:lol: :lol: :pink:
Printable View
:lol: :lol: :pink:
:oops:
Επειδή δεν είμαι ειδικός, ρώτησα ένα φίλο κ είπε Τζόνυ.
Πρεπει ναταν Drambuie αυτο που ηπια και τωρα η γουργουριστη κοιλια μου με κανει να φοβαμαι πως κυοφορω τον alien μεσα μου
Το Drambuie είναι λικέρ, μπορεί να ήπιες drambuie με τζόνι που χει και κερασάκι μέσα, και γενικώς τα σπάει μπόλικα.Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Δεν υπάρχει επιλογή "Wat 69"
Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
Προσέχτε να δείτε τι γίνεται:
Το Τζονι είναι μαύρο χάλι. Το κόκκινο. μαύρο.
Το μπαλανταινς και το κάττι είναι μια χαρά εναλλακτικές αν είσαι ρέστος. Όπως και το Χαϊγκ. Χεϊγκ. Αυτό, τελος πάντων.
Απο εκεί και πέρα έχει υπάρξει μια εφεύρεση ονόματι Τζακ Ντάνιελς και είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αλκοολούχο στον πλανήτη.
Οι αντιφρονούντες πιείτε τα σκατά που πίνετε.
εντιτ: επίσης γαμηστερό κεφάλι κάνει η πέρδικα απ'τα φτηνιάρικα.
νταξ, γαμάτο το Jack αλλά όχι και το καλύτερο αλκοολούχο στον πλανήτη. Όχι όσο υπάρχει μια Duvel, μια Erdinger, ένα Glenfiddich. Και πολλά ακόμα που δεν έχουμε δοκιμάσει, ε.Quote:
Originally Posted by Khalkji
Ναι, αλλά η υπερβολή και ο στόμφος προσδίδουν ένα φαινομενικό κύρος στα λεγόμενά μου.
Σωστά είναι αυτά αλλα εσύ βάλε το φαινομενικό κύρος στον κώλο σου, βάλε δάχτυλο, κάνε ένα κρύο ντούς, πιές λίγο καφέ και κάτσε να γράψεις τη συνέντευξη.
α, νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά.
βαριέμαι να την κάνω.
α, επίσης το ότι απ' αυτά που έχω πιει το Τζακ μ'αρέσει με διαφορά περισσότερο όμως είναι true.
Ίσως σε γαμήσω στο ξύλο αν δε την κάνεις όμως. Πως σου φαίνεται αυτό;
κακό δεν είναι; να στη στείλω εσένα να την κάνεις;
να μου τη στείλεις αλλά να την κάνεις εσύ.
παντως εγω τον καρχαρια δεν μπορω να τον πιω με τιποτα!!!!
τότε πιες καμιά αρκούδα lol!!!!!
Και το χειρότερο ουίσκυ άμα του βάλεις κοκακόλα γίνεται πόσιμο. Κάτι από σουπερμάρκετ και τέτοια, ιδανικά για κοκακόλα - το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε όσοι δε πίνετε. Κόλπα του στυλ "το πίνω μόνο με πάγο", "το πίνω χωρίς να το αραιώσω", "το πίνω straight" και τέτοια ξεχάστε τα. Θα αγαπήσετε το ουισκάκι. Και για διατροφικό συμπλήρωμα ξηροκάρπια κάθε είδους, όσο πιο αλμυρά τόσο πιο καλά.
το ουισκυ το πίνω στρεϊτ για να ταιριάζει με τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό.
to savvato egine mia maxh mayta
http://www.imageshack.gr/files/1ao1rhb01gvwhpqgvd8d.jpg
xasame...
http://www.imageshack.gr/files/i9ce1ojv1hrh9b7u1brq.jpg
aaa 8es na ta ftia3oume?Quote:
Originally Posted by Khalkji
ki egw to tsigaro, ton kafe ke to ouiski ta kanw str8. :D
Προτείνετε κανά ιδιαίτερο μείγμα με βάση το Drambuie. Υπ' όψιν δεν είμαι μεγάλος φαν του πάγου.
jack amaretto (χωρίς το ντραμπουι :puke: )
Μιά φορά με κέρασαν ένα σφηνάκι που νόμιζα ως jack daniels. Αλλά τελικά ήταν με τύρφη. Κατεβάζω λοιπόν το ουίσκι και μου βγήκε απ την μύτη.
Είπα το Μπάλαντάινς γιατί είναι κηροζήνη, το Ρέντ Λέιμπελ το έπινα κάποτε με μία ημη-αλκοολική πρώην μου. Αλλά δεν νομίζω ότι κάτι μπορεί να φτάστει την κακία του Vat69 και του Teachers. Μαλάκες, αυτά τα πράγματα είναι άσχημα, ειλικρινά. Πίνεις και ακούς τα κύτταρα του συκωτιού σου να ουρλιάζουν απο πόνο.
είχα διαβάσει μια συνέντευξη από έναν ουισκογνώστη παλιότερα και έλεγε ότι από τα πεταμένα φτηνά το teacher's είναι το καλύτερο.
με το νέο αμόρε σκάμε σε μπάρ και παραγγέλνει teacher's σκέτο, ούτε πάγο.κάθε φορά είμαι κάπως έτσι:|
απο φτηνα canadian νομιζω το τιμιοτερο
Καλά γαμάει το Teacher's. Με κάθε τρόπο και μέσο μακριά από Vat69.
Τώρα που είπατε canadian, είχα πάρει πριν κανά χρόνο Canadian Club από το Βασιλόπουλο (για ένα Boardwalk Empire ζούμε) και δεν είχε μπίλια. Αυτό σημαίνει ότι στάνταρ έχει παιχτεί μαλακία ή έτσι είναι το συγκεκριμένο και ενδέχεται να έχει παιχτεί μαλακία με νοθείες και τέτοια; Θυμάμαι να με καίει με έναν "περίεργο" τρόπο κάθε φορά που έπινα.
...ένα φεγγάρι είχα σπίτι "συλλογή" από (πολλά) αδειασμένα μπουκάλια Μπάλανταηνς. Μέτα, ένα καρδιακός πάνκης με έβαλε να δοκιμάσω το ιρλανδέζικο χαδάκι του Jameson και από τότε δεν ξανακοίταξα πίσω.
Cutty Sark ...μου φαίνεται σαν Μαλαματίνα με τεκίλα το γαμημένο, δεν το υποφέρω, αυτό ψηφίζω χειρότερο.
Τζώνυ Κόκκινο εξίσου ζοφερό, αλλά πιτσιρικάς το έχω πιει παραπάνω φορές απ' όσες με παίρνει για να μπορώ να το κράξω...
Canadian και bushmills είναι τα τιμιότερα ουίσκια από το κάτω ράφι. Φυσικά, έρχεται και αυτωνών η σειρά να φορέσουν μπίλια.
Όλα τ'άλλα είναι για πίστα, κάλτσα και γαρύφαλλα. Και ον τόπικ.
Βορεινή λατρεία, Jameson έχεις δοκιμάσει; Ξέρεις πόσο γλυκόπιοτο είναι; ...άλλος κόσμος σε σχέση με τα οικονομικά σκάατς.
Ε, το Tullamore, περήφανα ιρλανδικό γαρ, είναι ακόμα πιο γλυκόπιοτο κι απ'το Jameson. Κατά προσωπική άποψη, σχεδόν ...επικίνδυνο... το πίνεις σαν γλυκό κρασί... και γίνεσαι ζέπελιν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. :)
Πρέπει να ανέβει κανείς σας εδώ πάνω ρε, να δείτε τις δίλιτρες ότινάναι name μποτίλιες που πουλάνε στα off license και να γίνουμε ΣΚΑΤΙ. Jameson, the spirit of Ireland, δεν είναι τυχαίο.
το jameson (και όλα τα ιρλανδικά) είναι triple distilled και παλαιωμένο τουλάχιστο 5 χρόνια σε βαρέλι (η νομοθεσία στην ιρλανδία λέει για 3 χρόνια υποχρεωτικά).
η τριπλή απόσταξη δεν μπορεί να συγκριθεί με τη 2πλη ως αποτέλεσμα, όπως η ρακή (μονή απόσταξη) δεν μπορεί να συγκριθεί με το τσίπουρο (διπλή απόσταξη).
γι'αυτό το λόγο τα ιρλανδικά ουσίσκυ είναι τόσο σμουθ. μην πάμε στην παλαίωση, την οποία τα περισσότερα φθηνά την κάνουν τεχνητά.