tous gamisate ti mpsixologia twn paidiwn malakes
Printable View
tous gamisate ti mpsixologia twn paidiwn malakes
akoma ena song sto myspace
www.myspace.com/sciencecore
afieromeno
Άκου να δεις. Όταν φτιάχνεις εδώ ένα τόπικ είσαι έτοιμος για κριτική, είτε θετική είτε αρνητική. Η αρνητική κριτική που σας έγινε είχε να κάνει με το συγκρότημα (με το όνομα συγκεκριμένα). Μπορούσατε να το αφήσετε στο "αυτό είναι, μας αρέσει και δεν αλλάζει" και να ξεθυμάνει το πράγμα. Αυτό που κάνατε ήταν στο αμέσως επόμενο post που σχολιάστηκε αρνητικά το όνομα να δείξετε εκνευρισμό ("PAIDIA.To onoma tis mpandas den allazei.einai apofasi olwn ton paidiwn.kai sto katw eiste edw gia na aksiologisete to onoma i ta kommatia?gia na kserw dld.") και 2-3 posts παρακάτω να αρχίσετε να λέτε "έτσι Ελλαδάρα έτσι έτσι" και λοιπές πίπες. Δική σας η επιλογή, δική σας και η ευθύνη. Από εκεί και πέρα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς να διαγράψω το topic. Επειδή κάποιοι σχολίασαν αρνητικά το όνομα του συγκροτήματος, ενώ σύμφωνα με εσάς ΕΠΡΕΠΕ να ασχοληθούν μόνο με τη μουσική; Ε δεν παίζει. Παρουσιάζω το συγκρότημά μου δηλαδή και, αν δε μου αρέσουν οι αντιδράσεις, απλά ζητάω τη διαγραφή του τόπικ. Μάϊστα.Quote:
Originally Posted by ambiencer
proteinw na mi diagrafei to thread, apla na ginei edit o titlos gia na min eimaste anagkasmenoi na vlepoume to SCIENCECORE opote mpainoume sto self promotion.
Άμα δεν υπάρχει κάτι θα γαμωσταυρίζεις που διπλοκλίκαρες, ελπίζοντας σε κάτι άλλο. Ξανασκέψου το.
Ωραια. εστω οτι το Chemistrycore, Physicscore, OikiakiOikonomiacore, ειναι κατι φυσιολογικο.
Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το "metalcore-new-wave" ????
Παλι πισω στις εξελιξεις εμεινα ο πουστις.....
8a se faw zwntano!!!!!!!! :twisted:Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
o ka8enas to xava tou!
na evlepa olous esas ti tha kanate an sas eprizan na allaksete to onoma sas... eite tis mpantas sas... eite to diko sas....
Μάλλον δεν θα ζητούσα τη γνώμη κανενός αν μου άρεσε εμένα τόσο.
basika de nomizw na mas rwthsan an mas aresei to onoma pantws alla ntaksi den einai auto to 8ema,re c ambie skepsou na skasei mia mpanta pou na sou pei oti to xei to onoma apo to 94 px kai prepei na to allakseis kserw gw,des to kai etsi sth telikh,mh xalieste toso
ma de zitisan ti gnwmi tou iar gia to onoma oi anthrwpoi. to kommati "fake..." einai mia xaroula pantwks
νταρκ λι-νγ-κ agori mou sou kleisa eisitirio gia tin euroβιζιον
btw to faker marese perissotero apo ta 3 pou exete anebasei kata kairous
Ναι, αλλά άνοιξαν thread για το συγκρότημά τους, πράγμα το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της κάποιας "κριτικής". Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως αυτό είναι κακό ή οτιδήποτε. Αλλά "επιζητώ κριτική = είμαι έτοιμος για αυτήν". Και δεν κατηγορώ οποιονδήποτε που έγραψε ότι το όνομα είναι απαράδεκτο. Άλλο αν μετά έγινε η πανηλίθια ταύτιση "σκατά όνομα = δεν ασχολούμαι με τα υπόλοιπα" ή "σκατά όνομα = επίπεδο σκέψης δημιουργών".
Ναι, σαφώς δεν ζήτησαν την γνώμη μας για το όνομα τους. Επίσης κανείς δεν τους ΖΗΤΗΣΕ να το αλλάξουν. Μην τρελαθούμε ε.
Επίσης το να διαγραφεί το thread δεν έχει κάποιο νόημα προφανώς.
Επίσης, επισκέφτηκα το myspace site σας και άκουσα τα κομμάτια. Βρίσκονται σε άλλο πλανήτη από τα ακούσματά μου, αλλά μου φάνηκαν αξιοπρεπέστατα και δουλεμένα.
Quote:
Originally Posted by emeris
Ωραια!!!! Γιουροκορ !!!!!!
Τα σπάει το θρεντ. Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω quote.
*Insert infinite Candiru emoticons*
Πάντως το όνομα παραμένει χαζό.
εσυ σταματα, θα σε στειλει στη Γκοθοβιζιον.
bullet : ok an to exei alli mpanta tote allazei to thema, fisika kai tha to allaksoume.
tespa, kathe sxolio ine dekto. arkei na min leme sinexeia ta idia giati kourazei.
den trelenomai pantos oute exei pathei kati h psixologia mou. ola milk and honey.
btw 20 maiou ksanthi live festival[/list]
Εάν παρόλα αυτά νομίζετε ότι το όνομα σας λέμε (λέω) ότι είναι άθλιο και δεν πρόκειται να σας πάρουν στα σοβαρά άνθρωποι που ασχολούνται με το είδος (εκτός και θέλετε να παίζετε για την πάρτη σας κι άλλα δυο- τρία κολλητάρια σας) γιατί είμαστε Έλληνες, είστε επιεικώς για πέταμα κι αλλαγή εγκεφάλου. Διότι:
1) Επαναλαμβάνω ότι (όχι τυχαία) είστε η ΜΟΝΗ μπάντα της οποίας σχολιάσαμε το όνομα, άρα κάτι παίζει (εκτός κι αν είμαστε καθυστερημένοι όλοι) κι ότι η δικαιολογία "ΕΙΣΤΕ ΤΑΤΙΑΝΕΣ" δείχνει ότι δεν μπορείτε να το δεχτείτε και προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από τυρεμποριλίκια
2) Αν σας έλεγε μια δισκογραφική "όλα καλά, σας υπογράφουμε αλλά αλλάχτε το όνομα, δεν ακούγεται καλά και δεν κάνει για marketing purposes " θα τους λέγατε "άντε γαμηθείτε ρε μουνιά, το όνομα μας δεν αλλάζει" ε;
Ελπίζω εκείνο το επικό ποστ σας να μη γράφτηκε υπό νηφάλιες συνθήκες.
Το καινούριο κομμάτι είναι όντως πιο ωραίο. Καλοδουλεμένο αλλά πάλι τετριμμένες οι ιδέες.
Phantom_Duck eisai poustis k prezakias
edit: Phantom Duck eisai poustis k prezakias
thnx phantom duck
Δεν μου αρέσει το όνομα της μπάντας, δεν μου αρέσει η μουσική της (το στυλ είναι πολύ μακριά από τα ακούσματά μου), δεν μου αρέσει η επιμονή κάποιων για το όνομα της μπάντας αλλά ούτε και η αντίδραση της μπάντας σε αυτό. Όμως ελπίζω η απάντηση στο παρακάτω ερώτημα να είναι "άντε γαμηθείτε ρε μουνιά, το όνομα μας δεν αλλάζει".
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Α ναι, ξέχασα να σημειώσω ότι το όνομα δεν αρέσει ούτε καν στους φανς ούτε κρύβει κάποιο φιλοσοφικό υπόβαθρο ούτε είναι δανεισμένο από βιβλίο του Λαβκραφτ.
Και όπως έχει δείξει η ιστορία, όταν δε συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, το γκρουπ αποτυγχάνει.
loipon.....
....ante na mathoume kai liga agglikoulia tora....
science = epistimi
core = pirinas
sciencecore = o pirinas tis epistimis. o opoios pirinas tis gamimenis aftis epistimis exei gamisei anapoda olon ton kosmo kai an den exete matia na deite ola afta ta skata pou exei kataferei ekei eksw tote ti na po..... afto ine to gamimeno to nohma kai den ine poly diskolo gia na to katalavei kaneis. 1h taksi sta agglika pedaki na valeis tha to piasei me tin prwti eleos !
eleos episis se osous nomizan (giati ime sigouros) oti to onoma simenei ena neo eidos mousikis pu pame na kanoume, pragma to opoio den eipame pote. epidi diladi exei ena gamimeno core aman ti kanoun oi allites ? pos tin eidan ktl ? e nai re pousti core gamw to mouni ! outws h allws thelete de thelete ine aggliki glossa kai opoios katalave. end of fucking story ! ante gamithite to onoma den allazei !
ScienceCore LOIPON :dfinger:
Και για όσους προτιμούν τα Γαλλικά, "allez vous faire foudre, le nom ne change pas!"Quote:
BRISTE OLOI OLOUS!!!!!!! :happyjump:
υποστηρίζετε UNAbomber :?:Quote:
Des pou tha paiksoume kai mazi... :DQuote:
lukather prosexe ti tha tous peis gia to onoma tis bandas e, den alazei,na to ksereis dld.
Quote:
Originally Posted by Lukather
kali fasi!!!
Ολα καλα ρε παιδια δε θα σχολιασω το ονομα αφου σας ενοχλει
καλα τα τραγουδακια αν και πολυ ff θιμιζουν.Αλλα τι μαλακιες ειναι
αυτες περι της σχολης σας;Ποιος σας ειπε να το παρατισετε για να βγαλετε μουσικη για εμας;Που στην τελικη απο οτι ειδα απο τα παραπανω post δεν τη δεχεστε κιολας;Μπορει να ειμαι καινουριος στο forum αλλα νομιζω δικαιουμε να πω τη γνωμη μου.
neo loudites loipon :fear:
file kai poly kala ekanes pou eipes tin gnomi sou, alla an ksanadeis kalitera tha deis oti o emeris ipe oti paratisame tis sxoles mas gia na grapsoume mousiki genika. epidi goustaroume mousiki pos to lene. me niotheis ?
εγώ σε νιώθω. Πάντως σχετικά με την αμέλεια ως προς τις σχολές σας να ξέρεις ότι δεν αποτελεί επιχείρημα. Κι εγώ το έχω κανει κι εσείς είχατε και δικαιολογία. Δεν είναι κάτι δύσκολο.
Αλλά και να ήταν, το όνομα παραμένει ηλίθιο
Όχι, ο emeris είπε
Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ το ότι παρατήσατε το τει σας και γράφατε μουσική για 8 μήνες, λες και τρώγατε σκατά ή κάτι τέτοιο. Την κάβλα σας κάνατε, και καλά κάνατε, αλλά όχι να ζητάτε και σεβασμό γι'αυτό. Τουλάχιστον εσείς είστε κωλόφαρδοι και είχατε την πολυτέλεια να το κάνετε αυτό, άλλοι δουλεύουν στις οικοδομές για να κάνουν καμιά πρόβα μια φορά την εβδομάδα. Μάγκες που τα ξύνουν 8 μήνες με τα λεφτά του μπαμπά; Και ζητάνε και σεβασμό από πάνω;Quote:
Originally Posted by emeris
Αουτς. Σωστός ο αντμινιστράτορας.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Και κατ'επεκταση για εμας που την ακουμε.Οσο για την Ελλαδα που
εκανε σχολια ενα εχω να του πω.Και αλλου να παει να ζησει τα ιδια σχολια θα ακουσει.Δεν ειμαστε ιλιθιοι να κανουμε κριτικες εφοσον τις ζιτατε παντα και καλα θα κανει να ακουσει καμια γνωμη(γνωμες)
μιας και ειναι αρκετες!