβαρα και εβγαλαν και συμπερασμα οτι με το που μπαινει καθε νεος πανε να τον υποβιβασουν και να τον μειωσουν, τα περισσοτερα "μειωτικα" και "ειρωνικα" ποστς γινονται επειδη ειτε ο αλλος βαριεται, ειτε θελει να κανει καναν αλλο να γελασει, ειτε πολυ απλα για τη μαλακια.
[quote=When_Black_Roses_Bloom]Εξαιρετικο ποστ νουμερο 2, βρισκομαι στην εκτη σελιδα, διαβασε με εμενα, περιλαμβανω και το πρωτο.Quote:
Originally Posted by "symposium_lexotanil":1z2mp84c
[/quote:1z2mp84c]
Οσον αφορα αυτα που εγραψαν οι δυο χρηστες πρωτης γενιας (πρεπει να γινει πολλ σε ποια γενια ανηκει ο καθενας), τα ειπαν πολυ σωστα και εξετασαν το θεμα οπως πρεπει να εξεταστει, δηλαδη καλως η κακως, ετσι ειναι η φυσικη εξελιξη καποιων πραγματων οταν τα αφηνεις να εξελιχθουν. Αν ηθελε ο Πανος θα μπορουσε να εχει θεσπισει ενα φιλτραρισμα και μια μικρη "λογοκρισια" ας πουμε, οχι για να μην μπορει ο καθενας να γραψει οτι θελει, ισα ισα που δεν εχω ενοχληθει ποτε απο βρισιδι εδω μεσα και απο "οχι καθωσπρεπει" αποψεις, τις επικροτω κιολας. Αλλα για να μην υπαρχει το ανελεητο σπαμμαρισμα και η μαλακια που παει συννεφο, μερος των οποιων δηλωνω κι εγω ενοχος βεβαια, παρασυρμενος απο το γενικοτερο κλιμα. Ακομα κι ετσι ομως, στην τελικη δε με ενοχλει καθολου αυτο, ισως προτιμω τη μορφη του ΗΑΡ οπως ειναι τωρα. Γιατι παλια μπορει οπως ειπε κι ο πινκ αποπανω να ημασταν τζανκια και να καθομασταν το βραδυ με το μεσεντζερ ανοιχτο και το ΗΑΡ στο ριφρες καθε 30 δευτερολεπτα, αλλα τωρα οι περισσοτεροι χρηστες εχουν και αλλες καταστασεις στη ζωη τους και δε θα ηταν οτι καλυτερο να καθονται να το κανουν ακομα αυτο. Προτιμω να μπαινω μια ωριτσα απο τη δουλεια και να τσεκαρω 5 τοπιξ στο Αθλετιξ, 2 τοπιξ στο Σεξιον, 5-10 τοπιξ συνολικα σε ολα τα μουσικα υποφορουμ, 3 τοπιξ στο Σινεμα/Ντιβιντι και αν εχω χρονο και ψωλαρω στη δουλεια να τσεκαρω και μερικα τοπιξ στο Τζενεραλ.
Ξαφνικα ρε κουφαλες, βρηκατε ολοι ωρα για ποστ σεντονια ε?
Exoume adiaseistes apodei3eis oti kapoios to kanei akoma e!Quote:
Originally Posted by FANTASMA
xrhsths teleutaias genias edw
Ναι, αλλα δεν κανω ριφρες καθε 30 δευτερολεπτα στο ΗΑΡ!
(οντως εσυ εισαι τεταρτης)
exoume apodei3eis kai gia ton apopanw apo to prohgoumeno post mou, den 8umamai pou eixe postarei to desktop tou
ουφ, έκανα 45' να τα διαβάσω όλα. πάνε οι εποχές που είχα ακόμη και στη δουλειά πιο πολύ χρόνο για σκότωμα.
λοιπόν, μάλλον συμφωνώ με το ταμαγκόθι κατά μεγάλο ποσοστό, οπότε γλιτώνω τη συγγραφή ολόκληρου κατεβατού.
πάντως, προσωπικά πολύ δύσκολα ενοχλούμαι από συμπεριφορές, ακόμη και από άτομα που θεωρώ ηλίθια. μόνο μία περίπτωση στα χρονικά του er δεν την πάλευα με τίποτα και πιστεύω ότι μόνο με μπαν διορθωνόταν.
γενικά, όμως, το φόρουμ δεν έχει αλλάξει και τόσο πολύ σε σχέση με παλιά. ίσως έχει συμμαζευτεί λίγο σε κάποια θέματα και έχει "αναπτυχθεί" μουσικά. το ότι μου φαίνεται πεσμένη η κατάσταση οφείλεται κυρίως σε άτομα που αραίωσαν και σε έλλειψη χρόνου.
egw tha ithela gia na ginei kalitero to foroum mas na sxoliazontai sta threads gia ta almpoums oi kritikes pou postarontai k na ginetai ligo tzertzelos k na niwthoume oloi mas oti timoume ti mousiki milwntas sovara k skopima gi autina. ksekofte ligo xrono apo tin iperkatanalwsi diskwn k peite kamia kouventa parapanw gi autous pou sas endiaferoun. mono oi mplakmetalades k o ICPM sxoliazoun albums pleon. oi sinergates mou k egw gia tin enimerwsi sas prospathoume tosa xronia deikste to analogo feedmpak. ok?
ASE RE DRAGONLORD POU SE EPIASAN KAI OI ANISYXIES GIA TO ER :evil: :evil:
TRAVA STI GERMANIA NA TON FAS APO KANA GOTHOTRAVELI :rofl: :rofl: KAI ASE TA FORUMS (OPOIOS TO DIORTHWSEI TOU GAMW TO SPITI) GIA TOUS ANTRES
:twisted: :twisted: ENNOOUSA SORRY E
Re FANTASMA, apo 8 selides topic, TO DIKO mou post epelekses entelws tuxaia na sxoliaseis e?
Koitaxte na deite, auth eimai. Eimai euaisthhth k pairnw ta pragmata sta sovara, ki otan me vrizete kathe mera, tha sas vrizw ki egw k tha fainomai kathusterhmenh giati polu apla fortwnw eukola k niwthw thn anagkh na amunthw. Auto de me xaraktirizei genika san anthrwpo omws, opote den pa na xtupieste, eiste akuroi.
Ki oti k na lete, h taktikh sas na skulovrizete ton kathe nooba, eite einai pareksigiarhs san emena eite oxi, einai hlithia k apwthhtikh kai se kamia periptwsh den apotelei diadikasia muhshs sth malakia pou legetai er mh xesw.
Ε μονο εσυ ειπες οτι φταινε οι παλιοι γιουζερς, αμυνθηκα κι εγω, οχι δεν ηταν τυχαιο οτι επελεξα το δικο σου ποστ, δεν εγραψε κανεις κατι παρομοιο.
BRACE FOR EPIC
starxidiamas pragmatika.Quote:
Originally Posted by X
ennow oti an de sou arese 8a eixes hdh fygei,alla ka8ese.
ara sou aresei na asxolounte mazi sou akoma k an se brizoune kai th briskeis na ginonte diagwnismoi pxios 8a thn pei se pxion.