Από το κακό στο χειρότερο αυτή η σειρά..
Printable View
Από το κακό στο χειρότερο αυτή η σειρά..
το 2 ήταν σκάλες ανώτερο από το 1, τα ενδιάμεσα δεν τα άγγιξα καν γιατί σιχαίνομαι τα add-ons. μια χαρά είναι η φάση αμερικάνικη επανάσταση, επίσης η καλύτερη ιδέα που είχε ακουστεί ήταν παραδοσιακή ιαπωνία.
καλο ειναι προτού πας στο τρίτο να παιξεις τα ενδιάμεσα, έστω για να πιάσεις τι γινεται στο στορυ. μπορεις να τα βγαλεις στηβκροσσ φαση 3 ωρες το ένα. θασαι εντελως γτφ αλλιώς.
επίσης ναι, και εγώ οσο το σκεφτομαι Αμερικανικη επανάσταση ειναι πολύ καλη επιλογή για να επιστρέφουμε σιγά σιγα στον τοπο του εγκλήματος
πως ξερεις πως ειναι βαρετά αν δεν τα έχεις παιξει; τα εχεις δει youtube;
η προσωπικη μου αποψη ειναι πως το συνολικο quest design του brotherhood ειναι κατά πολύ ανώτερο και πολυδιαστατο από αυτό του 2. ισως οχι η φαινομενικη διαφορα μεταξύ 1 & 2 αλλά σιγουρα μιλάμε για βελτίωση.
μωρέ ναι απλά δεν προλαβαίνω να παίξω βασικά παιχνίδια που θέλω, πόσο μάλλον να παίξω κάτι που είναι στην ίδια ακριβώς μηχανή και design με το ac 2. έχω παρατημένο arkham city, μεθαύριο βγαίνει ME3 κλπ.
http://ps3.ign.com/articles/121/1219745p1.html
Leak του νέου χαρακτήρα. Ινδιάνος εν καιρώ αμερικανικης επαναστασης
Εμένα μου αρέσει η ιδέα για την Αμερ. Επαν, απλά θέλω να αναβαθμιστεί το παιχνίδι γενικά (έχω τελειώσει φουλ τα 1 και 2) επειδή τα quests ειδικά στο 1 ήταν ΟΛΟΙΔΙΑ και το τελείωσα γιατί πολύ απλά βαριόμουν να ασχοληθώ με εξεταστική.
Το 2 έφτιαξε λίγο όσον αφορά αυτό τον τομέα, έχει όμως ακόμα δρόμο το θέμα.
Η ιδέα για ιαπωνία που διάβασα παραπάνω ΓΑΜΑΕΙ, βέβαια τέτοια παιχνίδια με assasins στην ιαπωνία έχουμε παίξει απο το ps1.
Νταξ για το 1 τα είπαμε 1,000 φορές....τέλειο gameplay graphics κλπ αλλά ξέχασαν να σχεδιάσουν το παιχνίδι. Το 2 άγγιξε την τελειότητα.
Όσο για την ιδέα της Αμερικής τον 18ο αιώνα, ταιριάζει με την ιστορία του παιχνιδιού, τα conspiracy theories κλπ. Αναμένουμεννν
μμμ
http://assassinscreed.ubi.com/ac/en-GB/
7 wres :?:
για trailer και τέτοια
http://www.youtube.com/watch?v=ubgX_...ature=youtu.be
πολυ brutal o καινουριος
εχμ...
τελεια... παντα το ονειρο μου ηταν να βγει ενα assassins creed οπου σκαρφαλωνεις δεντρα και ολοι σου οι εχθροι εχουνε τουφεκια....
Φυσικά και το τρέιλερ του Revelations ήταν επίσης καβλωτικό...αλλά πιστεύω το 3 θα αναπληρώσει.
http://www.youtube.com/watch?v=bNgh5WiMbBM για δειτε.. εγω πιστευω το ψιλοχαλασανε παει κι αυτο
ε;
βλεπουμε αλλο βιντεο μαλλον!
εμενα μου φαινεται ενα (μικρό) βημα μπροστά τα όσα ειδαμε και μάλιστα με μεκανικς που βοηθούν στην φυσικότερη και πιο διασκεδαστική κινητικη ευελιξια του ασσασσινου μας. πιο fluid, πιο γκαζιας, πιο φονιάς.
βέβαια δεν μπορει να ξεφυγει απ'τα στενα ορια που εχει θέσει πλέον η ίδια η σειρα για την εμπορική βιωσιμότητα της
για να δουμε. το gameplay vid στο δασος ήταν παρα πολυ καλό πάντως
σοβαρά τώρα, τι trailer-αρα εφτιαξαν οι τύποι;
Άρχησα το ΙΙΙ. Πάει καλά!
Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω το κάπως διαφορετικό layout των κουμπιών ειδικά την ώρα της μάχης...Δεν έγιναν τεράστειες βελτιώσεις, απλά άλλαξε λίγο ο τρόπος, πχ αντί να είσαι με το R1 πατημένο και να περιμένεις επιθεση για να κάνεις counter, τώρα πατάς μια φορά τον κύκλο και μπαίνει για λίγο σε στάση άμυνας, κάπως έτσι. Δεν ξέρω αν είναι λόγω συνήθειας, πάντως συνέχεια πχ θέλω να βγάλω τη λεπίδα, και αυτός ρίχνει νομίσματα, ή τραβά πιστόλι. Θα καλυτερέψει σίγουρα.
Aκολουθεί σπόιλερ...
Spoiler
ειλικρινα ρε ντονν γιατι να μην βαλεις σποιλερ; εχω διαβασει 10 ρηβιου και ολα λενε για το ποσο ωραια και απροσμενα ξεκινα διχως να αποκαλύπτουν τπτ και ερχομαι εδώ και το διαβαζω.
τι να σου πω
Φίλε έχεις απόλυτο δίκαιο....1000 συγνώμη...Ντάξει δεν είναι και το τεράστειο σπόιλερ αλλά έχεις δίκαιο, τεράστεια μαλακία μου...
Επιστρέφω για να πω πως αυτό που ανέφερα δεν είναι το τουιστ που λενε τα reviews...σε περιμένουν ωραίες εκπλήξεις ;)
e gkamo to mouni pote tha vgei ya pccccccccccc :c
λεει νοεμβρη.. ποτε τον νοεμβριο εχουνε πει?
Goddamn! Πότε προλάβανε τα μουνόπανα κιόλας?
Πότε προλαβαν τι;
Να φτιάξουν ολοκληρωμένο παιχνίδι τόσο σύντομα από το προηγούμενο (άθλιο) expansion.
το φτιαχνουν εδω και τρια χρονια υποτιθεται.
μου φαινεται λογικο, ο βασικος σεναριογραφος την εκανε μετα το μπραδερχουντ (ειχε γραψει τα πρωτα δυο τσαπτερ εκει) και επεστρεψε σ'αυτό.
παντως το γαμησες με τα αθλια εξπανσιονς. δεν ειναι φιφα. ελάχιστα franchises σε ετησια βάση, έχουν προσφέρει 15ωρα campaign με τέτοια production values. μπορεί να σου φαινονται οτι δεν ειναι και το βημα μπροστά (δεν είναι) αλλά τα λεφτά τους τα βγάζουν με το παραπάνω.
μιλάμε πάντα για εποχές που βγαινουν 5ωρα action games ε
Μιλάμε για ένα θέμα στο οποίο σου ανέλυσα με λεπτομέρεια την άποψή μου και δεν δεχόσουν τίποτα. Παραμένει άθλιο το brotherhood κατά την εκτίμησή μου (και όσων πάνω κάτω ξέρω).
Μόνο το brotherhood ήταν αχρείαστο, το revelations ήταν σαν καινούριο παιχνίδι, και πολύ ωραίο μάλιστα, δεν καταλαβαίνω γιατί το θεωρείτε expansion.
Η γραμμή από το ΙΙ και μετά είναι κάθε νοέμβριο καινούριο παιχνίδι.
Για το revelations συμφωνώ πάντως, καλούλι ήταν.
το κράζεις τρεις σελίδες πισω (και δυο γραμμες πανω)
Το revelations? Σώπα ρε, με θυμάμαι να κράζω μόνο το brotherhood, μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα.
Είμαι sequence 7...παιχνιδάρα...!
...και μολις μου ποσταραν σποιλερ στο fb για το τέλος. Ομορφα.
απο stealth τι λεει ρε δον? γιατι απο οτι gameplay ειχα δει εδειχνε μονο σφαγιασμους και εκρηξεις..