Δέχομαι! Πες για τα φίδια γιατι με τρώνε!
Printable View
Δέχομαι! Πες για τα φίδια γιατι με τρώνε!
τα φίδια σε τρώνε; κόψε το γάλα και τρώγε σκόρδα:P
όλα αυτά είναι πίπες κυνηγών , κτηνοτρόφων και κάθε λογής ατόμων που θίγονται τα συμφέροντά τους ή νομίζουν ότι θίγονται από την δράση των οικολογικών οργανώσεων. Δεν στέκουν με τίποτε ούτε λογικά, ούτε επιστημονικά. Κοινή λογική είναι, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη να καταλάβεις ότι ένα τέτοιο εγχείρημα απαιτεί εκτροφεία με χιλιάδες ζώα (φίδια λύκους, κλπ) και ένα κάρο χρήματα που δεν βγαίνουν με τίποτε από τα πενιχρά έσοδα των συνδρομών. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο ή να γίνεται στα κρυφά. ΕΠιστημονικά είναι ό,τι μεγαλύτερη μαλακία να απελευθερώνεις οπουδήποτε είδη χωρις προηγούμενη μελέτη, και αν ακόμα εγκριθεί από το δασαρχείο απελευθέρωση, πάλι τα απελευθερωμένα δύσκολα επιβιώνουν αν δεν υπάρχει πρόγραμμα σταδιακής επανέκταξης που σημαίνει απαιτούνται τεράστιες εκτλασεις όπου τα ζώα θα ζουν ημιελέυθερα. Τέτοιο πράγμα (εκτροφή και επανένταξη) στην Ελλάδα δεν συμβαίνει, μόνο σε κάποιες χώρες που προσπαθούν να επαναφέρουν είδη που εξαφανίστηκαν πρόσφατα.
Οι μόνες απελευθερώσεις είναι από τα κέντρα περίθαλψης, από ζώα που ήδη είχαν τραυματιστεί, στην περιοχή που βρέθηκαν και κάτω από την επίβλεψη του δασαρχείου και φυσικά με δημόσια προβολή, παρουσία αρχών και σχολείων όπως όλοι θα γνωρίζετε.
αυτά τουλάχιστον είναι ακίνδυνα και ωφέλιμα φίδια :lol:
Παιδια νομιζω οτι πρεπει να βαλουμε τα δυνατα μας να φυγει ο καταστροφικος για το ΠΑΣΟΚ Γιωργακης και τη θεση του να παρει ο σαφως πιο ικανος Ευαγγελος Βενιζελος μηπως και διαλυθει ολοκληρωτικα αυτη η γαμημενη δημοκρατικη παραταξη :!:
Βασικα led_zeppelin δεν ξερω ποια πασοκα γκομενα σε εφτυσε τοσο ασχημα, αλλα το κειμενακι σου μονο και μονο που γραφει το ονομα του Βενιζελου αυτοαπαξιωνονται και δε νομιζω να εχω να παραθεσω καλυτερο αντεπιχειρημα απο το οτι το γραψε αυτος που το εγραψε τελοσπαντων
Ελα, κι εγω δεν μπορω τον Βενιζελο αλλα κανοντας κοπι πεηστ το αλλο ποστ μου ειναι σα να τον παραλληλιζεις με τον Πλευρη. Κι αυτο ειναι ασχημο.Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Δεν ξερω για ποιον απ'τους δυο βεβαια.
Basika gia na katalabei kapoios thn katantia auths ths paratakshs apla prepei na skeftei oti apo ta sun8hmata tou tupou "EOK kai NATO to idio sundhkato" pou fwnazan oi opadoi tou sta prwta xronia ths dhmiourgias tou, exoume ftasei sto "O,ti fame, o,ti pioume kai o,ti arpaksei o kwlos mas" twn teleutaiwn kubernhsewn tou.
πάντως, το ΠΑΣΟΚ έβγαλε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς στην Ελλάδα, τον Τρίτση, κρίμα που έφυγε νωρίς, αν και πιστεύω ότι θα υπέκυπτε και αυτός στο θρασσύτατο φαγοπότι ειδικά των 2 τελευταίων 4ετιών του ΠΑΣΟΚ
Γεννηματάς
Ε καλα, οι οπαδοι του τα πιστευαν τα συνθηματα αυτα. Το θεμα ειναι οτι η ηγεσια του ΠΑΣΟΚ μονο απο την ΕΟΚ κι απ'το ΝΑΤΟ δεν μας εβγαλε.Quote:
Originally Posted by Blindgeo
ποιός ήταν αυτός; για δώσε καμιά πληροφορία.Quote:
Originally Posted by Candiru
Htan kai dhmarxos A8hnwn opou ton eixe uposthriksei h ND.
βασικάείχε προωθήσει πολύ προωθημένες ιδέες και νομοθεσίες για την π'αταξη της διαφθοράς, ειδικά στο θέμα της πρόσληψης, επίσης σαν δήμαρχος είχε κάνει πολλά, όμως από ό,τι θυμάμαι τον έβαλαν στην άκρη.
Αντώνης Τρίτσης
Απλά επειδή σου απαντάει, δεν έχω ιδέα και δε με νοιάζει τι πραγματικά ισχύει:Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
http://evenizelos.blogspot.com/2007/09/ ... st_22.html
ΥΓ. Η φωτό του Βενιζέλου στο blog τα σπάει.
σιγά, ήταν και το πιο αδιάφορο επικριτικό σχόλιο του πάνκη με κρυφοεθνικιστικές πάλι συνδηλώσεις, πάνκη δεν μας τα λες καλά, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ψυχανάλυση :P
Ολα τα άλλα είναι απολύτως αληθινά και διασταυρωμένα με ένα σωρό γνωστούς μου που είχαν κάποια επαφή μαζί του.
Για το τι έκανε ως καθηγητής, έχω ακούσει διάφορες φήμες, αλλά τα θεωρώ μικρής σημασίας (ως μη διασταυρωμένα). Για τους εργολάβους, έχει δίκιο. Ιδιαίτερα για τα νομοσχέδια που διευκόλυναν (εις βάρος του Δημοσίου) να κτιστεί το The Mall.Quote:
Originally Posted by Candiru
είναι λίγο μεγάλες πλέον οι "φοιτήτριες" αυτές, 35 και βάλεQuote:
Originally Posted by Deggial
λοιπόν, για πείτε υπήρξε ποτέ σοσιαλδημοκρατικό το μπατσόκ ή ανέκαθεν ήταν νεοφιλελεύθερα λαμόγια με λαικιστικό αμπαλάζ στις αρχές του;
έκανε κάποιες κινήσεις την πρώτη 4ετία, επίσης έβγαλε τη χώρα από πολλές συντηρητικές νομοθεσίες και συνήθειες, αλλά σταδιακά έγινε καθεστώς και ήδη στην δεύτερη 4ετία μπλέκεται πλέον για τα καλά με λαμογιές, κοσκωτάδες, ΜΑΤ και ΜΕΑ για μια Ελλάδα νέα, κλπ
Se 8ewrhtiko epipedo mexri na bgei prwth fora sthn eksousia to 1981...Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
βλακα καντιρου,για χαβαλε το ειπα ζςο που βλεπεις παντου κρυφοεθνικιστικες τασεις.
Καλά εδώ άλλοι φαντάζονται πόλεμο βόρειων-νότιων και κέρατα σε σκουλήκια και βάζελους, και κατα τ' άλλα το παίζουν αναρχία, στον κρυφοε8νικισμό 8α κολλήσουμε φίλε πάνκη;
Ένας μοντ να μηδενίσει τα κοντέρ και να βάλει και σκανταλίδη μέσα. Ζητώ συγγνώμη αλλά κατα την περίοδο σύνταξης του πολλ στά8ηκε αδύνατο να προβλέφτούν οι εξελίξεις.
Πάρτε κι ένα σκανταλίδης να γουστάρουμε:
http://img231.imageshack.us/img231/9703/1217so7.jpg
aurio malon anakoinonei kai i diamantopoulou an tha einai ipopsifia, an oxi malon tha einai o pagkalos sti thesi tis opote etoimaste neo poll.
Η αννούλα είχε προβλεφτεί.
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
sosta, des edit
Να πέσουνε στοιχήματα οτι δε κατεβαίνει πάγκαλος.
an den katevei i annoula tha katevei pagkalos.
λολ! άλλη μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του τάκη φωτόπουλου -αυτή τη φορά για την κρίση στο μπατσόκ- και πάλι με κάποια λάθος συμπεράσματα!!
ακριβώς -> εδώ <- !!!
Χαχαχα τι αναλυση για το μπατσοκ, αυτος επιθεση στον Συριζα εκανε.Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
Τι σας λεει ο Σκανδαλιδης? Μιας κι ακομα κι ο ιδιος ξερει οτι δεν προκειται να βγει, ποιος ο λογος που κατεβαινει? Βαλτος απο Γιωργακη να κοψει ψηφους απο Βαγγελακη?
σκατά όποιος και να βγει, αλλά βόθρος άμα βγει ο μπέννυ.
ψηφαμε-στηριζουμε εμπρακτα γιωργακι
Σημερα μου ειπαν πως ειμαι "φιλος του ΠαΣοΚ" και τους αρνηθηκα ευγενικα
h diamantopoulou giati den paei se enan odontiatro?
Giati den ths to epitrepei h bash tou kommatos.
uhuhuuhuhuhuhuhuhuhuhuh
Allos gia thn karekla?
Edit: 666 posts...
Βλακόβλακα Blindgay άλλαξε σιγκνατσούρ αλλιώς 8α στο βγάλω εγώ τώρα που έγινα αντμιν.
Giati ti se peirazei?