rockavlon?
Printable View
rockavlon?
Αγαπητέ Kingdom Gone, κατά πάσα πιθανότητα αυτό που έχεις κατά νου σαν rap απέχει μίλια από το hip hop που ακούω εγώ.. :)
:hippy:
Κι εδώ που τα λέμε τα ραπς που ακουεί η ντενίζ (..), γαμούν τον αφανγκατέ μπλακμέταλ αναρχισμό σας. Φρικιά.
Ο Ντενίζ.. :P
αν ο ντενιζ ειναι φινο γκομενακι κ οχι μπουρτζοβλαχος για να χωθουμε για φλεημ, παρολαυτα δε μπορω να φανταστω πολλα πραματα σοβαροτερα των dodheismgard και σε αισθητικό επίπεδο. αλλα οκ, πούστα ειναι αυτά
mia kali perigrafi gia ti skiniki parousia twn dhg akousa xtes
"karagkiozides, alla wraioi karagiozides"
http://students.ceid.upatras.gr/~mellos/hh.jpgQuote:
Originally Posted by Deniz
Το παρακάτω tshirt κρύβει μια μεγάλη αλήθεια...
http://www.tshirthell.com/shirts/pro...35/a535_bm.gif
Quote:
Και οι συγκεκριμένοι στην φωτό είναι για τρελά γέλια..
Αλλά περισσότερο κλάνω στα γέλια με τους μαυρομέταλλους.. :)
gia poio logo akrivws diavazeis auto to topic?
Γιατί έχει πάρει μια off topic τροχιά που αφορά εμένα.. :P
Ok, τέλος το οφ τόπικ.. :hippy:
peace man
H πλάκα είναι ότι στάνταρ ο ντενίζ δεν έχει ακούσει μία νότα από dhg και δεν έχει δει μισό εξώφυλλο, και άμα του δώσουμε ένα λινκ θα καταλήξει να τους καραγουστάρει λόγω κόμιξ μάνγκα και γενικά βαρεμένης αισθητικής, (όχι στα ανοιχτά εδώ στο φόρουμ βέβαια γιατί εδώ είναι τα ίντερνετς και πρέπει να προσέχουμε και την ψηφιακή περσόνα μας) όπως όλοι οι χιπ χοπάδες που ξέρω, οι οποίοι δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι είναι dodheimsgard φανς.
Τέλος το οφ τόπικ είπαμε.. μην με τσιγκλάς.. :P
ama einai infernal den pernaw oute apexw e.Quote:
Originally Posted by carheart
Εγώ αμά θες να σου δώσω το λινκ και μετά μπορείς να μου πεις αν θες σε πμ ότι τους κρυφογουστάρεις, δε θα το πω πουθενά!! δεν είναι και τπτ πρωτοποριακό ετσι κι αλλιώς, η ντα χουντ εγκρίνει, να δεις που θα εμφανίζονται και σχετικές επιρροές στους δίσκους του 2008 μετά την συναυλία δηλαδής.Quote:
Ε, μπορεί και να τους γουστάρω και θα το πω στα ίσια.. so what?
Και πάλι θα σου λέω στα ίσια ότι το image τους είναι για να κλάνεις στα γέλια.. :P
Tα yo fucka niggaz from da ghetto with da gunz (bam bum bitch) ας τα για άλλους.. :wink:
λες να σκάσει αρτέμης ευ8ύμης με ινφέρναλ αφανγκατέ κι8άρες και ψαγμένα μπλαστμπητς;
χαλαρά? στο άναρχι ίσως να κολλήσουμε μόνο, λίγο πιο γαλανόλευκο.
ενώ οι ντχγκ το 'χουνε το 8έμα!
γω θυμάμαι κάτι για σοσιαλιστικούς διεθνιστικούς σατανισμούς τότε στην συνέντευξη του 666 για το χάμερ.
:pink: :pink: :pink: :pink:
http://img225.imageshack.us/img225/2686/yozg7.jpg
Φιλε ντενιζ αυτοι ειστε!!
Ρε Deniz γιατί χαλάς τώρα το ίματζ σου και γίνεσαι Dark Dominion σε Tool topic; Σε είχα κόψει για οκ χρήστη.
έλεος.Quote:
Originally Posted by Parasight
plz min gemizete me malakies auto to thread.euxaristw.
:moutza:
esy mpoumpouki mou ti akous?
Ψαρώνετε σαν χρυσόψαρα μλκς από το κάθε τιποτάκι που βρίζει τον βικότνικ. Ο οποίος περίμενε εσάς να τον υπερασπιστείτε μπροστά στον γεμάτο κύρος icpm.
exeis dikio.kakws asxolithika apo tin arxi.
Αφού είσαι μπλακμεταλάς ρε μαλάκα.
den se pianwQuote:
Originally Posted by ikonoklast
Αφού είσαι μπλακμεταλάς ρε μαλάκα.
Αφού είμαι μπλακμεταλάς ρε μαλάκα.
syzitietai kati gia poulman leei apo athina gia sallo me kaluteri timi ama mazeutoune atoma...
χμ, μέσα.
aurio tha mathw leptomeries kai tha postarw ama einai...wraia ws twra eimaste 2 vale kai manwli 3...sfagi... a re athinia conquers north :D
Τα λέμε.
Οχι βιαστικες σκεψεις
αυτα ειναι.
-χωρις να χω διαβασει ολο το θεμα-
στους Naer θα τραγουδισει ο Vicotnik(οχι ο ΓιουζΕΡ).
θα τον ακουσουμε και με τους DHG?