απ το φοβο μην τον δειρει το ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ (σαν τσοντα με γκουσκουνη ειν αυτο ρα!) θα δωσει και τη μικρη του αδερφη που ειχε παρει ενα γλυφιτζουρι απ τον περιπτερα!
Printable View
απ το φοβο μην τον δειρει το ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ (σαν τσοντα με γκουσκουνη ειν αυτο ρα!) θα δωσει και τη μικρη του αδερφη που ειχε παρει ενα γλυφιτζουρι απ τον περιπτερα!
poutanaki-vromostomiQuote:
Originally Posted by Khalkji
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Ακομα κι αν δεχτουμε σαν χαρη υποθεσης τον εν λογω εξωφρενικο ισχυρισμο σου, εχει λινκ απο μπλογκ που φτιαχτηκε για να φερει κοντα τους χρηστες με τις παρασιτικα αμοιβαδικες οντοτητες που λεγονται γατες. δηλαδη, οκ.
Χτες εψαχνα δυο (2) συγκεκριμενα μου ποστς, αυτο με την αναλυση για το προτζεκτ ΓΑΤΕΣ και ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ και το Κωδικος : Νιαουσβιτς (μια δουλεια της neverleft opposite publs.) και δε μπορουσα να τα βρω με το γαμημενο σερτς γαμω το φορουμ σας αχρηστοι. (αλλα μη με δειρετε και σεις ε.)
Πρόσεχε όμως γιατί σε κόβω να τα θέλει ο κώλος σου.
Ξέρεις, μπερτάκι φάση.
Αν έγραφα συχνώτερα εδώ πάντως πιστεύω θα χρησιμοποιούσα με κάθε εύκαιρία την έκφραση "Το μπράτσο του Αιγέα"*. Στο αθλέτιξ ειδικά πιστεύω θα ήταν πολύ χρήσιμο. "Ο βάζελος προσπάθησε αλλά εισέπραξε το μπράτσο του Αιγέα" ας πούμε. "Τσίμπα το μπράτσο του Αιγέα τώρα καριόλη" κλπ.
Το ΜΠΡΑΤΣΟ μου. Αυτός έχει μεγάλα ΜΠΡΑΤΣΑ. Αυτός φοράει ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ.
Απρόσμενα γαμάτο θρεντ.
* πηγή: Μίτσμανν.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Vic
http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=199354Quote:
Originally Posted by themisomagos
έλα, ησύχασε...του πέρασε.
Μitsmann το γατοsite είναι φτιαγμένο ειδικά για τους εξισλαμισμένους Έλληνες, γιατί το μίσος προς τα ζώα είναι βαθύ-χρόνιο και με μακρές ρίζες οθωμανικό κατάλοιπο. Εντάξει 400 χρόνια δεν ήταν και λίγα, αλλά μερικά έθιμα που περνάνε από πατέρα σε γιό (έτσι μεταδίδονται αυτά, σα τις ασθένειες), καιρός να σταματήσουν, εφόσον και ο πατέρας και ο γιός αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Κάτω Πλατανιά την δεκαετία του 60. Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι κι εσύ την βρίσκεις με αμανέδες της Γαρμπή όπως και τα υπόλοιπα 9 εκατομμύρια, αλλά αν είναι κράτα μόνο τους αμανέδες, αν κι αυτοί επίσης είναι το ίδιο βλαβεροί κατά τη γνώμη μου. Βασικά αυτό στο λέω γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αν ζεις στον κόσμο αυτόν και που έχει τύχει να βγάλω οδηγό μαζί με τη ζώνη από το παράθυρο, επειδή δεν σταμάτησε να μαζέψει το ζώο που είχε πατήσει. Μερικές συνήθειες κόβονται και με το ζόρι, αρκεί να δίνεις τα κατάλληλα κίνητρα. Και σίγουρα είμαι άνθρωπος που ξέρει να επιβάλλεται εύκολα και γρήγορα. Για την ιστορία τελικά το μάζεψε το ζώο από το δρόμο και έκανε πως δεν έφαγε το χαστούκι, αφενός γιατί θα έπαιρνα επιτόπου την τροχαία που θα τον έφτιαχνε επιπλέον και αφετέρου γιατί δεν ήθελε να ντροπιαστεί μέσα στον κόσμο περισσότερο, από δεύτερο χαστούκι. Δηλαδή ξυπνάς ένα πρωί να το παίξεις λίγο παραπάνω εξυπνάκιας και κακούλης, και καταλήγεις κατακόκκινος γονατιστός στην άσφαλτο να μαζεύεις έντερα που έκανες πως δεν τα είδες και μάλιστα με θεατές. Γάμησέ τα ο κόσμος φίλε, γι' αυτό μην ξεκαλωδιωθείς ποτέ. Μπορείς να εκφράζεις ελεύθερα την γνώμη σου για τα ζώα καλωδιωμενος. Εγώ πάλι λέω να πάρω το ποδήλατο τώρα να πάω για κανένα μπάνιο, γιατί κάνει ζέστη του κερατά. Καλή συνέχεια.
λοιπον αν δεν εισαι φεηκ εγω μια φορα πατησα μια γατα και απο περιεργεια εκανα οτι δεν ηξερα τι ειχα πατησει και εβαλα οπισθεν! 10 μετρα πισω επιβεβαιωσα ευχαριστημενος το αποτελεσμα και ξαναβαλα πρωτη.
den ine fake....eida to allo forum ap opou vrika to keimeno...exei 1000+ posts
θα ρουφιανεψεις κι αλλο εσυ?
Gia pes gia pes.Quote:
Originally Posted by Aigeas
και άλλος παντρεμένος
Πολλά αστειάκια βλέπω, ελπίζω να μας βγουν σε καλό. Γιατί όποιος γελάει στην αρχή λέει....
@themisomagos άσε τα σάπια, το κείμενο το βρήκες στο site με τα πειρατικά που συχνάζεις για να κάνεις κόπιες την μουσική και να την πουλάς σε φτωχούς αλλοδαπούς σκυλάραπες για να τους εκμεταλεύεσαι οικονομικά. Μέχρι και στις δικαιολογίες ψέματα λες, αλλά σου βγήκε σε καλό γιατί με το ψάξιμο έμαθες και το insomnia μικρέ.
@Μitsmann δεν είμαι ούτε φέϊκ, ούτε ριμέϊκ, ούτε πλέϊμεϊτ, και το χειρότερο απ' όλα είναι πως είμαι φυσικό υπαρκτό πρόσωπο (όπως βλέπεις).
@inhalexhale εσύ που θες να μάθεις για την γυναίκα μου ευχαρίστως να σου πω από κοντά λεπτομέρειες. Αλλά φοβάμαι μην πας στην Πάνια μετά από χρόνια και της πεις την τραυματική σου εμπειρία με το πρωκτικό σεξ. Το χειρότερο όμως όλων είναι μήπως το δει η ίδια, και μετά στα σίγουρα θα πρέπει να αλλάξεις χώρα. Με εμένα κάπως θα την βγάλεις καθαρή, με την ίδια όμως θα χρειαστεί να αυτομολήσεις.
Wraia vyzakia.
re asfaLITIS ise?Quote:
@mitsman
roufiania is my job..xreiazome lefta gia diakopes tora ke exo arxisei tis douleies tou podariou...
aigeas eisai morfara to ligotero.
Quote:
Originally Posted by Marillion
Και επειδή είμαι, ο inhalexhale με πριβέ μηνυματάκι που μου έστειλε (του αρέσουν τα πριβέ πράγματα) σήμερα στις 20:00 θα είναι στο πάρκινγκ Ρ7 του ΟΑΚΑ.
Λεπτομέρειες θα σας πω αύριο.
πστ χοντρούλη,πρόσεχε μη φύγεις φυτεμένος μονάχα,μόνο με παρέα κι οπλισμό θα φύγεις ολόκληρος.Γκε?
Quote:
Originally Posted by Marillion
Άκυρο τελικά, ο φίλος inhalexhale δεν μπορεί λέει, τα φτερά από τα πούπουλα τον δυσκολεύουν στην ζέστη!
Αλλά μιας που δεν θα έρθει αυτός άδειασε η θέση για σένα Griffith!
Μη μου αρχίσεις τα παραμύθια σαν τον άλλον, γιατί διαδικτυακά δεν πλακώνομαι, το έχω κόψει από το 1997. Δηλαδή αν φαντάζεσαι κανένα ΤΕΚΚΕΝ ή τίποτα τέτοιο, ξέγραψέ το.
να 'ρθω 'γω; :oops:
Xaxaxa poios to akyrwse re vlaka araph alvane, esy de mou steiles ayto:
Quote:
From: Aigeas
To: inhalexhale
Posted: 26-06-2007 16:51
Subject: Re: Tha mou klaseis t' arxidia Quote message
Βλάκα έχε χάρη που δεν προλαβαίνω αλλιως σε πέρναγα ενα ΄ερι ξύλο
Tespa h prosfora mou akoma isxyei, alla twra mesw ths IP sou mathane kai ta paidia tou clan pou meneis kai den mporw na eggyithw oti de tha sou kanoun zhmia. Egw pantws tha erthw monos.
Έτσι εθελοντικά, χωρίς να με βρίσεις πριβέ;Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
Επειδή εκτιμάω τον αντρισμό, εσένα θα σου στείλω δωρεάν φωτογραφικό υλικό, σαν αυτό που μου στέλνει με τις.... καμένες γάτες ο αρρωστάκιας ο inhalexhale. Στέλνει από μόνος του τα αποδεικτικά στοιχεία για τον ψυχίατρο ο μπαγλαμάς! Αχ καημένε μου inhalexhale σαν να σε βλέπω να προσπαθείς να εξαφανιστείς.
μια χαρά είναι η ώρα αδερφούλα.να φορέσεις και καπέλο μη μου πάθεις ηλίαση και αισθανθείς αδυναμία την τελευταία στιγμή.
α,και άσε φέρε και τη διεύθυνση σου να περάσω μια βόλτα να ρίξω ένα πούτσο πριν το κάψω το μπουρδέλο,αφού σου πιω το αίμα.
κομπλέ;;
Τι γίνεται εδώ ρε μαλάκες. Τι avatar είναι αυτό.
http://img239.imageshack.us/img239/1440/tekken3aft7.jpg
Shot at 2007-06-26
Αιγεας, ετσι για να περνα η ωρα, εφ οσον ο αλλος πατησε τη γατα και δε σταματησε, πως τον προλαβες? με το ποδηλατο?
Αιγέας, ο Μαύρος Πιτ ποιος είναι και πως πέθανε; Τον σκότωσε ο Μίκυ;
Δεν είσαι λίγο μεγάλος για να έχεις φίλους ήρωες από κόμικς;
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Αυτόν τον πρόλαβα για την ακρίβεια με την καινούργια μου F800 που την συμπλήρωσα σε μία μικρή συλλογή από bmw που έχω. Δεν πιστεύω να θες φωτογραφίες;
Τελικά όλοι τραγουδάνε μόνο. Στο ΟΑΚΑ θα έρθει κανείς ή να περιμένω να.... με κάψετε σπίτι μου; (χαρ χαρ χαρ...)
kala vlakas eisai re mitsmann?
profanws aplwse to ΜΠΡΑΤΣΟ kai ton epiase.
Aigean mi deikseis oikto ston inhalexhale, fimes lene oti spiti tou exei SKYLO.
Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
Στην εποχή μου δεν είχαμε ποκεμον ρε.
Με κάτι έπρεπε να διασκεδάζουμε κι εμείς.
Εσύ τώρα είδες άντρες και ψήνεσαι ε;
Quote:
Ναι, επειδη απ το ιντερνετ ολοι μοτοσυκλοσυλλεκτες ειμαστε, θα ηθελα μια φωτο που να φαινεσαι κι εσυ κι η μηχανη. Τοτε θα σε πιστεψω.
είσαι στραβός ή ηλίθιος?
η γυναίκα σου κώλο δίνει?
κι αφού λες το γάτο σου πανέμορφο μικρούλη,μήπως είσαι κομμώτρια τελικά?
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
xaxaxaxa :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
p.s.pos ginete oloi oi users pou ksekinane s afto to forum na plakononte me to miso simpan stin arxi....giafto se latrevo kalo mou ER..xxx
Άμα τελικά δεν έρθει κανείς στο ΟΑΚΑ παρακαλώ να με ενημερώσετε γιατί αν χτενιστεί όμορφα ο Kingdom Gone θα έρθει από μόνος του λέει, βαμένος.
(αχ καλέ, πάλι τα χρώματα του πολέμου φόρεσες; )
εγώ προσφέρθηκα, αλλά δεν μου απάντησες :(Quote:
να φέρεις και την μίστρες όμως. επίσης, όταν φωνάζω "μη! όχι! σταμάτα!", να μην σταματάτε, ψέμματα θα το λέω.
malakia
Οκ εκεί θα είμαι. Μόνος μου. Φωτογραφικές λεπτομέρειες θα έχουμε αύριο με τα γεγονότα.