Δεν ξέρω για Darkthrone αλλά για τσιρίδα/ψωλή/ατσάλι δεν το λες άσχημο!
:oops:
Printable View
Δεν ξέρω για Darkthrone αλλά για τσιρίδα/ψωλή/ατσάλι δεν το λες άσχημο!
:oops:
γιατί να το κρίνω ως darkthrone κι όχι ως τσιρίδα; να πει ο ra
( :touched: με καρχαρτ ομως, σε λυπήθηκα λίγο)
Σε περίπτωση που αυτό το κομμάτι δεν ήταν Darkthrone, θα λέγαμε πόσο γαμάει η επικούρα.
Και θεικός τίτλος κομματιού.
Και τέλος από Darkthrone σταμάτησα να περιμένω το οτιδήποτε μετά το Whiskey Funeral.
σίγουρα δεν τραγουδάει ο king diamond ?
όχι. σε περίπτωση που δεν ήταν Darkthrone, θα το ακούγαμε μια φορά αν τύχαινε και θα γελούσαμε
τώρα, επειδή είναι Darkthrone, το ακούσαμε τρεις φορές και κλαίμε
σε πινκαρα να νιωσεις καλύτερα
δεν θέλω πινκς
θελω darkthrone ριφφς
αλλιώς dax riggs
#από την ποιητική συλλογή "πές τι λεν'", εκδόσεις Σ, τι γράφω πρωινιάτικα
ε από τη μέση και μετά έχουν κάτι νταρκθρονικά ριφσ,αλλά πιστεύω είναι από αυτά που μπορούν να γράψουν 15 ίδια για πλάκα.
ελπίζω να το πάει ακόμα παραπέρα πάντως και στο επόμενο να παίξει ΤΕΥΤΟΝΙΚΟ ΓΙΟΥΡΟ ΠΑΟΥΕΡ.
Να ξυπνάς μεσημέρι (λόγω δουλειάς) και να ανακαλύπτεις ότι βγήκε καινούριο Darkthrone κομμάτι.
:maikl::maikl::bananafuck::bananafuck::hippy::hippy:
Να βάζεις το κομμάτι να παίξει και να έχει τσιρίδες και τρία λεπτά power metal.
ΚΕΦΙ. ΧΟΡΟΣ. ΜΠΡΙΟ.
:beerz::beerz:
και μενα μ αρεσε!
Τα τελευταία 2 και κάτι σεκοντζ είναι ανεκτά. Το κομμάτι προκαλεί πραγματικά θλίψη. Ποιος ο λόγος ύπαρξης τέτοιων Darkthrones; Δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι σε κάποιον στην παρούσα φάση..
^Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ στη φάση για να προσφέρουν κάτι σε κάποιον...
Ωραίο τρακ.
Πω πω πω αρπαχτή που πάει να κάνει η πιανόλα...
Κατ' αρχάς, επειδή πάσχω από αμνησία, ο Irre δεν είσαι; Ή σε μπερδεύω;
Δεύτερον, ποιοί βγάζουν σκατά μουσική; Και ποιοί κρίνουν ότι είναι σκατά για μένα (χωρίς εμένα - [C] Βασίλης), εάν όχι εγώ ο ίδιος που ακούω τη μουσική της κάθε (αγαπημένης μου) μπάντας; Γενικά, αφήστε έξω από Darkthrone thread συμπεριφορές που αρμόζουν σε αστυνομίες τέχνης. Και γενικότερα αφήστε τέτοιες συμπεριφορές στην άκρη (ναι, εγώ το λέω αυτό, οπότε ακόμα σοβαρότερος ο λόγος να προβληματιστείτε).
Δεν με πειράζει/ενοχλεί που δεν άρεσε το κομμάτι σε χρήστες που κατά τα φαινόμενα είναι μπλακμεταλλάδες. Εξάλλου, θεωρώ ότι δυο-τρεις στις δέκα σημερινές κυκλοφορίες που μπαίνουν κάτω απ' την ταμπέλα, είναι πράγματι black metal.
Και να σου πω και κάτι τελευταίο: πότε μιλήσατε εδώ μέσα για Hate Them και Panzerfaust τελευταία φορά; Από το The Cult Is Alive απομακρύνθηκε ο Fenriz από το black metal, τώρα το θυμήθηκε ο κόσμος; Και ποιά η σχέση του κόσμου με τους Darkthrone; Πού ξεκινάει και πού τελειώνει;
Το έριξα λιγάκι στον ελιτισμό στο τέλος. Εν γνώσει μου, για να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά.
Αφιερωμένο σε Ρα :pink:
Ο ιρελίτζος είμαι ναι.
Μην αρπάζεσαι, να κάνω 2 πράγματα ήθελα, να κράξω το κομμάτι(δεν είναι αστείο, είναι κοροϊδία) και να βρω αφορμή να σου την πω που αποθεώνεις γκρουπς που σέρνονται τα τελέυταία πόσα χρόνια(ε ξέρεις για ποιούς μιλάω).
Άκυρο σε θρεντ νταρκθροουν το ξέρω, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ, σχώρα με!
Εμένα πάντως με έψησε το κομμάτι αν εξαιρέσουμε ότι πιο πολύ μου κάνει για 2 διαφορετικά κομμάτια κολλημένα άγαρμπα παρά για ένα. Παρόλα αυτά, τίμιο Agent Steel tribute και τίμιο Celtic Frost tribute. Τι δε μας αρέσει?
Spoiler
Εγω παντως θα περιμενω review LOADER για να κρινω.Μπορει και να ΧΩΝΕΙ. Δεν το ξερουμε ακομα.
για τον φιλο Ra...
http://i.imgur.com/XZqnr.jpg
Δεν μου άρεσε, αλλά για να κρίνω θα περιμένω να βγει το άλμπουμ.
Στην darkthronική ιστορία, πιάνοντας το τελευταίο διάστημά τους, καραγούσταρα. Το circle the wagons -αν και έχει τις στιγμές του- το περίμενα πιο δυνατό από το dark thrones and black flags, όπως ήταν αυτό από το foad. Η πάνκικη ατμόσφαιρα ήταν το κάτι άλλο.
Το καινούργιο, έστω και σε κομμάτι, είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Όπως ήταν και το foad, όταν κυκλοφόρησε, και φυσικό να ξενίσει. Το πιο πιθανό να ναι μάπα, αλλά αφού παίζουν ό,τι γουστάρουν, ΝΑ.
πως κανετε ετσι μωρε. λες και αγοραζετε τα αλμπουμ τους...
χαχαχαχα
Θεωρώ ότι ο Ra τα είπε πιο σωστά απ'όλους εδώ:
Δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν Darkthrone γενικά, λατρεύω κάποια συγκεκριμένα παλιά πράγματα αλλά τα καινούργια (τελευταία 10 χρόνια για μένα, χαλαρά) είναι τόσο μακριά (και αδιάφορα) από αυτό που έχτισε αυτή η μπάντα, που δεν έχει νόημα να πέφτουμε στο σήμερα από τα σύννεφα. Όταν γράφανε αδιάφορες μεταλλιές στο Plaguewielder και στο Sardonic Wrath δεν έτρεχε τίποτα, όταν το γύρισαν στα κακά κατσαπανκς από το Cult πάλι δεν έτρεχε τίποτα, ε λες και ήταν τα καθαρά φωνητικά που θα μας ρίξουνε απ'τα σύννεφα.
Δε θα θελα να παρεξηγήσει κανείς το "αδιάφορες μεταλλιές" παραπάνω, προφανώς εννοώ ότι τα παραπάνω ήταν κάτι τελείως αποκομμένο από τη μπλακ μέταλ ξεραΐλα-μονοτονία που μάθαμε και αγαπήσαμε.
από μια φάπα στον καθένα (στον atom_smasher λίγο δυνατότερη γιατί είναι και βλαδιβοστόκ)Quote:
Originally Posted by atom_smasher
και μια απορία
Αυτό γιατί έχει σημασία; Ποιος ξέχασε τι είναι το Hate Them και το Panzerfaust; Επειδή δεν μιλάμε Μόνο για αυτά μέχρι Το Τέλος σημαίνει πως δεν δικαιούμεθα να κρίνουμε τη δεδομένη κατρακύλα της ιδιαιτερότητας αυτής της μπάντας από ένα σημείο και μετά;Quote:
πότε μιλήσατε εδώ μέσα για Hate Them και Panzerfaust τελευταία φορά;
Τι άλλο να πει κανείς για το Panzerfaust το 2013, τώρα θα γνωριστούμε;
έλα ρε καρχαρτ, δε το χεις με το μέταλ πια, τα λέγαμε κιόλας. Βγάλανε οι Darkthrone ριφ που δείχνει λίγο εφηβικό αίμα να βράζει στις φλέβες τους και τσουπ όλοι "ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??" εδώ. (Καλά στα 3/5 του κομματιού επανέρχεται πάλι ο μόνιμος λήθαργος των τελευταίων πόσων ετών).
ΕΠΙΚ ΘΡΑΣ ΜΕΤΑΛ ρε παιδιά, τι Plaguewielder και Panzerfaust και βλακείες. Και γενικά, να τη πω τη μεγάλη τη κουβέντα, 2-3 καλά άλμπουμ από τη ΣΚΟΤΕΙΝΗ περίοδο έχει αυτή η μπάντα και τα υπόλοιπα η μετριότητα της μετριότητας ω μετριότητα με 1-2 καλά κομμάτια σε κάθε δίσκο. (Αλλά εντάξει, αν σου αρέσουνε οι Celtic Frost.. ;p)
Καλό προϊόν φαίνεται.
Θα τιμήσω.
Κωλοτούμπα πρόεδρε;
Άλλο heavy και άλλο crust/black/thrash/speed/epic μπούλη.
Αλλά ναι, κωλοτούμπας
Μην τσακωνεστε παιδια
http://www.youtube.com/watch?v=NC3QnAcBsbg
Λήκαρε ο νταρκθρονας.
Το "Valkyrie", ρε μλκες, μου θύμισε Scald. :touched:
Τα σπάει άσχημα το Valkyrie Ρα!
Γελάει ο κάθε πικραμένος πλέον με μια χιέβη μέτσολ μπάντα της σειράς!
Έχασες! Δεν παίζουν heavy metal. Μήπως δεν ξέρεις καν τι είναι το heavy metal;
Εδώ μπαίνει ένα ερώτημα.
Ακούμε το Darkthrone χώρις να μας ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο το παρελθόν τους, ή το συνυπολογίζουμε και αυτό και όντως οι Darkthrone έγιναν μια heavy metal που γουστάρει Omen και Frost μπάντα? Γιατί heavy παίζουνε, καλό μεν, το Leave no Cross είναι κομματάρα πχ, καμία σχέση με αυτά που ο κόσμος έμαθε να αποθεώνει τους Darkthrone δε.
Βεβαία εδώ θα πει κάποιος μα καλά αυτοί με death metal δεν ξεκίνησαν και "πεταξαν" και έναν δευτερο δίσκο τότε?
Κοίτα, πλάκα στην πλάκα ο δίσκος μάρεσε. Τους έχω παρατήσει εδώ και χρόνια και μπορεί να άκουγα κάθε φορά οτι βγάζαν από τότε αλλά πάντα κατέληγαν σε έναν φάκελο και δεν ασχολιόμουν ξανά με αυτά. Αυτό όμως το γούσταρα, κατέβηκε χθες βράδυ, ήμουν πτώμα από την δουλειά, το έβαλα να παίξει και έδωσα παράταση στον ύπνο γιατί γούσταρα και έβαζα τα τραγούδια ξανά και ξανά.
Και στην τελική για Fenriz μιλάμε, είναι σα να κατηγορούμε τον Quorthon για τα Requiem/Octagon/σολο δίσκους.
Πώς να μη γουστάρεις αυτό..
https://www.youtube.com/watch?v=rK2CwaNhx-s
Για να λέμε τα του Καίσαρος, λίγοι από εμάς "ήταν εκεί" για να βιώσουν το σοκ του να πέσεις από το Twilight of the Gods στο Requiem [όπως από το Into the Pandemonium στο Cold Lake]. Από περιγραφές, ΦΥΣΙΚΑ και είχε κατηγορηθεί ο Quorthon, ΦΥΣΙΚΑ και είχε ξενερώσει το σύμπαν. Και μετά έβγαλε Blood on Ice και τα Nordland και ίσιωσε κάπως το ζήτημα. Γιατί αυτοί οι δίσκοι, όπως το Cold Lake για τους Frost, ήταν παρενθέσεις στην καριέρα τους. Αψυχολόγητοι δίσκοι ήταν, όταν το metal φτιαχνόταν βίαια και άμεσα.
Δεν νομίζω πως έχει σχέση με τους τώρα Darkthrone. Είναι συνειδητοποιημένοι, πορωμένοι, και παίζουν σχεδόν εκατό χρόνια έτσι πια.
Πανεύκολα, είναι πολύ γελοίο. Όπως και ο υπόλοιπος δίσκος, καρικατούρα. Αλλά ειδικά αυτό το κομμάτι, εντάξει, μέταλ μπάλαντα για συλλογή metal invader με Stygma IV, Blind Guardian, Judas Priest του 1997, Jon Oliva's Pain, Timo Tolkki, Helloween, Eddy Antonini, Dol Ammad